Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mircinko

    senior tag

    Elnézést a hosszú hsz-ért... :B

    Szimpla érdeklődés miatt kérdem, hogy valaki használ-e még Mircinko Romot? A többség úgy látom átállt GB Rock romra... nem próbáltam ki, szóval nem tudom, hogy mennyire rossz-e vagy jó. Bár, a fórumból azt vettem ki, hogy szinte tökéletes. Ez jó hír, így élvezhetőbb használni a telefont, viszont azt sajnálom, hogy ICS-ből nem sikerült tökéleteset készíteni. Nekem sem. Hiába van ott aroma telepítő meg ilyen-olyan appok, nem ér az egész semmit, ha sz@r a memóriakezelés, vagy nem megy rendesen a walkman. Az egész fejlesztésbe meg ez a vizes sztory is belerondított. Kár érte...

    Az egész Mircinko Rom sorozat tavasz felé kezdődött. Egy átlagos reggelnek indult, aztán felugorva az XDA-ra megláttam egy JB-s záróképernyőt. Az egészhez ez adott ihletet. Összerakosgattam pár módosítást egy custom romra, és hadd szóljon. Szép volt, működött, de ennyi. Aztán ezt a rom módosítást felraktam mediafire-ra, de a rossz feltöltés következtében tölthettem fel újra 1.0.1 néven :D.

    Sorozat második darabja nagyon rosszra sikeredett! FC-FC hátán. Persze voltak olyan időpontok mikor működött és már szinte elhittem, hogy na ez tök jó megy minden... ekkor jött egy újabb FC.
    Aznap este elhatároztam, hogy Igazi .54-es romra kell építsek, amit saját magam készítek el.

    A 3.verzió egy csöppet jobban sikerült, a V4-es pedig egész egyszerűen nagyon jól sikerült! A GPS nek nagyon kicsi idő kellett ahhoz, hogy megtalálja helyzetem, FC-nek nyoma sincs és jól is nézett ki, mint általában minden romom (.szvsz). A V5-ben előjöttek az Xperia Z-s appok, a V6-ban pedig az aroma telepítő. Míg az elődeknél Jimmy66 segített nekem a tesztelésben, (amit nagyon szépen köszönök neki) utána freemanone-al ketten szenvedtünk :D az aroma telepítő átalakításának sikeréért. Nem volt könnyű munka, de végül megoldottuk! :) A V7.0 kiadása után, pedig jött a feketeleves, és utána már csak foltozásokat tudtam kiadni, amik több-kevesebb sikerrel javítottak a helyzeten. Tesztkészülék hiánya miatt, pedig szinte élvezhetetlenné tettem a rendszert az apró módosítások miatt.
    A Mircinko Romokkal kezdtem pályafutásom az android romolgatásban, nagyon jól tudom, hogy ez még nem igazi főzőcskézés... ez távol áll attól. Kész alkalmazásokat betenni,kivenni, build.propot szerkeszgetni, nem pedig forráskódokból építeni ki valamit! Nade, valahol elkellet kezdeni.

    ...és hogy miért is írtam mindezt le?
    Mert szerintem az U-s Mircinko Rom-nak vége szakadt. Úgy érzem, hogy jobbat nemtudnák készíteni tesztkészülék nélkül, rontani meg nem szeretnék már rajta, és egyúttal köszönetet szeretnék mondani mindazoknak , akik segítettek valamilyen szinten a rom készítésben, vagy másban! Egyszerűen egy élmény volt, és ezt Nektek köszönhetem! :)

    Hoppá és ez a hsz csak egy szimpla kérdésnek indult... :)

    Köszönettel:
    Mircinko

    [ Szerkesztve ]

    Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés