Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#25551) laci.k


laci.k
csendes tag

Sziasztok! Megérkezett a kicsike. örömöm hamar el is múlt, mikor az alapképernyőn megpillantottam a pixelhibákat. Ezekután fekete háttérrel is megnéztem, és 10-ig számoltam öket, utána hagytam a fenébe. Ennyire defektek kijelzőt még nem láttam. Ma be is ballagtam egy T-partnerhez szervizbe. A fazon mondta, h ők nem cserélhetik, csak a T-pont szerviz, de mondta, h ne nagyon reménykedjek. AZt mondta: a ZTE "szabvány" szerint akkor kell cserélni a telefont, ha 45-50 cm-ről 3 pixelhiba látszik. ezen csak röhögni tudtam :N Ennél egzaktabb mérést nem is lehetne csinálni, mint a neoncsövel teli helységbe 45-50 cm-ről nézni a kijelzőt. Szerintetek melyik üzletbe nagyobb az esély, h kicserélik? Előre is köszönöm!
Látom van más sorstárs is... :(((

[ Szerkesztve ]

(#25552) kelzsoca válasza Ricardo (#25547) üzenetére


kelzsoca
félisten

A szakmai topiccal az lehetne a probléma, hogy folyamatos moderáció kellene, és ahol naponta több 100 hozzászólás érkezik, nem biztos hogy jó ötlet, moderátor folyamatosan nem fogja nézni a topicot, és ki lesz aki állandóan jelentgeti be az embereket?

https://vertigostore.eu

(#25553) sif85 válasza laci.k (#25551) üzenetére


sif85
tag

Tévedek, hogy x (3 vagy 8) napig mindenféle indok nélkül visszaküldheted?

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G

(#25554) Ricardo válasza kelzsoca (#25552) üzenetére


Ricardo
félisten

A linkelt topicban működik
Ha nyitsz egy újat ot is kell egy erős moderáció.

Persze ez csak egy vélemény :U

[ Szerkesztve ]

(#25555) laci.k válasza sif85 (#25553) üzenetére


laci.k
csendes tag

Igazad van, mivel netről vettem 8 napon belül visszafizetik az árát, de én még mindig szimpatizálok a telefonnal, mert tényleg jó ár/érték aránya van. Ez a B terv, ha egyik boltba se cserélnék ki.

(#25556) sif85 válasza laci.k (#25555) üzenetére


sif85
tag

Visszaküldöd, majd befáradsz egy üzletbe és veszel egy újat.

Én mondjuk üzletben vettem, használtat kaptam (jó mi? ) Hőbörögtem egy sort, visszaadták az árát, majd egy másik üzletben vettem egy másikat.

ez a te esetedben plusz 2 ezer forint.De talán megéri. Vagy visszaküldöd, aztán rendelsz pár nap múlva mégegyet.

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G

(#25557) bunnyhu válasza kelzsoca (#25546) üzenetére


bunnyhu
senior tag

Ige, az utolsó hozzászólásra amit írtál, de nem arra, amit utoljára olvastál. Nem ugyanaz ;)

[ Szerkesztve ]

https://divecenter.hu

(#25558) laci.k válasza sif85 (#25556) üzenetére


laci.k
csendes tag

Hétfőn még adok egy utat az ördögnek... Ha húzzák a szájukat, akkor megfogadom a tanácsod, és visszaküldöm, aztán meg személyesen megveszem. Csak itt írták többen is, h webshopból rendelték, és semmi baja a kijelzőnek, gondoltam bepróbálkozok. Tévedtem :DDD
Az szép... És szabad tudni, h melyik üzlet volt az? csakhogy messziről elkerüljem.

[ Szerkesztve ]

(#25559) latis666 válasza Ricardo (#25547) üzenetére


latis666
aktív tag

Mondjuk itt általában senki nem barmol semmit. Mióta én olvasom talán két nap volt mikor ment a szájkarate. Szóval ebben a formában is magyon hasznos talán kellene valami jelölés az első hsz be hogy mondjuk az első 20000 hsz már haszontalan de ez nyilván lehetetlen. :)

(#25555) laci.k: Használd ki hogy jogod van visszavinni amig még megteheted mert később báni fogod. A látható pixelhiba engem az örületbe kergetne. Rendelj ujat legalább addig amig olyat nem kapsz ami csak wc teszt-en látható.
VAgy tényleg mikor személyesen veszed be is kapcsolják neked. Mondjuk nektek kiesik de a maglodi Auchanben baromi rendes eladot fogtam ki harom alkalommal is.

[ Szerkesztve ]

(#25560) sif85 válasza laci.k (#25558) üzenetére


sif85
tag

szombathelyi Király utcai T-Mobile. Még karácsony előtt volt. Hoztam a dobozt rögtön, nem nézegettem. Aztán otthon láttam, hogy fólia félig lejött a kijelzőről, alatta retkes volt, és ment a készülék amikor kivettem a dobozból. Emellett 256 Ramos volt, ez akkor komoly probléma volt :-) Aztán szintén Szombathelyen bementem a Thököly utcaiba, ott a srác egy patent készüléket hozott ki nekem 512 rammal, minden hiba nélkül.Nagyon korrekt arc volt, mondtam is mit akarok. Még még azt is megbeszéltük, hogy bizonyos játékokat honnan tudok megszerezni rá.. :-) De ez már nem fórumtéma.

[ Szerkesztve ]

Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G

(#25561) laci.k válasza sif85 (#25560) üzenetére


laci.k
csendes tag

Pedig a Király utcai most megnéztem és az hivatalos T-pont, a másik üzlet, ahol meg rendesen kiszolgáltak, "csak" partner.
És Neked van pixelhibád, vagy hibátlan a kijelző? mert mondjuk 1-2 még nem a világ vége, ha csak annyi lenne a telefonomon :)

(#25562) latis666 válasza laci.k (#25551) üzenetére


latis666
aktív tag

"ZTE "szabvány" szerint akkor kell cserélni a telefont, ha 45-50 cm-ről 3 pixelhiba látszik"

Azért ez jó. És a Zte szabvány szerint kinek kell látni azt a 3 pixelt? Van szabvány telefonértékesítő is? Akinek le van fektetve hogy milyen a látása? És ha én látom? Főleg ha egyszer már láttam közelről. Én ugy hallottam korábban (de lehet már nem igy van) hogy ha 3 pixelhiba VAN akkor garanciális, nem akkor ha egy félvak eladó látja.

(#25563) TOZ válasza Ricardo (#25509) üzenetére


TOZ
addikt

E71-gyel mindig is gyorsabb lesz az iras. Annal gyorsabban eddig semmilyen telefonon nem ment nekem.

2 honap utan azonban kijelenthetem, nem valtanek vissza ra.

(#25564) syl5


syl5
őstag

Csütörtökön vettem egy Sony Ericsson HPM-75/J headset-et a Blade-hez, erről osztanám meg most tapasztalataimat.

A headset függetlenül a Blade-től:
Nagyon rendben van, SE minőség, nem kell bemutatni. Mély pont elég, nem kell egekbe húzni az eq-n a mély tartományt, hogy megnyomja a füled. Közép is pont jó, magas talán egy picit kevés, de ez engem nem zavar. Nagyon jól illeszkedik a fülembe, nem mozog, nem akar kiesni, nem kell állandóan visszatolni. Megfelelő hangerőnél tökéletesen kizárja a környezeti zajokat, SE k550i-vel már 75-80 % körül bömbölt, semmit nem hallottam a külső zajokból.

A headset Blade-el (hangminőség, hangerő):
Eclair van a Blade-emen, Audioboost flash-elve. Maximális hangerő mellett végeztem a "teszteket". Lejátszóként Poweramp-ot használom, az alábbi EQ beállításokkal:

Hangminőség nagyjából a Blade-el is rendben van, de egy picit el marad attól a szinttől, mint amit a HPM-75-ből ki lehet hozni.... Alapzaj nem hallható még legalacsonyabb hangerőn sem, ami nagyon kellemes meglepetésként ért!

A hangerővel viszont továbbra is vannak bizonyos helyzetekben gondok. Ahol elég a hangerő ott is csak a headset jó szigetelésének köszönhetjük, nagyon nem a Blade érdeme!
*A kevesebb zajnak és a jó szigetelésnek köszönhetően egy kevésbé forgalmas utcán rendben van a hangerő.
*Bevásárlóközpontban szintén rendben van a hangerő, épp elég ahhoz hogy elnyomja az ott jelenlévő zajokat is.
*Körúton (kétszer két sáv, plusz villamos, plusz rengeteg ember) már éppen nem elég. Nem azt mondom, hogy hallgathatatlan és nagymértékben elnyomja a zenét a környezeti zaj, de én még itt hangosítottam volna! Nálam ez volt a legextrémebb körülmény, itt olyan 80-90 %-ban kizárja a füles a zajokat. Ha lenne még plusz 20-30 % hangerő, akkor ezzel is megbirkózna, de sajnos nincs!
*Villamoson, buszon, és vonaton nem próbáltam. Tapasztalataim alapján azt mondom, hogy vonaton, új villamoson, és új buszon biztosan elég a hangerő és a HPM-75 szigetelése. Régi, zörgős villamoson és buszon viszont már nem vagyok benne biztos...

Kompatibilitás a Blade-el
A headset teljesen kompatibilis a Blade-el. Lehet vele telefonálni, működik a mikrofon, a felvesz/letesz gomb is működik. Kellemes meglepetés volt, hogy a felvesz/letesz gombbal a zenét is leállíthatjuk/elindíthatjuk!

Összességében
Amennyiben nagyon hangos, zajos helyen csak ritkán használjuk, akkor kettő, három, esetleg még négy ezer forintot érdemes áldozni ebbe a headset-be, ugyanis nagyon jól kiszűri a környezeti zajokat és így éppen elég a Blade hangereje, és nagyon zajos, hangos helyen sem vészes.
Én erre a headset-re vadásztam már egy ideje, nekem ez a kedvencem, nekem megérte!

Ui: Amúgy meg gyűlölöm ezt a telefont, ez egy nagy kalap SZAR úgy ahogy van!! Android-ot ilyen gagyi szar kínai fossal még egyszer biztos nem veszek...

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#25565) laci.k válasza latis666 (#25562) üzenetére


laci.k
csendes tag

Részemről lehetne akár 10 pixel is, mert 10 hiba helyét szépen le is rajzoltam, gyengébbek kedvéért. A maradékot meg már nem is ábrázoltam, ha 10 miatt nem cserélnek, akkor soha. De végül elő se vettem a papírt, mert T-pontba irányított át ("állítólag" csak az ő szervizük cserélhet telefont), nem láttam értelmét okoskodni, inkább nevetve távoztam :)

(#25566) Forceman válasza syl5 (#25564) üzenetére


Forceman
tag

Jó írás :C
De wtf az a végén?

Milyen deszkát ajánlok? Természetesen tölgyet, de a fenyő se rossz...

(#25567) sif85 válasza laci.k (#25561) üzenetére


sif85
tag

Nekem nincs pixelhibám. Egyszer megnéztem azzal a tárcsázóba beírandó kóddal, és végigdarálta a színeket full fényerővel, de nem találtam semmit. Lehet van ennél részletesebb is, de nem akarok tudna róla, mert én nem tapasztalok semmi hibát használat közben.

By the way: Ez a ZTE szabvány mese habbal. Csak le akartak pattintani. Határozottnak kell lenni, kérni a főnököt, mondd, hogy x napon belül vagy és neked ÁSZF szerint jár. Neked az elveiddel ütközik, hogy egy új készülék hibás. Vagy "Ön hogy reagálna erre?" Én így próbálkoztam és visszafizették, pedig én voltam a hülye, hogy nem néztem meg vásárláskor. Neked meg lehetőséged sem volt erre, mivel a futár hozta. Nem anyázni kell, csak határozottnak kell lenni.

Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G

(#25568) latis666 válasza syl5 (#25564) üzenetére


latis666
aktív tag

Az utóirat :Y :C

"Ön hogy reagálna erre?" Kiváló kérdés! Pontosan igy van nekik hogy esne ha vennének egy uj telefont és be kéne nyelni a pixelhibát? Én olyanokat szoktam mondani ha ilyen van hogy "basszus ez majdnem a fele fizetésem (vagy lehet az egészet is mondani esetleg ajándék) azért értsenek már meg :) hogy érezze hogy ezt te nem hagyhatod ennyiben.

Különben a tpont szerintem nem szívózik majd.

[ Szerkesztve ]

(#25569) Sn00k válasza kelzsoca (#25486) üzenetére


Sn00k
veterán

mivel a csodazipet mar en is lefutattam a telomon gondolom akkor mar nekem is modosult a ROm-om... :U tehát ezek utan elképzelhető feltudom tenni ezt a ginger-es témát?

[ Szerkesztve ]

3njoy the Lif3

(#25570) kildor válasza latis666 (#25562) üzenetére


kildor
csendes tag

Ez nem csak ZTE szabvány. Én dolgoztam több mobilgyártásban is, és mindenhol így volt megszabva. Adott fényerősségnél, adott távolság, adott szögben kell nézni a telót, és ha ott nem látnak hibát, akkor az megy a kiszállításra. Még a Blackberry telefongyártásban is így van.

Persze ha meg tudsz győzni egy szervizest, hogy ez funkcionalitását zavarja, akkor elérhetsz szervizt. Csere csak akkor kötelező, ha 3 napon belül vagy, vagy nem sikerült megjavítani.

(#25571) Keeperv85


Keeperv85
nagyúr

Kicsit off, de megmondom miért írtam a fordításra, hogy nem lenne jó, ha mindenki tudná hogy megy.

Egyfelől: PÜ nekem, megpróbálok érdemi válaszokat adni a felmerülő kérdésekre. Nem ígérem, hogy mindent meg tudok oldani, de megteszem ami tőlem telik.

Jópáran itt és jómagam, eleget dolgoztunk ahhoz, hogy egyáltalán fordítható legyen a cucc. Véletlen se értsétek félre, ez nem önzés, csak nem akarom, hogy olyan dolgokon bukjon meg, amit majd egy nem hozzáértő ember művelne vele.

..és ami miatt off: részt vettem egy korábbi munkában Tom Evin-el, akinek a nevét jól ismerheti, az, aki játékfordításokban jártas. Azt a bizonyos játékot 4-en fordítottuk, az enyém volt a teljes szöveg, SteveQ fordította a kombókat, Evin lektorált, programozott stb. Alapban viszont volt egy fordítás a Dahaka Team részéről, amit csak tökéletesíteni kellett. Még így is azt mondom, hogy a 4 külön nyelvezet nem fér össze egyetlen programban. Aki nem jött volna még rá a Prince of Persia: Warriror Within lokalizálásáról van szó.

A mai napig nem fordítható státuszban lenne, ha nem virrasztok éjszakákat azzal, hogy a fordítás mikéntjét megoldjam és ami a lényeg: ha nem hozzáértő kezekben lett volna. Az a motor technikai rejtély azóta is...

@kildor: Csak nem Pécs? :DD

[ Szerkesztve ]

(#25572) SteveBeard


SteveBeard
senior tag

Sziasztok!
Szerintem egyes programok értelmetlenül kapnak hozzáféréseket. Pl van olyan programom, amit nem akarok, hogy használja a netet. Telepítéskor figyelmeztet, hogy kap hozzáférést, de nincs mód a változtatásra. Ezt tudom valahol módosítani a telepítés után?

Steve

(#25573) hodostamas válasza SteveBeard (#25572) üzenetére


hodostamas
addikt

Droidwall, marketben elérhető. Be tudod állítani mely program mehet ki a netre wifi/mobilnetnél.

(#25574) Frozzy válasza kentucky (#25510) üzenetére


Frozzy
őstag

ugyan ilyen kéne vagy talán ilyesmi HTC senseben :] annak lenne keletje :]:D

 iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017 

(#25575) kelzsoca válasza Sn00k (#25569) üzenetére


kelzsoca
félisten

A csodazip nem más mint egy javított firmware-el rendelkező alap T-mobilos szoftver csomag, tehát nem, nem tudsz témát feltenni.

https://vertigostore.eu

(#25576) sydon


sydon
csendes tag

Sziasztok,
feltettem a kelzsoca JJ RLS8 -at, volt előtte titanium backup mentésem. vissza is raktam a titanium backupot, de a root jogot nem kapja meg. látom, hogy ott van a superuser, de egyszerűen vagy végtelen ideig írja, hogy asking for root rights vagy kiírja hogy nem kapta meg a root jogot.

ötletek?

ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót

(#25577) kelzsoca válasza bunnyhu (#25557) üzenetére


kelzsoca
félisten

Sorry uram, ezt valóban benéztem :R

https://vertigostore.eu

(#25578) laci.k válasza sif85 (#25567) üzenetére


laci.k
csendes tag

A 8 munkanapba még vastagon benne vagyok, nagyon nem idegeskedek. Majd ha hétfőn elzavarnak a T-Pontból, akkor fog eljönni a pillanat, amikor hangnemet váltok.

(#25579) tatomi92


tatomi92
aktív tag

Ti tapasztaltatok már olyat, h alap 2.1es rommal jó pár pixel hibát lehetett látni, de az újabb romokkal - gondolok itt pl. a r11 dashes félére - ez a probléma eltűnt..?

iPhone 14 Pro & Google Pixel 7

(#25580) sif85 válasza laci.k (#25578) üzenetére


sif85
tag

Sztem kézhezvételtől számítanak a munkanapok és a szombat-vasárnap sem esik bele. De majd a szakértő kollégák javítanak. Arra figyelj, hogy soha ne menjen el anyázásig személyeskedésig a dolog. Mert sajnos nem jó emberrel kiabálna az ember. Én az ilyen "telefonos zaklatókkal" sem szoktam kiabálni, aki kihagyhatatlan ajánlatokkal keres meg. Mert nem az Ő sara, hogy ez a munkája, és valszeg megkapta már sokszor az anyázást.

Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Mi 11 Lite 5G

(#25581) syl5 válasza Forceman (#25566) üzenetére


syl5
őstag

Ááá... ami végén van az így mostanában kijött...Lehet nem is igazán a Blade-nek szól, lehet inkább az Android-nak, lehet inkább az Android-nak alsó kategóriás hardware-el körítve...
Tudod majdnem egy év Pulse-ozás, és pár hónap Blade-ezés (2.1-en !) után kicsit ki van már a tököm az Android-al. Pulse még 1.6-al jött, megjártam vele a poklok poklát... Pár hónappal ezelőtt már annyira szar volt az a telefon, hogy már SGS-be gondolkoztam, nem érdekelt hogy +1 előfizetés...Erre jött a Blade...Jó mondom még egy esély...Idáig nagyjából hozta az elvárt szintet, bár idáig is éreztem, hogy olcsó húsnak híg a leve, de ami a napokban történt...majdnem földhöz vágtam már...
Végeztem az edzésemmel, volt 20 percem hogy felhívjam párom, megnézzek neten valamit, és elvégezzek egy hivatalos hívást. Első hívás megvolt, közbe nyílt wifi közelébe értem. Csatlakozás, aha persze, ő most nem így gondolja...Nagy nehezen csatlakozott...Ok, Opera. Bejelentkeztem, hogy használni akarom a nyílt wifit, nyitnám a kívánt weboldalt, várok, várok, nem jön be...Másik böngészővel sem. Amikor kibaszottul szüksége van az embernek rá, akkor hagy cserben...baromi ideges voltam, mert így nem tudtam a hivatalos hívásomat elintézni.
Másik a zenehallgatás.. a poweramp is állandóan azzal jön, hogy nem tudja lejátszani a fájlokat...ilyenkor csak egy restart segít...az is míg feláll a rendszer...Fos az egész! Ha tényleg használni akarod akkor használhatatlan! Az nem használat, hogy az NFS jól megy rajta....
És ne mondja nekem senki, hogy user error, mert attól falra mászok..amennyit én már kísérletezgettem az android-al....nem első telefonom...A másik meg, hogy idáig nagyjából jól működött, aztán gondolt egyet, és puff, ilyen fos...Ha két naponta cserélgetném a romot, akkor nekem is fasza lenne minden. Majd rájöttök, amikor már két hónapja ugyanaz a rom lesz fent, akkor jönnek majd az ajándékok a droid-tól...
Tegnap is feldobtam marketből két alkalmazást, reggelre kikapcsolt a teló, este még kb 30 %-on volt. Na ez mi a faszom? Kísérletezgetni kell minden app-al, az ember nem telepíthet semmit a telefonjára...hát kinek van erre ideje?? És baszki a market-ből szedtem le, nem valami utolsó warez oldalról... Azért legalább valamennyi kontrollt építhetnének a market-be, nem lenne ez...

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#25582) latis666 válasza sydon (#25576) üzenetére


latis666
aktív tag

Nekem is volt ilyen asszem leállitottam a titanium app-ot vagy ujrainditottam a telot. Mindenesetre másodszorra megkapta.

(#25583) Ballage83


Ballage83
csendes tag

Sziasztok! Nem szeretnék jó romot felrakni, ezzel kapcsolatban lenne kérdésem,
Ahhoz, hogy az sd kártyáról tudjak telepíteni kell ugye a App2SD progi. ez a gyári 2.1 alatt műxik?

(#25584) latis666 válasza syl5 (#25581) üzenetére


latis666
aktív tag

Az a vicc hogy pont ez az ami miatt hagytam a wm6.5-öt és amit egyelőre szerencsére nem tapasztalok android alatt. Remélem nem is fogok. Gyorsan indul sosem fagy le és elég rugalmas. Nem okoskodok rommal ilyesmivel biztos probáltál már mindent. A wifi és a hangerő nekem nem pálya egyik sem érdekel. Az tényleg halál idegesitő mikor valami akkor nem megy mikor kéne. Pl tegnap este akartam menni a netre persze 5 perc volt mire felment akkor persze nem jött be az oldal. Volt 10 percem megnézni amit akartam és nem sikerült mert minden történt csak az nem amit szerettem volna de ez nem az android vagy a telefon hibája inkább a mobil netezés élménye. Ugyanez gép előtt egérrel billentyüzettel 3 perc se.

Most probáltam a wm-os telom netjét megosztani ugy ahogy anno az ipoddal osztottam meg és a blade nem látta a hotspotot pedig mondom az ipod látta anno.

(#25583) Ballage83: Tessék végre valaki aki nem szeretne jó romot felrakni. :) Ilyen is van.

[ Szerkesztve ]

(#25585) Keeperv85 válasza Ballage83 (#25583) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

Ahhoz, hogy az sd kártyáról tudjak telepíteni kell ugye a App2SD progi. ez a gyári 2.1 alatt műxik?

Pontosan ez miatt, nem akarom azt a fordítást másra bízni... :U

Dehogy kell hozzá!! Első hsz? Megvolt? Kötelező olvasmány! Különben neki se állj inkább! :)

(#25586) Ballage83 válasza Ballage83 (#25583) üzenetére


Ballage83
csendes tag

bocs új romot:))))

(#25588) Saccco válasza Enszuke (#25587) üzenetére


Saccco
nagyúr

Rosszul fogalmaztam. A módszer leírása/népszerűsítése tilos (törvény tiltja). Értelemszerűen ha szolgáltatótól kéred és fizetsz az törvényes, de saját magadnak elvileg nem függetlenítheted.

Ballage83:
Első hszt olvasd el.

(#25323) embe:
Ginger Circle alpha6

(#25372) lsebestyen:
A témákat csak simán flashelni kell, ahogyan a romokat is.

(#25440) Recon:
Szinte mindegyik új 2.2es rom stabil. A követelményeid közül a magyar nyelv hibádzik.

(#25517) sto1911:
Nem szeretnéd kicsit updatelni az írásod? :B
A swap részt mondjuk.

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#25589) syl5 válasza Keeperv85 (#25585) üzenetére


syl5
őstag

Amúgy nem értem miért erőltetitek ennyire ezt a fordítást....
1. A tököm áldozna bele ennyi időt, a nagy többség úgyse fogja meghálálni...sőőőt még ti lesztek a szarok...ami már kezd is kibontakozni...
2. A stock android, mint a Blade rom-ja is gyakorlatilag használhatatlan külső alkalmazások nélkül. A külső alkalmazások nagy többségében nincs magyar nyelv. Innentől kezdve engem például jobban zavar, hogy a fele szöveg magyarul, a másik fele meg angolul van.

(#25584) latis666
Hát igen, a komplett alsó kategóriás okostelefonos mezőnyre mondhatjuk, hogy fos... Vegyünk egy apró részletet. Kamera. Bármilyen 4-5 éves telefon sokkal jobb képet csinál, mint például a Blade. Ebből az következik, hogy a technológia adott! Innentől kezdve csak a gyártók szívatnak minket azzal, hogy ilyen fost tesznek bele, és ezzel arra késztetnek hogy vegyél 100ezres telefont. És sok ember el is hiszi, hogy hú most már ilyen jó kamera is van...Holott már mióta van ilyen... :W

[ Szerkesztve ]

Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

(#25590) SteveBeard válasza hodostamas (#25573) üzenetére


SteveBeard
senior tag

hodostamas
:R :R :R

Steve

(#25591) sydon


sydon
csendes tag

Na, hát a következő van:
wipe és backup után feltettem a JJRLS8-at.
az első cucc amit felraktam, a Titanium backup. újraindítottam, majd elindítottam: és kiírja, hogy nincs rootolva a készülék, és ezért nem tud futni.
felraktam z4root/universaladnrootot és restart. rootoltam ezekkel. majd ezek után a titanium kifagyott ott, hogy kéri a root jogokat.

úgy tudom, hogy a custom romok már eleve rootoltak, így nem is értem mi lehet a baj.
ötlet?

ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót

(#25592) kildor válasza Keeperv85 (#25571) üzenetére


kildor
csendes tag

Nem, Egerszeg

(#25593) Saccco válasza sydon (#25591) üzenetére


Saccco
nagyúr

Telepítsd újra a titaniumot. Restart. Majd tedd fel megint.

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#25594) Keeperv85 válasza syl5 (#25589) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

Pont ezt mondtam a kezedet kezdetén, de győzött a nép akarat. :R Majd mikor jön a hivatalos 2.2 és elkezdik témázgatni páran, meg belakni, akkor jön a meglepi... :C

(#25596) sydon válasza Saccco (#25593) üzenetére


sydon
csendes tag

Köszi, ez bejött.

ahhoz hogy megértsd a rekurziót, meg kell értened a rekurziót

(#25597) Ricardo válasza syl5 (#25589) üzenetére


Ricardo
félisten

"Ebből az következik, hogy a technológia adott! Innentől kezdve csak a gyártók szívatnak minket azzal, hogy ilyen fost tesznek bele, és ezzel arra késztetnek hogy vegyél 100ezres telefont. "

Az sem garancia a normális fénykép minőségre.

(#25598) istnag válasza syl5 (#25589) üzenetére


istnag
addikt

Úgy látom ez nem a te napod...Szerintem meg jó a fordítás és nagyon hálás leszek érte,de attól,hogy téged zavar a magyar angol keveredése,még másnak jól jöhet és,ha lesz egy tutorial tuti fogok progikat fordítani amiket meg is osztok majd...

(#25599) Saccco válasza Enszuke (#25595) üzenetére


Saccco
nagyúr

Tessék az új változat:
ZTE Blade /Olvasd el az első hsz.-t ! NINCS FÜGGETLENÍTÉS!/ – A „Nincs függetlenítés” azért van kiemelve, mivel a magyarországi törvények alapján a telefon házilagos függetlenítése tilos (értelemszerűen a szolgáltatónál végzett függetlenítés nem tartozik ide). Mivel tilos a törvények alapján így a fórumon is tilos erről beszélni. Mármint a lehetőségekről, módszerekről.

Amúgy a véleményedet a moderátorokkal oszd meg. Azt mondták tilos akkor tilos, ilyen egyszerű.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#25600) laci.k válasza sif85 (#25580) üzenetére


laci.k
csendes tag

Köszönöm a segítségedet! :)

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  ZTE Blade - archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.