Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3064) ForRedGlory válasza Tibee86 (#3056) üzenetére


ForRedGlory
félisten

"Keresd vissza, milyen stílusban tette...Egyébként is furcsa lenne, ha Ő bármire ami Apple azt mondaná, hogy nem sz*r."

Ha már visszakeresés, meséld már el, hogy itt mi volt a gond. Ez volt a legelső kommentemúgy, hogy már itt volt a kezemben az iPad Air.

"Azzal lehet valamit kezdeni, hogy ezek az ablak valtasos animaciok ne "rocogjenek"... Egy kisse lassucska es hektikus. Ketlem, hogy ne lenne benne eleg ero. Pardon, inkabb ugy kerdezem, Apple javitotta mar?
"

Egy apró megjegyzésem volt, hogy néha akad, amit többen meg is erősítettek, de nekem kell ugatni, én vagyok a gonosz. Viszont legalább látom, hogy ki az értelmesebbik iPad Air felhasználó és ki az, akit kerülni kell. Úgy nekem estetek, mint aki véres rongyot lát és leesett a gyűrű az ujjáról, mert gonosz intruder csúnyát mert mondani a szeretett iPad Air-ről. Esetleg keresd vissza, hol írtam, hogy nekem nem testszik az Air, vagy hogy szar. Nagyon kétlem, hogy ilyet találnál, innentől 100%-ig hiteltelen vagy Te is. Más kérdés, hogy stílust váltottam, mert nekem estetek, de Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten

(#3054) laleh: Nem is tudom ki kezdett személyeskedni, de segítek. Beírtam egy kommentet, ami nem 100%-ig Apple fanatikus kompatibilis, erre jöttök, mint a kereszteslovagok. A stílusommal semmi gond addig, amíg ilyen baromságokat nem ír valaki, mint te is többek között a #3054-ben.

csab2 legalább érti a gondom, fogalmatok sincs mire értem a lagolást, microlagokat, nem a folyamatosságra, mert azzal semmi gond, hanem hogy hektikusan, random módon az animációk hol folyamatosak, hol meg-megröccennek. Aki meg nem látja...nem akartam ebből ekkora ügyet csinálni, de ha valaki nincs tisztában azzal, amit a másik mondani akar, előtte kérdezze meg, hogy akkor mi is a gond...

Ajánlott videó, aki ebből sem ért, az már nem is érdekel... mert csak a vitát keresi.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.