2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Otthoni dekor-tippek, ajándék ötletek2 avagy Művnő és Csibe alkotó kuckója

    Aki ismer, az tudja, hogy akár csak Művésznő én is szívesen kötöm le magam szép dolgok ajándéktárgyak alkotásával. Szeretem a szépet talán ezért is, érzek késztetés a szép dolgok készítésére, bár nagy része a kreálmányaimnak már nincs meg rendszerint elajándékozom elkérik tőlem. Javarészt időszakos „mániáim” vannak, amiket egy darabig alkotok majd új hobbit választok. Ilyen volt a dekopázsolás (azaz szalvéta technika, amivel tárgyakra és ruhákra szalvétát ragasztottam és így díszítettem azokat) a matricafestés…

    ez az első nagy matricafestékkel készített képem..
    .

    a hűtőnkön zöldségek és gyümölcsök díszelegnek :DDD

    legújabban a falamra fal tetoválást készítettem fal festék és kis ecset segítségével talán ez volt a legnehezebb munkám. :K

    Folytatás...

    Csillag5 14 éve 12

  • Unokatesómnak !!! 18!!!

    Egy régi-régi történet

    1992 nyarán történt, ha jól emlékszem bár abban az évben én alig voltam 1 éves de az életemet egyik legbefolyásolóbb eseménye történ, a nyár közepén megszülettél te édes kisbaba, voltál ezt seregnyi fénykép, bizonyítja. És két évesen is már a kezedet fogtam, a kicsi fehér ruhácskád még mai napig meg van erről a napról, ahogy a házasságkötő terem előtt állva vigyázok rád akár egy nagytesó. Telt az idő és mi valahogy mindig megtaláltuk egymást 3 évesen mászókázva az „Erika néni féle tánccsoportba” majd a majolett botot pörgetve a vízben fuldokolva majd ügyesen úszva. Mégis nem csak a közös programoknak köszönhető hogy jóban vagyunk, mert az életembe te voltál az a társ akivel mindig és mindent megoszthattam nem túlzás talán azt mondanom hogy te vagy anyukám után a legfontosabb ember számomra. Vannak dolgok amiket így sosem felejtek el a verekedéseket a 7 évesen a takaró alatt megbeszélt szerelmeket a rosszalkodásokat amely során egyszer majdnem felgyújtottuk a házat a „joghurt incidenst” az elhullajtott könnyeket és a rengeteg nevetést. Persze a mai napig furcsa bele gondolni, hogy te is felnőtt lettél mindig is tudtam hogy csak alig 1,5 évvel vagyok nálad idősebb de mégis valahogy úgy éreztem hogy te sokkal kisebb vagy akire vigyáznom kell figyelni rá óvni félteni.

    Folytatás...

    Csillag5 14 éve 6

  • Társas magány

    Ülők a szobámban egy gőzölgő meleg kakaó tárasságában. Valahogy magába kerített egy érzés, ami olyan idegen és szinte valótlannak tűnő. Aki ismer, tudja rólam, hogy társassági ember vagyok és mindig sok ember, vesz körül, folyton sietek valahová valakivel, mindig csinálok valamit. Néha már-már összetörök a feladatok alatt. Most hirtelen minden megváltozott egyetlenen varázsütésre. Nézem a telefonom, ami némán hever az asztalon. Nem csörög, nem keres senki…Az e-mailjeim is csak reklám vackok, amikre szükségem sincs. A hangszóróból vidám zene szól mi hallatán, mindig mosolygok most valahogy, mégse úgy érzem egy halvány mosoly, se hagyná el az arcom.
    Hogy miért is van, ez tudom én, jól csak fáj beismerni, hogy a régi barátságok megszakadnak, eltűnnek egy varázsütésre most, hogy elballagtunk. Sok minden hiányzik, ami egy-két honnappal ezelőtt megvolt és nem is tudtam, hogy boldoggá tesz rengeteg apróság, ami érdektelennek tűnik. Legyen az a reggeli ébresztő, ami máskor olyan bosszantóan hatott a busz után való rohanás a reggeli osztályterem ajtaja, ami mindig kiesett a helyéről, ha valaki erősebbet rántott rajta. Az összekeveredett reggelik illata.

    Folytatás...

    Csillag5 14 éve 13

  • egy versem

    Néha én is írogatok bár nem valami jók a verseim de gondoltam megmutatom a kedvencemet...a fiókom-e féle titkokat őriz...

    Lelkünk kertje

    Egy lány akár egy kis rózsa
    Kinek nem nyílt ki még a bimbója
    Áll a kertben egymagába
    Szomorúan télben, nyárban
    Kicsi virág feje földig hajol
    És alig lát ki szeme baja alól
    Kicsi rózsánk várva vár
    Erre jön-e a kertésze már
    Aki megöntözi, kigyomlálja
    Óh ezt az embert ö nagyon várja
    Várja, várja mind hiába
    Rózsa színe hamvad lilába
    De a kertész elhagyta
    Tulipán lányát ápolta
    Nem törődött a régi virággal
    Aki eközben harcolt a világgal
    Mert azt fütyülte a gúnyos rigó
    Kinek szájában mindig ott volt 2 dió
    Hogy elhagyta, ki szerette
    És ezt a tényt a virág igen megszenvedte
    Eljött az idő a szirmok lehulltak
    A virágok lassan kihunytak
    Csak egy rózsa áll még megkopottan
    Akinek szíve egyre csak úgy dobban
    Igen tudom ö még egyszer, betoppan
    Igen itt lesz a kertben
    És elaludhatunk végre örökre együtt csendben....

    Csillag5 14 éve 8

  • Balesetek...

    Csetlés botlásomat hivatott bemutatni mindig is kissé ügyetlen. Az életem néha hasonlít egy kifordított túlszínezett rajzfilmre ami a voltam és sose jött össze semmi elsőre ha sportról vagy tesiről volt szó. A tesi tanár többször használta rám az "érvénytelen" kifejezést mint a nevemet.A távolugrást a gyűrűt még a kislabda dobásomat is ez a szó jellemezte. Kész ennyi gondoltam elfogadom megpróbálok ezzel együtt élni nem vagyok egy aerobik cica. De ami az elmúlt évben történt velem az már több mint sok! Minden egy kora reggel kezdődött amikor mint mindig kissé vagyis inkább nagyon elaludtam és a busz után szaladtam ami éppen hogy felvett. És akkor kész 5 percig álltam még beszélgettem is az egyik osztálytársammal azután már csak arra emlékszem hogy a busz padlóján fekszem és hívják a mentőt így kerültem első alkalommal a sürgéségire.Második látogatásom kissé groteszkebbre sikerült magassarkúval a járdán levő egyetlen gödörbe sikerült úgy belelépni hogy megzúzódtak a lábujjam így persze járhattam kötözésre ekkor már visszatérő vendégnek számítottam.Mégis amivel igazi sztárrá avanzsálódtam az a nagyi híres krémesének tudható be. Mint általában a korombeliek én is próbálgatom a szárnyamat a konyhában így a mézes krémes sütést is ki akartam próbálni persze nem egyedül.

    Folytatás...

    Csillag5 14 éve 36

  • Kellemes Húsvétot mindenkinek!!!

    Kellemes húsvétot szeretnék kívánni mindenkinek legelsőnek 0:48-kor :)) :)

    Csillag5 14 éve 19

  • Két test egy lélekkel

    " egy régi ígéret nyomán"

    1.Két test egy lélekkel

    ]Mivel ez az első bejegyzésem meghatározónak számít ez az első úgymond irományom így hát egy személyesebb témával kezdenék ami egy hozzám nagyon közel álló illetőről szólna. Ezt az embert szeretem a világon talán legjobban, ahogy elmondása szerint ö is engem. Sok legjobb barátom volt óvodás korom óta de egy sem ér fel az én kis uncsimmal. Mindig is ö volt a kicsi bár csak egy és fél év van köztünk de ezt az időt én mindig kikértem magamnak, tudván hogy így mindig én lehetek a " főnök".Felsorolni is nehéz hogy mennyi közös van bennünk mindketten mogyoróbarna szemei mögül hasonlóan látjuk a világot. Egymástól függetlenül és szinte egyformán élünk meg helyzeteket mindketten vonzódunk a művészetekhez és a színházhoz, megállás nélkül énekeljük végig a napokat nem is beszélve a csetlés botlást ami akár egy rajzfilmbe is beillene. Szeretünk szeretni és nem tudunk gyűlölködni. Igazi lelki társ akit még keresni se kellet hiszen akármi is történt velem ö mindig ott volt legyen ez akár az hogy leestem a mászókáról akár az hogy a szívem szakad meg a fájdalomtól egy fiú miatt és persze a legboldogabb pillanatokon is együtt sodródtunk az élet óceánján.

    Folytatás...

    Csillag5 14 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.