2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • A Steam, a CS:GO és jómagam

    /Ez egy teljesen szubjektív vélemény/ /Bocsánat egy kicsit hosszúra sikeredett/

    Már elég régóta koptatom a billentyűzetet és nyüstölöm az egeret. Láttam már Usagi Yojimbot; láttam már Doom-ot, de olyan rendszert, mint a steam és olyan játékot, mint a CS:GO még nem.

    A Steam és amit adott nekem:
    Régen gyerekként nem minden játékért fizettem, sokat csak a multiplayer része miatt vettem meg, ezt elismerem. Igazából ez a dobozos játékkorszak számomra nem is volt szimpatikus(pedig én még akkor nőttem fel mikor egy C64 is kincs volt), nekem nem volt kényelmes ,és nem volt kielégítő.

    A Steam-et emlékeim szerint a Mafia 2 demojával ismertem meg(mivel ott ki lehet próbálni egy pályaszakaszt). Regisztráltam is. Elsőre nem tűnt túl érdekesnek, nagyon nem is foglalkoztam vele.
    Akkoriban még mindig a nagy kedvenc Call of Duty : United Offensive-el játszottam, azóta is csak egy játék tudta megadni ezen kívül azt ,amit ÉN elvárok egy multis címtől, de ezt majd a későbbiekben. Sajnos akkortájt már nagyon kihalt volt a játék, főleg az eredeti szerveres szekció, fájó szívvel ,de váltani kellett.
    Próbálkoztam hát egy új CoD címmel(sajnos ez már nem kötött le), ami már csak a steam rendszerén keresztül volt elérhető. Így előkapartam a regisztrációm és megvettem. Ezzel indult el igazából az egész.

    Folytatás...

    bager13 8 éve 1

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.