Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freemanone

    őstag

    válasz Davey7 #14936 üzenetére

    Kernelt cserélni ugyanolyan egyszerű mint egy gyári romot feltenni flashtool-al. Ráadásul akármilyen kernelt nem is lehet, mert csak gyári kernelt lehet feltenni zárt BL-es telókra (összes szolgáltatói modell). A lényeg az, hogy amíg zárt a BL, csak Sony által digitálisan aláírt kernelt lehet feltenni a telefonra.
    A .54 az gyári stock ICS, a c.10 pedig T-mobil által moddolt rom, de a gyári kernelre és egyben rendszerre épül teljes mértékben, a B.1.10-nek felel meg, amitől az 54-es már újabb kiadás.
    Viszont a B.1.10-es romhoz nem szükséges kernel csere, míg minden újabb romhoz, ennek a romnak a kerneljét kell feltenni a rootolás idejére, majd visszarakni a romhoz tartozót.
    Egyáltalán nem kavarnak be egymásnak, csak nem árt egy olyan alapra feltenni a moddolt romokat, amelyikre épülnek. Tehát ha .54-re épül a rom, akkor az legyen fent, ha c.10-re akkor az, stb.
    Ezen kívül ez a művelet teljesen biztonságos. Legrosszabb esetben kapunk egy bootloop-ot, amit egy gyári rom telepítése megold. Ezt pedig flashtool-al flash módban indítva a telefont tehetjük meg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés