Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9851) Vangelis válasza Dzoli (#9850) üzenetére


Vangelis
nagyúr

:)
Hát nagyon okosak már a vásárlók.

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#9852) degh


degh
tag

Nem csak nekem sikerült bal lábbal kelni!?

Felhívott ma egy csaj az RTL klubtól(kíváncsi lennék honnan szedte a számom), hogy nem ismerek e számítógép függő embereket? Mondtam neki, hogy számtek boltban dolgozok, de inkább nem mondanék senkit, mert vacak napom van, és még vmi f@$$ág jön ki belőle. Erre azt mondja akkor mondjak olyat akinek az apjával vannak gondjai, erre mondtam neki, hogy más korosztályt kérdezzen, nálunk minden rendben...

Ja és amúgy nekem is úgy indult a napom, hogy srác jön vissza 512MB-s ddr-el, hogy vegyem vissza nem jó(főnök adta el szombaton), kérdem mi a baj? mondja nem olyan mint a másik, nem megy be a helyére, és mutatja a 64MB-s sd ramot...

8

(#9853) Shad0w


Shad0w
senior tag

Ööö, nemrég (najó, már rég) érdeklődtem itt, hogy hogyan kell kormányt csomagolni és láttam, hogy a boltosok is küzdeni szoktak vele. Nos, most visszajött garanciában egy új kormány és lefotóztam (mobillal), hátha segít majd vkin. :)
Íme.

(#9854) virkir válasza TheReMiXeR (#9841) üzenetére


virkir
veterán

Khm...
Mintha kivételesen a vevő tudta jól, ugyanis a 7191-es sorozat az valóban LS-t tud
NEC7191

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#9855) liver válasza virkir (#9854) üzenetére


liver
tag

És az milyen,hogy fél év múlva jön vissza?Jó,hogy nem a gari lejárta előtt 1 nappal jött,hogy kér egy LS-os DVD-írót.Ha egy hét vagy akár egy hónap múlva jön,szerintem szó nélkül kicserélték volna neki...de fél év egy kicsit húzós....

"Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)

(#9856) sti10p


sti10p
senior tag

Kb. az első P3-asok megjelenésének idején lehetett, hogy haverommal bevittünk egy kipurcant C64-est egy szervízbe, azzal a komoly szándékkal, hogy javítsák meg :) ...
A szervizes srác csak állt és tátott szájjal bámult ránk egy darabig, aztán lassan bólogatni kezdett, ahogy a GYP-seknek szoktak... Gondolom totál hülyének nézhetett minket :D !
Aztán vissza se mentünk érte, valahol éreztük utánna, hogy ez nem volt valami nyerő ötlet!
De az lett volna még fain, ha 3 év mulva megyünk vissza érte, amikor eszünkbe jutott :) !

XY

(#9857) localhost válasza Shad0w (#9853) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Mit mondasz? Jól értem ? Hogy a kormány csomagoljon ? :K

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#9858) TheReMiXeR válasza virkir (#9854) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

Rendben, ezt a tévedésem elismerem. Nem informálódtam bevallom. :B

A lényegen sajnos az én tévedésem sem változtat. Fél év után nem megyek vissza reklamálni ha az átvételt aláírtam, azaz elfogadtam az "azonnali cserét". Nonszensz.

(#9859) TheReMiXeR válasza sti10p (#9856) üzenetére


TheReMiXeR
senior tag

Most is itt rohad 2 gép, amit még novemberben hoztak be szervizelésre.
Mind a kettőben új alaplap+proc+ram sasolt egész januárig, mikor is szédszedettem a szervizes emberemmel, hogy nem várunk tovább a tulajdonosokra.
Mind2 tulajjal előzetesen megállapodtunk a csere alkatrészek tipusában ill. az árban.
Telefonos elérhetőségük nem él vagy nem veszik fel. Ebben az esetben mit csináljak?

Ha kidobom őket, mert egyébként jelen állapotukban használhatatlanok akkor majd egyszer jönnek lobogtatva a megtalált szervizlapot és joggal követelhetik?
Ez érdekes téma.

Amúgy meg az adatmentésért járó óradíjjakat meg majd az úristentől fogom vatikáni valutában megkapni. Egyébként mindenkinek sürgős volt a meló mint mindig.
Sajnos a szervizlap nem tartalmazott ilyen információt, de mai naptól már fog.

(#9860) nyunyu válasza TheReMiXeR (#9859) üzenetére


nyunyu
félisten

Par nagyker szervizlapjara ra van irva, hogy a cucc elkeszulte utan 2 hettol napi x Ft tarolasi dijat szamitanak fel...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9861) eziskamu válasza nyunyu (#9860) üzenetére


eziskamu
addikt

Jaja, ilyet láttam én is egy debreceni szervízben. Olyan papírt kell írni róla, ha érte akar jönni több hónap után, fizzessen a tárolásért. De apostolosan szólva: utólag már sopánkodni kár ...

Mondjuk én meg olyan vagyok, hogy mikor elromlott a lejátszóm gombja és mondták hogy két hét (de igazából 2 hónap lett) akkor a két hét eltelte után naponta jártam a nyakukra testmozgás címszó alatt :DDD , de egyetemistaként meg is tehettem.

(nem gyütt a grundig lejátszóhoz mikrokapcsoló a videotontól ;] , ott volt/van (a gyárterületen) a magyarországi szervízközpontjuk vagy mi )

[ Szerkesztve ]

(#9862) HUN]Repa válasza TheReMiXeR (#9859) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Tényleg szar ,ez nekem most jelenleg 3 polcnyi kb 35-40 termék vár átvételre. :W

Én olyat iratnék alá velük ha értesítéstől számítva nem jön érte 30napig akkor a terméket megsemmisítjük vagy eladományozzuk :)

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#9863) santaclaus


santaclaus
csendes tag

Mai termés:

Úriember bejön a boltba és vásárol egy 17" LG LCD-t. Kb 1 óra múlva hív hogy van egy kis gond, mert a kijelzőn van valami ragasztós anyag és nem tudja leszedni. Mondom hozza be és megnézzük. kb1,5 óra múlva bejön, mutatja a monitort. Hát nem ragacs volt rajta hanem két apró sérülés a kijelzőn.
Gondoltam szállítási vagy csomagolási sérülés -> kicseréltetem. Majd kapcsoltam hogy megnézem a dobozt is és kiderült hogy amikor bontotta valami éles késsel belevágott a kijelzőbe... Na ekkor elborult az agyam, de higgadtan elmagyaráztam Neki hogy mi történhetett. Hősünk természetesen mindent tagadni próbált (ügyvéd volt az úriember) :) Először azt próbálta beadni hogy Ő nem is vágta végig, csak szakította a ragasztócsíkot majd azt hogy nem is ott a vágás :)
Végül megtört, belátta hogy nem tud bepalizni és szépen elkullogott az esztétikai hibás LCD-vel...

(#9864) HUN]Repa válasza santaclaus (#9863) üzenetére


HUN]Repa
aktív tag

Hát igen ,tényleg nagyon toppon kell lenni ,nekem a legkomolyabb olyan vga volt ami Sapphire nyák ,rajta gyári Asus hütő ! Mondom az embernek ez mi ? Monja ilyen volt gyárilak ő igy kapta nem tudja mitől lehetett ,persze a csavarok szétnyírva teljesen ... hát nem cseréltem ki neki . Valamilyen forumba még be is írt a PH-n hogy milyen kötsög a cég. Mondtam neki legalább az eredti hűtőt keresse meg.

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#9865) ronson


ronson
őstag

De jó nektek, hogy visszautasíthattok garba cuccokat a sok marhának. Mi nagyáruházi gépeket forgalmazunk és mi ha a ház össze van törve még azt is kicseréljük. Eszméletlen mi szívás van egyes emberekkel. Néha legszivesebben fognám a gépet és beleqrnám az arcukba. ;]

(#9866) nyunyu


nyunyu
félisten

"Windows-ok jönnek-mennek, de a Winamp örök."

Na ja, meg mindig a 6 evvel ezelotti 2.91-et hasznalom :))

Mar csak arra kene rajonnom, hogyan lehet Win7 alatt megoldani, hogy lassam a szam cimet scrollozni netezes kozben, mert Microsoftek WinNT 4.0 ota eloszor komolyabban belenyultak a talcaba.
Az nem poen, hogy allandoan ra kell huzni az egeret a Winamp ablakjat reprezentalo ikonra...

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9867) eziskamu válasza nyunyu (#9866) üzenetére


eziskamu
addikt

És az ötös? Tudom szentségtörés 2.xx-nél újabb winampot emlegetni :) , de mondjuk az 5-ös a régi skinnel teljesen rendben van és a régi pluginek (legalább is amit én használok) (és még talán a régi skinek ) is mennek vele.

(#9868) bullseye válasza HUN]Repa (#9862) üzenetére


bullseye
addikt

Velünk is megesett, hogy cég vagy egy évre leparkolt nálunk dolgokat, aztán hirtelen eszébe jutott, és felháborodottan követelte másnapra. Olyan is volt, hogy kiszámlázták a másfél éve behozott - és sajna elkeveredett - cuccot - eredeti áron :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#9869) nyunyu válasza eziskamu (#9867) üzenetére


nyunyu
félisten

Nem hinnem, hogy az otos szeria megoldana, mivel ez Win7 feature.

Win95 ota eloszor komolyan belenyultak a talca mukodesebe, mar nem csikok jelkepezik az egyes futo alkalmazasokat a talcan, mint az elmult tizenparevben, hanem szovegmentes ikonok, amire ha rahuzod a kurzort, akkor jelenik meg az ablak kicsinyitett kepe, meg a fejlece.
Winamp meg a fejlecben scrollozza a szam cimet...

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9870) Shad0w válasza nyunyu (#9869) üzenetére


Shad0w
senior tag

Kétszer katt a playlist fejlécén és akkor összecsukja egy sorosra és mindig a játszott szám látszik. Utána ctrl+A (always on top) és alt+W eltünteti a lejátszót. Bár ezt most 5-ösben néztem, de sztm régebbiben is benne volt már max. más a bill. kombináció.

(#9871) nyunyu válasza Shad0w (#9870) üzenetére


nyunyu
félisten

Hmm, mukodik. Ezer koszi :R

Csak a playlistre kulon kell always on top-ot allitani, mivel a ctrl+a-ra magat a lejatszo ablakot tenne felulre, de azt ugye lecsukod.

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#9872) sti10p válasza TheReMiXeR (#9859) üzenetére


sti10p
senior tag

Talán mégis visszamentünk érte, már nem emlékszem nagyon és talán azt mondták, hogy még nem is foglalkoztak vele és valszeg ezért hagytuk utánna...
Bár, szeintem a gépet már akkor kinn h@gyozta a kutya az udvaron, vagy a szemétbe...

XY

(#9882) santaclaus


santaclaus
csendes tag

A beragadt cuccokra egy példa:
Tavaly év közepén az egyik ügyfélnek kicseréltettünk garban egy kis Canon tintás nyomtatót. Kb 30x szóltunk hogy elviheti... semmi.
Karácsony előtt kérdezték a többiek hogy mi legyen. Nem tudtam jobb megoldást, kisorsoltuk tombolán a többi repicuccal együtt :)

ui.: tényleg nem kéne szétoffolni a topicot...

(#9886) localhost válasza Möhe (#9885) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Nem kell kiborulni egy kérdés miatt:

De képzeld el pl. a Klimatikus változásokkal foglalkozó konferencia szünetében a kávézgató szakemberekhez odalép valaki, megkérdezni, hogy nem tudja valamelyikük, hogy hogyan kell az ő otthoni Orion márkájú klímaberendezésben pollenszűrőt cserélni.
Hasolat, sántít, de ez nem a BOLTOSOK TANÁCSADÓ topicja, hanem a BOLTOSOK azon topicja, ahol A BÁRGYÚ userekről sztorizgatnak, ergo a kérdés NEM VALÓ IDE :)

Vagy a festőművész kiállításának megnyitóján sem illő megkérdezni tőle, hogy azon a tájképen olyan szép színe van az égboltnak, hol kapni ilyen szímű szinezőpasztát, mert ugyanilyenre szeretném kifestetni a fürdőszobámat.

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#9889) liver


liver
tag

Ma behoztak két darab pentium 1-es gépet,egyik se működött.A kérés a következő volt:
A kettőből kéne csinálni egy jó számítógépet,de a javításért nem pénzt adnánk hanem egy régi 15"(katódcsöves) monitort.
Kicsit röhögtem,de miután láttam,hogy komolyan gondolják abba hagytam :DDD
(Nem kisebbségiek voltak)

"Próbáltad ki-kapcsolni,be-kapcsolni?Akkor világít az oldalán a gomb?Nem!Akkor be kéne kapcsolni":-)

(#9893) localhost


localhost
Közösségépítő

Hehe, ellentopic indult :)

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#9895) Biznisz Elek válasza Peti78 (#9894) üzenetére


Biznisz Elek
aktív tag

Ja persze , de furcsa mód azután hoztad létre hogy innen elzavartak a nem ideillő kérdéseddel :F

Vagy nem :F

▂▃▅▇█▓ eladó domain nevek - bizniszelek.hu ▓█▇▅▃▂

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.