Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9401) frame>24 válasza Francia91 (#9394) üzenetére


frame>24
addikt

Már nem azért mondom, de pl. olvasgatom az Aranysast mostanában, és az áprilisi számban írták pl. az F-35-ről, hogy:
"A maximális túlterhelés mértékét a STOVL B verzió esetében 7 g-re csökkentették, a hajófedélzeti C-nél ez 7,5, a légierő A típusánál 9. Ezek nem merev határok, szükség esetén túlléphetők, ami azonban az élettartamra befolyást gyakorol."

Mindez egy titánötvözetekből + karbon kompozit anyagokból készült 5. generációs harci gépnél, amit 2016-tól terveznek bevetésre alkalmassá nyilvánítani...
Akkó' mit akarol te egy ~70 évvel korábbi dúralumínium dizájntól?! :)

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#9402) Francia91 válasza frame>24 (#9401) üzenetére


Francia91
veterán

Itt nem azzal van a gond, hogy mit akarok...
Hanem hogy már sokat repültem az LF Mk IX-szel, és hozzászoktam, hogy bátrabban lehet velük menni, mint a Tier3-as Spitekkel. Erre most kap egy FM módosítást, és hirtelen hímestojás lett :U
Amúgy meg egy 60-70 éves technikának is bírnia kellett a 11-12Gt simán (Ki-84, Fw 190, Bf 109 csak példának)

[ Szerkesztve ]

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#9403) PAtr0n válasza Francia91 (#9402) üzenetére


PAtr0n
addikt

A sztálinfa, és sztálinium meg akár 100G-t is kibír. :D
Tényleg a napokban emlegett mocsok OP I-16 ishak mennyinél törik?

Amúgy meg jahh, majd valamikor máskor repülünk egy közöset, amikor végre "összeforgunk" munka és ZH ügyileg. :D

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9404) RG4L válasza PAtr0n (#9403) üzenetére


RG4L
őstag

Ne emlegesd már :( ma lehet nem alszok :DDD

[ Szerkesztve ]

War Thunder: Gelesztaa

(#9405) Colos1 válasza frame>24 (#9401) üzenetére


Colos1
őstag

Az a 7 g nem a pillanatnyi terhelés, hanem az állandó. Amikor a 70 éves gépeknél 10-11 g -ről beszélünk, az pillanatnyi, vagy 1-2 másodperces érték. A 7 g a modern gépeknél folyamatos, ami szükség esetén túlléphető.

Másodrészt, az, hogy 11 g önmagában nem jelent túl sokat, mert ahhoz, hogy értelmezni lehessen, kell a gép tömege is. Egy Bf109 max tömege kb. 3500 kg, egy modern repülőé 20000-30000 kg. Ez 6-10x -es különbség, egy ugyanolyan túlterheltségű fordulóban ennyiszerese a pluszban elviselendő erő is.

Elméletileg: Amennyivel nehezebb, annyival erősebbnek is kell lennie. Ha egy gép, ami 5x nehezebb, de 5x akkora terhelést bír, az ugyanakkora túlterhelést bír ki. Azonban, ha 5x nehezebb, de csak 2,5x erősebb, akkor már csak a felét bírja.

Gyakorlatilag: függ a tömegeloszlástól és a szerkezeti kialakítástól, egy gyengébb anyagból lehet erősebb szerkezetet építeni, mint egy erősebb anyagból.

Összefoglalva: lehetséges, hogy a modern gépek nem bírnak akkora túlterhelést, mint amit a 70 évvel ezelőtti fából - vászonból - alumíniumból készült gépek bírtak. Viszont 7g nagyon sok, ezt egy rendszeresen kicentrifugázott vadászpilóta is csak korlátozott ideig bírja el, mert itt már nem a vérmennyiség agyban történő megváltozása történik, hanem konkrétan átrendezheti a belső szerveket :DDD

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#9406) RG4L válasza Colos1 (#9405) üzenetére


RG4L
őstag

És gondolom számít a szárnyak fesztávolsága is.

War Thunder: Gelesztaa

(#9407) Colos1 válasza RG4L (#9406) üzenetére


Colos1
őstag

Azt a szerkezeti kialakítás magába foglalja. A szárnyak súlya fog a gyorsulási erő miatt megnövekedni, így azok tömegközéppontjában fog a normál súlyának többszöröse fellépni, ami a tömegközéppont és a szárny rögzítésének távolságán, mint erőkaron nyomatékot fejt ki a rögzítés pontjára. (Azt hittem sosem lesz vége ennek a mondatnak :DDD )

Egy nagyobb fesztávú repülőnél ez távolság nem feltétlenül nagyobb, mert pl. a deltaszárnyas gépeknél ez a távolság jóval kisebb lehet, mint egy ugyanakkora fesztávú normál szárnyas társánál. De ha azonos szárnykialakítást nézünk, akkor igen, függ tőle.

Viszont arról nem beszéltünk, hogy ehhez még hozzájön a légellenállás miatti terhelés is. Ha pl. egy fordulóba nagy sebességgel mész be, és a légellenállás már nagyon megfeszítette a szárnyakat, akkor elég 1,1-2 g is, hogy szétszakadjon a gép.

Francia91 kolléga valószínűleg ezért szaggatja állandóan szét a spitfiréit, mert azok széles szárnyán fordulóban nagyobb a légellenállás, mint egy keskenyebb szárnyú P-51D -n. :D

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#9408) donmackó


donmackó
őstag

Valaki írja már ide ki ha jön a játékhoz patch. Tegnap leszedett egyet, azóta nem indul a játék, még a login screen sem jön be. Az aces.exe fut, de csak egy nagy fekete képernyő van. Újratelepítés megvolt, volt letiltott vírusírtó és tűzfal, hardver teszt stb. Már csak a játék hiba maradt. Érdekes hogy a WIP kliens sem működik. Eddig a patch-ig minden jó volt. :O Addig marad a játék hanyagolása.

[ Szerkesztve ]

Release the cable hounds!

(#9409) D.Orion válasza donmackó (#9408) üzenetére


D.Orion
veterán

(#9410) donmackó válasza donmackó (#9408) üzenetére


donmackó
őstag

Meg van a probléma. A tegnapi win7 frissítés miatt nem ment. Haverom mondta hogy neki sem indul el, nem tudok-e valami megoldást. Végül ő odáig fajult hogy törölte a tegnapi frissítést és működött. Most kipróbáltam én is és bejött.

Release the cable hounds!

(#9411) PAtr0n


PAtr0n
addikt

Egyszerűen botrány amit ezek a KaYak-ok elviselnek.... csillámpóni minden, HEF, HEI és hasonló cuccok robbannak rajtuk, látszólag potyogtatják a maradványaikat, persze az FM-jük nem szenved csorbát, ugyanolyan kezesbárányok maradnak, tail control hitet alig kapnak, és még sorolhatnám. Ja és a zero-mat simán követi, sokszor függőleges manővereknél le is fordulja.
Tessék bemenni AB-be, szinte hihetetlen, de az emberek 70-80%-a már csak orosz masinákkal repül. Vajon miért. Tényleg kezd undormány lenni ez a játék is. Tudom nem AB-vel kéne példálóznom, de nem hiszem, hogy SB-ben, vagy akár RB-ben jobb a helyzet.

RG4L:
Látom kicsit takarítottál a klánban :D

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9412) Francia91 válasza PAtr0n (#9411) üzenetére


Francia91
veterán

Mostansag rakattantam a Spitfire Mk Ia-ra, patent kis gep a maga 8x7,7 mm-es Browning MG-jevel az 1.70 ota :)
Az oroszoknal egyedul az IL-2-es es IL-4-es fog ki rajtam, a tobbi gepet (Yak-1/7, LagG-3, i-16) sima liba a 7,7-es MG-vel is (Tracert hasznalok, szinte full IT befuzes, ez valt be a legjobban a brit 7,7-es Browningoknal)

Ma egy Gladiator-ral repulo csapattars majdnem darabokra lott, mindvan Killstealer vagyok, mert lelottem egy Messert, amit o kezdett el (csak lassu volt hozza, es a Bf 109 kezdett meglogni elole, en meg gondoltam, hogy 3k m magasrol utanaeredek, ki is szedtem). Ezen a meccsen 7 killem lett, a Gladiatoros sracnak nulla... Meccs kozben meg szidott rajtam egy sort, meg atkozott (9-es szintu jatekos...), aztan mondtam neki, nezd vissza a replayt, mert a 7 killbol egyik sem killsteal ;). Igy kell jatszani, es kesz :)

Visszaterve az oroszokra: Tier 2-3-ban lehet birni veluk, Tier 4-ben sem szoktak gondot okozni nekem (Spitfire LF Mk IX-szel megyek mostansag Tier 4-ben csak, neha B-29-essel)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#9413) PAtr0n


PAtr0n
addikt

Most azért kitettünk magunkért. Az első helyezett is Japán, én is Japán. :)
De amúgy elegem van abból, hogy ezek a japán gépek még a zsenge tavaszi szellőtől is gyulladnak, és pikk-pakk porrá égnek.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9414) PAtr0n válasza Francia91 (#9412) üzenetére


PAtr0n
addikt

Ennek külön hsz.-t szentelek szerkesztési időn belül. :DDD

Akartam kitérni a Spit-ekre is. Valamiért azok is szarrá vannak istenítve a fejlesztők részéről. Sajnos japánként örülhetsz ha valami instant kill ( a legutóbbi meccsemen amit kitettem 2 volt ilyen), amúgy különben minden csillámpóni, és 2 tár (20mm) sem elég. Spit-ek kihoznak a sodromból azzal, hogy utánam fordulnak, és még le is gyorsulnak. Erre most te jössz azzal, hogy a 7.7mm-essel lekapod a Yak-okat. Kezdek berágni.
Érdekes kezd lenni a játék. Repcsiknél Oroszok, Németek a best most. Aztán Anglia, USA és egyértelműen Japán a legszarabb.

[ Szerkesztve ]

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9415) Francia91 válasza PAtr0n (#9414) üzenetére


Francia91
veterán

Az 1.70 ota ilyen a 7,7 mm-es Browning, elotte egy rakas sz@r volt, jo ha egy tarral 2 gepet le tudtal loni (Mk Ia 2800 db toltenyet veszem alapul). Az LF Mk IX-nek is 7,7 mm-ese van a Hispano mellett, eddig kb csak a Hispano ert valamit azon a gepen. Nah most az 1.70-nel a 7,7-es is sebez :). Azert is preferaltam jobban az Mk XVI Spitet, mert azon 12,7 mm M2-es Browning volt a Hispano mellett, a patch elott kb az volt hasznalhato a brit gepeken.

A japan 20 mm-esekrol nekem is van tapasztalatom... Csak annyit mondok, hogy nem veletlen hanyagolom a japan agat kb 2 honapja... Egyetlen talalattol olyan a gep, mint egy faklya, a 20 mm-es pedig alig sebez valamit :U

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#9416) PAtr0n válasza Francia91 (#9415) üzenetére


PAtr0n
addikt

Örülj akkor a 7.7mm buffnak. Nekem Japán meg német a lényeg, nem fogok más nemzettel játszani ha azt túl buffoltnak érzem. Sajnos Anglia is buffolt, akárki akármit mond. Maradok német meg japán ágon, majd csak lesz eredmény.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9417) RG4L válasza PAtr0n (#9411) üzenetére


RG4L
őstag

Aha, indul a felújítás :)

War Thunder: Gelesztaa

(#9418) Francia91 válasza RG4L (#9417) üzenetére


Francia91
veterán

Azert en remelem maradok :D

PAtr0n:
Briteknel eddig csak a Spitfire agat huztam, hogy eljussak a Griffon szeriaig. Kizarolag ezert nyomatom.
Nemetekkel lealltam egy par hete, mert egyszeruen belefasultsm, hogy megszakadhatok, de az osszes F8F meg az osszes Spitfire legalabb 1000 m-rel felettem tanyazik, egyszerre ramjonnek legalabb 3-an, onnantol pedig nulla esely...
Szeretem a Fokakat nagyon, de az emelkedesuk eleg gyenge (D szeriaig nem jutottam meg el, F-8 es A8-asom van). Messereknel lealltam a Bf 109 G-6-nal, azt kifulloztam, de ugy is konnyu celpont voltam a Bearcateknek es Spiteknek, az emelkedesrol nem is beszelve... Beleuntam abba, hogy zsinorba menjek 15-20 vesztes RB meccset... Majd ha megint megjon az eletkedvem belefogni a tobbi nemzetbe, akkor ismet repulok veluk. Az oroszokkal pl nem is jatszottam mar regota, utoljara akkor, mikor Goldenert mentunk AB-ben, de RB-t mar reg nyomtam veluk. Yak-3P-be fogtam bele, de ott meg bosszanto, hogy lassu vagy, mert ha 90 meg 100%-on hasznalod a motort, pillanatok alatt felforr. Konkretan nem tudsz menekulni, pedig a gepnek nem lenne rossz sebessege, csak eppen felforr az olaj es a viz...

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#9419) PAtr0n válasza Francia91 (#9418) üzenetére


PAtr0n
addikt

Minket még nem selejtezett ki. Még. :D

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9420) RG4L válasza PAtr0n (#9419) üzenetére


RG4L
őstag

Majd meglátjátok, szerintem pöpec lesz :)
Viszont a héten hajnal 3 előtt nem nagyon sikerült ágyba kerülnöm, szóval pihennem kellene egy keveskét :)

War Thunder: Gelesztaa

(#9421) PAtr0n válasza RG4L (#9420) üzenetére


PAtr0n
addikt

Most akkor az oldalt is csinálod? :)
Pihenj többet, nehogy a ZH-k túl jól sikerüljenek :D

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9422) RG4L válasza PAtr0n (#9421) üzenetére


RG4L
őstag

Igen, tervben van.
ZH-k megvoltak tegnap, talán lesz egy négyes is közöttük :DDD

War Thunder: Gelesztaa

(#9423) donmackó válasza RG4L (#9422) üzenetére


donmackó
őstag

:C Gratula ha mind sikerül!

Release the cable hounds!

(#9424) Colos1


Colos1
őstag

Új szerzemény, szerelmi bánatomban vettem :B :))

Kép1

Kép2

Kép3

Kell pár nap, mire bekonfigolom hozzá a joyt, mert annyi funkció van benne, amennyi a WT -ben összesen nincs :D Viszont klikkelhető a pilótafülke, de csatában nem biztos, hogy az jó :) Egyelőre csak pár gép érhető el, így nagy multi küzdelmek nincsenek, de olyan flight modellje van, hogy öröm vele repülni, egy kanyart már mentem vele :C

És a Gaijin bekaphatja, ugyanis ha átesik, simán ki lehet hozni, nem úgy mit a WT -ben. :W

Jaaa, és jobban repül mint a P-51D !!!!!! Az van ebben is 8pontosabban TF-51, ingyenesen a dcs World -ben), meg FSX -ben is van egy teljesen valós kiegészítő, de ez a gép sokkal jobb!!!

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#9425) PAtr0n válasza Colos1 (#9424) üzenetére


PAtr0n
addikt

És akkor ez most melyik játék is? Tán a CloD? :)

Amúgy azt nem értem, hogy amit ott normálisan meg tudnak csinálni, az online játékukban mééé nem?

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9426) Szőrös  válasza PAtr0n (#9425) üzenetére


Szőrös 
veterán

DCS World. Az alap ingyenes a steamen bár csak a Su 25 van benne ( ha jól emlékszem ). Elég komoly szimulátor. Pontosabban szólva EZ az.

[ Szerkesztve ]

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#9427) Colos1 válasza Szőrös  (#9426) üzenetére


Colos1
őstag

Benne van a TF-51 -is ingyenesen, bár nem teljes, az FM -je jó. Az is klikkelhető pilótafülkés.

(#9425) PAtr0n: Ez egy picit komolyabb banda a Gaijin -nél. Pedig ezek is oroszok :DDD Ha jól tudom, az a project, hogy ha kickstarteren és a béta verziók értékesítéséből összejön a megfelelő összeg a fejlesztésre, akkor ingyenes lesz, legalább is a II VH -s rész.

Jelenleg a D9 Dóra, a Bf109K-4 és a P-51D van készen, a következő a Spitfire és P47 lesz.

A hozzá adott flight manual 211 oldalas, ebből 163 oldal a lényegi rész. :C

Ha nem felejtettem volna el, hogy ez nem menti el automatikusan a replay -t, akkor csináltam volna videót, hogy külső nézetből milyen a hangja :Y :C Nem olyan, mint a WT -ben :DDD

Viszont a belső hangja a WT -ben jobban tetszik, bár az is meg ez is igazi felvett hang, de ebben jobban hallatszanak azok a hang összetevők, amiket maga a gép váza vezet, míg WT -ben ki van tisztítva, csak a motor és a kompresszor hangját hallod. Érdekes, hogy a Messereknek megcsinálták, de pl. a Jakoknak alap hangjuk van, pedig az ember nem ezt várná el.

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#9428) BoB válasza Szőrös  (#9426) üzenetére


BoB
veterán

Igen de az nem teljes modell, pl. hajtóművet egyszerű billentyűlenyomással kell indítani, stb. Bár ez igaz a fizetős flaming cliffs 3 modellekre is.

Ehez képest a fullos modelleken végig kell csinálni elég sok mindent.

Pl.: a fekete cápa indításának bemutatása:[link]

A repülési modell sem olyan kidolgozott.

[ Szerkesztve ]

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#9429) Colos1 válasza BoB (#9428) üzenetére


Colos1
őstag

De azzal a kevésbé kidolgozott flight modellel is nagyságrendekkel valóságosabb, mint a WT -ben a repülők 90% -a :DDD

Akkor az új K-4 -esemet is indítsuk be :DD : link

[ Szerkesztve ]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#9430) PAtr0n válasza Szőrös  (#9426) üzenetére


PAtr0n
addikt

Ránéztem, eddig nem ismertem, köszi a választ!

Elhiszem hogy tényleg szimulátor, de kicsit elriaszt tőle az idejétmúlt grafika (nekem sem az számít elsősorban), és a kevés repülő amit felvonultat. Akkor már inkább az IL2-t próbálnám ki joy-al.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9431) Szőrös  válasza PAtr0n (#9430) üzenetére


Szőrös 
veterán

Ööö sztem akkor már inkább Clod TF patch-el. Vagy ha mindenképpen IL-2 akkor moddold meg (HFSX).

https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban

(#9432) Colos1 válasza PAtr0n (#9430) üzenetére


Colos1
őstag

Elméletileg hamarosan kijön a DCS World 2, új motorral. A repülők száma azért kevés, mert ezek nem 26 gépen dolgoznak egyszerre 3 hetet, mint egyes társaik ;]

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#9433) Colos1 válasza PAtr0n (#9430) üzenetére


Colos1
őstag

CLoD -ot javaslom és is TF -el, a sima IL2 -t nem fogod tudni grafikailag olyan szintre hozni, hogy ne a 80-as évek printyegős játékainak grafikáját idézze :DDD Legalább is nekem nem sikerült, pedig én is azt a HFSX -et tettem le. Annyi változott, hogy 200 m helyett 400 méter távolságból kezdtek megjelenni a vattacsomók felhők helyett, meg a földön a tavak nem 4, hanem vagy 6 pixelből álltak :D Igen, nagyon lehúzom, pedig FM / DM szinten jó, de engem egyszerűen zavart a grafika. Mellesleg megjegyzem, hogy a WT akármilyen szép, nem hozza azt, amit az FSX UTX -el és a CLoD TF -el, mert igaz, hogy modernebbnek tűnik, de 1. nincs görbülete a földnek, pedig 2-3000 méterről ez már észrevehető, 2. a felhők egyszerűen szarok, ok, hogy ha benne vagy kicsapódik a pára, de csak egy szinten vannak, míg FSX -ben és CLoD -ban 2-3 szint van. Alacsony, magas, FSX -ben közepes magasságú felhők, de REX -el több szint is létrehozható, és lehet állítani különféle magassági légköri viszonyokat, szélirány, erősség és széllökések erősség, páratartalom, bár ezt a dx9 nem tudja rendesen megjeleníteni. De én úgy szoktam repülni, hogy 15 percenként frissíti a valós repülésmeteorológiai viszonyokat, csak ez nem mindenhol működik, csak a nemzetközi reptereken. Egyszer Szibériában akartam télen -30°C -ban felszállni az A2A B-17 -essel (full engine modell), és be se tudtam indítani, amíg eszembe nem jutott, hogy rá kéne dugni a külső generátort, mert az akkuknak túl hideg volt, és csak egyszer tudták felpörgetni az indítólendkereket. Szerencse, hogy az nincs leszimulálva, hogy külső generátort kezelő személyzet miket szórt a fejemre, hogy miattam a -30°C -ban kint kell ácsorogniuk a gép mellett :DD

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#9434) D.Orion


D.Orion
veterán

VE Day in the West cikkre gondoltam írok egy szép köszönetet ezeknek a hős szovjet katonáknak, de aztán inkább visszatöröltem. Pedig lett volna mit megköszönni abból az 50 évből amíg itt maradtak véletlenül. :W

(#9435) BoB


BoB
veterán

Május 12-ig minden prémium előfizetés féláron!

(+ az összes szövetséges jármű -30% de az látszódik a játékban is)

You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.

(#9436) PAtr0n válasza Colos1 (#9433) üzenetére


PAtr0n
addikt

Köszi fiúk a kimerítő választ ismét! :R
Azért tényleg szomorú, hogy nem tudják úgy megcsinálni az egyes madarakat, hogy normálisan viselkedjenek (IL2 ahogy olvasom sokkal közelebb áll hozzá, pedig azt is Gazsi csinálta) . Úgy kellett volna a WT-nek is indulni, hogy van AB meg RB oszt kész, csá. SB módba meg olyan szépen lassan betenni a gépeket, ahogyan fullra elkészülnek. Persze nem elég maga a gép FM és DM-je, ahogyan írtad, le kell programozni normálian a levegő rétegeit, milyen magasan, milyen felhők vannak, szélnyírás, stb....
De úgy látszik be kell érnünk ennyivel.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9437) Colos1 válasza PAtr0n (#9436) üzenetére


Colos1
őstag

Igen, ez a gond, hogy gyorsan akarják feltölteni. Amúgy észre lehet venni WT -ben olyan apróságokat, amelyek arra engednek következtetni, hogy lehetne belőle rendes szimulátor is, csak rendesen foglalkozni kellene vele. Pl. néha el lehet kapni olyan pillanatot, amikor felhőben, vagy ha hirtelen egy szakadék fölé repülök, akkor egy pillanatra megrázza a botot, a felszálló örvénylő légáram miatt. A repülési fizika is valóságos lenne - a befejezett gépeknél, amiből kb. 5 db van benne -, de úgy néz ki, mintha leegyszerűsítették volna.

Amúgy ma mentem a DSC -ben K4-el egy P51 bot ellen, nagyon fura volt. WT -ben elkezd a P51 emelkedni, te meg Messerrel nem éred utol. Ez a szerencsétlen elkezdett emelkedni, én meg azt hittem, hogy WT -ben vagyok, full gázzal utána mentem. Emelkedés közben úgy lehagytam, hogy csak pislogtam, hogy ez mért állt meg :DDD :C

Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...

(#9438) PAtr0n válasza Colos1 (#9437) üzenetére


PAtr0n
addikt

Én már csak azt nem értem, hogy miért nem copy-paste-elnek az IL2-ből? Már azzal is sokkal ellőbbre lennének.

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9439) Volfram42 válasza PAtr0n (#9438) üzenetére


Volfram42
senior tag

A Wings of Prey amit csináltak. Az IL2 franchise egyéb részeihez nincsen közük sem fejlesztésileg és ami sokkal fontosabb sem jogilag. Ha onnan emelnek akkor szép pereskedések elé nézhetnének.

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#9440) PAtr0n válasza Volfram42 (#9439) üzenetére


PAtr0n
addikt

Ett nem is tudtam. Azt hittem az IL2 is Gazsi. De voltak/vannak benne Gazsitól is fejlesztők nem?

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#9441) Volfram42 válasza PAtr0n (#9440) üzenetére


Volfram42
senior tag

Azt nem tudom, de nem kizárt. A fejlesztők vándorolnak, de ők csak melósok. Nem vihetik a régebbi munkahelyük termékét tovább.:)

Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA

(#9442) donmackó


donmackó
őstag

Valaki használja ezt az android alkalmazást? -> WT Tactical Map Nem tudom sehogy sem működésre bírni.

Release the cable hounds!

(#9443) Micsurin válasza donmackó (#9442) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Nekem repcsiknél tökéletes , elsőre sikerült csatlakoztatni (Nexus 9 )

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#9444) donmackó válasza Micsurin (#9443) üzenetére


donmackó
őstag

Nekem látszólag csatlakozik stb., de viszont nem mutatja sem az ellenséges sem a saját csapat gépeit. Csak az enyém van rajta. Esetleg dobnál privátban egy screenshot-ot a beállításaidról?

Release the cable hounds!

(#9445) Micsurin válasza donmackó (#9444) üzenetére


Micsurin
nagyúr

Persze , holnap amikor haza érek dobok egy screen shootot :)

[ Szerkesztve ]

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#9446) RG4L


RG4L
őstag

Okéj, szóval. Megvannak a ZH-k előző hétről, szerencsére mind ötös lett. Mindemellé van már 2 GE Wagerem és a napokban megvettem leárazva az M26E1 Pershinget, szóval muszáj visszahozni a kiadást. :D
A kérdés, hogy mikor csapódunk össze? :)

War Thunder: Gelesztaa

(#9447) Francia91 válasza RG4L (#9446) üzenetére


Francia91
veterán

2 db Golden Wagerrel én is rendelkezem :D

Nemtom, nekem leghamarabb (ezen a héten) szombat este, ha nem megyek el inni :)

"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/

(#9448) L4mie


L4mie
veterán

Sziasztok,
A 10,000 Golden Eagles -es Nvidia promós kód mennyiért megy mostanában? O.o

*már ha szabad itt ilyent kérdezni.

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#9449) Expendable válasza L4mie (#9448) üzenetére


Expendable
aktív tag

6e-ért vettem itt az aprón nemrég.

(#9450) L4mie válasza Expendable (#9449) üzenetére


L4mie
veterán

Köszi. :R

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.