2022. augusztus 15., hétfő

Gyorskeresés

Online rendelés hátránya, Libratone által bemutatva

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Vezeték nélküli, hordozható hangszórót kerestünk párommal. A feltételek:
-Akksi.
-Szép hang.
-Bluetooth.
-Wifi opcionális, nem ártana ha lenne.
-Legyen valami fantázia benne, mivel páromé lesz. Nőknek szánt hangszóró ne nézzen ki hangszórónak, különben szólhat akármilyen jól, nem fogják szeretni.

Először kicsi, olcsókat néztünk, de annyira kiábrándítóak voltak, hogy elkezdtünk drágább, Bose és Harman kategóriában keresni. Sokat kipróbáltunk, de tragikus volt a hangzásuk, így úgy döntöttünk, akkor legyen egy picit nagyobb.

Mivel már elég magasan jártunk árban, egy kicsit rádobunk, és egy általam jól ismert márkát is meg tudunk rendelni. Ez a márka a Libratone, ismeretségünk pedig elég mély, mivel a gyártó cégnél végeztem mérnöki tevékenységet (bérgyártás, a márka csupán tervezési és marketing tevékenységet végez, nem gyárt). Tudom, hogy precízen összeszerelt, minőségi alkatrészeket tartalmaz és tudom, hogy gyönyörűen szól, mivel hallottam már pár 100-at.
Jelenleg egy Libratone Live-ot hajtok a nappaliban, imádom. Ugyan a sztereó fíling nem jön át, de a hangzás kárpótol. Na meg a kényelem, hogy telefonról, táblagépről, WiFi-n csatlakozva tudom használni.

Most egy hordozható, akksis cucc kell, ebből pedig jelenleg 1 létezik a termékpalettájukon, a Libratone Zipp. A régi verziók WiFi-sek, az újak WiFi + Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatot tesznek lehetővé (persze a normál analóg bemeneten felül).

Ki is néztük a megfelelő példányt, majd megrendeltem a Libratone honlapjáról, mivel ott volt a legolcsóbb és ingyenes a szállítás. A pénz szépen levonásra került, de gyanakodni kezdtem, mikor órákkal a rendelés után sem kaptam visszaigazolást.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, 2 napig semmi válasz. Írtam újra, majd másnap érkezett a válasz, hogy nem látják a rendelésem, rendeljek másikat a honlapról. Mondom ácsi, a pénz? Ők azt sem látják. Gyorsan belépek netbankba, meg is találom az összeget, le van vonva a számláról, küldtem vissza a képernyőmentést a srácnak, hogy nézzen már jobban utána.
De ha vissza is kapom a pénzem, a termék "Temporarily out of stock...". Tehát nem nagyon tudok újra rendelni.

Eddig itt áll a dolog. A cucc zseniális, az ügyfélszolgálat egy nagy 0. Rettenetesen felhúztak, páromat felhívtam, hogy ez történt, nézzünk másik, megbízható gyártótól hangszórót, de ő már ehhez ragaszkodik. Sakk-matt. :W

Hozzászólások

(#1) gerii


gerii
addikt

Irány a bank, ott tudnak intézkedni.

(#2) nemlehet


nemlehet
őstag

Nem tudom pontosan hogy fizettél, ha kártyával, akkor jó eséllyel csak zárolták a pénzed. Ha az eladó nem nyújtja be a terhelési igényét 14 napon belül a zárolásra akkor visszakapod az összeget. Legalábbis amikor velem volt hasonló, akkor ezt mondták a bankban és tényleg így is volt. A ebankból nekem ez amúgy tökre nem így jött le, szóval nem igazán hittem el az ügyintézőnek,de végülis neki lett igaza.

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#3) kentucky


kentucky
őstag

Decathlon egyszer tőlem is levonta egy sapka árát, de a rendelés nem rögzült. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, írtam egy e-mailt, és egy órán belül visszautalták a pénzt.

(#4) futo001


futo001
senior tag

Köszönöm mindhármotoknak, voltam a bankban, valóban csak zárolva van az összeg és visszakapom, ha a cég nem veszi le. Ez végülis happy end. :)

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

(#5) kentucky válasza futo001 (#4) üzenetére


kentucky
őstag

Nekem is zárolva volt, de levették, szóval a cégnek írj mindenképp!

(#6) futo001 válasza kentucky (#5) üzenetére


futo001
senior tag

A céggel egy hete levelezek, de tök értetlenek.
Ma elkérték azokat az adatokat, amiket már hétfőn elküldtem nekik.

2 hétig van a pénz parkolópályán, utána visszakerül a számlára ha nem veszik le, ezt mondták a banknál.

I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.