Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115901) beg


beg
veterán

Ne menjünk át bulvárba és az összefoglalóban írtak továbbra is érvényesek külső blogok reklámozásával kapcsolatban. Köszönöm. :R

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#115902) Ateszpapa válasza m4rk.89 (#115888) üzenetére


Ateszpapa
addikt

Én a Youth editiont rendeltem nemrég, de várom már nagyon. :)
Kb 2 hónapot mondtak szállításnak.

Nem tudod véletlen az akksit, hogy lehet upgradelni?

(#115903) Donki Hóte válasza toyasoslecho (#115898) üzenetére


Donki Hóte
veterán

Egy fejlámpában nem tudsz úgy rövidzárat előidézni, hogy maga az akku menjen rövidzárba. Ha a rövidzár a kapcsolón, vagy a kapcsoló és az akku közötti réz-spirálon, vagy a LED-hez menő vezetéken alakul ki, akkor ezek a részek olyan gyorsan égnek el, hogy az akkunak ideje sincs megmelegedni.

Tudom, mert sikerült egy zseblámpánál előidézni :B

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#115904) ace22


ace22
tag

Sofirn SP32 akció:

https://www.aliexpress.com/store/product/SP32-Powerful-LED-Flashlight-Tactical-18650-Cree-XPL2-V6-1000-Lumens-High-Power-Pocket-Light-Penlight/2933049_32809965513.html?spm=2114.12010610.0.0.675e5223b0H03D

(#115905) Masooo válasza w.miki (#115891) üzenetére


Masooo
aktív tag

Szia Miki

Sokan mondanak sok dolgot az akkukról amik lámpába mennek.
Amennyiben nem akarunk nagyon sarkosak lenni, elmondhatjuk, hogy használhatsz a borujit fejesbe védett és nem védett akkukat is, a kérdés az, érdemes e.
A lámpa szerintem remek pl horgászni ha nem esik, mert WestBam szólt róla a lámpász szakfórumon hogy ebben víz elleni védelem nincs. Már rendeltem ismerősöknek is ilyen lámpát, mert olcsó is sszokott lenni, az eloxálás remek rajta, a kidolgozása is jó és a töltő ami benne van, egészen használható, de a legfontosabb ebben a mondatban az egészen.... gyapo kimérte a dolgot és bár 4.2 körül lekapcsol a töltés, de nem pont ott, ahol kell, cseppet túltölti az akkukat ami azért nem jó több okból sem. Volt akinek pl az usb rész távozott a lámpából 2-3 töltés után, szóval nem rossz lámpa de azért az olcsó kategóriából.

Ezért én pl sosem tettem volna bele jófogásos akkut védelem nélkül, banggoodról rendeltem védett samsung cellákat amik elférnek benne és remekül is működnek, a védelem meglére miatt pedig ha a lámpával is töltök bizonyos esetekben, nem kell izgulni az akku miatt és a túlmerítés miatt sem, mert ebben is volt kifogásolható része a rj fejesnek.

Körítés ide avagy oda, neked kell dönteni az ár / megbízhatóság / egyéni izlés szentháromság mentén.

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#115906) Ghard válasza BVEKT0R (#115880) üzenetére


Ghard
őstag

Csak rá kell pattintani. Nincs nagyon visszagörbítve. Pont elég, hogy ne csússzon le az ujj róla. Kép

(#115894) maestro87
Hoxx VPN Proxy

[ Szerkesztve ]

(#115907) gyapo11 válasza Masooo (#115905) üzenetére


gyapo11
őstag

Mértem a lámpát, de nem a töltést, hanem a kisütést. Nincs benne védelem, nem villog, nem kapcsol ki, hanem csak meríti az akkut amíg tudja. 3 V-nál teljesen elalszik a led, fénye már nincs, de ettől még merítheti, ezt nem mértem, csak valószínű, hogy a pwm megy tovább benne.
Összefoglalva a védelem nélküli akkut is lehet használni, csak gondos odafigyeléssel kell pótolni a védelmet. Ne merüljön túl az akku, mert tönkremegy. Ne töltődjön túl az akku, mert melegszik, gáz fejlődik, károsodhat, kigyulladhat, felrobbanhat.
Még a külsö töltő is pótolható gondossággal, mert ha teszem azt a lámpa vagy bármi eszköz töltője túltölt, akkor is a vége felé csökken a töltőáram, és ezt egy usb teszteren jól lehet látni, és ott abba kell hagyni a töltést. Egyrész így biztosan nem tudja túltölteni, másrészt az akku is szereti, ha nincs csurig töltve és csontra lemerítve.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

(#115908) Bigemperor


Bigemperor
senior tag

Én egy védelem nélküli sárga liion akkut rendeltem (sajnos nem ellenőriztem), amikor akcióban volt. Tölteni csak a liitokala 500-as töltőjével fogom, a boruit-ban biztosan nem. Normál használat mellett mennyire para ez?

(#115909) toyasoslecho válasza Donki Hóte (#115903) üzenetére


toyasoslecho
tag

Lehet h előbb olvadnának el a vezetékek mint h károsodna az akku, de igy látatlanban nemkéne itt ajánlgatni olyanoknak akik nincsenek tisztában az akuk veszélyeivel. Nem ismered a felhasználási szokásait, az akku tipusát, lehet az leharcolt csomagolás sérült. Gondolom te sem törölgeted el, kontaktspèzed behelyezés előtt. A lényeg.Megfelelő aksi, megfelelő helyre.

(#115910) gyapo11 válasza Bigemperor (#115908) üzenetére


gyapo11
őstag

Kevéssé. A Lii500 jó töltő, nem lesz vele gond. A lámpában a túlmerítésre kell figyelni, ha villogással jelzi az alacsony töltöttséget, vagy kikapcsol, vagy ha nincs védelem, akkor gyengül a fénye, akkor tölteni kell. Ha olyan lámpába teszed, ami nem jelez, nem kapcsol ki, és folyamatosan azonos fényerőt ad, mert olyan elektronika van benne, akkor gond lehet a túlmerítés.

menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet

(#115911) beg


beg
veterán

Elemlámpa, zseblámpa topik tárt karokkal várja a további 18650 diskurzust.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#115912) tboy93 válasza beg (#115911) üzenetére


tboy93
nagyúr

Igazából a 18650-ről inkább itt kéne beszélgetni -> lion akksi topik ;]

(#115913) beg válasza tboy93 (#115912) üzenetére


beg
veterán

Nekem mindegy, csak ne itt :)

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#115914) atee_13


atee_13
őstag

Üdv!

Van 1300 GB pontom,tudtok ajánlani valamit ami agyonpontozható és esetleg még hasznos is?

(#115915) Vagany válasza Graphics (#115487) üzenetére


Vagany
őstag

Ez engem is érdekelne, valami jó kis e-mail only ár amit lehet pontozni, vagy jó kis kupon?
Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite. Az sem világos, hogy ez mitől "lite" mert International? :U

-<[]>- https://mowned.com/vagany

(#115916) nimfas válasza w.miki (#115891) üzenetére


nimfas
addikt

A filléres 1 modulos LiitoKala töltő nem védett?
Lehet olcsóbb lenne egy olyat rendelni, mint hogy tényleg pukkanjon töltés közben...

(#115917) AndrewTdi válasza nimfas (#115916) üzenetére


AndrewTdi
addikt

de védett. Jó kis töltő az.

(#115918) nimfas


nimfas
addikt

Mi Band 2-re nincs vmi kupon mostanában? 2db-ot kéne vennem, de asszonynak olcsóbban vettem mint amennyiért most vesztegetik.....

(#115919) -secret- válasza nimfas (#115918) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

20$-ért szoktam látni. Mostanában nem nagyon volt az alatt.

(#115920) motoflug


motoflug
őstag

Tudtok ajánlani jó minőségű imbuszkulcs készletet kinti rendeléssel? :R

(#115921) Masooo válasza motoflug (#115920) üzenetére


Masooo
aktív tag

Tudom, hogy kínai rendelést kértél, de azért mégis azt javasolnám, hogy várd meg a lidl / aldi akciót mert 1400 körül van a szett és tényleg jó, minőségi cucc, sok éve használom és nincs panasz!

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

(#115922) DeFranco válasza storm3 (#115877) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ezekkel az a baj, hogy eleve egy gyenge minőség szór nagyon. van ami egész elfogadható újonnan van ami eleve hibás, ami jó az is hamar elkezd gatya lenni, húz az analóg kar, ragad a gomb. akkor inkább valami 1500 forintos itthonról azzal nem buksz nagyot meg van rá egy év (?) garid, sokkal rosszabb nem lesz.

ami tényleg "jó", és ez alatt nem a szokásos phsznob csúcsminőséget értem, hanem amiben minden úgy áll ahogy kell meg egy év múlva is használni fogod, az a logi f széria meg az eredeti xbox padok, más nem nagyon van. nekem is kellene egy, itt is kérdeztem régebben, gamepad topicban is, nem nagyon van alternatíva. ha lenne, érdekelne engem is mert pont keresek egy player 2 padot.

(#115923) HornedReaper


HornedReaper
senior tag

Sziasztok! Van valami RCA-dugós AV-IN MicroSD-s menetrögzítő olcsóért? Van VW emblémába helyezhető első kamerám ami nem került beépítésre, igazából rögzíthetne folyamatosan.. Kérdés mondjuk az is, a kamera mennyire bírná a folyamatos üzemet :)

Keress kínai shopokhoz kuponokért

(#115924) Zoli-bácsi


Zoli-bácsi
senior tag

Sziasztok,

a GB refundolt egy terméket, ami a PayPal-on is megjelent mint pozitív elszámolás. Viszont a bankkártyámra nem jött vissza összeg, illetve a PayPal fiókomban se látom a walletben. Kell neki pár nap hogy visszautalják a számlámra? Vagy hogy működik ez?

(#115925) lacko6 válasza Zoli-bácsi (#115924) üzenetére


lacko6
senior tag

2 munkanap

(#115926) ace22 válasza lacko6 (#115925) üzenetére


ace22
tag

Van az 5 is...

(#115927) maestro87 válasza DJGABI (#115897) üzenetére


maestro87
őstag

Köszi, de így sem működik ez a kupon. :(
Holland ebay-ről is kellene megrendelni? Mert ott meg nincs kosár ikon. :F Vagy át kellene állítani a holland címet elsődleges címre, majd fizetés előtt vissza?

(#115928) spileraaa


spileraaa
senior tag

Ma megjött ez a telefon december 3 volt rendelve

Vkworld New Stone V3
[link]
igy utólag bánom hogy választottam holland postát talán még lassabban ért ide mind ahol ingyen szállítás volt
25.82$ került mert akciós volt és pontoztam is
a csomagra 11 eurót írtak de mégis megfogták a vámon
gondolom hamis paypal számlát kiállítani felesleges és rizikós lett volna de mondjuk már mindegy is mert kifizetem vámot 1300 ft plusza postának is kellet 540 ft átszámolva a teljes összeg 7.20$ ha tudom ilyen sok lesz eu exprest választottam volna (ez Romániában volt)

de adhatom is el mivel nem tudtam hogy a digi mobil csak 3G működik és ez nem tudja ezt

tudnátok olcso és jó telefont ajánlani ami tud 3G is?

és egyszerűbb a menüje mint ennek mert még nekem is elég bonyolult pedig én értek hozzá és nyugdíjas számára lenne

pedig a gombok és kijelző elég nagy kár hogy nem tud 3G és nem tudtak egyszerűbb menüvel megcsinálni
pl fényképzőgép helyet lehetett volna inkább 3G

[ Szerkesztve ]

Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660

(#115929) Mr.Csizmás válasza spileraaa (#115928) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

a hamis pp számla az nálunk áfa és/vagy költségvetési csalás, gondolom ott se enyhébb.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#115930) #peter válasza Lenry (#1) üzenetére


#peter
csendes tag

Valaki rendelt már kinából utp kábelt?Elég hosszú kellene

(#115931) elszabi


elszabi
tag

16GB-os Mixza sd jött meg 1 hete. Elég bizalmatlan voltam vele, de amúgy is kellett egy kisebb kártya a tv boxba a libreelec miatt. Kuponnal 4 USD-t megért végül, többet nem is igen adnék érte. Éppen hozza, amit egy Class 10-es kártyának kell, de nem erőlteti halálra magát.

teszt

(#115932) toyasoslecho


toyasoslecho
tag

Bangoodon ez a buy 1 get 1 free akciónál kell valamit tennem,vagy csak simán eggyet fizetek, s kettőt küldenek?

(#115933) #07538176


#07538176
törölt tag

Tudnátok ajánlani valami jó USB Hub-ot? Jelenleg ilyet használok, viszont jó lenne egy olyan, amihez microUSB-t is tudok csatlakoztatni, így a tablethez egyszerre egeret és billentyűzetet is tudom használni. :)

(#115934) Watcher45 válasza elszabi (#115931) üzenetére


Watcher45
tag

Köszi a tesztet, nekem is nemrég érkezett, de még nem volt időm használatba venni. Én tabletba szánom.

(#115935) pont


pont
csendes tag

Sziasztok!

Xiaomi Mijia IR Sensor and Photosensitive Night Light -ot szeretnék olcsón! :) Esetleg lenne hozzá kupon kódja valakinek?
Köszönöm

(#115936) nimfas válasza HornedReaper (#115923) üzenetére


nimfas
addikt

"Menetrögzítő" :
😉

[ Szerkesztve ]

(#115937) Ghard válasza #07538176 (#115933) üzenetére


Ghard
őstag

Ezzel tabletre is tudod kötni MIXZA 2 in 1 OTG USB 2.0 to Micro-USB

(#115938) -secret- válasza pont (#115935) üzenetére


-secret-
Arcképgyáros

G-W-5 WH-ból:

GEMIIR ($11.99)

[ Szerkesztve ]

(#115939) #07538176 válasza Ghard (#115937) üzenetére


#07538176
törölt tag

Nekem inkább elosztó kéne, tehát egyszerre egeret, billentyűzetet és pendrive-ot is tudjak csatlakoztatni a táblagépemhez.

(#115940) Donki Hóte válasza #peter (#115930) üzenetére


Donki Hóte
veterán

5 méterest vettem eddig, hosszabbat nem. Ez nagyon vacak volt, állandóan kontakthibás volt.

Ez viszont első osztályú, remekül működik (és van belőle 20 méteres is), ezt ajánlom :R

[ Szerkesztve ]

Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

(#115941) asdasdasd válasza spileraaa (#115928) üzenetére


asdasdasd
tag

Olvastad? Párszor már linkelték mostanában...

(#115942) kigyi_23 válasza asdasdasd (#115941) üzenetére


kigyi_23
addikt

És végig olvastad, hogy Románia a célország?

https://www.youtube.com/user/kigyi23/

(#115943) beci


beci
őstag

Sziasztok.
Ledes izzót keresnék a lakás lámpáiba.
Mit tudnátok ajánlani?
Olcsó és jó legyen.😊😊

Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....

(#115944) azbest válasza #peter (#115930) üzenetére


azbest
félisten

Van itthoni bolt, ahol 30m is csak 1300 és 50m 2100.
Ha tényleg hosszú kell, akkor a 305m tekers 10-15 ezer körül kezdődik, ne feledd a 100m-es limitet.
Minél hosszabb és nagyobb súlyú, annál kevésbé érdemes kínából rendelni postán. Itthon egy ezres körül kihozza a posta több boltból is. Ráadásul esélyesebb, hogy itthon használható minőségűt hoznak forgalomba. PoE-hez igazi full rezet vegyél.

De jó hogy felhoztad, mert egy köteg rövid szerelt úgyis jól jön és látom pl a pcx-ben fillérekért van darabja.

[ Szerkesztve ]

(#115945) #peter válasza Donki Hóte (#115940) üzenetére


#peter
csendes tag

Csak a készitést szeretném gyakorolni. :)

(#115946) Janusz001 válasza beci (#115943) üzenetére


Janusz001
őstag

Szerintem led -es izzót nem érdemes kintről rendelni, van itthon v-tac márkájú, teljesen megbízható és árban is nagyon kedvező, nálam már bizonyított.

(#115947) Attix70


Attix70
aktív tag

Tegnap egy halom cuccomat hozta a posta. Ez az SSD is közte volt. Ma már be is építve. Részemről nagyon ajánlott termék.

Próbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni

(#115948) chatran válasza Attix70 (#115947) üzenetére


chatran
őstag

A vámosok nem csípték el?

(#115949) Beni2360 válasza #07538176 (#115939) üzenetére


Beni2360
félisten

Hát abba kütyübe dugod a meglévő hubodat és annyi.
A telohoz- táblához nem adtak OTG kábelt, mert az ugyan azt szolgálja egyebek közt.

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#115950) Beni2360 válasza #peter (#115945) üzenetére


Beni2360
félisten

Akkor be mész az első villanyász boltba és méterre veszel és hozzá csatikat is pár Ft-rt.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.