Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:45:06

LOGOUT.hu

Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21057) dchard


dchard
veterán

4 hét keresgélés után végre meg tudtam venni egy 4X HD-t :)

4.1.2 volt rajta, ota talált frissítést az megy fel éppen. Egyelőre elég gyorsnak tűnik a gyári rommal is bár sokat még nem nyomkodtam. Azt viszont észrevettem, hogy a GPS nem valami acélos: a lakás ablakában a Nexsus S simán talált 4-5 holdat amivel volt fix, ez viszont egyetlen holdra sem tudott lockolni. A GNSS beállítások pontosan olyanok mint amit fentebb valaki belinkelt. Megnézem SW update után mi a helyzet.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#21058) Quqesz válasza dchard (#21057) üzenetére


Quqesz
nagyúr

csinálj utána egy gyári visszaállítást is meg amit nemrég írtam gps javításra.Nekem a nexus s -em sehol sem volt ehhez képest gps-ben.....Ns 20km után dobott autópályán,ez meg 1370km alatt egyszer sem....vagyunk itt páran nexus s-ről...

toto
+1
okt4-én lesz egy éves,és nem cserélem....

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#21060) I_Am válasza gipsztigris (#21059) üzenetére


I_Am
veterán

gipsztigris!

ha egy lg topicban feltesznek egy kérdést, nem jelenti azt, hogy vitázni szeretnének, hanem lg tulajok őszinte véleményére kíváncsiak, függetlenül a többi más gyártó rajongói véleményétől. gondolom ha a concorde topicban is felteszik a kérdést, nem fognak innen a srácok átmenni és agyonfikázni a másik készüléket azért, hogy a saját készülékük elfogult szeretetének adjanak hangot.

tehát ezennel itt lezárom a vitát és mindenki foglalkozzon olyan dolgokkal, ahol érdemben és pozitívan tud megnyilvánulni.

köszönöm!

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#21061) gipsztigris válasza I_Am (#21060) üzenetére


gipsztigris
addikt

:R

"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

(#21062) lilla8625


lilla8625
csendes tag

Sajnálom, hogy ekkora kavart okoztam, de tényleg kíváncsi lennék pár ésszerű érvre.
Amitől én kicsit tartok, hogy csak 1.5-2 éves készülékről van szó és hát nem ártana már rá egy gyári frissítés.
A CC-n egy kicsit frissebb szoftvert látok és hát egy kicsit félek a GG kijelzőtől ha leeseik.
Mennyire szokott a kijelző megsérülni? Itt nem arra gondolok, hogy dobálom, hanem ha véletlen leesik az asztalról ill kiesik az ember kezéből. Nem azzal szeretném a vásárlás után kezdeni, hogy rögtön szoftvert frissítek. Arra lennék kíváncsi, hogy ti mennyire vagytok megelégedve a készülékkel és vannak e szériahibái ill gyenge pontjai. Szeretném ha nyugodtan tudnék rajta netezni ill. a Gps tökéletesen működjön rajta ha megyek valami ismeretlen helyre.Ami miatt nekem egy kicsit a CC tetszik az az akkuidő amiből persze 2 van.Nekek mi a véleményetek? A saját topikjában nagyon korrekten érveltek de a vége az lett, hogy döntsek a kijelző mérete alapján!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ja és bocs a bizonytalanságomért de tényleg nem kis pénzről van szó legalább is számomra!

(#21063) aki03 válasza lilla8625 (#21062) üzenetére


aki03
csendes tag

Szia!
A 4X alig több mint egy éve jött ki Magyarországon, tehát 2 évesnek aligha nevezhető. A telót nem szoktam leejteni, de biztonságból vettem rá egy S line tokot. Szerintem biztos nem tesz jót neki, főleg ha betonra, kőre esik. Egy biztos, a fémhatású csík magasról leejtés után hajlamos deformálódni. Egyébként az összeszerelés minősége 10/10, erősebb szorításra stb. meg se mukkan, nem úgy mint pl az L9. A kijelző amellett, hogy gyönyörű, nekem eddig 2 hónap alatt nem karcolódott egyáltalán. Ha megveszed nyugodtan kezdheted frissítéssel, nem lesz semmi baja :D Én abszolút meg vagyok elégedve a készülékkel, de az akkuidő lehetne jobb is, illetve a kamerának a teljesítménye hullámzó, de van amikor elkapja a fonalat és gyönyörű képeket készít(Lásd Qugesz kolléga képeit)Videót viszont nagyon szépet lő. Netezni elmény vele, iszonyat gyors, semmi akadás, de ez elmondható a gyári ROM-ról is, JB is ICS is stabil.
Üdv!

[ Szerkesztve ]

(#21064) Quqesz válasza lilla8625 (#21062) üzenetére


Quqesz
nagyúr

nincs gond csak vitázunk,..:)
nekem esett le kétszer is már.Egyszer kijelzőre dobott egy hasast(1,2méterről kőlapra),semmi baja nem lett (még pixelhiba sem ),csak az aksit és a hátkapot kellett visszatennem.Másodszor pedig egy asztal alá kertben,ahol terméskő volt az ajzat.Ekkor kicsit megsérült a szélén a krómcsík,de ennyi,kijelzö ok.(nekem van kezdetek óta rajta fólia,az kicsit karcos).
Aksi
nos a két akku többet bír,de ha külön nézed és használod a telót nem fog többet bírni 24 óra alatt.Mindegy hogy este nyolckor v hajnali kettőkor teszed fel töltőre......mert kb ennyi lesz a különbség

de ahogy egyik isnerősöm szokta mondani:vedd meg,aztán majd mond el hogy sikerült.....

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#21067) babosf válasza Quqesz (#21036) üzenetére


babosf
aktív tag

nálam azóta is folyamatos szopás a gps. amikor kell akkor fél óráig nem talál jelet....
bármit teszek..... ááá

Galaxy S23 Ultra

(#21068) balaka81 válasza Quqesz (#21038) üzenetére


balaka81
újonc

Kössz a linkeket. Visszatértem 4.0.3 V10h verzióhoz, Teszt, majd a jelenség majdnem ugyanaz, egy fokkal jobb csak... Grrrrrrrrrrrrr.
Gyári adatok visszaállítását írták még, hogy érdemes Rom után megcsinálni, az még nem volt. Nagyon bíztam bene, hogy jó lesz:(

[ Módosította: I_Am ]

(#21069) Quqesz válasza balaka81 (#21068) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Ez fura skacok...sajnálom,hogy nem tudtam segíteni,de nálam megy rendesen.Néha,ha lassan akar jelet találni,akkor a gps test nevü progit ki/be kapcsolom,meg a értesítő sávban a gps kapcsolót is és akkor begyorsul.Amúgy én mindég először megkerestetem magam a GPS test progival és csak utána indtom a navit.De legtöbbször 5s és megvagyok.Esetleg próbáljátok azt ki,hogy az értesítő sávban bekapcsoljátok a gps ikont és úgy hagyjátok,egy tesztet megér..........amúgy én sosem használom az agps-t....

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#21070) toto0569 válasza Quqesz (#21069) üzenetére


toto0569
addikt

A GPS-t nyugodtan belehet kapcsolni,mert az úgy is csak akkor megy ha valami helymeghatározás használja.(nekem folyamatosan bekapcsolt állapotban van)

(#21071) ateszm


ateszm
senior tag

Ma teszteltem én is a gps-t. IrInGo prájmó van fent,hibátlanul működik,gyorsan talál jelet (kb 10sec) a kocsiban,kb a térdem környékén pihenve,tehát nem szélvédőn. Kb 40km-t mentem csak vele,nem hibázott,nem akadt meg, nem dobott jelet. Egy szóval fájin! :) (V20B alap)

(#21072) Quqesz válasza toto0569 (#21070) üzenetére


Quqesz
nagyúr

így-így :K
Te kolléga,nagyon körvonalazódik az a Nexus5...ha tényleg olyan lesz,mint a G2...lehet megint Nexusunk lesz?! :F ;)

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#21073) I_Am válasza balaka81 (#21068) üzenetére


I_Am
veterán

nem szeretnék többet igoval kapcsolatban moderálni, ha lehetséges. azért még sosem szóltam, ha virágnyelven említve volt, de a részletekbe ne menjünk bele, mert akkor nekem is bele kell az adatlapokba, amit kifejezetten nem szeretnék megtenni, mert úgy gondolom, hogy nem tini srácok vannak a topicban, akik nem értik mit, mikor, hogyan kell és lehetséges. ;)

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#21074) toto0569 válasza Quqesz (#21072) üzenetére


toto0569
addikt

Lehetséges...de egyelőre még G2. Lehet,hogy karácsonyra meglepem magam ha elfogadható áron adják...Nem sietek ,mert az igényeimet teljes mértékben kielégíti ez a teló. :C

(#21075) Qwery


Qwery
tag

Skacok, hatalmas kérdésem van, ami lehet, hogy volt már ezerszer, de telórol nem tudok keresni és hátha kapok segítséget... Naszóval. Gyári Launcher kuka az állandó újraindulásai miatt, Apex van helyette. Ugye 4.1 fölött a gyári widgetek is használhatóak benne, de... a nem fogadott hívások-, smsek után a dockon lévő ikonok nem közlik velem pl a hívások számát, míg a gyáriban igen. Tehát van-e olyan nem stock launcher a GO-n kívül, ami ezt tudja és legalább Apex szintű? Köszimá előre is.

(illetve melyik a legjobb/akkukímélőbb/stb antivírus?)

[ Szerkesztve ]

42

(#21076) gipsztigris válasza Qwery (#21075) üzenetére


gipsztigris
addikt

Apex notifier

"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

(#21077) Pollux66


Pollux66
tag

Hi Mindenki!
Egy-két hete sikerült hozzájutnom Telenoron keresztül igen kedvező ajánlattal egy 4x HD készülékhez.
HTC Wildfire S váltotta úgyh nagy várakozások előzték meg a dolgot és...........az érzéseim nagyon NAGYON vegyesek.
Először is a pozitívumok:
-a kijelző elképesztő
-a kezelőfelület nagyon jó
-a testreszabhatóság is rendben van
-az appok és gép villám gyors...tud lenni ha..

is itt kezdődnek a gondok:
-akadozva induló appok
-tetű lassú kezelőfelület
-bejövő híváskor másodperceket gondolkodó érintőképernyő
és még millió eset amikor elképesztő módon belassul a készülék
Egy Tegra 3 4magos géptől nem ezt vártam volna.
Nem tudom h ez minek köszönhető:
-kevés RAM (150-200MB között van a free)
-a külföldi fórumokat bújva: állítólag a Jelly Bean frissítés óta csinálja ezt a készülék (?)
-sok Widget és app a háttérben...no de könyörgöm ez egy felsőkat. gép!!! és mellesleg ezek kilövése se segít mindig.

PLS írjatok h nálatok volt/van-e ilyen szitu!

[ Szerkesztve ]

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin

(#21078) Quqesz válasza Pollux66 (#21077) üzenetére


Quqesz
nagyúr

melyik jb van fent?ha frissítettél csináltál utána gyári visszaállítást?ha nem tedd meg...a kezdőlap betöltése ui probléma lesz,sokaknál előfordul(nálam is ) ami optimalizációs gond(nem a tegráé).Remélhetően egy frissítés javítani fogja.....igazából mintha a widgettek frissítése lassítaná be....rammal ne foglalkoz,mert dinamikus és igazából soha nem fogy el(haverom s3-án max 170mb van és az sem fagy )

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#21079) Pollux66 válasza Quqesz (#21078) üzenetére


Pollux66
tag

4.1.2

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin

(#21080) toto0569 válasza Pollux66 (#21077) üzenetére


toto0569
addikt

Mi meg azt várnánk,hogy előtte olvass vissza,vagy keress rá a nevemre a részletes keresőben...A sz.gépeden sem indul minden el mert gondolom,hogy azt is beállítottad.Evvel is először ismerkedj meg ,olvass utánna és imádni fogod. Üdv köztünk.

[ Szerkesztve ]

(#21081) DJ. Ru$y válasza Pollux66 (#21077) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Ez a telefon régóta nem felső kategória... Gondoltam szólok. Sony Z Ultra, na az felső kategória, meg G2 meg a többiek... Amint oda optimalizálják az appokat, onnantól ez nem csúcs, se nem felső...

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#21082) Quqesz válasza Pollux66 (#21079) üzenetére


Quqesz
nagyúr

az ok,de v20a v v20b....beáll/a telefonról/szoftver info/legalul

Dj
vszínű ez tényleg így van,ezért a régebbi gépekre már nem figyelnek oda....ha vki elolvassa a hozzászólásokat a playen,akkor látja,hogy sok másik telón is fagynak az appok(bizony még az s3-on is )...

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#21083) Riuko válasza Qwery (#21075) üzenetére


Riuko
senior tag

Ilyenkor elgondolkodtató, hogy nálam miért működik hiba nélkül és gyorsan a gyári launcher?
Én nem hiszem, hogy hardver hiba lenne, ha nem az, akkor nem a gyári Launcher miatt indul újra, hanem valamilyen általad telepített program, szerintem.

[ Szerkesztve ]

"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."

(#21084) Riuko


Riuko
senior tag

Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm szépen. [link]

"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."

(#21085) Pollux66 válasza Quqesz (#21082) üzenetére


Pollux66
tag

áááh kösz! 20a

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." George Carlin

(#21086) FGyula30 válasza Riuko (#21084) üzenetére


FGyula30
aktív tag

Menj be és csúnyán verd az asztalt. Másképp nem fog menni. Manapság ez van sajnos. Ha 8 napon belül vagy, akkor add vissza.

(#21087) Mark21


Mark21
tag

Hali!

Érdekelne valaki találkozott-e gps problémával v20a alatt, magában, egyszerűen nem talál műholdat, wifivel persze megy faszán de járműben nem sok wifi van :), esetleg a hidden menuből lehet-e babrálni, esetleg beállításokat módosítani amik elmaradhattak, gyári jbvel vettem, gps-hez nem nyúltam még eddig. (csak egy gpsconfig fájl került az etc mappába Toto kolléga javaslatára root explorerrel)

Köszönöm

[ Szerkesztve ]

Nice mask, they said!

(#21088) DJ. Ru$y válasza Mark21 (#21087) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Olvass egy kicsit, Wifi helyett meg van mobilnet.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#21089) Mark21 válasza DJ. Ru$y (#21088) üzenetére


Mark21
tag

Ne haragudj, nem érek rá olvasgatni, valakinek dolgoznia is kell, de viszont sürgősen kellene a működő gps. Ezért gondoltam, hátha valaki tud egy normális segítséget nyújtani (úgy látszik tévedtem),mert nem hiszem, hogy nagy problémája lenne, de mivel amatőr vagyok androiddal nem nyúkálok bele.

Mobil adathoz meg annyit, hogy próbáltam, finoman szólva mocsok lassú volt+határolt adatforgalommal.

Nice mask, they said!

(#21090) Riuko válasza FGyula30 (#21086) üzenetére


Riuko
senior tag

5x beszéltem az ügyfélszolgálattal nem tudnak segíteni....3x telenor bolt személyesen, Pertőfi Sándor u, Malom, Tesco nem tudnak adni 1garjegyet a számla ellenére sem.......Írtam az LG nek, elküldtem a számlamásolatot, vissza küldtek a telenorhoz. :W :W :W

Most telefonáltak, olvasta valaki a problémámat a támogató csoporttól, kiküldik ajánlott levélben az elmaradt garjegyet. Köszönöm. (miért tartott egy hétig azt most sem értem... :U ) :DD

[ Szerkesztve ]

"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."

(#21091) DJ. Ru$y válasza Mark21 (#21089) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Jobb fent, GPS esetleg részletes keresőben Quqesz hozzászólásai listázása. Én is dolgozom, mindenki más is.

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#21092) Mark21 válasza DJ. Ru$y (#21091) üzenetére


Mark21
tag

Csak nem mindenki számítógép előtt.

Nice mask, they said!

(#21093) princesama2


princesama2
tag

Sziasztok most tervezek venni Lg optimus 4x hd-t a telenornál és azt szeretném kérdezni hogy tényleg jó teló?
Illetve milyen hibái vannak? [melegedésről tudok, de htc sensation xe-m is melegedett]

(#21094) toto0569 válasza Mark21 (#21092) üzenetére


toto0569
addikt

Én is esztergálás közben segítgetek ha tudok...Olvasni pedig folyamatosan olvasom.

[ Szerkesztve ]

(#21095) Mark21 válasza toto0569 (#21094) üzenetére


Mark21
tag

Na most azért ne menjünk bele, hogy kinek mennyi ideje van munka közben mást csinálni, amíg a munkaállomás/program lefut, de abban megegyezhetünk hogy nem sokan dobják el a villás kulcsot, hogy munkahelyen fórumozzanak, főleg terepen, de Te legalább szoktál segíteni :))

Nice mask, they said!

(#21096) DJ. Ru$y válasza Mark21 (#21095) üzenetére


DJ. Ru$y
félisten

Mert van ideje, és már 20x leírt dolgokat leír 21x is, mert jó fej. Én meg köcsög vagyok, mert kimondom, hogy használjátok a keresőt...

Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

(#21097) pulutodurumo


pulutodurumo
őstag

Két kérdés:
A CM 10.1.2 (a legfrisseb stabil) melyik andrid verzióra épül?
Aki vett Telenornál mi volt a dobozban?
Kösz!

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

(#21098) toto0569 válasza Mark21 (#21095) üzenetére


toto0569
addikt

Igen ,igazad van.Meg hát a főnököm is rendes ha ésszel netezünk.Tulajdon kèppen már otthon a fontosabb hsz.-kat(sorszámát) kiírtam egy füzetbe és azokat szoktam ide berakni

[ Szerkesztve ]

(#21099) Quqesz válasza pulutodurumo (#21097) üzenetére


Quqesz
nagyúr

1. a stabil 4.2-es,a nightly pedig 4.3-as
2. telefon..... :DDD

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

(#21100) Mark21 válasza DJ. Ru$y (#21096) üzenetére


Mark21
tag

Az önkritikád legalább a helyén van. :DD

[ Szerkesztve ]

Nice mask, they said!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.