Hirdetés

2021. május 7., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

 • Az alsó szomszéd és fiának esete a lépcsőházban

  Üdv!
  Első blog, mérgemben írom.
  Sztori alapja:
  10 emeletes panel, 8. emeleten lakunk. Alattunk lakó "pár" egyik tagja egy rendkívül alkoholista kinézetű, szakadt zsémbes rosszindulatú banya, a párja meg egy alkesz tag. 60-70 között vannak. A Faszival nincs gond, az csendes, a nő viszont rendszeresne ordít (vele). A kutyájuk egy szakadt bolhafészek, aki ordítva ugat, ha leejtesz egy tollat, vagy az ajtajuk előtt lépéseket hall. A tévéjük sokszor üvölt, ha ők épp nem, és a kutya sem ugat.
  Ez így megy évek óta, toleráljuk, mert annyira nem rendszeres, és nem sokat vagyunk otthon, általában 10 utén pedig nem jellemző. A napokban viszont durván rákapcsoltak, és egy harmadik személy is bekerült a képbe.
  Lényeg: A harmadik személy egy 35 körüli tag, úgy "találkoztam" vele, hogy hajnalban kinéztem, ki horkol a folyosón. A lépcsőfordulóban feküdt, körülötte gyógyszeres maradékok, cigicsikkek, sörösdobozok. Nem volt magánál, annyira részeg volt. Mivel többszöri felszólításra sem reagált és igazolta, hogy kicsoda, valamint sose láttam, kihívtam rá a rendőröket. Azok kedvesen felkeltették, és elbeszélgettek vele (ismerték), hogy itt nem maradhat, mert őket "seggberúgják", mivel kihívták őket, így muszáj intézkedniük.

  Folytatás...

  chopin42 6 hónapja 46

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.