2021. október 20., szerda

Gyorskeresés

A (netes) társkeresés labirintusában #2: avagy randi vs "nem lelki" örömök: 3:0

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Előzmény
Nos, itt a második fejezet, immár némi tapasztalattal.
Következőkről esik szó: Facebook Dating, Tinder, ééés Badoo :DD, illetve a találkák.

Profilom kb úgy néz most ki, hogy 6 kép, két inges koncert előtt (kint+bent), kirándulós 2db, zongorázós 2db (ugye zongorista és zongoratanár vagyok), leírás pár szóban magyarul és angolul, instagram link. Szóval nagyon trendi vagyok. Elsődleges terület 60km-ig, Pécstől.

Facebook: Egyesek tanácsára a korábbi bejegyzésben beregeltem a Facebook Datingre is. Aki nem ismerné, a facebook mobilappban ha az ember rákeres a "dating"-re, akkor kiadja a társkereső részét a dolognak. Lényege, hogy az ismerőseid közös ismerőseivel kezdi, majd bővíti a beállítottak alapján a találatokat. Közvetlen ismerősöknek akik szintén regisztráltak NEM ajánl fel, csak ha titkos kedvencként megjelölöd. Elve ugyan az mint a másik kettőnek: van x balra, valami csillagszóró középen, meg szívecske jobbra. Kölcsönös szimpátia esetén kezdődhet a buli. Eredményesség: 0, zéró, illetve egy ork belájkolt első nap, de azóta SEMMI. Hozzátenném, hogy mivel rejtve van, sokkal kevesebb az ember, így nagyon hamar kibővítette 72 órára a távolságot. Ez már 1 hete tart. Tehát mindenhonnan kapom a lehetőségeket, megy is a szimpatikus csajokra a szívecske, az említett eredményekkel. Nem bánkódom, lazán kezelem az egész dolgot, max csak azon, hogy az orkokat nem tudom lefotózni az archívumba, mert az alkalmazás tiltja a képernyőfelvételt :O (ez az egyetlen).

Tinder: ugye nagyon trendi az alkalmazás, mindenki is fent van. Sokan azért, hogy a májukat hizlalják, instagirlek tömegei, követővadászok, meg saját igényszintjüket maxra toló de saját szintjükkel nem tisztába lévő emberekkel. Meg van pár normális, meg pár akinek bejöttem. Ja, és mindenki KOMOLY kapcsolatot keres.Volt köztük olyan, aki spongyabob képét rakta ki, próba szerencse alapon jobbra toltam. Frissen váló anyuka, fiatal, nem is rossz, közel van (busszal), de nem sikerült rávenni a felhőtlen szórakozásra...Másik egyed vállalhatatlan, de szintén írtam neki, válasz 0. Volt egy csini ázsiai, aki lelépett, mikor kiderült számára, hogy nincs WhatsApp, meg dolgoznom kell. Meg pár ilyen. Összesen 15+ match bejött, ebből 2-vel találkozóig jutottam. Pesze ez is 100+ km-ről tolja az embereket, mert ha elfogynak, a távolabbiakat ajánlja, Oké, Baranyamegye nem egy top válogatás, de azért örülnék, ha közelebbieket tolhatnák jobbra, az esély is nagyobb lenne a szimpátiára.

Badoo :DDD Na itt aztán olyan élmény fogadott, hogy leesett az állam: olyan szinten vállalhatatlan volt a felhozatal, hogy elképesztő. :Y Ilyen lakótelepi kisebbség, hajléktalanok, Rózsika néni a rendelőből, haverom anyja 32-nek hazudva magát (még házas), meg hasonló rosszarcok tömkelege. Bár megoszthatnám a fotóikat. :O Borzalmas volt, míg valaki a fórumban javasolta a korhatár 35-ig való maximalizálását (alapból 18-40, 31 vagyok, nem anyakomplexus, csak hátha vannak magányos cuki anyukák ;] ), ez után előkerültek a vállaható csajok. Oda NEM fizettem elő, így nem tudom, ha valaki kedvel, az üzenetek nem mindenkinek küldhetőek, meg minden szarért fizetni kell(ene). Pár mach itt is összejött, de azokat "megszántam" és visszalájkoltak. Egyikkel se beszéltem. De, rámírt egy csaj, hogy zongoratanárt keres! Nahát, és kiderült, hogy pasiként is érdeklem! Találkozó itt is lett. Midenesetre a badoo a felhőtlen szórakozás számomra, hogy innen bármi összejöjjön egy normálisabb csajszival, kb 0.

Találkák: A badoos volt az első a sorban. Éppen este volt, szartam, mikor írt, a fent említett dolgot. Ment az eszmecsere, tök jól elpoénkodtam vele, jól is néz ki (sportos, laza, tökéletes), vette a lapot. :K Megadta a számát, fel is hívtam még a budin, lebeszéltük a randit másnap estére. Rohantam, mint a hülye, alig értem oda (csomó minden összejött), de sajna KOMOLY kapcsolat érdekli, engem meg most inkább az ismerkedés, "egymás társaságának élvezete", meg ami alakul. De a randi maga baromi jó volt, minden percét élveztem, volt második találka is, de nem lesz belőle semmi, max az, hogy zenesulis lesz, mert azt nem lájkolja, hogy nem vagyok "komoly".
A másodikkal tinderen "futottam össze", beszélgettünk elég sokat, tegnap találkoztunk. Ő már tudta, mikor találkoztunk, hogy most épp nem életem szerelmét keresem, hanem valakit, akivel jól tudom érezni magam (a házasságom végére teljesen tönkrementem). De ő sajna komolyabbat akar, így egy szép délutánon kívül nem valószínű, hogy lesz folytatás. Csinos volt, jól öltözött, magas, az arca nem kimondottan az esetem, de nem gáz az sem. Jófej.
A harmadikkal ma futottam össze, és nem kellett volna: nagyon jó volt beszélgetni, csomó közös dolog volt, igazi komoly kapcsolatra való, eleinte nem gondoltam bele, de mire sikerült kicsikarni a találkát, teljesen elment tőle a kedvem. Mindenesetre nem mondtam le (én hülye), hanem elmentem, beszélgettünk, majd a végén közöltem vele, hogy én nem vagyok annyira komoly, persze jól megbántódott. Mire a randihoz értünk, már sok-sok órát beszélgettünk. Ez az, amit SOHA TÖBBÉ nem akarok: minél előbb találkozni, élőben úgy is sok minden kiderül. Számomra nem volt kőbe vésve, hogy összejövünk, számára sajna már igen.
Az egyéb történések még váratnak magukra, de az biztos, az utolsó kivételével nagyon élveztem a randikat, a tönkrement házasságom után elképesztően jól esett.
Amit nem értek: miért mindenki úgy áll neki, hogy ez most komoly lesz: az ismerkedés része már nem is izgis, vagy az, hogy egy szimpatikus emberrel kölcsönös vonzódás esetén jól érzi magát, akár többször, randik után, és ha mindenki érez valamit, lépünk tovább?
Egyelőre ennyi, folytatás biztosan lesz még. Hogy mikor, az kérdéses, de annyi szent: rengeteg vicces képem lesz, mire megunom/találok valakit :D
Terveim nyárra: gyúrás+jogsi megszerzése.

Hozzászólások

(#1) D1Rect


D1Rect
félisten

"miért mindenki úgy áll neki, hogy ez most komoly lesz"
Hogy ne nézzék ribancnak, a pasik meg azért mert minden csaj "komolyban" gondolkodik.

A valóság meg kb. akivel randiig jutottunk(két kivétellel, az egyiket azóta is sajnálom, hogy nem nyomultam jobban, de nem voltam hangulatban) és volt szimpátia nem okozott gondot nem "komolyban gondolkodni" tovább.

01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01101111 01111001 01000101 01010000 00111001

(#2) Somatom


Somatom
addikt

Minek egy zongoratanárnak társkereső? Beállsz egy együttesbe billentyűsnek, a többi menni fog magától.

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#3) Eastman válasza Somatom (#2) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

Ezzel a stílussal az is kevés lenne, ha maga Zuckenberg keresne társat neki az ő merítéséből.

Valami arcra "A", lélekben "D"-kat pániknő még összejöhet. ...aztán a gyerek. Három ember életre szóló boldogtalanságára jó esély nyílik...

Talán ez:
szexneked.hu Kis szerencsével talál egy nem fizetőst.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=bUTQTVtezhk

(#4) hNp88


hNp88
aktív tag

"Éppen este volt, szartam, [...] Megadta a számát, fel is hívtam még a budin"

:DDD :DDD

Beatam Mortem Expectans. "kötél&diófa - business solutions"

(#5) Somatom válasza Eastman (#3) üzenetére


Somatom
addikt

Mi a baj a stílusával? Sztem laza és érthető amit mond, amivel már előnyben van a legtöbb rockzenészhez képest. Kell még egy bőrnaci, meg paróka és dőlni fognak a csajok. Egy rockzenésznek azt is elnézik, ha a budiról telefonál. :)

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#6) Eastman válasza Somatom (#5) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

Mivel a második tizenöt évemet egy blues-rock kocsmában töltöttem el, nehezen képzelem el azt, hogy egy zenész nem tud simán becsajozni. Én nem a kullantva telefonálás, hanem az ork jelző és környékén keresném az alapvető hibát. Mondom, a D-moll plusz erőfeszítések nélkül is összejöhet. A krémesért más irányból közelítenék.

[ Szerkesztve ]

https://www.youtube.com/watch?v=bUTQTVtezhk

(#7) Somatom válasza Eastman (#6) üzenetére


Somatom
addikt

Mi a baj azzal? Nem a csajnak mondta, hanem nekünk. Egy 3 betűs szóból vágtuk a lényeget. Sztem ez teljesen rendben van.

Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

(#8) Eastman válasza Somatom (#7) üzenetére


Eastman
őstag
LOGOUT blog (1)

Valszeg nincs vele baj.

https://www.youtube.com/watch?v=bUTQTVtezhk

(#9) Lami66


Lami66
őstag

Miért keres minden nő komolyat a társkeresőkön? Hát azért, mert kóbornumera, jólérzemmagamahétvégén valakivel stb stílusú laza kapcsolat egy nőnek akkor is összejön, ha csak lemegy a boltba vásárolni. Ilyen látszatkapcsolat halmozáshoz nincs szükségük társkereső regisztrációra, csak némi sminkre és egy kicsit csinosabb (dögösebb) ruhára. Komoly kapcsolat kialakítására viszont sehol nincs lehetőség, ezért próbálkoznak a társkeresőkön. A férfiaknak azért kellenek ezek a társkeresők, mert a férfiakat nem szólítgatják le úton-útfélen.

(#10) philoxenia válasza Lami66 (#9) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

mert a férfiakat nem szólítgatják le úton-útfélen.

Kivéve a zenészeket... ;]

Két csoportban vagyok tag a Facebookon, a kowalsky-sban és bagossy-sban Ne tudd meg, hogy egy lájkért kapna minden ujjára tízet bármelyik zenész.... :D

"Mert pl a fórumozás egy ilyen dolog, itt meg lehet gondolni mit cselekszel..." by myckey

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.