Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Test Drive Unlimited 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:21:49

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4001) aero. válasza Bronco80 (#3998) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

A 7. sebesség fogyasztás miatt van benne, na persze ez csak a valóságban számít. Még mindig jobb így, mint az NFS-be, hogy egy alap Golf-nak is túraautó szerű vinnyogó hangja van meg 4 ezret forog 100-nál. :)

Az amerikai kocsiknál meg jó hosszú minden fokozat, ez a valóságban is így van, legalább erre is ügyeltek. Dodge Viper 2k rpm 160-nál. :)

[ Szerkesztve ]

(#4002) CJ3


CJ3
senior tag

Gyerekek nagyon jó az S5 2-es Tuning a Versenyen nagyon jó vagyok:D
Jó irányitani stb már előre félek hogy nem sok ilyen verseny lesz amin evvel az auto-val tudok menni :((( Megyek is megnyerem a maradék versenyt :))

Crypto

(#4003) creedszl válasza polonic (#4000) üzenetére


creedszl
aktív tag

még egész finom voltam mert nem fenyegetőztem hogy visszakérem a pénzem:D

Hulligaaan

(#4004) Bronco80 válasza aero. (#4001) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Ez igaz lenne, de az SLS AMG szépen húzza a 7.-est és ha jól emlékszem a CLK is zéró tuningnál.
A Viper nagy csalódás nekem, az 1. részben az A csoport nagy részét legyorsulta 250-ig, bár kanyart nem lehetett vele bevenni. Most gyenge és nevetségesen könnyű vezetni.

[ Szerkesztve ]

(#4005) aero. válasza Bronco80 (#4004) üzenetére


aero.
veterán
LOGOUT blog

Én nem próbáltam, csak jogsiban, de amúgy köztudottan a Dodge Viper az egyik legbrutálisabb és legnehezebben vezethető sportkocsi, ezek szerint jó munkát végeztek az Atarinál. :D

(#4006) Nezz válasza polonic (#4000) üzenetére


Nezz
tag

A CD Galaxis adta el nekem, így a pénzt is nekik kell visszaadni. Amerikában persze ilyenkor jönne a class action lawsuit, de ez kelet-európa, itt ilyen modern dolgok nincsenek.

Megjegyzem, hogy természetesen ticketet nem lehet a TDU2-höz beküldeni, mivel nincs ott a játéklistában (bezzeg máshol ott van, inkább kiszedtél sztem). Így írtam egyet a *my game is not listed* kategóriába, hogy kérem a veyronomat, de sürgősen, mert most arra várok, hogy megcsinálhassam az A1 kategóriát és másra nem fogom elverni a pénzem. Természetesen még mindig nem válaszoltak rá.

Ebben a pillanatban berakott a játékba, bár abban a pillanatban ki is dobott, majd lefagyott a játék.

[ Szerkesztve ]

(#4007) Bronco80 válasza aero. (#4005) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Az 1. részben helyén is volt, itt csak egy unMuscle Car.

[ Szerkesztve ]

(#4008) polonic válasza Nezz (#4006) üzenetére


polonic
félisten

A cd galaxis csak egy viszonteladó. Itthon a cng.hu a forgalmazó, talán hozzájuk fordul ezügyben, bár ők is vették a játékokat az ataritól. A végén úgyis az atarinál lyukadunk ki.

(#4009) zuchy válasza polonic (#4000) üzenetére


zuchy
őstag

Az Atari meg főleg nem fogja visszafizetni. Aprókban meg lehet próbálni eladni.

Másrészt már régóta olvasom a véleményeket a játékról az Atari fórumán. Hát marha sok elégedettlenkedő ember van. Persze csak azok írnak be lényegében, akiknek nem tettszik valami. De túl sok van belőle. Nem tudom, hogy annó a TDU1-nél is ilyen szervergondok lettek volna? Nekem ebből az jön le, hogy csak gyorsan vegyék meg a befejezettlen játékot, és bejön ami bejön, a többi utána már lényegtelen. De kérem, megfelelő szerverparkkal még több bevétel lett volna. Illetve megutáltatják az emberekkel az Atari szót. Vagy ennyire nincs pénz, hogy egy szerverparkot vegyenek, vagy totális hülyék vezetik a céget. Nem tudom melyik lehet. Nagyon fontos a rajt, hogy hogyan sikerül, az első véleményeket fogják az emberek egymásnak mondani és később is úgy ítélhetik meg a játékot. Egy online-ra specializálódott játéknál ilyen szinten kevés a szeró, akkor az elég gáz, mint sok már dolog a játékban. Volt egy kis vidi, ahogy a csaj melle mozgott. Na azt aztán megtudták csinálni, de akár az indexet megcsinálni rendesen nem. :o

140000 PC-s van, aki benézett egy topikba, ott jól lehet követni a tömeget. És vannak, akik még nem néztek be, bár gondolom a sok hiba miatt azért sokan felkeresték a fórumot. Persze egyénenként számolja, legalábbis a bétában úgy számolta.

X360 : 169,311
PS3 : 64,157
PC: 140,012

Méghogy haldoklik a PC gaming.

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#4010) TESCO-Zsömle


TESCO-Zsömle
félisten

Szomorúan olvasom, hogy ennyi embernél vacakol a játék, miközben nálam egy e5200+8600GT kombón 2GB rammal Win7-el semmi baja. :N

Remélem az új gépen se lesz vele semmi gondom. :))

zuchy: Nem voltam ott a startnál, de kétlem. Ne feledd, az előd szerverparkját bérelték a GameSpy-tól, akik erre specializálódtak. Most saját erőből megy minden. Nincs akkora tartalék a rendszerben. GS-nál "csak" át kellett csoportosítani pár szervert, ha nőttek az igények, Ataritól meg elég volt egy tollvonás.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#4011) Tibiajax válasza Bronco80 (#3998) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

hogy pls az 5-öst alig képes kihúzni és szinte értelmetlen az utolsó fokozat
jaja, ez tényleg így van
lásd ML merdzsó :D találtam benne elveszve még egy 7.fokozatot is, olyan jót derültem.
6. is már alig húz..

(#4012) creedszl válasza zuchy (#4009) üzenetére


creedszl
aktív tag

ez a jellemző manapság...félkész játékok kiadása..GTA4,Battlefiel BC2,Call of duty BO...egy-két hónap míg a nagy hibákat kijavítják...

Hulligaaan

(#4013) fatal` válasza zuchy (#4009) üzenetére


fatal`
titán

Ugyanilyen szervergondok voltak. Bár tapasztalatom nincs, de olvastam az sg-n a topicját akkoriban. Nomeg ott nem patcheltek semmit ilyen hamar, azt hiszem 2 hónapot kellett várni a mentés fixáló patchre.

(#4014) fatal` válasza Bronco80 (#3998) üzenetére


fatal`
titán

RS6nál pl. azért értelmetlen az utolsó fokozat, mert ugyanannyit megy ötödikben is, mint hatodikban. A valóságban is így van elvileg, az elektronika szabályoz le. Viszont az aston dbs is ugyanilyen, ott pedig nem tudok semmi ilyesmiről, de nem kizárt, hogy ott is van leszabályozás. :)

(#4015) Dreimus


Dreimus
senior tag

Üdv,

Nem tudom nálatok mi lehet a gond de nekem tegnap 3. engedett ma 5.jére de egyszer sem volt disconnet, alt tab tökéletes és nem is vészes a gépigénye.

Azért sok sikert majd valamikor össze futhatnánk persze majd hawaiin :) .

Sziasztok.

ui.: A b4 alapot csak ezüstre toltam véletlen, mikor engedi újra megcsinálni? Köszönöm előre is a helpet.

(#4016) szabod válasza fatal` (#4013) üzenetére


szabod
senior tag

Igen, így volt annyi különbséggel, hogy 3,5 hónapot kellett várni az első és egyetlen patchre. Azt a mentésbugot közben én is becumiztam anno. Ebben is tartok tőle, ezért óránként backupolok :DDD

(#4017) Sonja


Sonja
veterán

Na, nem is tudtam, hogy ilyen topik is van a hivatalos fórumon?! :K
All Tuning shops shown here!

[ Szerkesztve ]

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#4018) fatal` válasza szabod (#4016) üzenetére


fatal`
titán

Itt is előfordult már, nekem még nem jelentkezett de backupolok minden nap, egyébként sem árt, HDD nyekkenés is lehet bármikor. :)

(#4019) kefizor válasza szabod (#4016) üzenetére


kefizor
tag

Erről már hallottam külföldi fórumon, de nem nagyon érdekelt. Mi az a mentés bug? Vagyis mit csinál? :B

(#4020) szabod válasza kefizor (#4019) üzenetére


szabod
senior tag

Hát az volt, hogy megváltozott a mentésed, bármilyen karaktered is volt, egy kopasz kesztyűs faszi lett helyette. A felfedezett utakat elfelejtette, és mindenki más ACE szintűnek látott. Ezért sem árt az elővigyázatosság itt sem.

[ Szerkesztve ]

(#4021) kefizor válasza szabod (#4020) üzenetére


kefizor
tag

Ja értem. Akkor csinálok is egy backupot. Jelenségek amúgy csak hasonlóak lehetnek? Szóval úgy értem nem hülyül meg, hogy mondjuk nem tudok elérni egy opciót, vagy egy autot akár? :))

(#4022) Shuki


Shuki
tag

Na látom, most, hogy titeket se enged be egyből kinyílt a csipátok :DD Én már vagy 3 napja pattogok itt, hogy szar az egész, addig biztos én voltam a "negatív" elégedetlenkedő usererror.... hehe fos az egész, rácsesztünk ez van. Lenyelem ezt a 9000et, de játékot többet pénzért tuti nem veszek.

Nyilván ég az atari pofája, meg szar is lehet, hogy qva sok munka után kb nincs egy ember akinek ne bszná fel az idegeit a tákolmányuk, és ne gyűlölközne...De hát megérdemlik, pénz mindenek felett, szarunk rá, hogy még a bétnánál is jóval gyengébb ipari hulladékot adunk ki, follyon csak a cashe, no meg eleinte úgyis elég lesz majd 3 db 486 os szervernek, azt ha a nép pattog majd lehet átgondoljuk mit tehetünk...Max írogatunk fórumra, hogy keményen dolgozunk rajta...játékosok úgyse tehetnek semmit. Ha nem csinálják meg normálisan előbb utóbb, tuti nagy gáz lesz belőle, mert hosszú távon ennyi emberrel nem lehet kicseszni. Tuti rájuk száll valaki azt jól megszptja őket...
Bár ne így lenne és holnaptól minden okésan működne..én inkább ezt a végkimenetelt választanám.

(#4023) fatal` válasza kefizor (#4019) üzenetére


fatal`
titán

Itt corrupted lesz és kezdheted előlről, ha nem volt mentésed. :) Az első részben pedig #4018.

(#4024) zuchy válasza Shuki (#4022) üzenetére


zuchy
őstag

Most jelentett be a Zintel bácsi új szerverprocesszorokat, lehet befektetni darabja 1600 dodó és egy lapba általában 2 megy be ilyenből. :) Most úgyis jött egy kis lé a konyhára, lehet erre vátak? :D Csak nem. De akkor már folytathatják a játékfejlesztést is, persze mind ingyenes DLC-ben, hiszen már kipengették sokan a játékra szánt pénzt. :))

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#4025) DigitXT válasza Shuki (#4022) üzenetére


DigitXT
félisten

Szerintem lehetne picit visszavenni, ha meg nem veszel már
játékot, szíved joga - de akkor idővel nem is lesz mit venned.

---

A mondat első fele egyébként minden (indulatoktól túlfűtött!)
hozzászólóra vonatkozik: nekem is sz*r, hogy amikor leülök
egy fárasztó nap után, hogy végre egy kicsit kikapcsolódjak
ez fogad - de nem kezdek mindenféle értelmetlen fikázásba.

Talán elfelejtettük, hogy az előző rész mikor jelent meg, és
mikor játszottunk vele? Ha jól emlékszem nem éppen 2007-
ben voltak azok a jó kis PH!-s bajnoki futamok meg krúzok.

Lehet, hogy a régi motorosok már az elején is ott voltak: így
őket kéne megkérdezni, hogy zökkenőmentes volt-e a start,
de ha idővel kiforrottá vált (vagy talán az érdeklődés lankadt,
ezért jobban bírták a szerverek:DDD), úgy ennek is van esélye.

(#4026) kefizor válasza fatal` (#4023) üzenetére


kefizor
tag

És az, hogy corrupted mit jelent? Egyáltalán be sem lehet lépni? :) Amúgy csak a Documents/Eden Games kell?

(#4027) polonic válasza kefizor (#4026) üzenetére


polonic
félisten

A corrupted kb azt jelenti, hogy elrontott, sérült.

(#4028) Shuki válasza DigitXT (#4025) üzenetére


Shuki
tag

Tök igazad van, tényleg vissza kéne vennem...Ugyanakkor azt gondolom, hogy nem kezdtem én semmiféle értelmetlen fikázásba..Van nekem elég tennivalóm, nem vagyok túl sokat itthon, meg épp gépfüggő sem vagyok túlzottan, de amióta megvettem ezt a játékot (11.én), azóta gyakorlatilag 2x ha tudtam vele normálisan játszani. És igenis kikérem magamnak, hogy ha valamiért fizetek, és nem is keveset (keményen megdolgoztam azért a 9e ft ért!) akkor kapjak cserébe valamit. Hát itt egy rövid kis "üdvözlő szerver üzeneten" kívül semmit sem kapok.

Tdu1 még most is tökéletes játék, évek óta nem bírom megunni, tényleg úgy jó ahogy van. Még offline is. Viszont ott sokkal több "adrenalin" van, offline is jókat lehet döngetni a szerpentineken, egész életszerű az egész. Ez meg itt totál ingerszegény, és ha nem tudsz online mókázni akkor a szép táj és hangulat ide-oda, hamar beleunsz. (bocs ha mások nem)

"Nem veszel játékot idővel nem lesz"

Erre azt tudom mondani, hogy nagyon fogom sajnálni, de szar játékkal amúgy sem játszok. Olyannal amivel meg gyakorlatilag nem is lehet(!!), végképp...mivel nem is tudok. És had ne jótékonykodjak már csak azért, hogy legyenek pc játékok...
Kiheverem

(#4029) DigitXT válasza DigitXT (#4025) üzenetére


DigitXT
félisten

Az előbb voltam fent.:R (Másodszorra engedett be.) Utána semmi gond nem volt, leszállítottam Ibizán a Vipert (kicsit állatkodtam is vele, de az belefér;]), majd Televan klubjához csatlakoztam, és közvetlenül utána elkezdtem egy szállítós küldetést, aminek a közepén kifagyott (eddig ilyet sosem tett). Bugreportot küldtem, ennyit tehettem. Viszont a töltőképernyő hangulatos, és bírom a zenét, amíg kiderül, hogy nem lehet belépni.:DDD

Shuki: nem csak rád vonatkozott, ne vedd ennyire a szívedre.;) Megértem a problémádat, lásd én is szenvedek vele... Igen, a játék még nincs kész. Nem, nem tudom, hogy akkor miért most adták ki... (Szerintem kiadói nyomásra, mint már annyiszor, de ez csak egy ötlet...) Viszont mostanáig én pl. már több órát eltöltöttem online, tehát nem mindenkit egyformán érintenek az anomáliák: bízom benne, hogy ki fogják javítani. Lehet hőbörögni (csak minek), de attól még egy szerethető játék marad és akik komolyan veszik biztos kivárják, hogy a készítők "összepofozzák".:R

[ Szerkesztve ]

(#4030) Shuki válasza DigitXT (#4029) üzenetére


Shuki
tag

Hát én most lehet 1 hónapig nem nyúlok hozzá, aztán meglássuk mi lesz...Hátha a FF et is megcsinálják addigra, és akk. very like lesz !

(#4031) DigitXT válasza Shuki (#4030) üzenetére


DigitXT
félisten

Az bizony lehet, hogy jó ötlet. Én az előbb visszamentem, megcsináltam
egy küldetést, majd a másodikhoz menet megint kifagyott a francba.:R
Error report ment, aztán meglátjuk. Igazából megvárhatnám a GTX580-at.
(De hát addiktív a játék, az ember menni akar, csinálgatni a dolgokat.:D)

(#4032) osszaki


osszaki
tag

Egy gyors kérdés: Veyront akarom 4es tuningra felrántani, de nem engedi, csak a 3-ast, mert nagyobb felfedezettséget igényel. Ez mind szép és jó, de Area 1-ben, 100% a felfedezettségem. Ilyenkor mi a teendő? Szintezzem még a felfedezettség szintem? (mert így már ugye nem az Area 1 fog nőni, max a többi, illetve maga a szint)

Xbox 360 gamertag: osszaki

(#4033) creedszl válasza DigitXT (#4029) üzenetére


creedszl
aktív tag

engem is beengedett másodszorra...és nem is fagyott,minden ok volt.

Hulligaaan

(#4034) Nezz válasza osszaki (#4032) üzenetére


Nezz
tag

Roncsautók? Ezek az instant eventek?

(#4035) bendeguz76


bendeguz76
aktív tag

anno mikor elkezdtük a TDU1-et ugy emlékszem ennyi probléma nem volt.igaz magyar játékos sem volt ennyi. voltunk vagy kb 10-en akik a ph-rol ismerték egymást.

bendeguz_HUN

(#4036) TESCO-Zsömle válasza osszaki (#4032) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

A Veyron tuningműhely Area 3-ban van, úgyhogy kb lexarja, hogy az Area 1 100%... ;) Mellesleg az utak felfedezése még nem elég. Kell a terület összes roncsa és fotója is, valamint a bombás küldetések.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#4037) AMD!4ever


AMD!4ever
őstag

Látom Pár emberkének eléggé felment a pumpa,én eddig 1 szer nemtudtam belépni(tegnap du) és egyszer ki is dobott játék közbe a szerver,hát qva anyját :DDD de ezt leszámitva szerintem nagyon jo kis játék ez,még igy féligmeddigkészen is,de hát reméljük hogy csinálgatják.
Nekem nagyon bejött,ibiza is tetszik,elkéne menni oda :)) Hawaii-ra még át se mentem,pedig már mehetnék.

Viszont ráCsesztem,épp most eltört a kormányom gázkarja,ugyhogy musz. lesz vennem végre egy normális kormányt. bazz. :((

Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!

(#4038) Televan74


Televan74
nagyúr

Lehet klubbot létrehozni.

Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!

(#4039) Erdei88


Erdei88
veterán

Aki klubbot hoz létre, annak milyen kötelezettségei vannak? Kellene a PH-s klub, csak nem igazán tudom, hogy megcsináljam-e. Fél munkát nem szeretnék végezni

(#4040) Fel válasza Erdei88 (#4039) üzenetére


Fel
addikt

Szerintem még ráér a PH klub... Attól, hogy tegnap este és ma (még) működik a klubrendszer, még nem biztos, hogy holnap is fog ;] Várjunk még vele szerintem.

Az alapítás díja 50000, de ez a legkönnyebb része a dolognak. Állandóan szervezkedni, mint klubvezetőnek (gondolom itt is lesz), találkákat, versenyeket összehozni, már komolyabb feladat (sok időt igényel).

[ Szerkesztve ]

(#4041) Bronco80 válasza Fel (#4040) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Mi kipróbáltuk tegnap; működött többé-kevésbé, a klubversennyel nem volt szerencsénk, beléptünk, akarok köszönni, erre egy szó nélkül a host club elindítja a versenyt. Mondanom se kell 3 Veyron ellen kellett A4-es autókkal mennünk és még vágták is a kanyarokat ahol tudták. Ez mondjuk az ellenfelünk jellemzi nem a klubfunkciót...

Egyébként 5 milkó + 10 000 XP a lvl 2 klub, ahol már van garázs (és gondolom az extra club-autó), de ezt Donate-el össze lehet dobni elég gyorsan sok tagnál. Az 1. szintű klubban egyébként max 8-an lehetnek a 2 . szint bővíti 16-ra.

[ Szerkesztve ]

(#4042) CJ3 válasza TESCO-Zsömle (#4036) üzenetére


CJ3
senior tag

"Kell a terület összes roncsa és fotója is" a foto-t hogy érted azt hogy kell megszerezni?

Ha a fotós küldetések-re gondolsz azt honnan találja ki az ember, hogy hol vannak? Se GPS semmi hozzá :(((

[ Szerkesztve ]

Crypto

(#4043) Fel válasza Bronco80 (#4041) üzenetére


Fel
addikt

Veyron Kid Klub? :DDD
Na akkor ezt itt majd megbeszéljük... Kikkel Klubolsz? :) Összejön(-tt) újra a CTDD?

CJ3: :U Ez a lényege... A felfedezésre épít. A fotós műtermében láthatod a félresikerült képeket, mindegyikhez van egy kis segítség is (kb. hol találod a helyet). Egy kis logikával, értelemmel mindet meg lehet találni. Az elején tényleg nehéz. De ahogy feljődsz a felfedezésekkel (bejárt utak, roncsok, "bombás" küldik), egy bizonyos szinteten (nem emlékszem hanyadik) kapsz majd segítséget hozzájuk (free ride módban lesznek fényképezőgépes hologramok). Szerintem ez adja az élményét ennek a feladtanak, azaz, hogy magad fedezed fel mindet. Nekem sikerült mindet megtalálni Ibizán, és Oahun is már csak 2 hiányzik, úgyhogy nem lehetetlen a dolog.
Rögtön biztosan nem fog menni, de persze aki mindent azonnal akar... :U annak ott a youtube, biztosan van vidi.

[ Szerkesztve ]

(#4044) polonic


polonic
félisten

Meg van szabva, hogy egyszerre hány klubhoz lehet csatlakozni?

Változott az első hsz a hivatalos fórumon.
Clubok és mytdulife is olnine.

[ Szerkesztve ]

(#4045) fatal` válasza kefizor (#4026) üzenetére


fatal`
titán

Nem tölti be a mentést, új profilt kell kezdeni.

Igen csak az kell :)

(#4046) fatal` válasza osszaki (#4032) üzenetére


fatal`
titán

Nem felfedezettséget igényel, hanem Disovery pontokat az adott körzetben (ebbe beletartozik a felfedezettség is). Discovery pontokat ad: Fényképes küldik, Bombás küldik, Útfelfedezés és Roncsok.

Nem kell minden, de majdnem. Nekem Ibizán elérhető mind a 4 szinte pedig még hiányzik 10 bombás küldi, többi mondjuk mind megvan.

[ Szerkesztve ]

(#4047) fatal` válasza CJ3 (#4042) üzenetére


fatal`
titán

20-as szinttől jelzi az úton mikor mész, egyébként meg ott a google térkép, meg a fénykép ami alapján keresed :)

(#4048) polonic


polonic
félisten

Valaki vett föl innen engem a klubjába? Valami kleb-bel kezdődik tán, nem emlékszem. Egy eventet csniáltam, meg sem néztem, csak automatikusan elfogadtam.

(#4049) DigitXT válasza polonic (#4048) üzenetére


DigitXT
félisten

Én is elfogadtam már egy csomó request-et, volt olyan is, akit
nem találtam itt a listában, tehát fogalmam sincs, miért vett fel:
hol lehet megnézni a barátlistát? Gondolom lehet törölni onnan
véletlenül felvett embereket a későbbiek folyamán, nem?:R

(#4050) Bronco80 válasza Fel (#4043) üzenetére


Bronco80
aktív tag

Igen olyasmi, csak a győzelem volt fontos nekik...

Elég sok öreg CTDD-s kódorog még a játékban, gondoltuk összehozzuk.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Test Drive Unlimited 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.