2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Reggeli elfoglaltság

    Sziasztok!

    Már nagyon régóta követem (több mint 6 éve) az autóversenyzés királykategoriáját a Forma1-et. Tavaly és tavaly előtt is sikerült kijutnom a HUNGARORINGRE. Hát az leírhatatlan élmény :R

    Kína:
    Ma reggel kezdődött a Forma1 Kínai nagydíj szabdedzése. Én sajnos csak interneten tudtam követni az edzést de azért ígyis nézhető, igaz, hogy nem olyan mint a TV-ben, de mind 1 :)
    Rögtön az első edzésen történt egy nagy baleset.
    http://www.youtube.com/watch?v=wQZrmBoRjKY :Y

    Az újonc favorit: Nico Hülkenberg a 14. lett az első edzésen, a 2.on pedig 17.

    Holnap ismét jön a koránkelés, mivel ugye az időmérő reggel 8kor :Y kezdődik.

    Aty1 14 éve 10

  • Irány Pest.

    Sziasztok!

    A tegnapi nap folyamán szülővárosom focicsapata legyőzte az Újpest FC-t összesítésben: (1-0). Így előrébb jutott a Magyar Kupában... egészen pontosan a döntőbe. :R
    A tegnapi meccsről csak ennyit: [link]
    Nem értem, hogy miért kell rongálni... :( Ez akart lenni a csapat buzdítása újpesti részől ? :(

    Május 26.-án ZTE FC - DVSC Teva Magyar Kupa döntő lesz a Puskás Ferenc Stadionban.
    A mérkőzés időpontját még sajnos pontosan nem tudom... ha valaki esetleg tudja, akkor egy kommentbe pls írja le :D
    Remélem össze tudok szedni 1-2 ismerőst, és velük együtt olyan lelkesedéssel tudjuk buztítani majd a ZTE FC csapatát, mint a hazai mérkőzéseken.
    (Még sehol nem találtam a jegyárakra vonatkozót, ha ezt is tudja valaki és megírja kommentbe akkor azt megköszönném)
    Hajrá, Hajrá Zalaegerszeg! :R

    Aty1 14 éve 5

  • Unaloműzés! :)

    Sziasztok!
    Beteg lettem.. egész hétre kiírt a doki sőt még jövő hét elejére is. Unatkoztam ma reggel a TV- előtt, így hát bekapcsoltam a gépet :) Böngészgettem, híreket, e-mailoket olvasgattam stb.. Egyszer csak a PH-n rátaláltam egy nagyon jó, unaloműző játék reklámjára... Ezzel a játékkal állítólag lehetett valamikor nyerni alaplapokat is (2db alaplapot magyarok nyertek meg, akik szintén PH tagok! grat nekik ;) ). Hát gondoltam, hogy nincs mit vesztenem, kipróbálom, mivel ugyse volt más dolgom. Hát ezt az élményt :D:D vagy 10* újrakezdtem, és tényleg jó időtöltésnek. Kb 1-2 órát játszottam vele. Nem tudom, hogy ki, hogy van vele de nekem tetszett.
    Aki esetleg unatkozna a gép előtt, annak itt a megoldás.
    Erről a játékról van szó:
    http://event.asus.com/Xtreme_Design/mb/mayhem/En.html
    A lényegére úgyis rájössz magadtól ;)

    Aty1 14 éve 12

  • Köszönet!

    Sziasztok!
    Nagyon pozitív tapasztalatom van az PH közösségről :) . Még csak ma írtam le a blogomba, és 1-2 forumtémába a TV-mmel kapcsolatos problémát, és egy fél nap alatt sikerült neketek megoldani azt amit engem már 1-2 hónapja foglalkoztat.(még a TV szerelő se tudta megmondani a probléma okát) KÖSZÖNÖM! :R :C

    Volt 1 kérdésem egyből de, alig, hogy megírtam a cikket, kaptam is választ: niti Köszönöm!
    Nagyon jó közösségre találtam itt a PH-n!

    Aty1 14 éve 29

  • Mai kihívás!

    Sziasztok!

    Pár hónapja vettünk egy Samsung LE40B530 FULL HD LCD tv-t. Hazahoztuk, és pár nap múlva jött a család egy születésnapra, és szinte egyből kaptuk a megjegyzéseket, hogy miért pixelesedik enynire kép.
    (nekik is LCD tv-jük van csak kicsit kisebb, és náluk tényleg szép a kép) Próbáltak rajta állítgatni azok az ismerősök akik értenek hozzá. Hááát nem siekrült nekik semmit összehozni .. :S sőőt.. le kellett resetelni az egész TV-t mert annyi mindent elállítottak :O Gondoltam, hogy a TV adással lesz gond.. Felhívtuk a szolgáltatót, ki is küldtek a T-Home-osok egy embert, hogy megnézze. Oda állt a TV elét és azt mondta, hogy ő nem ért ám hozzá és csak a jelet nézte meg ... (erre kellet várnom 1 hetet) jó mondom mind 1, akkor cseréljük set-top boxot, hátha amiatt ennyire pixeles a digitális TV-adás. Hát ki is cserélték, de semmi javulás. Ma meguntam, hogy itt van ez a gynyörű, nagyfelbontású TV, és rossz a kép rajta. Eddg is fórumoztam de ma megpróbálok minden infót összgyűjteni és remélem sikerül megoldani a problémát.
    Amit még nem írtam ide eddig: Az adás FULL HD-ban kitűnő, viszont a sima adás nagyon gáz:
    http://static.fotoalbum.hu/picturezoom/2010/04-14/aty1/P1190853_085313.JPG

    Folytatás...

    Aty1 14 éve 38

  • Új hobbi: Fotózás

    Sziasztok!

    Annyi hobbim volt már... de most lehet, hogy megtaláltam az igazit.. vagy nem?
    Néhány hónapja, egy havas délutánon elmentünk kirándulni a vársot körülvevő dombokra. Volt egy-két hely ami nagyon megtetszett, gyorsan előkaptam a telefonomat a zsebemből és kattingattam is egy párat.
    Egész jólsiekrült képek lettek. Ekkor jött az ötlet, hogy mi lenne a ha kipróbálnám magam, mint "Hobbi fotós" :) szerencsére a családban van oylan aki nagyon komolyan foglalkozik fényképezéssel, nagyon profi gépe van, és tényleg ért hozzá. Elmentem hozzá, és előadtam neki, hogy mivel szeretnék foglalkozni.
    Ő azt mondta, hogy ehhez nagyon sokat kell tanulni...de ő mindenben segít amiben tud.
    Én természetesen nagyon lelkes voltam és egyből már fényképezőt akartam venni... úgy, hogy még semmit nem tudtam ezekről a gépekről. Szerencsére leállított, és azt mondta, hogy inkább várjak még ezzel egy kicsit, ad nekem kölcsön egy gépet (ami kapásból jobb volt mint amit meg akartam venni :D) és még ad hozzá magazinokat, fotósújságokat. El is kezdtem őket olvasgatni 1-2 hét alatt naggyából végeztem is velük. És ekkor jött a nagy meglepődés. Mert én ugye kezdőként úgy gondoltam, hogy csak megnyomom a gombot.. villan a vaku aztán kész a profi fénykép. Na hát nagyot kellett koppannom, mert ez nagyon nem így van. :D

    Folytatás...

    Aty1 14 éve 31

  • A nagy elhatározás :)

    Sziasztok!

    Első látásra megtetszettek ezek a "csodakészülékek" *érintőképernyő* Hűűha :) Hiszen pár éve az első telefonom sőt a 2. is még fekete fehér kijelzős volt, és alig tudott valamit... ezek meg már... épp hogy csak repülni nem tudnak.
    Van is 1-2 ismerősöm akit már régóta faggatok, hogy mégis miylen telefont vegyek, de nem nagyon tudtak ajánlani semmit :) (pedig állítólag értenek hozzá :D:D)
    Fórumozok is már egy jóideje, de ott se írtak sok jót...mondjuk rosszat se.
    Végül meguntam a tesztolvasgatást, és a foylamatos kérdezgetést, eldöntöttem, hogy nekem kell egy Samsung s5230-as... Jővő héten talán meg is tudom venni egy városi mobilkereskedésben. Ha megvan akkor mindenképpen írok :)

    Aty1 14 éve 14

  • Kudarc...

    Sziasztok!
    Rászántam magam hosszú idő után egy blog megnyitására.
    Ma megírtam első blogbejegyzésemet. Tanácsot kértem a hozzászólóktól egy telefonnal kapcsolatban(mostmár tudom, hogy nem ide illő téma lett volna... de a hibáiból tanul az ember nem ?)egyből lehurrogott valaki... miért nem lehet ez emberi módon közölni? Mert ha csak anynit mondott volna, hogy" hé te figyeljmár, rakd át ezt a bejegyzést a fórumba és ne itt várj tanácsokat, mert ennek nem itt a helye.." akkor megértem .. de így... mintha ártottam vona neki ezzel a bejegyzésemmel.

    Hát sajnálom, hogy így indult ez az egész... :(
    Egy kicsit el is vette a kedvem az egész blogírástól :S

    Aty1 14 éve 15

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.