2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Kinek mi a hobbija?

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Nekem pl. a mozizás. Jól összejövünk haverokkal, megnézünk közösen egy filmet, dumálunk, szerintem nagyon jó idötöltés. De leginkább a filmes menük miatt szeretek menni, mivel bővíthetem a gyűjteményemet belőlük. Nálunk a moziban lehet venni klubkártyát is, ilyenkor 400-500 forint minuszért kapod a jegyet. A klubkártya 800-900 forint így ha már 2x ülsz be egy évben a moziba, már megérte és ebből adódóan 1 évig érvényes a kártya, az új pedig ugyanúgy 800-900 forint. Sajnos azt vettem észre hogy drágult egy kicsit a jegy is meg a klubkártya is, de még így is megéri bőven klubkátryát venni azoknak, akik többször mennek moziba egy évben, mint pl. én. Nekem már 3. éve van. Persze moziba is úgy megyek, ahogy időm, pénztárcám engedi, no meg milyen filmet tálalnak elém. Anno foglalkoztam weboldalak készítésével is, de valahogy mindig beleuntam.
És a büszke gyűjtemény nem nagy létszáma, de sajnos ritkán érkezik ilyen 1-1 filmhez, és a legszörnyűbb az, hogy lemaradtam a Madagaszkár pingvines filmes menüről... mire eljutottam odáig, mind elvitték :( :W

Hozzászólások

(#1) Kolondrum


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a hobbi, hogy is mondjam időtálló. Elkezdesz dolgozni, megváltozol, a barátok is és azonnal más lesz a hobbyd. Ha lesz egyáltalán, időd, pénzed, körülmények. Ha ezt tőlem régen kérdezték volna akkor mai szemmel is (meg mai ésszel szerintem is) égő gáz választ adtam volna.
Ha ma megkérdezik akkor a körülményeket nézve egyelőre: Motorozni. 1 hónapja és 1 napja alszik. Kezd nagyon hiányozni.

Visszatérve a te hobbydra. Annyi időt emésztene fel és annyi pénzt, hogy nem lehetne fenntartani, nekem tökéletesen megfelel az az évi 2-3 alkalom mozira. Az is szervezést igényel. Mikor dolgozok e stb.
Egy ideje talán pesszimista nézetem miatt, de csak így tudok szemlélődni.

[ Szerkesztve ]

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép".

(#2) elektrotank válasza Kolondrum (#1) üzenetére


elektrotank
(tag)

Mivel nem járok szórakozni, meg nagyon sporólos típus is vagyok (ez nem azt jelenti, hogy nem tudom magamnak venni valami édességet vagy bármit), ezért mindig jut mozira. Én se megyek havonta 10x, ebbe az évben is talán 5x ha mentem, és ha azt veszem, hogy az iskolán kívűl szinte sehova se megyek (ugye általában mozi), akkor nem olyan nagy költség 5 alkalomra 2000 forint nekem, ha túl akarok költekezni, akkor 2500 :D
Nekünk a szervezés mindig úgy zajlott, hogy tudsz jönni, ha nem, akkor mikor tudnál... nem bonyolítottuk túl soha. Ha esetleg egyik időpont se jó egyikünknek se, akkor mindenki a maga módján cselekszik és megnézi egymaga vagy keres egy másik havert. De nálam is minden pénztárca függő meg idő... ha nincs időm se pénzem, nem megyek... ez ilyen egyszerű.
Néha nekem is pesszimista szemléletem van egyes hobbik iránt, de hát mindenki azt tesz a pénzével, szabadidejével amit akar. :)

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#3) Mardel92 válasza Kolondrum (#1) üzenetére


Mardel92
(fanatikus tag)

Nem feltétlen értek ezzel egyet. Nekem akkor sem szűnt meg a mozi mániám, amikor elkezdtem dolgozni. Számomra nagyon jó kikapcsolódás, hogy 2-3 barátommal együtt elmegyünk egy filmre, havonta 1-2 alkalommal minimum, de van hogy minden héten beülünk egy vetítésre :).
Ha már suli mellett is megvan ez az igény, akkor, ha a társaság is meg lesz rá, munka mellett is maradni fog a film szeretet.
Nálunk is diák években jött, igaz, moziba dolgoztunk tanítás után, akkor még ingyen filmeztünk, de a szenvedély nem múlt el, a diákmunka befejeztével sem :).

Szóval kitartást, amíg élvezed és megteheted, addig ez igen is jó hobby :).

(#4) Kolondrum válasza Mardel92 (#3) üzenetére


Kolondrum
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mozira spúúr vagyok, inkább költök a kétkerekűre. :DD Az tudja tolni a vérnyomást nem is kicsit.

[ Szerkesztve ]

Suzuki 99Le (1185kg) és Kawasaki 72Le (174kg). Egyik tartós, másik "lép".

(#5) Zoli bácsi


Zoli bácsi
(őstag)

Az én hobbim, hogy bemegyek a közeli mentőállomásra, beöltözöm piros ruhába, aztán az ICS (irányító csoport) kizavar bennünket mentőautóval mindenféle történésekhez. Biztos hogy ez nekem hobbim, mert ha munkahely lenne, akkor kapnék érte annyit, hogy megéljünk belőle.... :)
Vicc volt (meg keserűség). Horgászom :)

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta,és legyen egy 1986-os évjáratú Golfom....mára mindez teljesült.

(#6) lezso6


lezso6
(VARÁZSLÓ)
LOGOUT blog

Nekem a szerver-restart a hobbim. Mindjárt csinálok is egyet. :K

Primitív kérdésre nincs helyes válasz. – A hsz nyomokban iróniát tartalmazhat! – Boldogok a lelki szegények, mert övék a facebook üzenőfala.

(#7) Evil Snowman válasza Zoli bácsi (#5) üzenetére


Evil Snowman
(senior tag)

Úgy gondolom sokak nevében köszönjük az állhatatos munkátokat. :R Nekem egyszer az életemet mentették meg a mentősök. :B Sajnálatos, hogy nem fizetnek meg titeket megfelelően. :(

Az én hobbim, hogy a 28 éves autómat bütykölöm és utána elviszem pár körre. :K

#1NZ-FE , CA18DE , K20A6#

(#8) Winner_hun


Winner_hun
(Jómunkásember)

Kinek mi a hobbija?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#9) Armahun


Armahun
(PH! addikt)

Én szeretek aludni és fürdőbe járni.
Vagy kettőt egyszerre extrém sportként. :DDD

Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#10) MineFox54 válasza Winner_hun (#8) üzenetére


MineFox54
(őstag)

Mennyi hülye topik van itt :Y

ltt van ez a napszemüveg. Ezt 2500-ért vettem. Boltban mennyi? 300, mondjuk, ezzel pont {átvertek}.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.