2020. július 2., csütörtök

Gyorskeresés

Merénylő lettem!

Írta: | Kulcsszavak: kutya . kutyaszar . beszólás . gonoszság

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nem kell megijedni, csak egy kis merényletet követtem el a szomszédom ellen.

Alapjában nyugodt, békeszerető embernek ismernek, nem véletlen, hisz Bika csillagjegyben születtem. De az elmúlt események kihozták belőlem a vadállatot. Az amúgy is eléggé felfokozott lelkiállapotomnak nem tett jót, hogy új szomszédot kaptam a nyár elején.
Az elődjével sem volt teljesen felhőtlen a kapcsolatunk, és már külön örültem, hogy egy aránylag fiatal pár lesz a folyosótársunk. A probléma már akkor kezdte előre vetíteni magát, amikor megtudtam, hogy van egy közepes méretű kutyájuk, aki most szülési szabadság letelte után hamarosan meg fog érkezni.
Imádom a kutyákat, de pontosan ezért nem tartok az emeleti lakásban! Végül is, én is ember vagyok valahol.
Az egyik délután arra lettem figyelmes, hogy miután haza értem, nagyon büdös van a lakásban. Gyorsan keresni kezdtem a szag eredetét, mire rájöttem, hogy csak ott van büdös, ahol a cipőmet levetettem. Irány a fürdő és az elhasznált fogkefe, majd a WC. Miután újra láttam az ebédem maradványaimat, kissé lenyugodott a gyomrom is.
Az esetet csak akkor tettem szóvá, amikor már rendszeressé vált a kutyaszar az ajtóm előtt. A folyosó elején lakom, és amíg a gazdi kinyitja az állandóan zárva tartott folyosóajtót, addig kutya elvégzi a sürgős kis és nagydolgát. Pont előttünk. Szóval betelt a pohár!

Előzetes terepszemle után, az éj leple alatt zseblámpával összegyűjtöttem a környék összes kutyaszarát, volt vagy másfél kiló, bele egy nagy papírzacskóba, és a szomszéd lábtörlőjére raktam.
Éjjel fél háromkor egy fogpiszkálóval kitámasztottam a csengőjét, és amint motoszkálást és némi fényt láttam kiszűrődni a lakásban, meggyújtottam a papírzacsit!
Az események ezek után kissé felpörögtek, bár nem sokat láttam belőle, de mivel a merénylet jól elő volt készítve, a majdnem szemben lakót megbíztam a kémkedésre. Ő végig látta az eseményt és könnyeivel küszködve mesélte el másnap.
A barátunk, miután kinyitotta az ajtót, és meglátta az általam rakott kis tüzet, azonnal, mint jól nevelt orrszarvú papucsban toporogva elkezdte oltani. A taposó mozdulatai egy idő után elkezdtek lelassulni, miután rájött, hogy min is tapiskol. A teljes megvilágosodás utolsó fázisaként óriási üvöltés rázta meg az amúgy csendes házat. Kapára, kaszára volt a következő fázis, de addigra én már jól elbarikádoztam az ajtót, a csengőt kikapcsoltam. Gondolkoztam még, hogy kihívom a tűzoltókat, vagy az ő nevükben felhívom, hogy mi történt a be nem jelentett tűzesettel. De nem akartam tovább feszíteni a húrt, meg ezt még tartogatom a számra.

Hozzászólások

(#1) 8Ball


8Ball
(tag)

:DDD :DDD :DDD LOL :C
Nem vagy semmi :DDD
Egyébként megértette a ''célzást''?

[Szerkesztve]

Facts Don't Care About Your Feelings

(#2) Pukkancs


Pukkancs
(tag)

valahogy beállítottam volna egy webkamerát azt egész nap azt nézném újra meg újra

(#3) Tzombi válasza 8Ball (#1) üzenetére


Tzombi
(csendes tag)

A folytatásból majd meg tudod. :D
Elfelejtettem megírni, :W hogy ez csak az első rész. Bár a végkifejlet az ..... :F De nem mondok többet egyenlőre.

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....

(#4) Tzombi válasza Pukkancs (#2) üzenetére


Tzombi
(csendes tag)

Sajnos a video kamera beadta az unalmast. :o
Az a hülye Murphy!

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....

(#5) Brekk


Brekk
(addikt)

Megerdemelte, remeljuk tanult belole...

http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.

(#6) koob


koob
(senior tag)

Tzombi:
- Megtörtént eset?
- Mennyire ismered a szereplőket?

jóóó

[Szerkesztve]

(#7) Tzombi válasza koob (#6) üzenetére


Tzombi
(csendes tag)

Az egyik, nagyon közel áll hozzám (én vagyok), a másik meg túl közel lakik hozzám (a szomszédom).
Szerinted?

Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utólérhetetlen vagyok az ágyban....

(#8) george11


george11
(senior tag)

Nemrég volt valami gyökér film a TV-ben, és abban is ugyan ezzel szórakoztak a srácok (bár ott csak poénból csinálták, nem volt indíték). :D

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#9) Winner_hun


Winner_hun
(félisten)

Le ne maradjak a következő részről..

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#10) PPeter


PPeter
(addikt)

Neten keringő sztoriként tíz éve fel-felbukkan a történet, kisebb változtatásokkal. Ugyanolyan kamusztori, hogy Te csináltad ezt, mint az előző bejegyzésed.

PPeter - Privátokat van hogy hetekig nem olvasom. Éjszaka és vasárnap ebédidőben ne hívjon senki a DVD-írós problémájával, köszi! A BURN.HU már nem az én oldalam!

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.