2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Kész a "baj"

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

ismét szerelmes lettem, és hála az égnek, már biztos, hogy nem egyedül. Ráadásul most úgy rendesen, pont úgy, mint kicsit több, mint 9 évvel ezelőtt.

A helyzet rövid kifejtését megelőzi ismét egy német nyelvű költemény:

Glaubst du an das Drehbuch,
Was für uns geschrieben ist?
Wenn ich den Aufblättern will,
Liest du es mit?

Was drin steht ist nich nur
Spaß und Abenteuer,
Die nächste Zeilen bringen
Uns wahrscheinlich herunter.

Das Feuer ist heiß, wir
Werden gerade verbrannt.
Wird doch dein Streichholz
Jetz zum Waldbrand?

Tegnap elmentünk motorozni az érchegységbe kettesben a Pannonián. Egy kilátót néztünk meg Spiegelwaldnál. A kilátóban fent beszélgettünk, majd megkérdeztem, hogy megölelhetem-e. Azt mondta, hogy nagyon szeretné, de nagyon feszült. Megöleltem, majd megkérdeztem tőle, hogy csökkent, vagy nőtt-e a feszültség. Szorosan visszaölelt, majd azt súgta, hogy nem tudja. Nagyon szép hely volt, és nagyon szép pillanat.

Amikor visszafelé indultunk, a motor zárja nem akart engedni, ő pedig nem sokkal előtte összetörte a szemüvegét. Egyik sem tudta kizökkenteni, itt már sejtettem, hogy baj lesz - és persze idegesen ráztam a nyomorult obis lakatot, hogy essen már szét végre. Az aranyórában az őszi erdőn keresztülvezető hegyi utakon hazamotoroztunk, majd a szőnyegen egymással szemben, törökülésben egy-egy teával a kezünkben elkezdtük megbeszélni a helyzetet.

Ő is szerelmes, én is. De ott van a kapcsolata. Én rávágtam, hogy vannak határok, amit ilyen körülmények között semmi szín alatt nem szeretnék átlépni. Ő erre elárulta, hogy a barátja tud mindenről, és "engedélyt adott rá, hogy rájöjjön, hogy mit szeretne", mivel a kapcsolat elején a csávó félrekúrt, így érezte korrektnek. Persze közben meg kínlódik. Persze én is kicsit kínlódok, mert nem megszexelni szeretném, hanem szeretni, jókat sétálni és beszélgetni kézen fogva, együtt utazni, koncertekre járni, művelődni, kalandokba keveredni.

Egymást átölelve zenét hallgattunk, és hajnalig beszélgettünk. Egyelőre várunk.

Hozzászólások

(#1) Freiherr


Freiherr
őstag

Addig bájologsz, míg friendzone- ba rak, aztán onnan már nincs kiút számodra.
Egy jó töcsköléstől lehet hamarabb döntene a te javadra, ha mégsem, akkor is beljebb lettél volna.

XXX

(#2) bkercso válasza Freiherr (#1) üzenetére


bkercso
nagyúr

"Minden tánchoz kell egy stabil színpad." :)

Megjelentek! : MFD3 és MFA3 || bkercso HiFi készülékek: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bkercso/keres.php?search_exac=0&search_title=0&usrid=341946&buying=0

(#3) TheLázs


TheLázs
csendes tag

Azért ez már nagyon nem az a kategória. Túlzások nélkül ki merem jelenteni, hogy azon bőven túl vagyunk.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#4) VIPowER válasza TheLázs (#3) üzenetére


VIPowER
senior tag

"mert nem megszexelni szeretném"

Ezt mondtad is neki?

(#5) janeszgol


janeszgol
félisten

Tehát ha jól értem, mivel a barátja az elején félre.., ezért most ő megengedte, hogy a csaja is félre...
Sok boldogságot. :F

(#6) RawrrSoul


RawrrSoul
csendes tag

"Az aranyórában az őszi erdőn keresztülvezető hegyi utakon hazamotoroztunk, majd a szőnyegen egymással szemben, törökülésben egy-egy teával a kezünkben elkezdtük megbeszélni a helyzetet."

Milyen kis filmes, aranyos, romantikus... Vagy 10-ből 1 ilyen van, vagy én csinálok valamit rosszul, hogy hasonló se történt velünk még a feleségemmel 11 évnyi kapcsolat alatt. :)

@Freiherr: ezen most elsírtam magam. :))

n o p e !

(#7) nevemfel


nevemfel
senior tag

A kilátóban fent beszélgettünk, majd megkérdeztem, hogy megölelhetem-e.

Oh my God. Lányregényekben történnek ennyire negédes epizódok.

Forget your troubles, c'mon get happy

(#8) TheLázs


TheLázs
csendes tag

Nem mentegetni szeretném a helyzetemet, csak kicsit pontosabban leírni. Egy elég zárkózott, de nagyon klassz 20 éves lányról van szó, aki éppen az első kapcsolatának összedőlését éli meg. Igazán érdekes jellem sok hozott teherrel, de mellette sok pozitív jellemvonással.Örömmel töltött el, hogy mellettem nagyon feloldódott, és állítom, hogy tényleg csak rajtam múlt, hogy hol húzom meg a határt az adott pillanatban. Ezt szerintem ő is tudja és érzi.

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít” – Örkény István

(#9) Stanlee


Stanlee
őstag

Ne erts felre, de szerintem nagyon gaz a helyzet. Teljesen aterzem, hogy nem csak megszexelni akarod, hanem jobban meg szeretned ismerni, de ahogy mar Herr Freiherr is irta, ha friendzone-ba kerulsz, akkor onnan nincs bentebb.

En biztos egyenesen megmondanam neki, hogy vele akarok egyutt lenni, hagyja ott a baratjat, probaljatok ki a HW kompatibilitast es legyetek egyutt. Ha nem lesz jo, akkor igy jartatok, de meg nem annyira oreg egyikotok se, hogy vilagvege legyen belole.

“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

(#10) kovbandi82


kovbandi82
őstag

Figyelj, nem kell szórakozni, kit érdekel, hogy van kapcsolata? Ha kell, akkor kell. Egyszer régen volt egy lány, neki is volt kapcsolata, amikor megismertem, de nem voltak erkölcsi korlátaim. Nos ez a lány több mint 20 éve a párom,15 éve a feleségem és van 2 gyönyörű gyermekünk.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.