Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:15:49

LOGOUT.hu

TRÓNOK HARCA

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20752) S e t h


S e t h
nagyúr

A zene jó volt.
Oszt ennyi.

Ja meg az a fekete smink nagyon gáz.

Hú most ha jönne az Éjkirály találna alapanyagot.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#20753) madgie válasza SQX_Barto (#20744) üzenetére


madgie
titán

Arya visszafejlődését nem értem, egy negyvenhárom kilós, másfél méteres kiscsaj mégis mit csinált volna abban a tömegben? Pont úgy eltaposták volna, ahogy itt is (majdnem). Még a Dzsonsznó is sodródott a tömeggel a Battle of Bastards-ban, pedig "kicsit" nagyobb darab, mint Arya. Persze, hogy bepánikolt, betojt, itt aztán lopakodhat, arcot cserélhet, szart sem ér azzal.

(#20754) laceszgamer


laceszgamer
addikt

Mondjuk ha bejön a többi leak és a végén Jon tényleg megöli Danyt, aztán visszamegy a falra... De minek menne már vissza falra? NK-nak annyi és a vadak sem ellenség többé.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#20755) paatrick


paatrick
őstag

Amúgy az Aranykompániától miért vártok olyan sokat? A könyvben van valami konkrét dolog róluk?

Mert nekem eddig csak annyi derült ki hogy egy random zsoldossereg, akiknek csak az arany az ura. Plusz ugye a tengeren átkelésben meg is halt pár száz(?) és az elefántokat se hozták. Gyalogság az egész és ennyi. Egy zsoldos sereget meg mivel lehet legjobban eladni, hát "ez a világ legerősebb serege" szlogennel.

A sárkány meg
most okosan a Nap felől támadt. Bár már az előző csatában se tudták eltalálni akkor amikor Dany már tudta hogy lőnek rá. És most se, szerintem teljesen rendben volt. Az első csapás után meg már nem volt esélye a flottának, hiába "csak 1 jó lövés kell". Amikor 50 méterre tőlük élve égnek el az emberek persze hogy nem fog tudni úgy koncentrálni.

Ugyanez az aranykomániával is. Ezért volt jó Arya futása, mert ott bemutatták hogy esélytelen az egész harc/menekülés.

6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

(#20756) .LnB válasza laceszgamer (#20754) üzenetére


.LnB
titán

Leak spoiler!
az én tippem az, hogy ugye miután megöli, elviszi őt a sárkány. Nem tudom hova viszi de ő lesz az éjkirálynő. Lehet, hogy az erdő gyermekeihez viszi? John meg északra megy valahova, de nem a falra kimondottan.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#20757) pethYeti


pethYeti
addikt

Többiek már leírták a problémákat, forgatókönyv, történet kettes alá.

Ami viszont jól nézett ki, az a kevés közel harc ahol volt rendesen csonkítás. Nah az tetszett a részben...., meg a Varys féle szál az elején. Mást így hirtelen nem tudok felhozni.

(#20758) DaveNo1 válasza paatrick (#20755) üzenetére


DaveNo1
veterán

Van pár videó róluk. Targaryen kötődésük van elég komoly célokkal. Nem egy random zsoldos sereg.

You are not prepared.

(#20759) raider21 válasza laceszgamer (#20754) üzenetére


raider21
aktív tag

Tippre: Mert Daenerys nem hal meg egyből, hanem a haldokló Targaryen lány elrepül Drogonnal, de a sárkány Valyria helyett északra veszi az irányt, és valahogy Éjirálynő lesz belőle. Ne feledd a 2. évados látomása kezd valóra válni! A lerombolt, hamuval teli trónterem a Vastrónnal már kb. adott, de a látomásában elmegy Daenerys a Falon túli északra is, ahol a fiával, és férjével Drogoval élnek. Ugye egy gyermek adott, Drogon; a férj nem. Az S08E01 -ben Daenerys legszívesebben elbújna az északi havas vízesésnél, és ott élne akár 1000 évig is Jonal.
De Daenerys megélheti akár a több ezer évet is, mert valami módon ő lesz majd az Éjkirálynő, aki sereget gyűjt. És a "férj" is adott lesz, de csak a közelében, mert a megölése után Jon valahogy megtudja, hogy Daeny az Éjkirálynő, ezért ismét felölti a feketét, és visszamegy a falra, és újból megalapítja az Éjjeli Őrséget. Mert az Éjkirálynő veszély, meg amúgy sem akart király lenni, stb.! Mindezek ellenére még mindig szereti valamennyire Daeneryst, aki bármikor megindulhat dél felé.
A Targaryen lány végül eltöri a kereket, megteszi azt, amit mindig is akart, viszont a karma, a sors kereke nem így működik, hiszen mindig visszakerül a kiindulópontjába. Ezért is lesz belőle Éjkirálynő, és kvázi az egész mindenség újra lejátszódik pár ezer év alatt Westerosson. Az élet, karma, stb. ismétli önmagát, a kerék amit széttörni véltek Daenerys által, újból körbe jár...!
Persze ez egy saját tipp. Tuti, hogy nem így lesz vége, de valami ilyesmit tudnák elképzelni, mert epikusnak, epikus vég, keserédes is, és olyan Martinos befejezés lenne.

[ Szerkesztve ]

raider21

(#20760) Izzé


Izzé
őstag

Az őrült királyNő 8/5 kibeszélő Alterontól

[ Szerkesztve ]

(#20761) [CS]Blade2 válasza Ragnar_ (#20748) üzenetére


[CS]Blade2
addikt

Miért lenne ütős, ha látnánk egy új NK-t? Az NK egy ló..sz bohóc. Az nem ellenség. Nekem már így is mindig a fogatlan jut az eszembe, ahogy leírjátok. :DDD
De komolyan: Az NK csak egy átverés volt a történetben, egy mellékszál. A gyerekeket ijesztgették vele a horror mesékben a történetben. Pl.: ahogy Ned azt mondta Brokinak, hogy a toronynál leverte Arturt, közben pedig nem így volt. A Winter is Coming és az NK is egy ugyanilyen túlzás. Jönnek, jönnek, aztán amikor valójában eljönnek, akkor mindig jól hazab..k őket. A legutolsó tél 1,5 órát tartott. Valszeg átlagban valahol ennyi idő alatt mindig leverték őket. Nagy kamu, a sok hülye meg betárazza a kaját 3 hónapra, meg évekig tél lesz... ja 1,5 órát.
S08E05
Ebben a részben pl. mi már úgy kapjuk meg a Hegy vs. Sanyi meccset, hogy már a később a történetben a gyerekeknek mesélt verziót látjuk. Valszeg ez nem így történt. Amikor átszúrta az agyát, akkor beforgott.
Pl: lehet, hogy Robert sem a pöröllyel b.ta szét Rhaegal fejét, hanem lehet, hogy a csávó megbotlott, megfejelt egy sziklát, ő meg úgy talált rá a csatamezőn, de senki nem látta, aztán a Ned-nek már úgy mesélte el később, hogy "huuu, ne tudd meg, a pöröllyel b.tam szét a fejét".

(#20762) .LnB válasza raider21 (#20759) üzenetére


.LnB
titán

Szerintem meg tuti ez lesz. Én ezt várom záró képsornak. Annyirs kézenfekvő..

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#20763) .LnB


.LnB
titán

Nesze neked Starbucks pohár. :

De nyugi, fake. :DDD

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#20764) Grave_444


Grave_444
nagyúr

Srácok mi a fene volt ez :Y

Grey Worm is kissé bekattan, nem szimpatikus már, Jaimet sajnáltam kicsit na meg Sandort. Kár hogy senki se látta a királynő halálát.
Mekkora lenne a Hegy még mindig élne.

Összességében nem tudom hova tenni, megint annyi hülyeség volt benne inkább el se kezdem.

A flotta felégetése még kifejezetten kellemes volt, aztán amikor mindent elkezdett felégetni már süllyedt a színvonal rendesen.

Amit várok a következő résztől.
Ezt a nőt megöli Arya. Sárkánnyal mi lesz vajon? Feltűnik Bronn is meg talán Edmure.
Nem tudom ezt hogy akarják innen lezárni, félek jó vége nem lesz. Tehát az őrült királynő marad a trónon.

Vegyes egyébként, volt ami tényleg tetszett, volt ami röhejesen szar.

Ha már a trónról szól minden Jont elnéztem volna rajta, természetesen annak semmi baja nem lesz.

[ Szerkesztve ]

(#20765) DaveNo1 válasza .LnB (#20762) üzenetére


DaveNo1
veterán

Elvileg Martin a lezárást megmondta nekik nem?

You are not prepared.

(#20766) .LnB válasza DaveNo1 (#20765) üzenetére


.LnB
titán

Most komolyan, szerinted itt még számít Martin szava? Martin-nak itt már semmi beleszólása. Akkor lehet szólt volna, hogy "gyerekek, ez így tele van f*szsággal". Martin-t engedjétek el. Valaki írta itt korábban, hogy mennyire kíváncsi lenne a véleményére, az őszinte véleményére erről (ha nem lennének a szerződések). Hát én is nagyon kíváncsi lennék, nem fogná vissza magát.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#20767) batai15


batai15
félisten

Amúgy Gregor is mit nyomiskodott ? dobálta Sanyit bezzeg oberint abba a pillanatban meg roppantotta ahogy elfogta .
Ha reálisan nézzük Sanyinak az első kard csapás után vége kelett volna legyen.

(#20768) Ragnar_ válasza [CS]Blade2 (#20761) üzenetére


Ragnar_
addikt

Lehet, hogy a könyvekben csak egy mendemonda, de a filmben végig ott volt a háttérben fenyegető jelenlétként a NK és a holtak serege. És ott volt a fal is. Azt csak úgy nem építették volna meg. Lehetett volna az a verzió, hogy a falon túl csak a vadak vannak és azok köré szőtt monda csak a NK, és a holtak serege, valójában azok csak a vadak akik a hideg elől időnként elindulnak délre. De a filmben ott volt az NK és a holtak serege, és az erdő gyermekei. Sőt gyakorlatilag az éjjeli őrséggel és a másokkal indított az egész széria. Persze azok is lehettek volna csak a vadak is, de később ki lett fejtve, hogy miről van szó. A holtak serege és a NK szerves része lett a sorozatnak, a lezárása az már más tészta attól én is többet vártam, de ez van.

[ Szerkesztve ]

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#20769) bagyulajuve válasza Ragnar_ (#20768) üzenetére


bagyulajuve
addikt

szerintem irónia volt

Resistencia eterna

(#20770) Narxis


Narxis
nagyúr

Jó ez az évad, nyilván 6 résszel mit lehet kezdeni. Nem lehet mindent úgy felvezetni mint korábban. Nekem Daeny is szimpi lett, ha azt nézzük ő sosem a játékszabályok alapján játszott, oda ment és felrúgta a sakktáblát, egy olyan sakktáblát ahol minden lépés életekbe került. Csinálhatta volna jobban? Talán, egyébként simán eltudom képzelni, hogy Martin valami ilyesmit tervezett. Mindenki azt találgatta ki lesz a trónon de úgy látszik ezek után nincs min veszekedni. :D

Thanos was right.

(#20771) laceszgamer válasza Narxis (#20770) üzenetére


laceszgamer
addikt

Akkor lett volna 10 rész. Volt egy év szünet is épp ezért, hogy kifogástalan munka lehessen, de ezen az alapon összedobták pár hét alatt aztán hajrá.
Ugyanaz mint a CGI sporolás, biztos kevés volt a bevétel az elmúlt 7 évad alatt.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#20772) jbalint18 válasza .LnB (#20766) üzenetére


jbalint18
tag

Az író megmondta hogy mi lesz a vége azt hogy hogyan jutnak el odáig azt bizta csak rájuk . Szóval igen, számít a szava . :W

(#20773) KubanitoS


KubanitoS
veterán

Ezt komolyan nem hiszem el. Ezt a dögunalmas, mindenféle logikát nélkülöző hálivúdi fostengert, mint ami ez a rész volt. :W Erre a szemétre vártunk két évet? Erre kellettek a másfélórás részek, hogy elmeséljék a nagy semmit? Óvodások írták a forgatókönyvet, vagy mi a fene történt ezzel az utolsó évaddal? Megáll az eszem... Részletezésbe inkább bele sem mennék, mert csak még jobban felidegesíteném magam. Ezek a végére simán kivégezték ezt a sorozatot. Szánalmas úgy ahogy van az egész... :W :(

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#20774) dudu5130


dudu5130
őstag

Az összes fő karaktert kiherélték. Jon eddig is egy kis esetlen gyerek volt, de most?? Danyt hagyjuk, Tyrion is nulla... Ááá. Hatalmas csalódás a vége. Azon se lepődnék meg ha csak úgy abbahagynák az utolsó részt és nem dől el semmi.

(#20775) csababarca


csababarca
őstag

Azt valaki mondja már meg, hogy a 3. rész után miért kellett ebben is 15 percig Arya kálváriáját nézni?
Miért nem volt ebből elég 5?
Értem hogy rajta keresztül láttuk a pusztítás mértékét, és az emberek reakcióit...de könyörgöm. ennyire nincs ötlet, hogy ezt kell nézni, hogy 15 épület ráomlik, agyontapossák, stb?!!!

gondolom felvezetik hogy lehet ő öli meg Danyt...de ez így meg baromi átlátszó...én nem tudom de Arya karaktere el van túlozva picit.
Jon sincs ennyit képernyőn, Sansa, Bran kettősről nem is beszélve.
Engem irritál már, pedig közben szeretem a karakterét, de túl sokat adnak neki ebben az évadban.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#20776) Ijk


Ijk
nagyúr

Végre bizonyított a sarkany (unkimited power). Nekem nem jött át Dany megkergulese, 8 evadon keresztül építették a karakterét. Egy Vörös Torony felgyujtas simán kinézett, de hogy az egész varost felegesse, egyszerűen szembe megy a karakterevel. De ki kellett erőltetni a hideg zuhanyt a nézőknek, ez már eléggé érett.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#20777) Peti78


Peti78
őstag

Egy élmény olvasni hogy néhány topiklakó mondatonként, sőt esetenként egy-egy szónál használt spoilergombos hozzászólását. :DDD

Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

(#20778) laceszgamer


laceszgamer
addikt

Sokat elmond az is, hogy 8 évadon keresztül az volt a ritka, ha 8-al kezdődik egy-egy rész értékelése, de volt nem egy 9.9-re pontozott darab is, az utolsó évadban, meg a legjobb 8.5, de van 6-al kezdődő is.., Utolsó is jelenleg még 7-el kezdődik, még.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#20779) do3om válasza Peti78 (#20777) üzenetére


do3om
addikt

Elég zavaró.
Eleve felesleges ez az opció, én amikor jön az új rész addig nem nézek be amíg nem láttam, egyszerű megoldás. Aki nézi a sorozatot szerintem max pár nap után biztos látja a részeket annyit meg kibír hogy ne olvasson bele, de szerintem a 98% 1 napon belül látja.

Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A

(#20780) batai15


batai15
félisten

Így már várhatjuk az Nightkingre is a magyarázatot . Annyira meg haragudtam amúgy a sorozatra hogy inkább töröltem is a rendelést a bögréről .

(#20781) tatararpad


tatararpad
őstag

Az előző négy, számomra hulladék rész után ez kifejezetten tetszett. Habár a sárkány vs skorpió téma még mindig túlságosan a hálivúd effektnek volt alárendelve, értsd: mikor arra van szükség egy pár darab kicsinál egy sárkányt lehetetlen szögekből és távolságokból, mikor meg úgy kívánja egy városnyi és egy flottányi sem tudja eltalálni a sárkányt.. Ezen kívül egész jó rész volt, kár hogy a kulcs karakterek elég lightos halált haltak. Én azért szerettem volna látni a gerle párt darabokban, ehelyett PEGI12 módon csak kvázi elsötétült a kép.

Remélem Arya nem öli meg Danyt, meg egyéb Disney hülyeség, hanem Dany és díszes kompániája lesz az új "főellenség". De nem is ellenség, inkább az érem egyik oldala, a másik meg a Jon-féle brigád. Vagy csak simán mivel látja a vastrón kicsit megolvadt, elmegy ő is kardokat gyűjteni, mint anno Aegon tette, csak kicsit durvábban, és beköszönt a sötét középkor oda is. Félek csalódnom kellesz, és az írók is annyira "erre senki sem gondolt" befejezést akartak, hogy valami totál baromság lesz, de hátha nem.

Arya tök fölösleges volt ebben a részben, egy rakás képernyőidőt elvitt a semmire, Tyriont meg remélem megeteti Dany a sárkánnyal, mert az elmúlt évadokban semmire sem volt jó, holott mindig is ő volt az egyik legintelligensebb karakter. Ebben az évadban meg már kifejezetten csak az aknamunkát csinálta, mikor tudnia kellett volna, hogy innen már nincs visszaút.

Kicsit logikai bukfenc még, hogy ha csak ennyi kellett Danynek hogy "elfoglalja" a várost, akkor azt miért nem tette meg, mikor elsőnek partra szállt Westerosban, ahogy Olenna mondta neki? Gyorsan lezavarja Királyvárt egy holdfényes este alatt, mire Jon felkel reggelizni, már mehettek is volna északra Z világháborút játszani. Persze lehet azt mondani, hogy érzelmileg neki is el kellett jutnia erre a pontra, de egyrészt szerintem ez mindig is megvolt benne, másrészt nem kellett volna az egész várost felgyújtani, elég lett volna a várt is, mint láttuk. Akkor még civilek se voltak benne, meg flotta sem, meg skorpiók sem, meg három sárkány volt.

(#20782) csababarca válasza tatararpad (#20781) üzenetére


csababarca
őstag

Halgatott a nagyszerű tanácsadóira, és nem ezzel nyitott hanem szövetségeseket akart keresni.
plusz ugye az írók ezt szánták a fővonalnak, a másokat meg csak gyorsan le akarták zavarni.

ez jött össze ebből.

nálam ez is a Lost kategóriába esik.
alltime kedvenc sorozatom az, de nem újráztam sose az utolsó évadot.
ez is erre a sorsa jut, alltime kedvencek egyike, de sajnos így hogy tudom mire fut ki, nem fogom tudni megnézni, mert pl Dany jeleneteinél amik pozitívak erre fogok gondolni ami itt történt.
vagy Jon származása körüli rejtélyek is totál feleslegesnek hatnak, ha erre futtatták ki a lényegét, hogy legyen min összeveszni Jon-Dany párosnak.
pedig azok a visszaemlékezések hidegrázósak.

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#20783) tatararpad


tatararpad
őstag

Szerkesztési időből kifutottam, de mikor a sárkány elrepül a város felett, és csak az árnyékát mutatják, az valami hót gagyi CGI volt, úgy nézett ki mintha maketteket használtak volna. Meg mintha már korábban az szerepelt volna valami trailerben vagy openingben, és egy az egyben onnan vágták ki...

(#20782) csababarca: Én a Battlestar Galactica-val vagyok így mint te a Lost-tal. Ott is több misztikumot kellett volna meghagyni, és jobb ponton befejezni a sorozatot.

[ Szerkesztve ]

(#20784) KubanitoS válasza csababarca (#20775) üzenetére


KubanitoS
veterán

Kihagytad, hogy a végén még kapott egy lovacskát is, hogy ellovagoljon a naplementébe... Anyám borogass... :W

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#20785) csababarca válasza KubanitoS (#20784) üzenetére


csababarca
őstag

Nah hát az mi volt? Annyira klisé.
Tényleg nem értem mi értelme volt a lovas jelenetnek.

De közben erre is fény derült:

[link] :DDD

iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0

(#20786) oxox


oxox
addikt

Ezt az éjkiràlynő teóriát felejtsétek már el....gondolom annak a fejéből pattant ki aki a sárkányra páncélt álmodott, vagy sok kis újszülött sárkányt, meg az egyéb agymenéseit reklámozza. Kezdjen el könyvet irni, de ne dobálja már a hógolyókat a hegy tetejéről, mert minden második hozzászólás az agyszüleményeit taglalja.

Nekem Tyrion+Jamie jelenet tetszett, ill a véreb+hegy....kb ennyi, a többit elmondtátok (elfelejtettek célozni, a makulátlanok osztodással szaporodnak, Arya jah( mégsem ölöm meg, majd rólam szól a rész, stb..stb

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#20787) oxox válasza LendvaiFeri1 (#18345) üzenetére


oxox
addikt

Hogy érzed, ez már árulás, vagy várjunk még egy részt? :D

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#20788) updog


updog
senior tag

Ha olyan dolgok történtek volna, amik nekem tetszenek, én is győzködném a népet, hogy jó volt ez. Nem tetszett, ez van. Legyen már vége.

3 nevet tudok kiemelni, akik legalább pár jó percet szereztek:
Peter Dinklage
Ramin Djawadi
Lana Headey

Úgy általában a rész: meh what.

Cleganék szvsz. nevetségesek voltak. A Hegyről ez jutott eszembe.

Egyetlen dolog amit egyáltalán még elgondolkozok és mozgatja a fantáziámat: kinek írt Varys az elején ("...ő a jogos trónörökös..."), és mire számít(ott)?

#lost

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#20789) enginev3.0 válasza batai15 (#20767) üzenetére


enginev3.0
félisten

Ez egyszerű élvezkedés volt a hegynek
Nem akarta rögtön megölni

Tetszett ahogy a királynő meg a segédje ellen fordult

Nos akkor:
Az őrült királynő cím után tudtam hogy ez lesz
Az biztos hogy sokkoló volt
De Sensei drámája egyáltalán nem jött át, sehol, se amikor felfogta hogy veszített, se amikor meghalt. Sőt, azt sem tudtam hogy felfogta e hogy veszített, valahogy kimaradt a színészi alakítás az egész szerepből most.
Pont olyan halált halt mint az ejkiraly, csak itt még a jutalom sem jutott senkinek hogy ki élvezze hogy megölte

Egy dolog látszik ezen a sorozaton, azok kívül hogy több évet, egy hatalmas sorozatot, és több millió (?) Nézőt keserít el már 4 hete, az, hogy nincs idejük.
Ennyi szálat ennyi rész alatt nem lehet elvarni, ez még egy varrodában is húzós lenne
Egyszerűen elbarmolták, és ez nem egy 3. Vagy 5. Évad hogy majd jobb lesz, sokaknak -nekem biztos- így fog megmaradni a sorozat, hogy ennyire béna lezárást még egy ZS kategóriás sorozatnak sem nézek el.

Elkeserítő, nagyon.

Szegény RR Martin, remélem nem nézi :(

A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3

(#20790) Peppo válasza oxox (#20786) üzenetére


Peppo
őstag

"a makulátlanok osztodással szaporodnak"

Nézd el nekik! Máshogy nem tudnak.

(#20791) Aventador91


Aventador91
őstag

szerintem cerseiék nem haltak meg, és jaime sebei begyógyulnak hirtelen aztán ő fogja kinyírni danykét ;]

(#20792) CptAdamica


CptAdamica
veterán

Megfejtettem, hogy mit csinál Bran:

[ Szerkesztve ]

Megyen!

(#20793) S e t h


S e t h
nagyúr

Én már nagyon várom a wtf editiont. Úgy általában jobban, mint az epizódokat ebben az évadban.

Imdb jól reagálja le a színvonalat.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#20794) Ragnar_ válasza bagyulajuve (#20769) üzenetére


Ragnar_
addikt

Szerintem nem. sokaknál kicsapta a biztosítékot a NK és holtak serege végkifejlet , vagy ha mégis isrónia volt, akkor a detektorom nem a régi :)

Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming

(#20795) KubanitoS válasza CptAdamica (#20792) üzenetére


KubanitoS
veterán

Az lenne még poén, ha Bran az utolsó részben egy másodpercet sem kapna. :DDD Ez feltenné az i-re a pontot a szerepével / jelentőségével kapcsolatosan...

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

(#20796) whitezo88 válasza KubanitoS (#20795) üzenetére


whitezo88
nagyúr

A leak alapján benne lesz, de ha igaz akkor feltenné a koronát erre a sz.rra amerre megy a cselekmény.

(#20797) Grave_444 válasza Peti78 (#20777) üzenetére


Grave_444
nagyúr

Magam miatt is írom, hogy évekkel később el tudjam olvasni. :) Akik még nem látták azokra való tekintettel raktam a neveket spoilerbe.

Egyébként pedig Spoiler!Spoiler!

[ Szerkesztve ]

(#20798) Peppo válasza KubanitoS (#20795) üzenetére


Peppo
őstag

Simán benne van ez a lehetőség is. Vagy az, hogy szerepel a részben, de semmi lényeges mondanivalója nem lesz.

(#20800) KubanitoS válasza Peppo (#20798) üzenetére


KubanitoS
veterán

Nem lenne meglepő egyik sem. Sajnos én most az ötödik rész megtekintése után olyan állapotba kerültem, hogy nem is igazán érdekel mi lesz az utolsó részben.

Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.