2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • 1994.11.13

    Pont 17 éve történt, hogy megszülettem, ez azt jelenti hogy már ilyen "rettenetesen sok" ideje rontom ezt a világot a jelenlétemmel:DD ha egészségesen megérem ennek a négyszeresét akkor nekem már nagyon jó lesz:D

    Csuty94 12 éve 10

  • Felbontási problémák

    Üdv!

    olyan gondom lenne, hogy MW3-ban feltoltam maxra a felbontást és ment meg jó volt szép volt. De miután ki később pedig újra bekapcsoltam a gépet és játszani akartam elindul csak hangal és a képernyőn ide-oda ugrált az "Out of range" felirat. Próbáltam 640x480-asban de ugyan ez történt...próbáltam kis ablakban futtatni de ugyan ez történ...nem tudom hogy vegyem lejjeb a felbontást. Azt nem tudja megmondani valaki hogy amikor ugyebár bejön a 3 választási lehetőség nyomok egy enter és felülről hányadik az Options azon belül felülről hányadik a Video és hogy utána a felbontás billenytűval oldalra csak simán nyomnom kell?

    Csuty94 12 éve 3

  • Azért ez tényleg szánalmas...

    Egy megalázó vereség a focitörténelemből.

    :DD----------------------> :W 32-0

    Csuty94 13 éve 12

  • Szabadrúgás-WTF?

    [link]-----> :Y :F WTF Németország??

    Csuty94 13 éve 9

  • Játék keresése.

    Üdv!

    Egy ideje keresek valami normális verekedős játékokt( tehát nem Mortal Kombat 4 meg Naruto és társai) hanem valami jó boxolós MMA-s vagy Thai Boxos játékot ami nagyjából élethű de nem igazán találok. Valaki tud segíteni/ajánlani valamit?

    Csuty94 13 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.