Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6475) MrCsiT válasza JamesHun (#6469) üzenetére


MrCsiT
addikt

korábban itt linkelt valaki egy hírt erről a build-ről, ott világosan le van írva ismert hibaként ez a tárterület mizéria. A Fájlkezelő látja az SD-t.
Ami nekem még mindig gond, hogy saját csengőhangot nem tudok kapcsolathoz rendelni, csak az alapértelmezett hangok közül tudok választani, az meg azért nem az igazi így..
Ezen túl, azt tapasztalom, hogy azzal szemben, hogy ha beállítottam egy háttérképet, akkor alapból a csempékről jobbra húzással az alkalmazáslistára váltva, a kép előtt egy "tejfehér" felületen vannak a fekete betűs app-nevek, ha nyitva van egy alkalmazás, és win gombbal leteszem háttérbe, akkor az alkalmazáslista úgy tér vissza, hogy a beállított háttérképről elvész ez a fehér felület, és a fekete betűs lista közvetlenül a képen jelenik meg, ami így rosszabbul olvasható.
Kezdőképernyőre visszatérve, ez megjavul.
Ébresztéssel sem a korábbiakban - egyik buildben sem - sem most semmiféle gondom nincs és nem is volt, nem értem, másoknál mi okozhatja a problémát - talán más típusú mobil? Nekem egy 830-am van.

Fentieken túl, iszonyat nagyot gyorsult minden, szerintem már így megveri sebességben a 8.1-et: bármire kattintok, nálam azonnal megtörténik. Azért esetenként van egy fél mp-es "várakozás", épp annyi, hogy már észreveszem, de nem ez a jellemző.
Nekem a korábbi 549-re gond nélkül települt, nem kellett visszaálljak 8.1-re. Részemről még a fenti hibával is ajánlott ez a build.

update: ha valakinek megjavul az SD, írja meg, érdekel, hogy HR megoldaná-e (gyanítom, nem), bár remélem, jön egy fix erre hamarosan.

[ Szerkesztve ]

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.