Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TaRka94
senior tag
Srácok nekem amúgy már nem veszi le a fényerőt a chrome. (B389)
-
Pystyke
tag
Be lehet állítani valahol, hogy
Az ujjlenyomatolvasóval
lehessen elsütni a szelfikamerát?Honor6, Talkband B3, Glock 26c ;)
-
törölt tag
nekem 120as van, tegnap elott kertem, 5000 forintert kihoztak
sokkal jobb mint a technicolor
-
Quqesz
nagyúr
Igen. Él a gyanúm, hogy lehet azért hibázik, mett a követ csináltam:időzítő indít, telefon lerak és megvárom az exponálást. Állványon nem csinált ilyet. Azért fura, mert ugye elvilag stabil végtelen fókusznál nem kellene állítani semmit......
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
LAStar
tag
Sziasztok! Az ujjlenyomat olvasó mostanában csak rezeg, de nem mindig oldja fel a képernyőt, pedig már kétszer újratanultattam vele... Korábban nem volt ilyen gondom. B389 van rajta. Ismerős ez a bug másnak is? Mi segített rajta?
[ Szerkesztve ]
-
Yasuo
aktív tag
Mióta megvan ez az MSVII tokom és látom a kivágás végett a gombokat arra lettem figyelmes, hogy a bekapcsoló gomb teteje sokkal jobban befelé áll, mint az alja. Ha a tetejét nyomom akkor nem is kattan, és nem is érzékel. Nem annyira szembetűnő probléma, de attól még zavar, és elég gáz... Van valaki itt akinek hasonló?
-
mumuss
aktív tag
Érdekelne, hogy ki milyen billentyűzetet használ. Én valahogy nem találtam meg a nekem valót. Mindegyikben van valami olyan, ami nem tetszik
Mate 10 pro/Note 10
-
r0by
addikt
válasz mumuss #19176 üzenetére
Én is kipróbáltam párat. Egyenlőre ez mellett kötöttem ki: Chrooma Keyboard
Én Note4-ről jöttem és nagyon hiányzott a felső számsor, ebben be lehet azt is állítani. -
V@ns
aktív tag
Na, hát eltelt pár nap azóta, hogy írtam, és nem jött válasz, megkérdezlek Titeket még egyszer, amúgy is változott a helyzet.
Amikor telefonálok engem mindenki tökéletesen hall, király. Telefonálás közben én a normál fül hangszórónál mintha halkabban hallanám az embereket mostanában, illetve elkezdte azt, hogy full hangerőn van, és az alap kicsöngő búgás nem olyan mély, sőt, már zavaró a fülnek, éles és magas. Majdnem mindegy milyen hálózatba telefonálok, milyen telefont hívok, egyformán alig értem az embereket ha nem artikulálnak, kicsit sistergős és itt is zavaróan sok a magas.Mehetek a szervízbe, mert ez nem szoftveres dolog? b389 FRD-L19.
Van valakinek pozitív tapasztalata is a szervíz/garanciális ügyintézésről? Mert nem hallottam idáig jó véleményt erről...Üdv,
P. -
dokee78
félisten
válasz stickermajom #18982 üzenetére
Mennyire csúszós?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest