Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-02-08 11:43:51

LOGOUT.hu

A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36354) icons válasza Tuco Ramirez (#36349) üzenetére


icons
addikt

Szerintem ahhoz túl drága, hogy mozgást korlátozz vele.
Egyébként pont ezt írtam, hogy nem teljesít jól összecsapásokban :)
Gyakorlatilag ha a mineral line-t nem tudod vele harrassolni, akkor jó eséllyel kidobott pénz volt, főleg hogy mostmár a Time Warp vagy mi is a Mothership Core-nál van. Most abban se vagyok biztos, hogy Oracle automatikusan támad. Amennyiben nem, akkor szerintem teljesen értelmetlen velük mozgást korlátozni :S

(#36351) oxox
igen, a VRnél biztosan gyorsabb! Pvel szerintem a mineral line-ra ledobott WMokat nem olyan nehéz fogni, 1cannon, akkor már van visionod, sőt egyet legalább leszed. Amint látod, hogy jön a Medivac, már le is kell húzni a probe-okat! Ezt úgy értem, hogy GM szinten elég ritkán droppolnak WMet, legalábbis a játék elején. A végén, amikor már sok a nem megfelelően bevédett exp, és nincs Detector, akkor elképesztő pusztításokat tud okozni, mert nagyon nehéz figyelni, és észben tartani hogy hol van WM.
Amit érdemes kipróbálnotok: Hellbat drop! Elképesztően hatásos, ha érdekel mutatok commantary-kat. Gyakorlatilag 4gyel, másodpercek alatt ki lehet írtani a mineral line-t, demivac ráadásul heal-eli őket. Illetve queen-eket is írtózatosan gyorsan szedik, ha több van belőle (láttam egy 3queen legalább 2-3 transfusion-nel 4 hellbat ellen. Szétszedték őket, nagyon durva volt:D).

Célpontra megy a rakéta a WMból. Ergó utánad fog menni szerintem. De talán van valamennyi aktiválási idő, tehát el amikor belépsz a hatósugarába, akkor még el tudsz gyorsna blinkelni, de ha kilőtte, akkor 100%os a találati arány!

(#36353) kabalthenbk
"... illetve burrow-al csökkenteni lehet a WM sebzését?"
Mármint? Meglát a WM, lő, te burrowot nyomsz, attól még ugyanakkora a sebzés szvsz. (abban nem vagyok biztos, hogy eltatlál-e:S Tehát vagy max sebzés vagy 0, de szerintem max, bekapod akkor is)
Colok ellen is nagyon jó, csak be kell húzni őket a roachok közé ;]
Ugyanez Siege Tank-ra és Thorra. Utóbbi kettő viszont annyira lassú, hogy a Blinding Cloud is elképesztően hasznos (Siege Tank letalpalva elég lassú :D )

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  StarCraft 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.