2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • ..és megint igazam volt...

    Előzmény:

    Üdv olvasó!

    A helyzet a következő: adott egy lány a pasija és én. Eddig semmi gond.. a probléma ott kezdődik el hogy a pasi(ezentúl nevezzük nyálgépnek) semmi mást nem csinál a csajjal csak kihasználja és meg akarja dugni..ha a csaj nem lenne barát vagy talán még kicsit több is nem is zavarna nagyon de a helyzet az hogy ez van. Sok mindent nem igazán tudok csinálni mert a csaj a "rózsaszín ködben" él és nem veszi észre hogy a nyálgépnek a szüzessége kell. Gondolkoztam azon hogy mi lenne ha elverném az arcot és közölném vele h neki innentől ez nem pálya, de ezzel sem én sem senki nem kerül előbbre (na jó a nyálgép a fogászaton) a másik h szimplán hagyom a dolgot ami a jelenlegi feltételek mellet nem elfogadható.. esetleg ötletek?
    _________________________________________________________________________
    Folytatás:

    Történetesen én akkor vitatkozom hogyha 99.9%-ig biztos vagyok abban hogy igazam van/lesz. Sajnos ez ebben az esetben így is lett.

    Folytatás...

    Csuty94 14 éve 18

  • ACHTUNG!

    Kéne egy kis segítség. egy 3x3-as területre bunkert akarunk építeni és abban kellenének ötletek hogy milyen anyagokból lehetne kivitelezni? Eddig Öntött beton vagy tégla van kilátásban..tippek kellenének a fal vastagságában valamint a bunker mélységében. A feladata főként airsoft bázis lenne valamint a gyümölcs szezonban a termés védelme(mert az egyáltalán nem bűnöző roma etnikum beli jóemberek lopják a gyümölcsöt, de ebbe ne menjünk bele..) Egy géppuska fészek is helyet kapna benne ahonnan értelem szerűen lőni lehet. Víz ellátás és áram is lenne benne!!! Várom az ötleteket kiegészítő javaslatokat :))

    Csuty94 14 éve 36

  • Szerves kémia(OLVASD EL!!!:D)

    ELEM NEVE: Nő
    VEGYJELE: Fm
    FELTALÁLÓ: Ádám
    ATOMTÖMEGE: Optimálisan 54 kg, de változó, 40-200 kg között
    FELLELHETŐSÉGE: Nagy mennyiségben található városi környezetben
    \ .
    . FIZIKAI TULAJDONSÁGAI:
    * a felülete általában színes mázzal van bevonva
    * azonnal forr és ok nélkül fagy
    * megfelelő eljárás alkalmazásával olvad
    * rossz ízű, ha téves helyen kóstoljuk
    * az elem ritkán fellehető szűziesen tiszta állapotában
    * erős hangokat hallat, ha a megfelelő helyre nyomást gyakorolunk

    VEGYI TULAJDONSÁGAI:
    * könnyen vegyül az arannyal, ezüsttel és más nemesfémekkel, valamint drágakövekkel nagy
    mennyiségű értékes anyagot tud abszolválni
    * könnyen felrobbanhat, minden előzetes figyelmeztető jel és világosan látható ok nélkül
    * vízben nem oldódik, viszont vegyülésre való hajlama nagymértékben növelhető alkohol adagolásával
    * az ember által ismert leghatékonyabb anyag, ami a pénz mennyiségének csökkentésére szolgál

    LEGGYAKORIBB FELHASZNÁLÁSA:
    * leginkább mint díszítő elem, főként drága sportkocsikban
    * kitűnően alkalmazható relaxációs célokra
    * nagyon hatékony tisztítóeszköz

    VÉGZETT KÍSÉRLETEK:
    * színét gyakran vörösre váltja, ha csomagolás nélkül találjuk
    * színét gyakran zöldre váltja, ha egy jobb minta mellé kerül

    Folytatás...

    Csuty94 14 éve 15

  • Nagy Magyarország

    Ha volt 2 honalapítás (1000 és 1242) akkor ez a második honfoglalás:D

    A képen már Németország is ostrom alatt áll, nem sok kell Berlinhez. Persze lehetetlen de ha ez akkor is így történik...:P:))

    Csuty94 14 éve 19

  • MH-Nem lenézni!

    Aki szerint nem jó a magyar katonaság és bénák..tény hogy nem a leg korszerűbbek de a VB-n ez volt a sorrend: Izrael,USA,és bizony a 3. helyre befigyelt Magyarország...

    [link]

    Csuty94 14 éve 64

  • Nők

    Nektek mi kell, milyen legyen egy lány?

    Csuty94 14 éve 38

  • Az új szerzeményem:P

    A baj az volt h bepingeltem és a meccs végéig 20/4-re rontottam..de 19 streak megvolt:))

    de nyertem!

    Csuty94 14 éve 12

  • MW2 tippek nekem:)

    Nincs valami tippetek vagy tanácsotok hogy miként lehetne elérni egy atomot? sajnos annyira nem vagyok jó mint itt egyesek legdurvább sorozatom 19 volt.. tippek?:DD

    Csuty94 14 éve 5

  • Mit lehet tenni?

    Üdv olvasó!

    A helyzet a következő: adott egy lány a pasija és én. Eddig semmi gond.. a probléma ott kezdődik el hogy a pasi(ezentúl nevezzük nyálgépnek) semmi mást nem csinál a csajjal csak kihasználja és meg akarja dugni..ha a csaj nem lenne barát vagy talán még kicsit több is nem is zavarna nagyon de a helyzet az hogy ez van. Sok mindent nem igazán tudok csinálni mert a csaj a "rózsaszín ködben" él és nem veszi észre hogy a nyálgépnek a szüzessége kell. Gondolkoztam azon hogy mi lenne ha elverném az arcot és közölném vele h neki innentől ez nem pálya, de ezzel sem én sem senki nem kerül előbbre (na jó a nyálgép a fogászaton) a másik h szimplán hagyom a dolgot ami a jelenlegi feltételek mellet nem elfogadható.. esetleg ötletek?

    Csuty94 14 éve 36

  • A tökéletes kikapcsolódás

    Ma 5 óra felé legjobb haverommal kimentünk elütni az időt..beültünk a kedvenc helyünkre gyros-ozni..
    az lett a vége hogy 2 órán át beszélgettünk kajolzunk meg öntöttük magunkba a jégkását..ő egyet evett én 3-at:DDD erre kijött a tulaj aki jó haverunk hogy a fogyasztás meg a hangulat fejében kapunk egy-egy gyrost ingyen:D:Pezután még több hókása és nyakunkba vettük a várost..9ig kint voltunk aztán bennem elkezdett dolgozni a 4 gyros szal haza keleet mennem:DD mindent egybevetve ez a tökéletes szórakozás..

    Csuty94 14 éve 7

  • 65 év

    Boldog születésnapot a 2. Világháborúnak! Ugyanis ma 65 éve fejeződött be hivatalosan a 2. világháború.
    Több tízmilliós civil és katonai veszteségek több millió sérült eltűnt és nyomorék. A ballisztikus és radar irányítású rakéták mellett az atomkutatás és sok más fegyver is fejlődött. Augusztus 6. és 9. nem csak a Japán kapitulációt kényszerítette ki hanem az atomkor kezdete is volt.

    Csuty94 14 éve 22

  • Emlékek

    Sziasztok!

    Egy régebbi emlékem osztom most meg veletek.egy éve nyáron egyik haverommal sátrat vertünk a város széli telkükön hogy éjjeli airsoftozzunk. kitaláltuk hogy hajnali 2- kor mekkora poén végikommandózni a városon:D:DHát fel is öltöztünk betöltöttük a fegyvereket(merthát ha nem lősz amire él és mozog hajnali kettőkor akkor nem vagy igazi airsoftos :D) és nekivágtunk a 3-4 km-s túrának..nos első 2500 méteren semmi gond nem volt..aztán megérkeztünk egy játszótérre..megláttam egy faházat és mondom hasalj le!! kússzunk közel és "foglaljuk el".. ez akkor még ilyen simának tűnt..én közelértem felugrottam majd 2 lépésből fent is voltam a házba..a probléma ott volt hogy az AUG lézere egy éppen nemi aktust lebonyolító párocska fejébe világított..nah életembe nem ugrottam olyan magasból habozás nélkül:D elfutottunk egy diófa mögé ahol közöltem a haverral hogy miért is futottunk:) namost a diófa vöröshangyákkal volt tele..szóval a kommandósokat megszégyenitő sebességgel vettük le az összes cuccunkat(gatya póló maradt:D) mert a kis dögök össze vissza csíptek.. majd hajnali fél 3-kor felcsöngettünk a haver muterjáékhoz 2 liter vízért:)) mikor kiértünk eltüntek a faház lakói..

    Folytatás...

    Csuty94 14 éve 11

  • NFS széria-Underground-tól Shift-ig

    Sziasztok!

    Kinek melyik jött be a legjobban a kettő között és mi tetszett benne valamint ki melyiket utálta és mit nem komázott?

    Csuty94 14 éve 37

  • Csak a meló:))

    Egy borászatban néha jó dolgozni néha különösen szar..vannak pillanatok amikor inkább belefolytanád magad abba a 30 hektó borba minthogy átszivattyúzd:D viszont olyanok is amikért érdemes élni. összességében jó meló ez ;)

    Megjegyzés:

    6 kor kelés-nem vész de nem jó
    tartálymosás-kifejezetten szar
    fejtés-laza,kényelmes könnyű meló
    tartálycipelés-szar ha te vagy háttal mert nem látod a téglát :O :W
    borkóstoló-az a jóóóó:DD
    fuvarozás-király
    nagyfater sztorijai-felbecsülhetetlen :DD:DD:DD:DD:DD
    kannamosás-HALÁL!!
    kannatöltés-egy fokkal jobb
    ebédszünet-:P:P:P
    fizetés-FELEMELŐ:D

    Csuty94 14 éve 18

  • Kötelező katonaság-jó vagy felesleges?

    Sziasztok!

    Nos gondolkoztam kicsit ezen a témán és én úgy gondolom nem ártana hogyha visszahoznák ezt a rendszert.Nem ártana némelyik emberkének akiket "ismerek" semmi erőnlét lusták mint a föld és a fegyelem alulról nyaldossa a nullát...A másik hogy mindenki fujj igy katonaság úgy katonaság de ztán mikor kijönnek mennyi sztorit lehet hallani h igy volt jó ugy volt jó..Szóval szerintem vissza a 2 év kötelező katonaságot![L:/dl/upc/2010-08/24/280924_lhohvyvnbnddceua_gcgj.gif](IMG:/dl/upc/2010-08/24/280924_lhohvyvnbnddceua_gcgj.thumb.gif)(/IMG)[/L]

    Csuty94 14 éve 45

  • Bor, sör, tömény vagy egyéb??

    egy kis közvélemény kutatás ki mit szeret.Irjátok le:D

    ha egyéb irjátok le mi az:)

    és töményből is h mi az:D

    Csuty94 14 éve 37

  • Tini csajok-mi jó nekik?:D

    Sziasztok.

    Azt vettem észre, hogy a lányok a teljesen elcseszett gazdag ficsúr szteroidos állatokra buknak..no meg a zenei ízlés..igaz ez változó és nem szabad belekötni de mégiscsak SP? Persze tisztelet a kivételnek mert vannak rendes nők nem kevés! De a többségük(nem akarok vulgáris lenni) Plázacica...és eddigi tapasztalatok alapján meg barátoktól nem az érdekli őket hogy szereted e vagy boldog e veled hanem hogy milyen koktélrucikába pattanhat be és milyen kocsit vezetsz. :W

    Csuty94 14 éve 146

  • Hagyományőrzés avagy ilyen vagyok:D

    Nos mint kiderült a címből én hagyományőrző vagyok.Ez egy kiváló időtöltés és nagyszerű erőnlétet kitartást és önkontrollt ad.Amikkor felhúzod a ruháinkat a sisakot a vértezetet és megragadod a pajzsot és a kardot teljesen beleéled magad és mintha beszippantana. Nem mellesleg ott vannak a csaták a fellépések bemutatók párbajok a buhurt. Néhány napja ugyan szereztem egy monoklit mert nem volt rajtam sisak és régebben mikor még hiányosabb volt a felszerelésem volt kicsit komolyabb is de odafigyeléssel ezeket el lehet kerülni.Ez egy Buhurt lenne. Én a kék -Fehér pajzsos vagyok.

    és egy kis extra:

    Csuty94 14 éve 20

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.