Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50514) dchard válasza bzoley (#50512) üzenetére


dchard
veterán

De bizony hogy alap szolgáltatás. Sehol nincs benne a szerződésedben, hogy csak bizonyos internetes szolgáltatásokat használhatsz. Másképp megfogalmazva: te nem arra szerződtél, hogy böngészhetsz meg levelezhetsz. Főleg nem akkor ha a szolgáltató ezt szándékosan akadályozza majd lenne pofája plusz pénzt kérni érte.

Korábban éles vita alakult ki ebben a témában, én továbbra is vallom: többek között attól teljes értékű egy internet szolgáltatás, hogy legalább egy publikus IP cím jár hozzá, mert pontosan ez kell ahhoz, hogy az internet alapú szolgáltatások mindegyikét normálisan használni tudjam.

Ha a HGW-ben be lehet állítani ezt, akkor vagy beállítod vagy fizetsz érte a szuperszerviznek. De ha ezt a funkciót elrejtik, letiltják stb. az nem a te hibád, ergó oldja meg a szolgáltató.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.