Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Szégyenfal (téma lezárva)

Hozzászólások

(#3908) adalbert1 válasza buherton (#3903) üzenetére


adalbert1
veterán

Valszeg. én is tévesztenék... :B

Azért az durva volt hogy a kis szöszinek nem ugrott be az USA az u betűs kérdésnél... Meg az is, hogy az egyik államukat országnak hiszik. :)

Mindenesetre nagyon nagy hülyeség lenne igazolni azt a hipotézist hogy az amerikaiak hülyék 30 megkérdezett fő alapján, főleg hogy 300 millióan vannak...

Ami számomra igazán kemény volt az alapvető kérdéseken kívül (ugye háromszög, stb), az az hogy a politikai eseményekből azt sem ismerik ami rájuk vonatkozik. Tehát az még hagyján hogy nem tudták hol a berlini fal, de hogy az egyik nő visszakérdezett, hogy miért, mi részt vettünk a vietnámi háborúban? Vagy hogy ki Fidel Castro? Ki Tony Blair?

Mindenesetre tény hogy hasonló kaliberű embereket itthon is lehetne találni. Pár éve volt ha jól emlékszem az indexen hasonló körbekérdezés, de ott márc. 15 (vagy okt. 23?) apropóján kérdeztek meg embereket az utcán hogy tudják-e mit ünnepelünk most... Hát hadd nem mondjam hogy voltak köztük elég tudatlanok is... Nos őket is felírnám ha már szégyenfal a topic neve. :)

Ricardo : igen, ez is probléma szerintem is. Jobban nem akarok viszont belemenni a témába, törlés vagy ban lenne a vége.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Szégyenfal (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.