Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1901) appel válasza ffodi (#1896) üzenetére


appel
őstag

köszi, és szrobi66-nak is persze...
nem bonyolult dolgok ezek, csak egyszer kell rázizzenni :)
reboottal együtt nem volt több 1 percnél...

(#1902) youngboy válasza ffodi (#1899) üzenetére


youngboy
senior tag

Nem feltétlenül. Elsősorban az auto fényerő szabályzásra gondoltam.

(#1903) ffodi válasza ffodi (#1900) üzenetére


ffodi
veterán

Sikerült a hboot-is flash, nagyon egyszerű. :) Felmásolod az sd-re a PG88IMG.zip-et. A mainverél megadod ezt:1.35.75.1. Elindítod a hbootot, ha bejött, akkor rámész arra az opciók között, hogy bootloader, vársz egy picit, megtalálja a frissítést, rányomsz vol up-ra(yes), aztán ha kész, akkor a kikapcsoló gomb egyszeri megnyomásával lehet újraindítani a telefont.

youngboy:

Framework-res.apk-t kicsomagolod apktool-al, arrasy.xml nevű fájlt megnyitod wordpad-del, átszerkeszted, visszacsomagolod az apkt, felflasheled, és kész is.

[ Szerkesztve ]

"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

(#1904) claire78 válasza ffodi (#1894) üzenetére


claire78
senior tag

Tudnád linkelni azt a módosított autobrightness cuccot? Köszönöm!
milyen theme-t használsz amitől ilyen "színes" kék minden?

(#1905) ffodi válasza claire78 (#1904) üzenetére


ffodi
veterán

Orkorolev's blue theme, pár helyen módosítva, mert eredetileg DHD-hoz van.

Autobrighness(jó az 1.29-es unity-hoz is, de csak az említett kék témához ajánlom, mert 1-2 dolgot megváltoztat ha a gyárira teszed fel és az csúnya lesz.)

[ Szerkesztve ]

"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

(#1906) szrobi66 válasza ffodi (#1903) üzenetére


szrobi66
aktív tag

Nah, király, majd én is letesztelem, most egy skint akarok átalakítani, (apk-on belül csak képeket cseréltem le, két skin képeit akarom felcserélni a res/drawble-hdpi, drawble-land-hdpi-n belül) de a .apk-ba való visszarakással problémák vannak, most annak akarok utána járni...

(#1907) claire78 válasza ffodi (#1905) üzenetére


claire78
senior tag

igen, észrevettem :)
azért cseréltem le végülis, mert írtad, h két átmenettel több van benne.
nekem még is az a gondom, h ha jól emlékszem én a gyári romnál nem, vagy alig vettem észre, h fényerőt vált. ennél és az eredeti virtous romnál is észrevehető.

(#1908) ffodi válasza claire78 (#1907) üzenetére


ffodi
veterán

Gyárinál én sem nagyon vettem észre, mert szerintem ott csak pár 'állapot" volt. Esetleg megírnád, ha megkérlek, hogy megfelel -e az autófényerő állítás, amit linkeltem vagy kellene-e még valamit javítani rajt? Köszönöm.

Más:

Bekapcsolásnál a felvillanó fehér HTC-as képet(splash screen) cseréltem most ki a hboot-os trükkel fekete quietly rooted HTC-s feliratra nagyon korrekt lett, illik a többi animációhoz végre.

"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

(#1909) claire78 válasza ffodi (#1908) üzenetére


claire78
senior tag

a fényerő rendben van teljesen. (5percnyi használat után) :)
csak ha az átmenetek átmenet nélküliek lennének ez jó lenne :)
köszönöm!

(#1910) szrobi66 válasza ffodi (#1908) üzenetére


szrobi66
aktív tag

SplashScreent belinkelnéd telepíthető formában? Legalább kipróbálom jó e a h-bootos telepítőm:) Köszi!!

(#1911) ffodi válasza szrobi66 (#1910) üzenetére


ffodi
veterán

Természetesen. Parancsolj: KATT

Ahogy leírtam úgy működni kell neki.

"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

(#1912) szrobi66 válasza ffodi (#1911) üzenetére


szrobi66
aktív tag

Nagyon köszönöm!!! :R Még nem próbáltam, mert full töltésre megyek, és nem akartam ki-be kapcsolgatni a telót, de max fél óra, és tesztelem
ffodi! Nem tudom megoldani a skin átalakítást, 3féle parancssorral is próbáltam, mindig ugyanaz a hiba ([link] alul a hozzászólásoknál " tamtam4 » 2011. júl. 6., szer. 12:58" a srácnak is ilyesmi hibát dob, memugyanaz, de nagyon hasonló) Azt szerettem volna elérni, hogy egyszerűen a BlueSky (kék ég) skinben lecserélni a flipclockot egy másik skinben lévő inverted flipclockra (fekete alapon fehér számok) Regen még hero-hoz találtam ilyen flashelhető flipclockot, de most nem találok sehol. Ezzel kapcsolatban nem lenne valami ötleted??
Még innen a 4.-ik (dark steel rosie) is nagyon csikolna, de azt már meg sem nézem, ha egy skinnel nem tudok mit kezdeni :B (annál az a baj, hogy komplett rosie, és ha azt le cserélem, eltűnik a 3D-s lapozás)

(#1913) ffodi válasza szrobi66 (#1912) üzenetére


ffodi
veterán

Ha jól emlékszem, akkor a flip clockot nem tudod csak úgy átalakítani, mert ha megváltoztatod a színét, akkor nem fog lapozni, hibázik stb. Amit linkeltél azt majd elolvasom, de most rohanok. :)

"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

(#1914) szrobi66 válasza ffodi (#1913) üzenetére


szrobi66
aktív tag

Köszi előre is!!
Viszont sajna nálam a bootloader frissítés ugyanúgy nem megy, nem csinál semmit:( Gondolom az eng-hboot kavarhat be. Ezt is sdk-val tettem fel, viszont nagyon jó hogy átküldted, sokkal jobban néz ki!!

(#1915) temes69 válasza ffodi (#1894) üzenetére


temes69
aktív tag

sztem az lesz itt a megoldás, hogy az összes droidos gyártó összefog és közösen nekimennek az apple-nek meg az amcsi szabadalmi hivatalnak. ha a droidot lebutítják akkor kaszáltak a motorolának is, pedig ők amerikaiak. nagyon úgy tűnik, hogy a htc-t úgymond bepróbálta az apple ezzel, gondolván ha itt bejön akkor nekimegyünk a többinek is. majd meglátjuk mi lesz. még annyit, hogy milyen már, hogy az apple minden már meglévő és használt technológiát védet lefele amerikában? ehhh... nah erről ennyit nem offolom tovább a topicot.

(#1916) Nordic válasza temes69 (#1915) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Ha végül az apple lez az egyetlen okostelefongyártó(az MS-t nem sorolom ide, mert a WP7 még közel sem olyan, mint amilyennek lennie kellene), akkor sem fogok ifost venni. Kell a f*szomnak 5 éveseknek való rendszer...

(#1917) spawn21 válasza Nordic (#1916) üzenetére


spawn21
veterán

rohadtúl fel felhúztam magam. Appleléknél szorul a hurok? ;]
szerintem ha tönkre vágják az androidot, akkor nagy gebasz fog történni. Soha az életben nem vennék olyan almát. :((

iPhone 13p

(#1918) sssz


sssz
őstag

sziasztok!

bocs az offért, de gondoltam ha ide is írok talán hamarabb célba érek :)

Keresnék ilyen telefont megvételre, függetlent feketét, garanciásat, jó állapotút.
Ha valakinek van eladó legyen szíves jelezze priviben :)

köszönöm és mége egyszer bocs az offért :R

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#1919) Agony válasza spawn21 (#1917) üzenetére


Agony
aktív tag

Épp a minap beszéltem hasonló témában ismerősökkel és valamit hihetetlen elvakultak.
Láttál hogy vettem megint egy androidos telefont, rögtön elkezdték ócsárolni... ahogy felmerült a rom csere akkor meg már végképp nyeregben érezték magukat, hogy bezzeg a iPhone alapból jó, nem kell romot cserélgetni meg buherálni. Totális fanatizmus...
Csak épp azt felejtik el, hogy az androidosok se azért cserélnek romot mert rossz a telefon... épp ellenkezőleg! Tökéletes a telefon gyárilag is, de mivel vannak olyan tudású programozók akik mindenféle -csőlátású Apple tulajok által fel nem fogható- extrát készítenek vagy portolnak a telefonra ami még jobbá és változatosabbá teszi azt.
Nyilvánvalóan az iPhone működése a legzökkenőmentesebb és legszebb, de kérem, mit is kaptak a userek a talicskányi pénzért? Egy oprendszert ami szinte semmiben sem változik, egy UI-t ami szintén csak egy sémát tud követni, egy készülékházat/designt ami így 4 generáció alatt sem változott valami sokat.
És hogy miért zökkenőmentes szerintem egy iPhone? Mivel totális diktatúra uralja a használóit. Csak azt telepíthetik amit az Apple készített vagy engedélyezett, csak a iPhone készülékre van optimalizálva, csak belső tárhelyet használhatnak és -nagyjából- csak Appstoreból és iTunes-ről bővíthető a készülék.
Így nem nehéz akadásmentes készüléket készíteni, elvégre az 1000 éves "sima" telefonok se akadtak meg, mert nem is volt lehetőség semmi buherára, megkaptad a telefont, nyomkodhattad a meglévő felhozatalt és annyi...

Csodálom hogy a kedves felhasználókat nem zavarja hogy valami amiért több mint 100.000Ft-ot fizettek ennyire korlátolt. Bár ahogy a legtöbb iPhone tulaj szavaiból kivettem, nekik tökéletesen megfelel ez a korlátok közé szorított élettér, mert az "iPhone úgyis tökéletes".

A perelgetésekkel kapcsolatban majd arra leszek kíváncsi, hogy a Google-nél be mernek-e próbálkozni! ;)
HTC-t se értem miért kezdték ki, kicsit régebb óta vannak az okostelefon piacon mint ők, de lehet úgy van ahogy Spawn21 mondta... érzik a vesztüket! :D

Start with a whisper, end with a scream!

(#1920) kridli válasza Agony (#1919) üzenetére


kridli
tag

Na jó, de szerintem te is elvakult vagy, legalábbis ha azt mondod, hogy tökéletes a telefon gyárilag is :) Természetesen semmi sem tökéletes, a DS sem az, meg az iPhone sem. Nyilván sokan vannak, akik nem akarnak buherálni, azok a gyári állapotot hasonlítják össze. Teljesen ízlés és igények kérdése, hogy gyári állapotban kinek melyik fekszik jobban, arról vitázni, hogy melyik telefon a jobb, nincs értelme. A design meg aztán pláne szubjektív, de azért az tény, hogy elég sok andoid-os telefon nagyon gázul néz ki, szerencsére vannak azért kivételek, mint pl. a DS.

(#1921) gatto_


gatto_
senior tag

Azt el lehet érni valahogy, hogy ha a telefonkönyvben a nevekhez cím, illetve ha a naptárban az eseményekhez cím van megadva akkor azt a rendes google maps-al nyissa meg, nem pedig a HTC által adott himihumi navigációs programmal? Valahogy úgy rémlik, hogy eleinte mintha így is lett volna, csak aztán aktiváltam a 30 napos ingyenes dolgot a navigációs programban és átvette az uralmat. (de erre nem esküszöm meg, mert eleinte nyomkodtam mindent. :) )

(#1922) Agony válasza kridli (#1920) üzenetére


Agony
aktív tag

Nem úgy értettem a tökéletességet android esetén, csak hogy aki hasonló igényekkel rendelkezik mint egy iPhone tulaj, annak buhera nélkül is teljesen megfelelő egy készülék, arról nem is beszélve hogy nem a 20.000Ft-os andoridos telefontól kell várni az iPhone szinvonalat. :)
Úgyhogy természetesen az android közel sem tökéletes, de ha van az emberben affinitás akkor legalább törekedhet a saját elképzeléseinek megvalósitására, mig iPhone esetében a kezedbe nyomják a gépet, aztán azt lehet szeretni ami van. :)

Start with a whisper, end with a scream!

(#1923) appel


appel
őstag

Lehet valahogy az eredeti htc-s billentyűzetből qwertz-t faragni? Az enyém hiába állítom magyarra, akkor is qwerty marad. Már ráraktam a fel le jobbra balra gombok nélküli bill-t is recoveryben, de akkor is maradt. Ha nem muszáj, akkor nem raknám fel a swiftkey-t v. mást, mert az eredeti tökéletes.

(#1924) youngboy


youngboy
senior tag

Ma van egy kis időm végre, mondom akkor felrakom a frissítést. Erre azt írja ki, hogy nincs elérhető!!!

Akkor most mi van?

:F

Ment levél HTC-nek.

[ Szerkesztve ]

(#1925) daniel909 válasza Agony (#1922) üzenetére


daniel909
addikt

Rengeteg hozzá nem értő embernek van iphone-ja, ezért nem tudják miről, miből maradnak ki. nem is kell tudniuk, ugyanis divatból vették meg az iphone-t.
hallottam már ahogy 2 picsa azon beszélget milyen bonyolult használni az iphone-t, hogy ők 3 nap alatt még nem ismerték ki. (epic fail)
nem kell lenézni senkit, mindenki azt veszi ami neki kell, viszont azt nembírom mikor a fos rendszerükkel hasonlítják össze a droidot... nem egy kategória.

YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ

(#1926) youngboy válasza youngboy (#1924) üzenetére


youngboy
senior tag

Jött is válasz. Hát kitörölhetem vele. Nem másolom be az angol szöveget, csak zanzásítva magyarul.

Válasz

Nem egyszerre jelenik meg mindenkinek, de majd meg fog. Egyébként üssek be egy kódot a tárcsázóba és látni fogom, hogy van-e. (Miért kéne kódozni, mikor menüből is megy?) :F

Erre én

De mondom, én már láttam napokkal ezelőtt, hogy van, de most, mikor fel akarom rakni már nincs.

Válasz

Legyen bekapcsolva az automatikus értesítés és várjak türelmesem. :W

Én magamban

Az a "B" betűs szó.

Remélem ők tudják mi van csak nem akarják megmondani és hamarosan orvosolják a problémát. :(((

[ Szerkesztve ]

(#1927) koxkids


koxkids
őstag

Hali !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van-e a telefonban alapból össz.hívásidő számláló? :)
Csak hogy tudjam ellenőrizni, mennyit beszéltem le a havidíjamból.
Vagy esetleg valami jól kezelhető progi ?

[ Szerkesztve ]

(#1928) youngboy válasza koxkids (#1927) üzenetére


youngboy
senior tag

Ha van is, én eddig nem találtam.
:)

(#1929) appel válasza koxkids (#1927) üzenetére


appel
őstag

marketen találni pár jó ingyeneset is: call meter, droidstats

[ Szerkesztve ]

(#1930) synatec


synatec
csendes tag

sziasztok,

pár napja beálltam én is a sorba, eddig teljesen elégedett vagyok, de..
tudna valaki segíteni azzal kapcsolatban, mitől merül le a telefon ~fél nap alatt?
batteryminder-ben nem látok semmi olyan dolgot ami nagyon meríthetné..
advanced task killer-ben szintén nincs a folyamatoknál semmi extra..
gyári rom, gyári minden, csak a viber és skype fut nem gyárilag telepített dolgokon kívül a háttérben (skype-ot most raktam fel, mert kellett, anélkül is ue. volt a helyzet).

valaki help??
(ha tud valaki segíteni, inkább privátba, nem akarok itt offolni, ha megvan a megoldás, közzéteszem..)

köszi!

(#1931) youngboy válasza synatec (#1930) üzenetére


youngboy
senior tag

Ez nehéz. de azt vettem észre, hogy a WiFi és a kijelző sokat eszik. Bár ennek ellenére nemrég majdnem 2 napig nem töltöttem. Ebben úgy 30-40 perc telefonálás, 3G folyamatosan, éjszaka Wifi (nem megy alvó módba) folyamatosan. Ezek szinkronizáláshoz. Kevés net és kb. ennyi. Ha jól emlékszem úgy 20-25% volt az aksi. Már narancs volt zöld helyett az biztos. De pl. tegnap feltöltöttem este. Azóta Wifi csak a szinkronizáláshoz és 80% alatt van.

[ Szerkesztve ]

(#1932) synatec válasza youngboy (#1931) üzenetére


synatec
csendes tag

szerintem is így lenne normális..
valami köze a nethez valószínűleg van, mert éjjelre airplane-ben van, és úgy 3%-ot ment le a BatteryMinder szerint. Most ezt próbálom, de nem küld riasztást semmire.. :\
közben toltam kb 20 perc játékot vele, ez -15% az akksinak. kezdem azt gondolni, hogy az akkumulátor a szar..

(#1933) SiZo válasza synatec (#1932) üzenetére


SiZo
tag

na, nekem megjött az 1800mAh aksi. (1450 a gyári)
majd beszámolok mi a tapasztalat. a "régivel" kb. 1nap, bár én elég sokat telefonálok. egy nap kb. 40-50 perc (ki+be).
kíváncsi vagyok erre az 1800ra...

# HUN MKI AKTIV #

(#1934) fail.castel válasza SiZo (#1933) üzenetére


fail.castel
csendes tag

hol vetted ?

Metallica. Csakis. Amíg ki nem halnak.

(#1935) synatec válasza SiZo (#1933) üzenetére


synatec
csendes tag

1nappal én beérném.. :)
de én is kérdezném, hol vetted?

(#1936) merkucyo


merkucyo
aktív tag

Nem tud valaki olyan megoldást ami eltüntetné a karcokat a kijelzőről ?

Vágjátok ki az erdő leghatalmasabb fáját ezzel a kis heringgel !!

(#1937) SiZo válasza synatec (#1935) üzenetére


SiZo
tag

Az aksit Itt vettem. azért mertem megvenni, mert lehet véleményt írni, és amiket eddig olvastam azok alapján mertem bevállalni...:)

# HUN MKI AKTIV #

(#1938) baandii


baandii
senior tag

Tudnátok ajánlani egy megbízható sms szűrő/blokkoló app-ot?

Köszi!

(#1939) sssz


sssz
őstag

meg tudnátok mondani,hogy hanyas sense van a telón? köszönöm!

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#1940) appel válasza sssz (#1939) üzenetére


appel
őstag

eredeti rommal 2.1, custommal akár 3.0 is lehet...

(#1941) NTonee


NTonee
veterán

GoldCard created, decision pending. Downgrade the OS and root, or not? :U
..csába, nem akarok játszani a garival. :(

(#1942) sssz válasza appel (#1940) üzenetére


sssz
őstag

várhato rá a 3.0ás gyárilag?

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#1943) NTonee válasza sssz (#1942) üzenetére


NTonee
veterán

Inkább azt mondom, hogy nem valószínű. Vannak pletykák, de gyári s-off-ról is voltak. Aztán most jött egy rom frissítés és nem kaptunk kb. semmit. :( Illetve de, kaptunk, lezárták a könnyű buherás s-off és rootolás lehetőségét! :((

[ Szerkesztve ]

(#1944) sssz válasza NTonee (#1943) üzenetére


sssz
őstag

és ez a rom frissités mit takart? mi lett töle más?

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#1945) NTonee válasza sssz (#1944) üzenetére


NTonee
veterán

Előző hsz szerkesztve, bocsi. Utolsó mondat a változás.
Amúgy kicsit gyorsabb lett, egy-két ikon változott, új radio, friss kernel. De lényegében semmi szembetűnő.

(#1946) appel válasza sssz (#1942) üzenetére


appel
őstag

erre nem tudok válaszolni, mert a mai világban semmi sem biztos...
én inkább megcsináltam magamnak, nem kell sok hozzá...s-off, root, rom (virtuous v. lbc) csere és kész is...szebb, jobb, gyorsabb, mint a gyári....

(#1947) sssz válasza appel (#1946) üzenetére


sssz
őstag

eleget buheráltam már a samsung mobiljainál :D most desire-em van, sima, de kevés a tárhely, nem akarok rootolni meg custom romot, mert tudom, hogy mindegyiknek van valami hibája. lehet nem rögtön jön ki, de tuti, hogy 1-2 hónap használat után lesz valami.

nagyon minimális ráfizetéssel úgy tűnik tudnék váltani egy desire s-re. annyira nem izgat a 3.0. inkább a nagyobb tárhely és a memória valamint az előlapi kamera.

csak az érdekelne, hogy a gyári rommal minden ok? sebesség, gps, wifi, stb.

[ Szerkesztve ]

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#1948) sssz válasza sssz (#1947) üzenetére


sssz
őstag

bár elvileg semmiben nem különbözhet a sima desire romjától.leszámítva hogy 2.3-as. de a desire-e is jön elvileg július végén.

szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!

(#1949) NTonee válasza sssz (#1948) üzenetére


NTonee
veterán

Sebesség, tárhely, memória, wifi, android 2.3.3. Ez mind nagyon jó benne, a fejlesztéseket a Desire óta rendesen beletuszkolták. A gingerbread tényleg nagyon gyors és jól kezeli a memóriát is. Rengeteg a gyári app (bár egy-két felesleges is akad), amik azért hibáznak néha, de többnyire jól használhatóak.
A gps meg... hát, ha visszaolvasol, akkor találhatsz pár kellemetlen hsz-t, többek között tőlem is. A szerviz óta működik ugyan, de magas házak között, szűk utcákban nem igazán teljesít megfelelően. Előfordul, hogy eldobálja a fixet. Sőt, még a magas fák is problémát okoznak néha, most voltam nyaralgatni, és alsóbb rendű utakon sűrű fák között autózva volt, hogy elment az esze. Nem navihoz tervezték a telót, ez egyértelmű. Viszont ritkább használatnál nem hiszem, hogy gond lenne.

(#1950) ottesz


ottesz
aktív tag

Sziasztok.Nekem meg volt a frissítés és most olyat csinál hogy valaki felhív beszélünk majd ő leteszi.Elveszem a fülemtől a telefont és sötét marad a képernyő.Akkor jön elő ha megnyomom a kikapcsoló gombot.Eddig nem volt ilyen.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.