Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:19:26

LOGOUT.hu

Hozzászólás előtt olvasd el ezt az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17201) grabber


grabber
addikt

Sziasztok!

Mostanában a készenléti időm pocsék,valami idönként felébreszti a telefont.Nem tudom mi.Mit tudok tenni ellene?10 óra alatt 40% Hiába töröltem mindent a ramból.
Facebook,viber,opera megy csak.De nem udtam kiszürni mi okozhatta.

AHD 9.2 van fennt,DXDLK5-el,érdemesebb valmi újat felrakni?

(#17202) ricshard444 válasza ricshard444 (#17198) üzenetére


ricshard444
veterán

Ha Neak kernelt feldobnám csökkenne a készenléti idő vagy javulna?
A hangzástól nem ájultam el őszintén szólva, azért javítanék kicsit rajta, de ha az üzemidő kárára menne akkor hagyom.

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#17203) Levente válasza Parallaxis (#17191) üzenetére


Levente
aktív tag

Hiába is szeretnél erről vitázni, nem fogok. Egyszer leírom, amit szeretnék és befejeztem a témát.

Amiket írsz, van benne igazság és van sok tévedésed.

Az Android mindig is többre, jelentősen többre volt képes, mint az iOS, egyedül a stabilitás, na meg, ok, legyen igazad, némelyik program kidolgozottsága körül volt kívánnivaló.

Mára ez sokat javult. Roppant sokat.

Az iOS-en jelentősen több hibát regisztrálnak, ha olvasol ilyenekről, akkor tudod ezt és ez nem a magasabb darabszám miatt van. De nem ám!

Annyit kell tudni, hogy valóban egyszerűbb dolga van (ez sem teljesen igaz) egy iOS-re fejlesztőnek a kevesebb variáció miatt.
Android-ra valóban nehezebb a dolog, de ha jól belegondolsz, ez azt jelenti, hogy fikajaninak nem fog menni Android-on a dolog, mert oda jó programozó kell!
Valóban nem elég egy kis tanfolyam után belevágni...

Ennek okán, ha korrekten nézelődsz, olyan magas színvonalú programokat találsz, hogy azt egy átlagos szifonra fejlesztő csak nézi bambán, soha nem lesz képes úgy programozni talán.

Vannak ócskák is, ahogy iOS-re is bőven. Remélem, nem ezekről szeretnél értekezni.

Ízlésekről nem fogunk szintén vitázni. Arról sem, hogy mi a jobb: ha minden telefon egyforma, vagy ha az enyém olyan, hogy valószínűleg még neked, Android-ra átálltnak is gond lenne egyet telefonálni róla, mert annyira egyedi a felület, egy vérbeli szifonos-ról aztán ne is beszéljünk. Főleg azokról, akikről igazán rossz a véleményem, mert csak azért királyság a telefonja, mert még ő is képes kezelni…

A belassulás érdekes, nálam kevesen terhelik jobban a telefonjukat, mégsem számolhatok ilyesmiről be, pedig kap az arcára, elhiheted. Míg itt sokan mindenféle több napos akkuidőkkel büszkélkednek, nálam nem bír cca. 16 óránál többet egy töltéssel. Rengeteg progi fut rezidensen, amik közül sok root-igényes és nem kis játékokról van szó.

Alaphelyzetben nem kell semmit fórumoznod, az Android is egyszerű, mint az ék, nagy tudást nem igényel, egy kis ráhangolódást mindenképp persze, ezért még a párom is elboldogul vele, ha összeszedi magát…

MINDEN PROGRAM HIBÁZIK, csak esetleg te erről nem tudsz, értesülsz.
Amivel kapcsolatban ezt írtam, ott el is magyaráztam ezt.
Minimális utánjárással meggyőződhetsz arról, hogy nulla darab software van hiba nélkül.
Nálam nem kell 2-3 naponta újraindítani, bár sokszor sűrűbben történik ez, hiszen mókolom gazdagon, de indulás után is kb. 4-500MB alá megy a szabad RAM, sőt a teljes beindulás kb. 4 percig tart, arrébb is kellett tennem az AutomateIt! által indított Skype időzítését 3-ról 4 percre, mert 3 perc esetén még a nagy terhelésre tett rá.
Ez talán utal arra, hogy nem átlagos felhasználó vagyok.
De azt leszögezem, hogy legjobb tudásom szerint egy nem piszkált Android-os telefon igencsak jól szolgál a felhasználók túlnyomó többségénél. Saját tapasztalat alapján is.

Ne hidd, hogy nem tisztelem az iOS-t magam is, de nem elvakultan imádom és a hibáit, rendellenességeit, hiányosságait nekem nem tudta Jobs uraság kimagyarázni aljas és átlátszó módon.
(Eleve egy nehezen marketing-elhető manus vagyok… Még az előtt is úgy volt, hogy magam is foglalkoztam volna vele.)

Így tehát én sem állok neki megmagyarázni neked, hogy míg szerinted „ezek pont, hogy a legtöbb ember számára lényegtelen dolgok”, másoknak (pl. nekem) üvöltő hiányosságok. Mások vagyunk.

Nem fogunk ezen vitatkozni, mert magam nem megyek bele, de az Android-hoz képest csattogós falepke az iOS, messze több fronton kell az Android-nak teljesítenie és messze több lehetőség van benne a működése során.
Ezek zömét a legtöbben még csak nem is sejtik és nem is kell.
Ébreszt nekik, meg lehet FB-olni és telefonálni, tehát az a tuti…
Én meg használok olyan dolgokat, amitől a gatya lecsúszna az átlag szifonosról és csak a jobbik esetben lenne annyira korrekt, hogy elismerje, gőze nem volt ilyen képességekről, a legtöbb vitám (volt pár…) során a reakció a lesöprés volt, mondván: ez se kell, meg az se kell, felesleges, no meg lényegtelen dolgok…

Fontos: nem ócska az iOS, csakis az Android tudásához képest.
Amivel nem is akar versenyezni Apple, de nem is tud, ez is sokszor bebizonyosodott.
Kiadják úgy, ahogyan biztos nem lesz rá panasz (aztán persze még így is van dögivel…) és majd, ha képesek lesznek beletenni többet, akkor beleteszik. (Mi meg röhögünk…)

Eleve amúgy pont más a két platform filozófiája, az egyik megmondja neked, mit akarsz, (mert hagyod magad…), a másik meg olyan szabadságot ad, amitől Steve Jobs még most is pörög a sírjában, erre persze rátesz, amit ma művelnek a cégével…

Nem hibátlan az Android, de ezt nem is állítottam, az a fontos, hogy több funkció és lehetőség nagyobb hibaarányt eredményez, és aki evvel nem tud együtt élni, annak nem való.
Veszítesz a réven és nyersz a vámon. Az összesítés alapján mérlegelni minden felhasználónak joga és lehetősége. Én többet nyerek az Android-on, mint veszítek.
A szifon meg mindig is tetszett, de rengeteg dolog miatt az elsőtől a legutóbbi modellig mindig is messze alulmaradt ahhoz képest, amit én elvártam és elviselni képes lennék. Anno a HTC Uni-val a kezemben néztem bambán azokra, akik istenítették, ma az N2-vel a kezemben utasítom el, hogy egy szifon vetélytárs lenne.

Az iPad mindig jobb kategória volt, de ne keverjük ide, pls!

Hirtelen ennyit… ;)

U:I:: A szifon IS mindig képes volt csontra fagyni, sandbox ide, sandbox oda. Igen, személyes tapasztalat, olyané volt, aki aztán semmit nem piszkálta. De sokan beismerték ezt már. Olyan is volt, hogy meg kellett várni, míg lemerül... Régen, de volt.

[ Szerkesztve ]

[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

(#17204) S e t h válasza grabber (#17201) üzenetére


S e t h
nagyúr

MIndenki látványos javulást ért el üzemidőben, aki kukázta a vibert.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#17205) grabber válasza S e t h (#17204) üzenetére


grabber
addikt

Köszi,kipróbálom.

(#17206) Parallaxis válasza Levente (#17203) üzenetére


Parallaxis
addikt

Hiába is szeretnél erről vitázni, nem fogok.

Valamit félreértettél, nem akarok vitázni erről!

Igazából egy Note 2 képernyője mögül nem is lenne ez korrekt vita a részemről :)

Persze, ha gondolod privát beszélgethetünk a témáról, de úgy érzem már most több szó esett ITT erről, mint kéne.

[ Szerkesztve ]

(#17207) Levente válasza fdisk (#17200) üzenetére


Levente
aktív tag

Nálam:

Lux - Brightness

0 – -54%
1 – -49%
10 – -8%
100 – 33%
1000 - 60%
3000 – 80%
10000 – 90%
16000 – 100%

De ez most azért van így, mert nem volt időm kiszedni pár állást és csak javítgattam.

[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

(#17208) grabber válasza S e t h (#17204) üzenetére


grabber
addikt

Köszi,kipróbálom.

(#17209) Levente válasza Parallaxis (#17206) üzenetére


Levente
aktív tag

Nem, nem szeretnék. Úgy értettem, hogy ha szeretnél is vitázni, én akkor sem.

Csak zanzásítva elmondtam a véleményem.

Rengeteg ilyen vitán vagyok túl, nem hiányzik.

Ráadásul ennyit gépelni sem szeretek. ;o)

Megyek is öldökölni inkább. CoD4

[ Szerkesztve ]

[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

(#17210) Markizmark válasza Levente (#17209) üzenetére


Markizmark
addikt

HQ/TDM/SD/FFA...? Melyik szerveren?

Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.

(#17211) fdisk válasza Levente (#17207) üzenetére


fdisk
őstag

Köszi.
De Te mit látsz - 54%-s fényerőnél?
Mert én semmit. :D

A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤

(#17212) ricshard444


ricshard444
veterán

(#17202) Valami komment?

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#17213) lugosi válasza nggabi (#17160) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Ígértem reggel hogy teszek fel képet hogy megmutassam mire gondolok a fénymérés kapcsán.

Mind a két kép a note 2-vel készült, ugyanott ugyanakkor.
Ez az első kép:

Az első képen a fókuszt is és a fénymérést is a gyári automatika állította be. Gyakorlatilag azt csinálta, hogy átlagolta az egész képet, és próbálta úgy megcsinálni, hogy a világos részekből és a sötét részekből is látszódjon valamennyi. Mivel a képen túlnyomó többségben a többi dolognál lényegesen világosabb égbolt volt, ez elvitte ebbe az irányba ezt az "átlagot" és a kép sötét lett.

Ez a második kép:

Ennél a képnél a nagyjából középtónusú nádasra mértem fényt (és fókuszt), illetve +2 fényérték expozíciókorrekciót alkalmaztam (ennyit enged a gyári kameraszoftver és a kép azzal készült). Ennek az lett az eredménye, hogy a nagyon világos részeknél (felhők) sokminden elveszett, főleg az első képpel összenézzük, de a víztorony, amit le akartam fényképezni, az kijött a sötétségből, és összességében véve a kép nem lett sötét.

Sajnos a digitális technika, magából a technológiából adódóan nem képes akkora dinamikatartományt leképezni, mint az emberi szem. Ott és akkor szabad szemmel mind a felhők, mind a víztorony teljes mértékben rendesen látható volt. Manapság a digitális fényképezőgépet szenzorai jóval nagyobb dinamikatartományt meg tudnak örökíteni, mint korábban, de azt hiszem a filmhez még mindig nem jutottak el, főleg nem a pankromatikus fekete-fehér filmekhez. A mobiltelefonok szenzora általában az aktuális csúcs digitális fényképezőgépek szenzorához képest dinamikatartományban is rendesen le van maradva, de a te esetedben valószínű, hogy a komolyabb dslr-ek fénymérése is tévesztett volna. Két dologról van tehát szó, az egyik a fénymérés, a középszürkéhez képest az átlagolás, a másik pedig az a tartomány, amit a szenzor meg tud örökíteni. Ha ez utóbbi végtelen tág, vagy a mainál sokkal tágabb lenne, akkor maga a fénymérés nem számítana annyit, mert utólag minden korrigálható lenne. De nem az, messze nem végtelen, és messze nem ideális. Ezért kell a fénymérésnek ügyesnek lenni, hogy minél több képi információ megmaradjon, de vannak olyan helyzetek, amiket a fénymérés egyszerűen nem tud "kitalálni", ekkor kell neked kompenzálni (például fekete háttér előtt fekete ruhás színészek táncolnak, és egyébként a világítás jó - ilyenkor az automatika valószínűleg erősen túlexponálja a képet, mert a kép 99%-át kitevő feketét próbálja meg középszürkére exponálni, így a színészek arca kiég; a másik véglet, mikor mondjuk hófehér környezetben vannak ugyanezek az emberek, ilyenkor a fehéret próbálja meg szürkének kihozni, így az arcok erősen alulexponáltak lesznek). Ezek a gondok vezettek oda, hogy az általad a kép jelentős részét kitevő fehér háttér becsapta a fénymérőt.
Amikor látunk egy digitális géppel készült képet, vagy videót az interneten, nagyon sokszor el se képzelnénk, hogy mennyi utómunka van a képen/videón.
Plusz nem hiába lehet látni mostanában pl azt a törekvést, hogy egyre több gyártó teszi ki a digitális fényképezőgép vázára az expozíciókompenzációt, hogy gyorsan és kézreállóan azonnal lehessen használni.

Bocs a hosszú offért, talán valakit érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#17214) 72mviktor válasza nggabi (#17164) üzenetére


72mviktor
senior tag

De hisz ez sem lett jó.... :Y :D :D :D :D :R

Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6

(#17215) Impressa válasza ricshard444 (#17212) üzenetére


Impressa
őstag

Üdv a klubban :C

(#17213) lugosi hasznos info, köszi :C

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#17216) Impressa válasza lugosi (#17213) üzenetére


Impressa
őstag

De ha már itt járunk, kérdeznék vmit.
Erre a jelenségre mit tudsz mondani? Ezt a Városligetben fotóztam délután 4-5 óra körül, a fák között álltam.
Kérdés: miért lett ilyen a kép.
De van itt jó kép is :D

Válaszodat, előre is köszi

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#17217) Bandita4141


Bandita4141
tag

Valaki próbálta ezt a romot Note2 LTE: [ROM][JB] [4.2.2] Avatar ROM for Samsung Notes II (N7105) - Updated [Jun 23, 2013]?
Tennék fel főzeléket, tudtok valami jót?

[ Szerkesztve ]

Köszi hogy segítesz!!!

(#17218) rbence válasza zack (#17197) üzenetére


rbence
senior tag

Áhá,szóval Te vagy az a zack :P
Más: van értelme főzött romot tenni erre a telefonra? Teljesen meg vagyok elégedve a gyári rendszerrel, csak kíváncsi vagyok, hogy miben nyújt pluszt egy másik rom,bár N71005-ös modellnél nincs sok lehetőségem :U

"...Life is too short to remove USB safely..."

(#17219) Bandita4141 válasza rbence (#17218) üzenetére


Bandita4141
tag

WanamLite-ot próbáltam nem volt rossz, de kipróbálnék többet is!

Köszi hogy segítesz!!!

(#17220) zack válasza rbence (#17218) üzenetére


zack
nagyúr

Létrehozhattam volna új nick-et odaát, de még az iPhone-os korszakból megmaradt. Így egyszerűbb volt. :)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#17221) lugosi válasza Impressa (#17216) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Elsősorban benne van, hogy a telefonon - sajátosságaiból adódóan - nincs fizikai íriszblende, azaz törvényszerűen minden kép teljesen nyitott rekesszel készül. A teljesen nyitott rekesszel, szemben bizonyos szögből érkező fényekre még az olyan drága dslr objektívek is érzékenyek tudnak lenni, amik önmagukban annyiba kerülnek mint egy note 2. Ezt a hatást, ami a képen van (ha nem direkt ilyenre akartad, akkor is azt mondom, hogy maga a kép nekem direkt tetszik, hangulata van, még akkor is ha ebben képhiba is szerepet játszik), a note 2 "objektívjének" és a szenzorának a fizikai korlátai okozták, azt nem tudom megmondani hogy a képfeldolgozó szoftver mennyiben ludas benne, de nem valószínű hogy sok köze van hozzá. Készült ugyanebben a szituációban jó kép is, nagyjából ugyanebbe az irányba nézve?

(#17222) Impressa válasza lugosi (#17221) üzenetére


Impressa
őstag

Így márt azért világosabb, érthetőbb, miért sikerült ilyenre. Köszönöm :R
Elsőre meglepett, hogy ilyet készített, és nem igazán értettem, de nekem is megtetszett, :K és lőttem még pár fotót[link][link][link]

" Készült ugyanebben a szituációban jó kép is, nagyjából ugyanebbe az irányba nézve?"

Próbálgattam, de nem sikerült sajnos, utána átváltottam auto funkcióról, de nem sikerült megszüntetnem ezt a "mosott hatást", persze magamnak sem hagytam időt igazán.

Természetesen nem azt várom, hogy raw formátumú, és minőségű képek készüljenek. Ettől még szeretem a Nótát, és vannak helyzetek, mikor jó képeket csinálok[link][link], csak sokszor ráhagyom a technikára (auto), ami nem feltétlen bölcs döntés.

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#17223) nggabi válasza Levente (#17203) üzenetére


nggabi
nagyúr

:R most volt itt egy note1, szerencsére elsőre azzal is sz@r lett egy kép... megnyugodtam :DDD

"szenyor dzsíííí"

(#17224) ricshard444


ricshard444
veterán

A kérdés még mindig adott:

Kernel csere: Alapból nem szól valami jól, Neak-re cserélek akkor csökken az üzemidő? Ha igen akkor hagyom inkább

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#17225) zack válasza ricshard444 (#17224) üzenetére


zack
nagyúr

Szerintem nem szól ez rosszul gyári kernellel sem, csak normális füles kell hozzá.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#17226) ricshard444 válasza zack (#17225) üzenetére


ricshard444
veterán

Jó, de nem ez a kérdés :) Van normális fülesem

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#17227) Koczó93 válasza nggabi (#17223) üzenetére


Koczó93
őstag

Megmondták hogy user error :DDD

Ricshard!
Flasheld fel, teszteld le. Mindenki másra esküszik. A rom és a kernel "barátságától" is függ az üzemidő úgyhogy ezt így nem lehet kijelenteni hogy x-y jobb.

[ Szerkesztve ]

(#17228) nggabi válasza ricshard444 (#17224) üzenetére


nggabi
nagyúr

nem ma vetted a telót? nem kéne legalább 1-2 napot csak úgy simán használni? (magyarra fordítva: nem kéne elb@ni az első napon ;] ) :U

Koczó93: nem :P kamera error, továbbra is azt mondom. se a fókuszálás nem megy neki, se a fénymérés... egyáltalán valamire lehet használni ezt a részét? ;]

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí"

(#17229) beast27 válasza nggabi (#17228) üzenetére


beast27
senior tag

Nem hogy örülnél neki hogy szétb@ssza, legalább lesz munkád :D

[ Szerkesztve ]

Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up

(#17230) ERPY válasza ricshard444 (#17226) üzenetére


ERPY
őstag

Én a perseus kernelt használom, azt ismerem, és nagyon sokmindent belehet állítani vele. A feszültségektől a hangzásig, az értesítő led-től a gpu-ig, kismillió dolgot. Na szal a hangra visszatérve én nagyon megvagyok elégedve vele, úgy is mondhatnám tökéletes. Sokat mozizok rajta, melóban ezen szól a zene, és számomra hozza a szintet. Fogyasztásban megintcsak fullos az alulfeszelés miatt. Nekem a 9-13 óra kijelzőidőm mindig megvan, igaz ezen sorozatozok, mert a kölkök nem engednek a tv közelébe.

[ Szerkesztve ]

(#17231) ricshard444 válasza nggabi (#17228) üzenetére


ricshard444
veterán

Nem ma kezdtem, nem baszom el :) Ne nézzetek azért amatőrnek, akkor majd kipróbálom őket 1esével, azért jöhetett volna valami pozitív válasz is :N

ERPY: Értem :R

[ Szerkesztve ]

Vannak dolgok...

(#17232) lugosi válasza Impressa (#17222) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Ez érdekes, ezeken annyira más szögből jött a fény, hogy nem kellett volna ilyennek lenni. Talán szoftverhiba? Ha legközelebb ilyet csinál, egy újraindítást vagy memóriaürítést próbálj meg. De nem igazán értek ehhez csak tapogatózok. De ennyiszer és ilyen különböző szögekből nem kellett volna ilyennek lennie.

(#17233) Paszkal3 válasza nggabi (#17228) üzenetére


Paszkal3
tag

ha még van rutin,akkor is jó vigyázni!

[ Szerkesztve ]

(#17234) nggabi válasza Paszkal3 (#17233) üzenetére


nggabi
nagyúr

nem csak azért, lehet az új teló is gyári hibás... elég ciki szétcsapva visszavinni pl egy usb hiba miatt :DDD

"szenyor dzsíííí"

(#17235) Dr V válasza Impressa (#17216) üzenetére


Dr V
őstag

Túl hosszú volt a záridő és bemozdult. Rossz fényviszinyok nem volt bekapcsolva?

(#17236) schawo válasza Dr V (#17235) üzenetére


schawo
titán

1/33"-es záridővel csak szándékos bemozdítás esetén lehetne ilyen a kép, akkor meg gondolom nem panaszkodna, ha direkt csinálta volna.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#17237) Levente válasza fdisk (#17211) üzenetére


Levente
aktív tag

Ha nulla lux környezeti fényt lát, akkor sötét van. Így olyankor a -54% teljesen elegendő, hogy mindent lássak.
Utálom, ha kiégeti a szemem.

Pl. olvasni szoktam sötétben, a Moon Reader-rel, ami szürke háttéren kb. vajszínű betűkkel tökéletes vele.

[4.3][MK4]DN3(Ditto Note 3) 3.2 installed through TWRP ;o) ___________________ A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

(#17238) Impressa válasza schawo (#17236) üzenetére


Impressa
őstag

Jaj, ne értsetek félre, nem panaszkodni akarok :N csak választ keresek a kérdésemre. :K
Tényleg nem mozgattam közben. Azt tudom , hogy az elmozdulás eredményezhet ilyet.

(#17235) Dr V szerintem nem( gondolom), mert először minden automatán volt.

(#17232) lugosi ha megint kint leszek a ligetben( ott lakok mellette :DDD ), akkor újra megpróbálom, azt is amit írtál.

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#17239) schawo válasza Impressa (#17238) üzenetére


schawo
titán

Esetleg bekapcsolt stabi, ami valamiért bugosan működik?

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#17240) Impressa válasza schawo (#17239) üzenetére


Impressa
őstag

Köszi, jó ötlet, :) most megnéztem be van kapcsolva, csak azt nem tudom mikor állítottam be. :U tényleg ki fogom próbálni, és megírom mire jutottam. ( és nem két percet szánok rá )

[ Szerkesztve ]

Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032

(#17241) zack válasza schawo (#17239) üzenetére


zack
nagyúr

Mindig kikapcsolom, illetve be sem kapcsolom. Szerintem nem működik jól szinte egyik telefonban sem.

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#17242) lugosi válasza Dr V (#17235) üzenetére


lugosi
MODERÁTOR

Egyértelműen látszik a képen hogy nem mozdult be. Semmi sem mozdult be rajta. A fények okoznak hibát. Ha bemozdult volna, olyan nincs, hogy a fények bemozdulnak, minden más pedig nem. Nézd meg a faleveleket, nem mozdultak be. Ennél a látószögnél 1/100-as záridővel (első kép) azért eléggé kellene mozgatni hogy bemozduljon.
Érdekes ötlet, hogy a szoftveres stabilizátor okozhat-e ilyet. Egyébként én ezt a funkciót a szifonon használom videónál, máshol nem, de ott nagyon jól jön és jól is működik.

(#17243) axlfsi válasza Impressa (#17222) üzenetére


axlfsi
veterán

Mielott fotozol a parkban, elobb allj meg a biciklivel! ... poen volt, szivedre ne vedd (mellesleg nem vagyok egy amator fotos (ertsd semmilyen), de ez tenyleg durvan csunya lett. Szerintem automatan sem csinalna ilyen bena fotokat, fenyviszonyok ide vagy oda...).
lugosi kollega jol beszel, nem mozdult be, mert csak a fenyek "huznak csikot" ... eleg fura.
En - leven nem ertek a fotozashoz - azzal probalkoznek, hogy:
1. ugyanezen a helyszinen, modositgatva a beallitasokat, lonek meg par fotot, majd osszehasonlitanam
2. Visszaallitanam a beallitasokat arra, amikkel ezek a rossz kepek keszultek, majd ismet megneznem, van-e valtozas
3. Egy masik fenykepezo alkalmazassal (FV-5 pl.) keszitenek kepet, ugyanitt.
... aztan lassan "osszeall a kep"

[ Szerkesztve ]

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#17244) tomas01


tomas01
aktív tag

Sziasztok. Találtam egy szuper kis alu tokot.

http://www.ebay.com/itm/Ultra-light-Aluminum-Bumper-Case-cover-skin-For-Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-case-/181164290617?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item2a2e3bb239

Valaki vásárolt hasonlót?

(#17245) ricshard444


ricshard444
veterán

Akkor a Perseus kernel megy a gyári rommal igaz?

Vannak dolgok...

(#17246) tipuka válasza ricshard444 (#17245) üzenetére


tipuka
addikt

Majd mondj részletes tapasztalatokat, mert én nem szeretem cserélgetni a kerneleket/romokat, csak egyet szeretnék, de tutira a számomra legjobbat, csak ritkán látok itt véleményt meg tapasztalatot a romokról. :) Bár a gyári is elég jó, de ha lehet jobb, akkor miért ne ? :)

(#17247) AliceWake válasza tomas01 (#17244) üzenetére


AliceWake
HÁZIGAZDA

Hű, ez tényleg nagyon jól néz ki :K :K

Non omnis moriar.

(#17248) axlfsi válasza tomas01 (#17244) üzenetére


axlfsi
veterán

A dizajnrol nem mondok semmit, mindenki dontse el, mennyire tetszik neki (ez ugyebar izlesek es pofonok), de egy valamit tartsatok szem elott mindenkepp; minden aluminium keret, tok meglehetosen(!) arnyekolni tudja (es fogja is) a GPS vevot. Tehat, akinek erre szuksege van, az ketszer is gondolja at, mibe teszi a telefonjat...
Ennek tudataban erdemes befektetni ezekbe a "vasakba" (szemelyes tapasztalatbol irtam).

˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

(#17249) zack válasza axlfsi (#17248) üzenetére


zack
nagyúr

WiFi-t kihagytad. ;) Személyes tapasztalat. :)

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

(#17250) kcs73


kcs73
aktív tag

Ezt olvastam a HardverAprón!
Nem semmi!! :)

Eladó!!

Samsung Galaxy S4 "lányom"

-"A drága kicsikém Fehéren született, súlya 16gb.
Anyukája piros kendős, neve Vodafone néni. Fülesét még ki sem bontottam.
Gari 23+2 hónap.
Állapota majdnem hibátlan, jobb szélén a kereten van egy kis ütés nyom. Nem vészes. Lehet észre sem vennéd ha nem szólok :) Nem lágyult be a feje lágya.
Ha megszeretnéd venni Kecskemétre kell eljönnöd érte. Vagy Posta!
Igazából fiút szerettem volna ezért iPhone5 feketét beszámolok. Anyuka vagy független vagy Vodakisasszony legyen."
:C

Nem vagyok sznob. Kérdezz meg bárkit. Úgy értem bárkit, aki számít...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.