Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Test Drive Unlimited 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:21:49

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3626) zuchy válasza aero. (#3600) üzenetére


zuchy
őstag

Csak az a baj, hogy kitolja 5-10km/h-val és ugyanúgy falba ütközik a kocsi. TT S ilyen pl.
Amúgy a TT S egy normális kocsi, jó a hangja a váltás is pontos, és az irányítása is jó. De a TVR Sagaris is jó kocsi, azt tuti megveszem.

Csináltam egy kis móricka ábrát erről a végsebességesdiről. Azzal nem lenne gond, hogy a gyári értékekre szabályozzák le, azzal van gond, ahogy azt eléri. Vagy egy Zonda Tricolor le lenne szabályozva 375-nél, de még menne 500-ig is a számláló, mert olyan szinten gyorsul még 370-nél? Kétlem. Szar a légellenállás szimulálása. Ha van egyáltalán benne.

V a sebesség, T az idő. Látszik a 2. ábrán, hogy a tuning megemeli a végsebességet, de ugyanúgy egy törésben lesz vége. Az egyben nem volt ilyen törés, az ember nem is tudta a gyorsabb kocsiknál elérni a végsebességet, mert vagy elpattogott, vagy vége volt az útnak. Csak szélárnyákkal. Persze ebben is van hátrány, de mért nem lehetett megcsinálni, hogy szépen simuljon hozzá a vízszintes végsebesség vonalhoz? Szőrszálhasogatásnak tűnik, de ezzel a fanokat veszik semmibe. Egyébként a 2-ben is elpattog, mert nincs a kocsinak semmilyen felfüggesztése, és egyből veszít is a sebességéből, bezzeg ha elengedem a gázt, van kocsi ami jóformán magától is megy. Alig lassul, pedig 300 fölött azért nem kis légellenállás van. Na mind1. :U

PC-STYLE.hu

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Test Drive Unlimited 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.