2020. szeptember 23., szerda

Gyorskeresés

Karácsonyi SMS!

Írta: | Kulcsszavak: karácsony . sms

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Lassan itt a Karácsonyi jókívánság küldés ideje. A mai kornak megfelelően már sokan küldenek ismerőseinek SMS-eket, én is kaptam/küldtem egy rakatra valót, az isten és a telefontársaság a megmondhatója, hogy mennyit.
Persze nem a "Boldog Karácsonyt!"-ra gondoltam. Összegyűjtögettem egy csokorra való jókívánságot, használjátok bátran.
Tehát akkor így szóltak a Karácsonyiak:

"Itt van a Karácsony, Készül a kalácsom, Az idén is összeveszünk szépen, Mint ilyenkor eddig minden évben."
"Kiskarácsony, nagykarácsony, angyal csókja rátok szálljon. hozzon nektek minden jót, ne csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szép jövőt, melegséget. Békés Karácsonyt kívánva neked!"
... ölelésből és mézből sohasem elég - gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár! Boldog Karácsonyt Kívánok!
A hó alatt alszanak a házak, az egész világ csupa varázslat. S mint valami tündérálom, jön el hozzánk Szentkarácsony. Békés ünnepeket kívánok!
A Királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége, ragyogja be karácsonyodat, és adjon erőt az újesztendőhöz!
A szeretet angyalai útra keltek, kis csengőjükkel hozzad is bemennek, s elviszik családodnak üzenetemet, így kívánok: BÉKÉS, BOLDOG KARÄCSONYI ÜNNEPEKET!
A távoli hegytetőn csillag táncol a havon. A szobában gyertya sejlik sötét alkonyon, a kályhában parázs, mintha álom lenne, karácsonyfát körülállják békességben, csendben. Boldog Karácsonyt!!!
Békességet boldogságot csengőszót és gyertyalángot ajándékot szeretetet s mindent mai fontos neked ajtód elé fehér bársonyt így kívánok én neked szép és boldog Karácsonyt!
Csendbe csengő, halkan tovahangzó és dagad a mélyből új harangszó, hozzon néked örömet és békét!
Csillag száll az esti égen, utat mutat sötét éjben. A szeretet újra éled, halkan szol most minden ének. Körül ölel, mint a bársony, legyen boldog a Karácsony!
Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!
Ezt a napot vártad egész éven át, érezted az élet néha bánt. Ha eljön az ünnep a könnyeket, felejtsd el! Pár óra, hidd el a világ, ünnepel! Boldog Karácsonyt!
Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli,a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!
Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon örömökben teljen a karácsony!
Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad Ismeretlen
Kései szán fut, csillog a hó. Jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom. Csenget egy csengő, itt a Karácsony! Boldog Ünnepeket.
Kívánd, hogy amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet. Én pedig békés karácsonyt kívánok Neked!
Mikor éjjel két angyal a párnádra száll mindkettő jót akar, mégis mást ajánl, azt súgja az egyik: mindig jó legyél a másik csak rád kacsint, tedd amit szeretnél! Békés boldog ünnepeket az egész családnak!
Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint és közben csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!
Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!
Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet, csendes léptetek kísérje a szeretet, szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom, legyetek boldogok ezen a szép Karácsonyon!

Ha ismertek még, akkor osztjátok meg velem légyszi! :-)

Ui: Az újévi - hasonló - kívánságokat, még újév előtt felrakom.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.