Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Star Citizen - OFF topic

Hozzászólások

(#1048) Yllgrim válasza Menthirist (#1047) üzenetére


Yllgrim
őstag

Nyugi, en ezt tudom, nekem nagy szerencsem van hogy falun nottem fel, apam befogott minden szarra, technikumban megtanultam sok erdekes dolgot melle, a seregben kaptam egy kicsit az abboli felfogasbol es jartam sokfele a vilagban. Nem aggodok nagyon, de az elso heteket ha tulelem utana mar nem lesz gond :)

Most itt van ez az allergia, erre kell valami megoldas, mert a kovetkezo tavasz azt hiszem borzalmas lesz :)

Megtermelni meg tudom, vadaszat alapjaival tisztaban vagyok, az oshonos novenyeket meg kiismerem majd :) Ha mast nem, horgaszni mindenki tud, vagy halot kesziteni :) Tuzet tudsz rakni (fustmentes fontos, kulonben DayZ modra megtalalnak es lehentelnek :) ) Ezeket azert nem egy nagy muveszet megtanulni, a gond inkabb a tudas atmentese, raadasul minden nagyobb orszag elitjenek vannak forgatokonyvei ilyen esetre, a katonai alakulatok sokaig tudjak huzni a keszletek miatt, ha meg atomhaboru, akkor irany a fold ala :)

Varom szerdat... :) Ha sikerul akkor csutortokon mar megjon a cucc :) Hetvegen meg jonnek majd a tesztek :)

Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Star Citizen - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.