2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Ezmiez?

    Nem vagyok túl idős de ha én azt mondom valamire hogy "ezek a fiatalok" az gáz. Nem tudom felfogni hogy egy általános iskolás sulibuliba 5-6. os lányok vbk-val meg pálinkával, valamint 6 kiló vakolattal mennek. Meg egy 14-5 éves lánynak 23 éves pasija van. mondjuk az utóbbi még nem is nagyon zavar. De hogy 13 évesen arról beszélgetnek, hogy mennyire berúgtak az szánalmas, ráadásul még lányok is(mert nőnek bőven nem nevezném). Meg 15 éves srác az utcán arról beszélget a haverjával, hogy ez a speed kemény volt..csak gratulálni tudok :C így tovább és a jövőnk egy kalap sz*r lesz..

    Csuty94 12 éve 21

  • Support! Medieval 2

    Sziasztok. Sos-be kéne hogy hogyan lehet csatlakozni a kersesztes hadjárathoz. egyszer megtaláltam a gombot de most hogy kéne nincs meg. a város mellett vagyok a seregemmel és nem tudok regisztrálni 2 forduló múlva pedig lecsesz a pápa.

    Csuty94 12 éve 0

  • The Godfather-The Game

    Egy ideje elkezdtem játszani a játékkal és hát a végén megakadtam. Kell 4 kivégzés, hogy én lehessek NYC Donja de sehogy sem tudom megcsinálni. Betonfej kivégzés, Mocskos üveg kivégzés, Gázolásos kivégzés és a Falrakenős kivégzés. Elfoglaltam minden bandát és helyet megvettem a menedékházakat, csak a célfeladatok és a 4 kivégzés hiányzik. Nagyon megköszönném ha segítenétek mert szeretném 100%-ra csinálni.

    Csuty94 12 éve 0

  • MW2

    Üdv!

    Pár napon belül megveszem a Modern Warfare 2-t és kellene pár tanács hogy hogy kell regisztrálni és hogy hogy is működik ez a Steam. Előre is köszönöm :)

    Csuty94 12 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.