Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:45:06

LOGOUT.hu

Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21034) Quqesz válasza balaka81 (#21033) üzenetére


Quqesz
nagyúr

akkor az azért van mert olyan anyaggal színezték a szélvédődet,ami fémet tartalmaz és ezért árnyékol.Volt olyan is,hogy pl a Ford Mondeok első szélvédőjében is volt szálfűtés úgy mint hátúl és az is árnyékolt.A harmadik eset pedig egy BMW volt,ahol az füstüveg szintén árnyékolt(rendes gps készüléket zavarta),de volt a srácnak vmi olyan multimédiás rendszere(még a becsukódó kijelzős fajtából),ami tudot navigálni,de ha bekapcsoltad rajta a gps-t,akkor az összes többi gps-es készüléket leárnyékolta(gps,teló,bármit,direkt kipróbáltam).Jb alatt nekem a kardánboxon navigált jóval a tető alatt és nem dobott jelet(kb 3 hete).......

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.