Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36830) oxox


oxox
addikt

en is neztem (ill. Petivel mi is) neztuk a "trailert" bar szerintem ezt eros tulzas volt annak nevezni...a mar kesz jatekbol kivettek a beszelgeteseket es beraktak a korabbi trailerbe (ami igy is a 70%-ban a regi volt).
szerintem egy hozzaerto bliz programozonak ez 10percnyi munkaja volt fel kezzel kikapcsolt monitorral....es kb olyan csinadratta volt mintha ahhh...mindegy hagyjuk....amerikaiak...a nasa is mindig bejelenti, hogy bejelent majd valami hudeaztan forradalmit...mindenki varakozik, majd benyogik, hogy hat lehet, hogy mashol is van elheto bolygo....nem nem tetszett :N
persze volt 10mp kihagyasom benne, mert a flash osszeomlott ....de az sem hiszem, hogy mentette volna a tobbit....

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.