2019. május 26., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • FIFA 11

  Sziasztok!

  FIFA 11 menedzser mdjában nem tudom meccs közbe átállítani, hogy melyik csapatot irányítsam(itt meg kell jegyeznem nem azért, hogy hátrányban öngólt rugjak a másik csapattal.) Valaki tud segíteni?

  Csuty94 7 éve 0

 • ó hogy az a (@#&).....

  Komolyan mondom forr bennem a düh...

  6. és egyben utolsó órám ma német volt. Eddig semmi gond. A tanár késik 20 percet az óráról közli, hogy hozott nekünk dolgozatot amit persze mi úgy is meg tudunk írni 20 perc alatt.. Nos a dolgozat voltaképpen és kisérettségi feladatlap volt 2 A4-es oldalon én meg nem is vizsgázom németből én angolos vagyok. örülök ha lesz kb 10 pontom az 50 ből...megb*szhatja magát...é ő reklamál hogy minek háborgunk ezen. El lehet menni a kedves édes drága anyukájába aki a 6-os úton árulja a kedves kis testét..

  Csuty94 8 éve 28

 • Új teló-> új lehetőségek

  Hali!

  Ma beszereztem az új telómat: egy LG GS290-est. Most fedezem fel a készüléket először kicsit bonyolultnak látszik, nem szoktam meg az okostelefonokat túl sok a menüpont:D De majd úgy is belejövök mint az előzőbe:)

  Csuty94 8 éve 23

 • MW2

  Hali!

  Ma végre életemben először összeszedtem egy atomot. Darálok a chopperral: 25 killstreak Tactical Nuke..darálok tovább és enyém lett a Game winning kill..az agybaj kerülgetett!!!Pozitívum: Ma megcsináltam az All Pro kihívást:)

  Csuty94 8 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.