Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Néha a szívbaj kerülget! Tudom, hogy mindig jól csinálom, de nevetségesek a tények, hogy nincsen 2x ugyanolyan végkimenetele a frissítésnek. Egyébként rühellek frissítgetni, nem vagyok egy power rom user.
Nekem az IOS lenne a megfelelő, viszont a rendszer zártságát nem tudom elviselni. Idén belépek a 40-es táborba, lehet inkább átrobogok oda...mert ez kezd unalmas lenni... -
Sanki
addikt
Elhiszem. Mondjuk most, hogy ok, lehet felesleges váltani. Biztos az ios-nál is vannak komplikációk.
Régen én is romoltam folyamatosan (Sony xperia s, majd LG G2) gyári romon sose volt. Most úgy vagyok vele, hogy jó a gyári, honor 8 esetében még root sem kell. Most vettem egy G2-t cégesnek, csak rootot tettem rá, hogy a gyári appokat tiltani tudjam. Ha lesz időm akkor teszek rá valami custom romot, csak nincs rá sok időm. -
Quqesz
nagyúr
Akkor annyi vagy, mint az öcsém korban
Nem mindég tudod miért kuszálódik össze a frissítés, de előfordul. Én mindég a gyors gombal raktam fel eddig.Kromatika
Sztem pörgősebb a rendszer. Pl a gogli play gyorsabb, a menüben való lépkedés is gyorsabb. Nekem egyedül a G4-ből az ois és az f1,8 hiányzik, meg a jobb videó felvétel(főleg kevesebb fénynél). Valamint jobban személyre dzabható. Jó az ujjlenyomat olvasó, de a dupla kopp hiányozni fog.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
natë
nagyúr
Tiszta öregek vagyunk. Én is ez évben leszek 40. (dehogy vagyunk)
-
mgyalu
csendes tag
Üdv
A mai napon vettem a páromnak egy Honor 8 Pro-t Eddig marha jó a készülék.
Viszont azt nem tudom, hogy a dupla koppintásos bekapcsolást tudja e?mgyalu - 1 nap kitiltás - warezre valo felbujtas (iGO for android)... Ki érti ezt!?
-
t_a_m_a_s
addikt
Nekem 2 éve sok androidos telefon után az S5 minivel betelt a pohár, gyűlöltem. Vettem egy iPhone 5S-t, azt használtam idén februárig. Maga a rendszer nekem tetszett, de azt, hogy egy mp3 felmásoláshoz a buzi iTunesben kell zsonglőrködni, egyszerűen nem tudtam megszokni. Akkor vettem a H8-at a sohaelnemfogyós RAM-mal, nem érzem döcögősebbnek ezt sem mint az iPhonet, sőt... Volt baj azzal is, gariban cserélték a kijelző elválásos típushiba miatt, így a k*rvanagy drága prémium érzésben is csalódtam. Persze asszony valszeg 5 év múlva is azt fogja használni, nagy megelégedettséggel... De aki igazán használja, az szerintem az iPhonet is cserélgeti 1-2 évente, mert annyi idő alatt az is lassul a frissítések következtében.
Holnap majd jól beletépünk...
-
dave0825
őstag
válasz Csabikavagyo #18799 üzenetére
Én is, megnéztem normál módban melyik kamera megy, meg monokrómban melyik.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
miroon
aktív tag
Amugy mi fogunk valaha kapni emui 5.1-et? Asszonypajti p10-e mar azzal jott. Igaz az joval ujabb telefon, de mi is megkaphatnank...
iPhone 13 Midnight Black
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Jó látni, hogy a B896-os szoftver szépen teszi a dolgát, mindenki pozítívan nyilatkozott eddig.B360-ról csak a 380-ra frissítés után fogja felajánlani, jól értem?
Hol érdemes az FR-t elvégezni: 380 után vagy csak 396 után? (esetleg mindkettőnél? )
Egyenlőre atom stabil a telefon, az FR miatt kerülöm is ameddig lehet...A statisztikához: 36 múltam idén.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
Vitya103
tag
Másnak se jelzi a nagy fogyasztású alkalmazásokat a b389 vagy csak nekem nem sikerült valami jól? Fr volt
-
-
Samus
addikt
A frissítési sorrend OTA alatt B131->B360->B381->B389. Most csináltam. Valamiért még mindig hihetetlen lassú a frissítések letöltése (átlag 90Kb/s). Nem tudom, hogy távoli-e a szerver, és emiatt szolgáltatós, vagy más áll a háttérben. A statisztikához: 27.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
7Heads Drago
veterán
A sorrend jó. Rollbacknél nekem is így ment fel. Nekem kb 1 óra alatt leszedte az egészet. B389-nél néztem csak, ott kb 6 mb/s jött t-mobilon keresztül. Az itthoni net az jóval lassabb lenne.
A rendszer jó, az akku használat príma. Viszont nagyfogyasztású alkalmazást nekem se jelzett azóta. De lehet azért mert kilővi.
Életkor: 642 (mint az útolsó élő 7fejű)[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Sanki
addikt
válasz 7Heads Drago #18836 üzenetére
Rontod az átlagot.
-
Quqesz
nagyúr
Ez a nagy fogyasztású dolog nekem sem jelzet b389-en. De sztem most jó. Eddig mindég az időképet jelezte nagy fogyinak, de most is majd 2 nap után is csak 2 percet futott és kb 10-ik a felsorolásban....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
mumuss
aktív tag
Nekem jelzett már a nagy fogyasztás miatt, úgyhogy elvileg működik B389 alatt.
Életkor holnapután már 35, addig 34
Tehát ha holnap lesz statisztika készítve, akkor javítom egy kicsit
Egyébként a B389 szerintem a legjobban sikerült ROM egyenlőre.Mate 10 pro/Note 10
-
-
malnabokor
senior tag
Ezek szerint eddig én lennék a legfiatalabb 23 évemmel?
Most kifejezetten örülök, hogy a Honor 8 NFC képes, mert most jelent meg az Simple alkalmazásban, hogy lehet érintéssel fizetni
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
miroon
aktív tag
-
bence_85
csendes tag
Mivel sokat szidtam az előző firmware verziókat, legyen valami pozitív is: B389 frissítés óta abszolút visszaállt a normál üzemidő. Használattól függően újra el lehet érni a 4-6 óra SOT időket, és békén hagyva sem merül gyorsan, vagyis nálam elvan akár 2 napig.
-
espista
senior tag
Azt észrevettétek, hogy 389 alatt Novával működik a gyorstárcsázás?
Romani ite domum!
-
törölt tag
válasz malnabokor #18843 üzenetére
neked sikerült hozzáadni a kártyád? nálam hibaüzire fut
-
TaRka94
senior tag
válasz malnabokor #18843 üzenetére
Ez csak otpvel jó, ugye? Erstehez tudtok ilyen progit?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest