Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Hozzászólások

(#4117) janeszgol válasza elfelejt (#4107) üzenetére


janeszgol
félisten

Vodánál is az LTE verziót lehet kapni az M2-ből. Az Ace 4 nem tud full hd-ban videót felvenni, továbbá a kamerája egy picit gyengébb, mint az M2-nek. De a telefon kijelzőjén nem látsz különbséget.

Ígért a Samsung Lollikat, de nem tudom mennyire lehet nekik hinni. Az Ace 4 64 bites architektúrát tartalmaz, míg az M2 32 biteset. a Lolli 64 bites lesz.

Én imádom az M2-t, semmi bajom vele. Hirtelen nem is tudok előnyt mondani az Ace 4 javára. Az M2-ben egy jó minőségű TN panel van, míg a Samsung Ace 4 sAmoledes. Nézd az M2-nek a wifije is megfelelően erős (Ace 4-en ezt nem tudtam megnézni, nem volt rá időm).

Ha az Ace 4-ben jobb kamera lenne, mint az M2-ben, azonnal a Samut javasolnám. De így nem igazán. Talán a 64 bit miatt, de erre csak egyet tudok mondani. TouchWiz. Ma már ez a sátán hívószáma, nem a 666.

Más: több telefonban is Sony kamera van. Sajnos a jó szenzor egy dolog és egy másik a megfelelő szoftver. (Kompaktoknál is állandóan fejelsztik a szoftvert. SW nélkül semmire se mennénk az automata, meg félmanualnak csúfolt vackokkal.)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.