2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Tv Tuner Mobilra/Tabletre /Icy Box IB-MP103DVB T2/

    Első hallásra elég furcsának hatott, de belegondolva elég jópofa találmány a Raidsonic mini USB-s Tv tunere. Manapság az emberek nagy része a mobilján éli az életét, miért pont tv-t ne nézzünk rajta...

    Specifikáció:
    A tv tuner, MPEG-2 / MPEG-4 / H.264 / HD video műsor fogadására alkalmas, DVB-T és DVB-T2 (növelt tartalom kínálat) szabványt is támogatja. Az eszköz használatához legalább Android 4.2-es verzió szükséges, és Quad-core processzor, valamint OTG funkció támogatása.

    Tartalom:
    Szolid csomagolásában legfeltűnőbb, a gyártó által nagy nyereségű "High-gain"nek nevezett 2 ágú antenna, mely a kis tuner egységet látva kicsit ijesztő, hogy erre is szükség van-e? De találunk benne egy kis teleszkópos antennát is, mellyel kellemesebb az összkép. Ezen kívül van még egy csíptető és egy tapadókorong, melyet a NAGY NYERESÉGŰ antenna talpára pattinthatunk be, így azt felrögzíthetjük a vonat busz ablakára vagy az asztalra. De első kézből tudom, hogy a homlokon is megtapad, így séta közben nem kell vesződni a tartásával. Valamint egy rövid üzembe helyezési leírást is kapunk, ha nem boldogulnánk.

    Folytatás...

    Atke 8 éve 7

  • Acer Liquid Jade Primo S58

    Először is szeretném leszögezni, hogy nem vagyok telefonguru, így nézzétek el nekem a hozzá nem értésemet. De ha már az Acer Magyarországtól megkaptam ezt a telefont, gondoltam megosztom veletek a saját tapasztalataimat. Másodszor pedig hogy a készülék teszt példány, forgalmazása itthon még nem kezdődött meg, így a tesztek eredményei a végleges változattól eltérhetnek!

    A címben említett okostelefon elég impozáns megjelenésű, a maga 5.5”-os méretével. Gömbölyített formavilágának, ívelt hátlapjának köszönhetően elég jól bele illik az ember kezébe (elég nagy kézzel rendelkezem) nagy mérete ellenére.

    A készülék jobboldalán kaptak helyett a vezérlő gombok, két hangerő és a bekapcsoló/fő gomb. Ezek felett két SIM kártya foglalat, amelyikből a 2-es számú micro SD-kártyát is fogad. Az előlapon lévő kamera 8.0 MegaPixel-es felbontású képek készítésére alkalmas, valamint 2.1MP-es videó rögzítésre, ami 1920x1080 képpont, azaz Full HD-s felbontás. Emellett balra egy sztereó mikrofon kapott helyet és egy fényérzékelő.

    Folytatás...

    Atke 8 éve 2

  • Exkluzív 2,5”-es külső ház, Raid funkcióval

    Az ICY-Box IB-RD2253-U31 külső ház 2 db 2,5”-os eszközt fogad, melyet 4 üzemmódban használhatunk USB 3.1-es csatlakozással. Támogatja a RAID0 és RAID1 tömböket, SATA I/II/III 6GBit/s kompatibilitás, Plug & Play és Hot Swap funkció, windows 7 vagy újabb, valamint MAC OSX 10.5 vagy újabb operációsrendszer szükséges. A gyártó akár 780MB/s adatátviteli sebességet is ígér, RAID0 esetén. Méretei 132x92x32mm súlya üresen 178gramm.

    A doboz tartalma:

    - ICY-BOX ház
    - Hálózati adapter
    - USB 3.1-es kábel (B to A)
    - Csavarhúzó, 8 db csavar 2 eszköz rögzítéséhez
    - Leírás, magyar nyelvű is van



    Jó minőségű ,de helyenként nagyon rövid lehet...

    A töltő USB 2.0-nál szükséges lehet.

    Folytatás...

    Atke 8 éve 6

  • CM Storm Egér mod

    Először is köszönöm a lehetőséget és a bizalmat,amit kaptam mind a Prohardver,mind a Cooler Master részéről.

    Az egér elsőre látásra:
    Mikor kinyitottam a dobozt kicsit meglepődve néztem az egér méreteit... Képek alapján nagyobbnak hittem.
    Az egeret rögtön kipróbáltam, a kis méret ellenére nem kényelmetlen a nagy szilikon felületek miatt elég jó a mozgása/csúszása.

    Tervek: Az egeret szétszedve, rögtön bukott a legfőbb elképzelésem, ami az volt hogy pár csíkot vágok bele kap egy feketés szürkés fényes festést, valamit plexi csíkok és türkisz kékes ledeket.(Igen Tron feelingre gondoltam) Elég sok felfogatási pont van az egér belsejében így nem nagyon lehet vagdosni.

    Folytatás...

    Atke 12 éve 15

  • Tápegység harisnyázása

    A második cikkem az alaplapi tápcsatlakozó illetve a 6 pin-es csatlakozó harisnyázásáról szól.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 13 éve 73

  • SATA kábel harisnyázása

    Röviden a harisnyázás menetéről...

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 13 éve 74

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.