Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:40

LOGOUT.hu

XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2731) tybsen


tybsen
addikt

Nexus 5 után (illetve amíg az szervizben lesz) kellene valami dual sim cucc 5,5" körül, illetve ha beválik, meg is maradna.

Xiaomi Redmi Note 2-t vagy Meizu M2 Note-t néztem, esetleg Honor 4x-et (ez utóbbi van a családban és nem rossz), ha beválik a telefon, meg is tartanám a N5 helyett. A cserélhető akksi.meg valahogy a márka miatt a MI szimpatikusabb meg a bizalmam is nagyobb. Néhány kérdésben szeretnék segítséget kérni Tőletek:

1. Átlagos felhasználás, semmi játék (csak néha ingress), inkább böngészés, hírolvasás, whatsapp, fényképek, gyors multitasking 2-3 app esetén, ilyesmi. Akadásmentes rendszer, jó akku és normális kamera (nem vagyok fényképész) szempont. Ezt teljesítené a telefon vagy kevés a 2 GB RAM miui esetén?

2. Illetve két különböző ország SIM kártya lenne benne, hogy határátlépéskor ne kelljen ki be pakolgatni a kártyákat és működjön a 3G internet (egyszerre persze csak egy kártyán) mindkét sim fiókban (gondolom valahogyan be lehet állítani, hogy melyik fiókban lévő kártyán legyen éppen 3G adatkapcsolat?).

3. Lehet, hogy hülyeség, de mennyire "biztonságosak" ezek a kínai telefonok illetve a rajtuk lévő romok? Valahogy fenntartásaim vannak az ilyen és ehhez hasonló cikkek miatt, ha pl. ráteszem a mobilbank alkalmazásomat ( vag paypal, amazon, hitelkártya, hotelfoglalások, stb - gyakorlatilag mindenem a telefonon van), mennyire lehetek biztos, hogy nincs előre telepített malware, stb vagy egy későbbi frissítéssel sem jön?

Ja, eustock-ról rendelnék és csak a gyári rommal tervezném használni.

4. Másik téma a biztonsági frissítések hiánya az összes nem-nexus esetén, pl
stagefright. Várható valamilyen biztonsági frissítés, hallottatok erről valamit?

Köszi előre is :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.