2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az igaz szerelem?!

    Üdv!

    Eljött a nap amikor úgy érzem ezt meg kell osztanom valakivel(pl Logout:D). Okt. 30-án egy lány akkor még csak ismerősöm tartott egy (NO SZÜLŐ) bulit és mint utólag kiderült gyakorlatilag nekem rendezte ugyanis a csaj szerelmes volt belém, de akkor én mást szerettem. Na most ugye egy valamire való házibuli ebben a korosztályban milyen lenne má' pia nélkül? Hát volt 3 üveg Vodka, cherry, rose és amit el tudsz képzelni... Én bírom a piát és nem voltam még bebaszva(egészen nov. 6-ig -.-" de ez egy másik sztori:D) és hát nagyon nagyon nagyon szeretem a vodkát.. és nagy volt az arcom hogy én meg iszok egy csomót.. és hát a fent említett leány rámutatott az üveg felére hogy akkor idáig kéretik meginni.. nohát nem kellet nekem se a bátorítás zuttyyyy... már nem is volt annyira tele az üveg:D de nem volt semmi bajom(leszámítva azt az érzést mintha 40 szovjet kazánfűtó tüzelne a gyomromban) és hát a házigazda kicsit becsiccsentett de tényleg nem nagyon.. és hát félrehívott amikor is kegyetlenül leosztott..de tényleg..férfi a talpán aki nem érezte magát mellette egy kisgyereknek:D és aztán később megint félrehívott és ujból megkaptam az osztást de elmondtam hogy én mást szeretek és nem tudok mit csinálni.

    Folytatás...

    Csuty94 13 éve 26

  • Help!

    Sziasztok!

    Fogadást kötöttem hogy megeszek 2db 45cm átmérőjű pizzát. Saját korlátaimat ismerve kb másfelet tudok megenni..kellene valami ötlet hogy az a fél is lemenjen. 2 órám van megenni őket.

    várom az ötleteket ;]

    Csuty94 14 éve 43

  • LG KP502

    Szétb@sz az ideg..egyszerűen ilyen nincs..este leteszem a telefont elalszom..reggel felkelek és szar... hát mi a büdös @#&!ˇ^$ß élet van... nem hiszem el...nem reagál az érintőképernyő..kikapcsolom nem áll le a kijelző lefagy..kiszedem az akksit és nem lehet bekapcsolni..nagyon ki van a tököm ráadásul a héten több fontos hívás is lenne a szervíz hiába garos nem tud időt mondani h mikor lesz kész...behalok... :W :W :W :((

    Csuty94 14 éve 21

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.