2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • FIFA 11

    Sziasztok!

    FIFA 11 menedzser mdjában nem tudom meccs közbe átállítani, hogy melyik csapatot irányítsam(itt meg kell jegyeznem nem azért, hogy hátrányban öngólt rugjak a másik csapattal.) Valaki tud segíteni?

    Csuty94 13 éve 0

  • ó hogy az a (@#&).....

    Komolyan mondom forr bennem a düh...

    6. és egyben utolsó órám ma német volt. Eddig semmi gond. A tanár késik 20 percet az óráról közli, hogy hozott nekünk dolgozatot amit persze mi úgy is meg tudunk írni 20 perc alatt.. Nos a dolgozat voltaképpen és kisérettségi feladatlap volt 2 A4-es oldalon én meg nem is vizsgázom németből én angolos vagyok. örülök ha lesz kb 10 pontom az 50 ből...megb*szhatja magát...é ő reklamál hogy minek háborgunk ezen. El lehet menni a kedves édes drága anyukájába aki a 6-os úton árulja a kedves kis testét..

    Csuty94 13 éve 28

  • Új teló-> új lehetőségek

    Hali!

    Ma beszereztem az új telómat: egy LG GS290-est. Most fedezem fel a készüléket először kicsit bonyolultnak látszik, nem szoktam meg az okostelefonokat túl sok a menüpont:D De majd úgy is belejövök mint az előzőbe:)

    Csuty94 13 éve 23

  • MW2

    Hali!

    Ma végre életemben először összeszedtem egy atomot. Darálok a chopperral: 25 killstreak Tactical Nuke..darálok tovább és enyém lett a Game winning kill..az agybaj kerülgetett!!!Pozitívum: Ma megcsináltam az All Pro kihívást:)

    Csuty94 13 éve 7

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.