Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
Én is leírom tapasztalataimat, hátha segít valahol valakinek:
elöljáróban annyit, h lustaságból kitűnőre vizsgázhatnék Miért írtam az előbbieket? Mert az ide posztolók többsége tényleg komolyan vett/vesz minden lehetőséget, pedig (szerintem) a telót, használók igen nagy hányada valószínűleg (pont hogy nem) nem technikai zseni. Nem kezdenek el azon filózni, h most aztán tolok egy FR-t, mielőtt letöltöm az új frissítést, hanem durr bele, had jöjjön. Nos, ez volt az én elméletem, s a H8 megvásárlásakor nyomban bele is kezdtem ennek igazolásába.
Mindent OTA-n toltam, volt, hogy 37%-on állt az akkum, volt, hogy WiFi-t, volt hogy 4G-t használtam, volt hogy vonaton BSC tornyok váltását is megrizikóztam, de összességében minden félelem nélkül nyomtam rá a telepítésre. Szépen felkerült a B131, a B360, a B381, és most a B389 frissétései (és NEM a FULL op!)
Elmondható, h a 381-es kivételével mindegyik verzió szépen tette a dolgát (használhatóság tekintetében). A 381-nél bizony voltak komolyabbnak tűnő hibák is, amit a 389-es már szépen javított. Az uccsó változat számos meglepetéssel szolgált - szerintem - az eddigi legjobban sikerült változatot használják azon szerencsések, akiknek lejött és fel is tudták tenni. Akkuidőben, smoot-ságban, fényképezésben, használhatóságban simán veri az elődeit.Véleményem szerint, nem bánja meg, aki letölti, s használja a legújabb verzót, mert jobb a korábbi verzióktól.
[ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Gedeon31
addikt
A B389 frissítés után szerintem gyengébb lett a kamera
-
mumtaz
senior tag
válasz dave0825 #18704 üzenetére
Ha neked jó a Magisk Hide, akkor inkább használd azt. Az legalább tényleg a saját "rendszerére" épül.
Az Xposed azt jelent, hogy az Xposed-nek van egy Magisk változata. Tehát gyakorlatilag, mintha letöltenél egy modult a Magiskhoz, amihez aztán letöltheted a saját moduljait. De biztosan ezt akarod? Ok, a lehetőség adott, de ennyi egymásra épülő cucc nálam eddig soha nem vált be. Csak megemlítettem, hogy ezt is tudja.[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
És SIM kártyával tényleg egyből jelzett a B381 (B360-on voltam). Ha nem mondjátok, kétlem, hogy rájöttem volna magamtól...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
spider80
őstag
válasz Juliuska #18702 üzenetére
Egyetértek. Pedig már elgondolkodtam a cserén.. spotify widget csak 6.0-án volt jó,b360-on értesítési sáv volt bizonytalan, ez most végre tökéletes. Bátran odateszem páron s7 edge-e mellé.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
dave0825
őstag
válasz mumtaz #18706 üzenetére
Ha annyira sok minden épül egymásra/egymásba, akkor nem kínlódok vele, csak azt hittem, hogy úgy kell elképzelni az Xposed részét, hogy ugyanazokat a modulokat fölismeri. Egyébként max letörlöm az Xposed részét, ha mégis kipróbálnám és nem válna be. Amúgy újraindításonként ki-bekapcsolom a hide-ot, az sem bonyolult, úgyhogy max. marad az. Köszi, mindjárt nekiállok, ha elakadnék, írok.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Lordpaduc
csendes tag
Valakinek elofordult mar olyan problema, hogy elindit egy videot (youtube, twitch...stb) es kb 2mp utan sotetebb lesz a kepernyo? Szerintem olyan 20%-kal biztos csokken a fenyero es nem talaltam olyan beallitast ami segitene
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Van valami mód arra, hogy 2 sim használatakor amikor hívás jön be akkor valami feltünőbb jelzés legyen, hogy melyik kártyára jött a hívás? Tudom kiírja csak jó lenne ha ránézek és már tudom is. Gondoltam olyanra, hogy pl .: más színű lenne a háttér. Ha ez még híváslistába is megjelenne az maga lenne a gyönyör.
Lényeg ha van valami megoldás akkor légyszi segítsetek.
-
dave0825
őstag
válasz bozsozso #18715 üzenetére
Heló!
Én True Phone-t használok már pár hónapja (előtte ExDialer volt sokáig, de az furcsán kezelte a 2 sim-et), igaz, hogy 1 sim-mel, de barátnőm Huawei Nováján is ez van már, híváslistában azt hiszem, hogy jelzi, hogy melyiket hívták, vagy melyikről hívtál, hívás közben nem tudom, hogyan jelzi, egy próbát megér a használata, hátha van benne valamiféle feltűnőbb beállítás. Ingyenes, de néha 4-5 mp-et várni kell, hogy kiléphess a fizetésre felhívásból.
[ Szerkesztve ]
-
berek21
őstag
Sziasztok. Rég jártam itt. Lenne is pár kérdésem, mégpedig a rózsaszín verzióról. Ugyanaz a verziószáma mint az aranynak? Be tudom szerezni valahol jó áron? Európai modell egyáltalán?
Lancia Delta III eladó!
-
dave0825
őstag
válasz mumtaz #18696 üzenetére
Nos, megcsináltam mindent, és láss csodát, minden sikerült hiba nélkül, amire ritkán volt példa nálam. Még ha egyszerűnek is tűnik, gyári recovery flash, majd vissza twrp, eddig még egy ilyennél is tuti hibát kaptam volna, most nem. Megadtam újra minden app-nak a root jogot, aminek kell, és kész.
Annyi, hogy amit írtál itt, hogy ki kell kapcsolni a hide funkciót, majd vissza, az nem működik, utána sem megy az ujjlenyomat-olvasó. Lapozás a galériában, vagy értesítési sáv legördítése sem megy vele. Vagy kikapcsolva kell újraindítani a telefont, majd mehet vissza? Hide ki-bekapcsolás után nem változik, próbáltam, hogy kiveszem az app mellől a pipát, ami elől rejtem, az sem segít.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt az auto fényerőt a B389-nek sem sikerült megoldania. Eddig nem zavart de már kezd.
-
dave0825
őstag
válasz #72797440 #18724 üzenetére
Huawei hülyesége, Nován ugyanilyen, de ha magasabb fényerőn van használva, nem veszi le 0-ra. Sokszor elég zavaró tényleg. Ritkábban fordul elő, mint a régi B120-on, de azért napi pár van.
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok.
Anno volt honor 6-om amit leváltottam egy g4-re, de most megint a honor vonal miatt visszatérek egy 8-assal elvileg, ha minden jól megy egy 64gb-s verziót veszek elég jó áron van most már 110k körül.
Vannak tipus hibái esetleg ? (azt tudom, hogy fóliából csak lekerekítettet tudok rárakni)
2 kártyával fogom használni, telenor+vodafone.
Itt lehet mind a 2 sim-re 4g-t aktiválni, anno a honor 6-nál lehetett bütykölni. -
petfoto
tag
Én is G4-ről, de nem bántam meg.
Kamera szinte ugyanolyan minőség, bizonyos körülmények között jobb. Pl. fényszegény helyen hiányzik a Ois.
Akkuidő nálam kicsit jobb csak, mint anno, de talán bátrabban is űzöm, plusz kocsiban-szabadban, ahol felhúzza a fényerőt rendesen.
2-3 óra Sot, 1-1,5 óra beszélgetés, 4 email fiók szinkron, folyamatos cellaváltás (1sim-mel)[ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
Összefoglaló garancia része frissítve.
Huawei Komfort Szerviz -
Dwatti
addikt
Igen valami ilyesmi kellene :
Kapcsold ki a Huawei fiókvédelmet . majd :
1.
- Beállítások > biztonsági mentés visszaállítás > gyári adatok visszaállítása
Végig megy a folyamat majd újra betölt a rendszer - most ne állíts be semmit > Telefon kikapcs. és 2. pont
(első pontot kihagyhatod ha előtte törlöd a bejelentkezett Google fiókot )
2.
Telefont vedd ki a tokból hogy a gombokhoz megfelelően hozzá férj !
.- Most úgy indítod el a telefont, hogy a hangerő fel gomb + a power gomb egyszerre nyomva tartod kb 3-5 másodpercig amíg be nem jön a recovery menü. rezgéssel jelezz hogy beléptél és előszószőr a honor logó jelenik meg majd utána a menü.
- Kiválasztod a Factory Reset lehetőséget, ekkor csinál egy alap beállítást.
- Újraindítod a telefont és használatba veszed.[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz mumtaz #18743 üzenetére
Otp Smartbank-nak kéne egyébként egyedül a root rejtés, mert nem engedik használni rootolt telefonon, mondván, hogy feltört... Kipróbáltam, működött, regisztráltam, viszont újraindítás után ugye nem volt ujjlenyomat olvasó. Kikapcsoltam a hide-ot a settings-ben, újraindítottam, mondom majd akkor kapcsolom be, ha használni akarom a Smartbank-ot. Most nézem, hogy hiába kapcsolom be, azt írja, hogy rootolt a vas, nem használható az app, tehát nem rejti el előle a Magisk másodszorra.
-
r3muska
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten pénteken az én telefonomra is megérkezett a B389. Egyetlen szépség hiba jelentkezett nálam (hasonlóan mint Mozzarellánál). Ha beállítom a betűméretet (beállítások/megjelenítés/betüméret) kicsire, akkor az csak a menüben változik át, a főképernyőn marad normál méretű.
Megtenné valaki olyan aki a telepítés után csinált FR-t hogy megnézi, hogy FR után is fennáll-e ez a jelenség? Feleslegesen nem csinálnék FR-tElőre is köszi!
-
mumtaz
senior tag
válasz dave0825 #18744 üzenetére
Kipróbáltam egy másik hide megoldást, de semmi. Sajnos a SafetyNet ellenőrzésen nem át.
Esetleg Te kipróbálhatod. Ebben belőttem a honor 8 ujjlenyomat olvasóját, ugyanis az alap Magisk modulban Xiamomi Mi6 szerepel.
Felrakni úgy kell, hogy rárakod a telódra, uninstallálod a másik modult és a a MagiskManagerben betallózód, amit megosztottam.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest