Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:39:48

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24249) haypro


haypro
senior tag

Sziasztok!

Most készülök telefont venni, és lenne pár kérdésem az Xperia SP-vel kapcsolatban. Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra.
Kijelző tényleg ilyen gyenge? Nekem olyannak tűnik, mintha "egy fehér fátyol lenne a kijelző előtt"...Egyáltalán nem kontrasztos, a fekete ilyen szürke szutyok stb. Ha igen, akkor videónézéskor tényleg kijavítja ezeket a Bravia Engine 2? Azért furcsa ez nekem, mert az Xperia P-m kijelzőjével tökéletesen elégedett vagyok.
Meddig bírja az akku? Az Xperia P-met azért utáltam meg, mert rohadt kicsi, 1350-es akkumlátorával minimális használattal se nagyon bírta egy napig.
2 napot ki lehet belőle hozni pár telefonnal illetve sms-el, ritkán bekapcsolt mobilnettel és napi 1-2 óra nyomkodással?
A gyári ROM mennyire használható? Úgy hallom, kijött rá a 4.3. Mennyire lett jó? Gyors?Pl. az ikonok nem szoktak újratöltődni, ha a homescreenre megyünk?Bugok vannak? Az Xperia P-men a 4.1.2-es frissítés gyakorlatilag nagy visszalépés volt az ICS-hez képest. Nem vagyok egy nagy telefon-modder, nem nagyon szeretnék custom romokkal b*szakodni...
A kijelző karcolódik? Tényleg Gorilla Glass? Mennyire strapabíró?
Melyiket ajánljátok, ezt vagy a Motorola Moto G-t? Szerintem a Moto G-nek sokkal szebb a kijelzője, jobb supportja és a gyári rom százszor használhatóbb.
Az Xperia SP jóval izmosabb (bár gyorsabbnak szerintem nem gyorsabb, sőt), bővíthető MicroSD-vel (nagyon fontos nekem) és sokkal jobb a kamerája.

[ Szerkesztve ]

,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.