Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13201) Larssonka válasza Tonyk (#13198) üzenetére


Larssonka
csendes tag

Hmmm... Ma bekapcsolom a gépet, csináltam egy ilyet:
Szolgáltatásnév Port tartomány Helyi IP Helyi port Protokoll
TM3 9089 192.168.1.5 9090 BOTH

Frissít+OK és megy.

Látta amúgy a netet, minden dinamikuson van nasban. Interesting. Azért köszönöm.

(#13202) Mr Dini válasza #79335424 (#13199) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Igen, tud. Szintén droidról a pyload nevű appban (is) be lehet állítani, hogy a letölteni kívánt cuccot milyen minőségbe szedje le.

Ugyan mp3-at nem tud, de hasznos!

2. Az ilyen magyar oldalakra sajnos nem nagyon csináltak bővítményt, de ha tudod, hogy pontosan hogyan dolgozik a data, akkor simán össze tudsz dobni magadnak egyet, a python nem a legnehezebb nyelv! ;)

Te a nagy robot/automatizáló hogyhogy nem csináltál profilt a kicsomagolásra? :Y :DDD

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13203) #79335424 válasza Mr Dini (#13202) üzenetére


#79335424
törölt tag

Az automatizált kicsomagolósdi nem olyan egyszerű és nem is mindíg elég, mert sokszor nem kicsomagolni kell, hanem összefűzni. Win alatt, TC -ben az ember ilyenkor rábök a .crc -re és ennyi. Androidon viszont a TC nem kezeli a .crc -t és úgy tűnik, hogy más sem. Enélkül is megoldható, de ezt az egészet leprogramozni automatizálóban.... nekem nincs benne ennyi.
Arról nem is szólva, hogy nem ez a helyes irány. Ott a NAS, rajta a Pyload, aminek ez a dolga, ezért vettem. Közben kiderült, hogy van benne data.hu plugin, csak nem működik. Hát jó. Log megnéz, hibaüzenet begugliz, eljutottam IDE. Mentettem, töröltem, átneveztem, blablabla. Majd, újabb hibaüzenet:
"Not able to connect server for updates"
Remek! Újabb guglizás. Van, ahol azt írják, hogy máshova kell tenni a konfig könyvtárat, van ahol azt, hogy a jogosultságokon kell változtatni, mert én root -tal vagyok bent, de a könyvtár már újabban vmi user alatt van, stb, stb. Most csak azt tudom, hogy ráment az éjszakám. Ha itt lenne mellettem az, aki ezt a Pyload -ban így átkavarta, akkor tudnám oldani a belső feszültséget azzal, hogy felrúgom az illetőt a holdba. Ennek hiányában viszont csak a dühszint emelkedik, úgyhogy itt az ideje jegelni ezt a projektet és helyette inkább motorozni egyet.

[ Szerkesztve ]

(#13204) z123456789 válasza z123456789 (#13200) üzenetére


z123456789
addikt

Sziasztok!

Beraktam az első slotba az új üres vinyót, a kettesbe meg azt, ami korábban az elsőben volt (mindenféle formázás nélkül, gy ahogy volt).
Nem érem el a NAS-t. :F Tudja valaki miért?

(#13205) Mr Dini válasza z123456789 (#13204) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

A régit tedd az elsőbe!

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13206) z123456789 válasza Mr Dini (#13205) üzenetére


z123456789
addikt

De azt a régit szeretném kivonni a forgalomból, és a tartalmát az újra átmásolni. Egyébként vicces hogy negyed órát próbálgattam, és amint elküldtem a HSZ-t sikerült belépnem. :(((

(#13207) Mr Dini válasza z123456789 (#13206) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Szerintem az a legegyszerűbb, hogyha a régit hagyod az elsőben, a másodikat(újat) pedig berakod a 2. slotba, majd belépsz root userrel ssh-n és kiadod a cp -a /i-data/md0/ /i-data/md1/-et.

Elősször természetesen le kell formálni a nasban a winyót.

Szerk.: Ezután már csak ki kell szedned a régit és vissza az újat.

Bár néhány fájl nem a /i-data-n belül van, ezért ezt inkább egy PCről mondjuk Puppyval kéne csinálni!

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13208) Sakab


Sakab
senior tag

Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy van egy 325 v2öm egy 3Tb-s Red-el. Felhőként (is) szeretném használni, képeket videokat streemelni távolról laptopon, mobilon. régebben ajánlottátok, hogy simán ftp-vel csatlakozzak rá. Ezt akkor kiis próbáltam, de olyan gyerek betegségekkel küzd mint a nemakarokstreemelni videot csak ha letöltöm továbbá nem mutatom meg csak azért se a képek kicsibe amig lenem töltöm. Próbáltam Lapotopon (OSX) Finder, Forklift, meg vmi direkt FTP-s progival,de ugyan ez. Próbáltam androidon ES File, Astro, de ott is ugyan ez se kép előnézet, se streem. Ami eléggé bosszantó mert több ezer kép közül kiválasztani file név alapján épp azt amire kiváncsi vagyok az kicsit necces.
Szóval van a csomagok között az owncloud, polkast, és most már ez a myzyxel cloud. Egyiket se birtam még beállítani elsőre, így gondoltam megkérdezlek benneteket, hogy melyik a használhatóbb és arra az 1 programra koncentrálok. Annak nyitok portot azt regelem be stb. Ki mit használ erre?

(#13209) z123456789 válasza Mr Dini (#13207) üzenetére


z123456789
addikt

Jóóóó... Nem kifigurázni akarlak, de én ehhez full béna vagyok, és nem akarok megint vitát generláni itt. Van FFP, de sose használtam ki. Legutoljára mikor ezen témakört feszegettem, ott hagytam abba az egészet, hogy nem tudtam ssh-n belépni. Nem is lett meg a hiba oka. Vagyis de. ÉN. Azóta nem jártam itt. Működik minden frankón, egyszerűen csak több hely kell, és csak annyi a komplikáció, hogy az egyes számú meghajtó megy a levesbe.
Szóval ezek tekintetében csak annyit kérdeznék hogy a korábbi egyes HDD admin könyvtárában módosítottam valamelyik file-t hogy a TM-em csak jelszóval legyen elérhető. Ezt most meg kell csinálnom újra, vagy elég ha csak simán átmásolom a korábbi admin mappában levő file-t a jelenlegibe? :R

u.i.: sőt, most látom hogy igazából a programcsomagokat nem is a NAS memóriájába telepíti, hanem az egyes meghajtóra? :Y Ergo mindent újra telepítenem kell, és beállítgatni? :(

[ Szerkesztve ]

(#13210) Mr Dini válasza z123456789 (#13209) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Igen, mindent a hddre rak. Még az ffp-t is. Úgyhogy szívhatsz megint... ;] :(

Viszont ha berakod mind2 vinyót egy PCbe sokkal egyszerűbb a költözés!

Igen, a TM configja is el fog veszni. Szerintem a másolás működik, bár ha a tm egyedi azonosítót gyárt, mikor felrakod és ez benne van a konfigban, akkor bizony lehetnek problémák... Mind1, ez majd úgyis kiderül! Szerintem egyszerűbb inkább azt a 3 sort szerkeszteni a configban. (Az a biztos!)

Ui.: én is kb 0 linux tudással kezdtem a dolgot, de mégis sikerült megcsinálni a dolgokat, amiket szerettem volna, hála a fórumtársaknak (:R) és egy csomó kísérletezés árán. ;)

Sakab:

Vpn-nel kapcsolódj szerintem, ha tudja a routered, ha nem, akkor megpróbálhatod az openvpnt is.

Egyébként az owncloud semmi konfigot nem igényel. Simán felrakod, majd a programlistában ott lesz az owncloud sorában egy link, ami a nas ipjével kezdődik, arra rámész, beírod a usert/passt és már uppolhatod is fel a tartalmat.

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13211) Sakab válasza Mr Dini (#13210) üzenetére


Sakab
senior tag

A VPN az ugyan úgy müködne mint az ftp csak más porton keresztül érném el a NAS-t? 1043nd-s ruterem van elvileg támogatnia kellene. Esetleg valami how to leirás tudnál linkleni? :B
Az owncloud jelenleg így néz ki:

Kb 3-4 hónappal ezelött ahogy jött a 4.8 as fw azóta nem tudom lefríssíteni se a Transmissiont, se ezt . Próbáltammár letörölni újrarakni, de mindig ugyan ez a hiba :F összesen kb 4 stoptáblám van amit nem tudok eltüntentetni. Az own meg fel se települ.

(#13212) Tonyk válasza Sakab (#13211) üzenetére


Tonyk
veterán

VPN
VPN

[ Szerkesztve ]

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#13213) Mr Dini válasza Sakab (#13211) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Szia!

webb-prefixben van valami? Ha van, töröld ki, majd frissítsd a csomaglistát, ha nincs próbáld meg kézzel belerakni a gyári repo linkjét és úgy frissíts!

Úgy mennie kéne.

Ha nem, akkor pedig elküldöm Neked az owncloud csomagfájlját. ;)

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13214) Sakab válasza Mr Dini (#13213) üzenetére


Sakab
senior tag

Megnéztem a prefixet oda még én irtam be egy német servert ha jólemléxem amikor az FFP-vel kinlódtam. Na most ezt kitöröltem üresen hagytam és most már az 5.0át feltelepítette, de közbe meg kiirta, hogy már a 8.0ás verzió van, de hiába nyomok rá a frissítésre tölt pár percig és marad 5.0.
Manuálisan, hogy tudnám feltenni a 8at? Mert ha a frissítéssel müködne szépen akkor egyszerübb lenne mint a VPN.

(#13215) z123456789 válasza Mr Dini (#13210) üzenetére


z123456789
addikt

Ja, már rájöttem.
Mindegy, szinte mindennel megvagyok, kivéve azzal hogy a letöltött TM fájlokat nem teszi át abba a mappába ahova szeretném. :(
Elsőre mikor próbáltam összejött, még örültem is. De most megint nem. :(((
Esküszöm nem nyomkodtam semmit sem össze-vissza. Egyszerűen ezen az ablakon beállítom hogy hova tegye, és letöltés után nincs meg a file.
De sehol. Mutatja a TM hogy letöltve, de nincs meg a letöltött fájl. Ha alaphelyzetben hagyom, és az admin/TM mappát állítom be a kész fájloknak, akkor otthagyja. De én nem oda akarom helyezni. :((
Erre valami ötlet? :F

Köszi a biztatást, de nagyon rossz emlékeim vannak, és rengeteg pocsékba ment időm bánta. Úgyhogy ha lehet inkább kihagyom az FFP-t. Lényegében nincs is szükségem rá.

SZERK.: illetve ha jól emlékszem ezen a képen a "port is closed" nem jelent jót. :S Mit is kell vele csinálni? Routerben port forwardolni? :F

[ Szerkesztve ]

(#13216) z123456789 válasza z123456789 (#13215) üzenetére


z123456789
addikt

Bocs a dupláért, de a portot sikerült nyitnom a TM-ben. Viszont a letöltési helyet továbbra sem tudom beállítani.
Letölti, és fogalmam sincs hogy hova helyezi a letöltött fájlt? incomplete-ben látom töltés alatt, de amikor végez, és az általam beírt helyre kellene tennie, nem teszi. De valahol van, mert mutatja hogy seedeli vissza. :(((
A mappa ahova tenni akarom amúgy egy NFS megosztás. Illetve korábban már volt róla szó hogy amit windowson belül csatolt meghajtó alatt látok az nem NFS megosztás, de a lényeg hogy ugyan úgy néz ki a mappa.
Valakinek erre valami ötlete?

(#13217) Mr Dini válasza z123456789 (#13216) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Szia!

Javasolnám, hogy ssh-n add ki root alatt a find / -name <torrent_mappa> parancsot, de ha nem akarsz FFPvel szenvedni(vagy a backdoorral), akkor csendben maradok... :DDD Pedig az megmondaná, hogy hova kerültek.

A tm milyen jogokkal fut? Az adat hely beállítását egyes torrentnél nézted? (H nem az alapértelmezett mappát állítod, hanem csak egy adott torrent letöltési helyét)

Valószínűleg nincs joga az adott könyvtárba írni. Mivel hoztad létre azt a mappát? Itt is mondanám a chmodolást FFPvel, ami megoldaná a jogosultság problémát, vagy a chownot, de Te tudod! ;)

Szerk.: Amúgy szedd ki a pipát a "Randomize port on launch" elől, illetve a Use port forward on my router elől!

[ Szerkesztve ]

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13218) z123456789 válasza Mr Dini (#13217) üzenetére


z123456789
addikt

Írni akartam hogy FFP-sek kíméljenek, de az pofátlanság lett volna egy szakmai topicban. :DDD

"A tm milyen jogokkal fut? Az adat hely beállítását egyes torrentnél nézted? (H nem az alapértelmezett mappát állítod, hanem csak egy adott torrent letöltési helyét)"
Ezt nem teljesen értem. :( Hol nézem ezt meg?

A mappát itt hoztam létre, NAS grafikus felületén belül. (Remélem erre gondoltál.) A haladó alatt pedig beállítottam hogy adminnak legyen hozzáférése. (mondjuk everxone-nal is próbáltam, úgy sem működött)

Kivettem. Így már nincs szükségem a routeren belül port forwardot beállítani erre igaz? Csak mert akkor ott is kitörlöm azt a sort.

[ Szerkesztve ]

(#13219) Tonyk válasza z123456789 (#13218) üzenetére


Tonyk
veterán

"Kivettem. Így már nincs szükségem a routeren belül port forwardot beállítani erre igaz? Csak mert akkor ott is kitörlöm azt a sort."

De, kell a routerben az a sor! szerk: a megfelelő (TM-ben beállított) portra

[ Szerkesztve ]

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#13220) z123456789 válasza Tonyk (#13219) üzenetére


z123456789
addikt

Rendben. Nem vettem ki. Tehát a routerben portforwardoljam ezt a számot igaz?

(#13221) Tonyk válasza z123456789 (#13220) üzenetére


Tonyk
veterán

Igen, azt ami a TM-ben van beállítva. (Felesleges volt kitakarni a TM portját és a lan-os címet... azzal csak akkor tudna bárki is bármit kezdeni, ha tudná az ip címed)

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#13222) z123456789 válasza Tonyk (#13221) üzenetére


z123456789
addikt

OK.
Köszi.
Az a baj hogy mindig takargattam mindent, és akkor is mondták hogy felesleges volt ezt, felesleges volt az, mígnem azt mondtam: a tököm takarja ki, eddig felesleges volt minden amit kitakartam. És pont kitettem egy olyat amihez gratuláltak. Szóval inkább kiszínezem. :B

(#13223) Mr Dini válasza Sakab (#13214) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Szia!

Nálam csak 5.x-es verzió van... :F 8.x-et sehol sem látok...

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13224) Tonyk


Tonyk
veterán

Tegnap már beírtam a 325-ös topicjába, így beszúrom ide is, hogy slackerrel elérhető az új 1.1.5-ös minidlna!
changelog

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#13225) s4tch válasza Tonyk (#13224) üzenetére


s4tch
veterán

Köszi. Frissítéskor újra kell építeni az adatbázist, vagy tudja használni a régit?

(#13226) Tonyk válasza s4tch (#13225) üzenetére


Tonyk
veterán

Használja a régit (én újraépítettem, mert nem voltam otthon, így nem zavart az a 10-20 perc), csak az /ffp/etc/minidlna.conf-ot elmenti egy másik állományba és lecseréli az jelenlegi konfigurációs fájlt egy tök szűzre, teljesen def. beállításokkal.
Megoldás: leállítod a szolgáltatást, megkeresed az /ffp/etc/minidlna.conf.<dátum> nevű fájlt és visszanevezed minidlna.conf-ra. (az újat előtte persze biztos, ami biztos minidlna.conf.old-ra). Elindítod a szolgáltatást.

[ Szerkesztve ]

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#13227) s4tch válasza Tonyk (#13226) üzenetére


s4tch
veterán

Köszi. Akkor ez egy kiváló alkalom lesz a teljes újraszkennelésre. (Érdekes módon a frissen hozzáadott könyvtárakat gyakorlatilag azonnal beépíti az adatbázisba a minidlna, viszont ha egy korábban már hozzáadott mappában történik változás, pl. hozzáadok egy folder.jpg-t, akkor azt nem észleli.)

(#13228) Tonyk válasza s4tch (#13227) üzenetére


Tonyk
veterán

Mikori verzió?
Logba belenéztél már? Loggolást debug módra kell tenni és nézni mi történik, ha van valami baja, akkor úgy is benne lesz az ok.

[ Szerkesztve ]

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#13229) mobilizmo


mobilizmo
addikt

Elnézést az amatőr kérdésért. NSA320-ba beraktam egy második merevlemezt. Hogy lehetne elérni, hogy a hálózatban egynek látszódjon a kettő? Most mindkettő jbod, gondolom ezt kellene átállítani. Viszont az egyeskén majd 1,5 TB-nyi cucc van, jó lenne ha megmaradna, lementeni nincs hova.

[ Szerkesztve ]

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#13230) Mr Dini


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Sziasztok!

A nas webes felületéről ezt a mobil nézetet hogy lehetne kiiktatni?

Előre is kösz!

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13231) #79335424 válasza Mr Dini (#13230) üzenetére


#79335424
törölt tag

(#13232) Mr Dini válasza #79335424 (#13231) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

:R

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13233) Geripapa válasza mobilizmo (#13229) üzenetére


Geripapa
aktív tag

Nálam így van beállítva:

Szerintem nem tűntek el az adatok mikor összefűztem őket, de nem vennék rá mérget.

Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;

(#13234) Gabonetta


Gabonetta
aktív tag

Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy DYNDNS regisztrációval a router-en azt beállítva, továbbá a router-ben a DMZ-t engedélyezve beállítom a NAS-om IP-címét, biztonságosan érhetem-e kívülről a NAS-t, vagy zet másképp kell megoldani?

(#13235) Geripapa


Geripapa
aktív tag

Van rá mód hogy a kikapcsolt NAS-t lanról felébresszük?

Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;

(#13236) Identified


Identified
csendes tag

Sziasztok,

Beszereztem egy NSA-320s-es terméket.

A problémám az, hogy letöltöttem a DyDNS csomagot, regisztráltam a www.noip.com-on, beírom az adatokat, viszont a mentés után csak annyit kapok, hogy végrehajtási hiba.

A segítséget előre is köszönöm!

(#13237) Identified


Identified
csendes tag

Elfelejtettem hozzátenni, hogy tudjátok esetleg mi lehet a gond? :)

(#13238) Gabonetta válasza Gabonetta (#13234) üzenetére


Gabonetta
aktív tag

Közben visszaolvastam, és találtam egy nagyon részletes leírást a port forward-ról, az alapján meg tudom csinálni. :)

[ Szerkesztve ]

(#13239) Mr Dini válasza Geripapa (#13235) üzenetére


Mr Dini
addikt
LOGOUT blog

Igen. Magic packetet kell küldeni. Keress rá a wake on lan ra.

Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

(#13240) Geripapa válasza Identified (#13236) üzenetére


Geripapa
aktív tag

Probálkozz csak, nekem müködik :)

Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;

(#13241) z123456789 válasza Geripapa (#13235) üzenetére


z123456789
addikt

Vagy a routeren belüli WOL funkcióval.
Én azzal szoktam.

[ Szerkesztve ]

(#13242) mobilizmo válasza Geripapa (#13233) üzenetére


mobilizmo
addikt

Na jó, de ezt hogy lehet megcsinálni?

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#13243) Identified válasza Geripapa (#13240) üzenetére


Identified
csendes tag

Hasznos volt, köszönöm!

Valaki más esetleg? :)

(#13244) z123456789


z123456789
addikt

Helló!

Nemrég cseréltem elsődleges meghajtót a NAS-ban, de a TM feltöltésem nem az igazi. :(
57 transfer van, ami közül mind aktív, friss ropogós letöltés, tehát az hogy nincs leecher, az kizárt.
A port nyitva, routerben forwardolva...mit lehetne még tenni? Láttam már olyat hogy felment 16 kB/s-ra is a feltöltésem. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13245) Tonyk válasza Identified (#13243) üzenetére


Tonyk
veterán

http://lmgtfy.com/?q=wake+on+lan+windows+download
szerk:http://www.nirsoft.net/utils/wake_on_lan.html

[ Szerkesztve ]

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#13246) Identified válasza Tonyk (#13245) üzenetére


Identified
csendes tag

Én nem a Wake on LAN kérdésre keresek választ.

Próbálkoztam már mindennel, más felhasználónévvel is, de semmi, ugyanazt kapom. Talán valamit még be kéne állítanom? Az internethet csatlakozik a NAS mert a letöltések futnak rendesen.

[ Szerkesztve ]

(#13247) Tonyk válasza Identified (#13246) üzenetére


Tonyk
veterán

Akkor szedd le a csomagot úgy, hogy ne tartsa meg a beállításokat és tedd fel újra. Eddig még nem nagyon volt olyan, akinek ne ment volna.
Egyébként meg célszerűbb lenne a routerben beállítani ezt (már ha támogatja).

szerk:

Biztos, hogy a userneved az email címed?? (szerintem nem!) + nézd már meg az eredeti angol hibaüzit (execution error?), mert ezek a magyar fordítások néha elég félrevezetők.

[ Szerkesztve ]

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#13248) Identified válasza Tonyk (#13247) üzenetére


Identified
csendes tag

Megpróbálom, hogy letörlöm és újra fel.
A router támogatja, mondjuk annyi, hogy nincs benne a kiválasztható providerek közt a no-ip, az lehet a gond?
A felhasználónevemmel is próbáltam meg az e-mail címemmel is. Egyikkel sem ment.

(#13249) Tonyk válasza Identified (#13248) üzenetére


Tonyk
veterán

"hogy nincs benne a kiválasztható providerek közt a no-ip, az lehet a gond?"

Ebből a szempontból így a routernek ehhez semmi köze.

D-link router? -> https://www.dlinkddns.com/signin/

Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!

(#13250) Identified válasza Tonyk (#13249) üzenetére


Identified
csendes tag

Nem.

TP-LINK TL-WR340G/TL-WR340GD

szerk:
Csomag újratelepítése sem oldotta meg a dolgot.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.