Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3051) ForRedGlory válasza _adaml21_ (#3049) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Nyilvan nem te fogod megmondani, hogy hova irok es hova nem. Csak tudod ha valaki egyenlosegjelet tesz mukodesi sebessegben egy iPad/iOS vs LG/Android kozott annak fogalma sincs az egeszrol. Elobbi full stock, utobbi full custom. Nem a rendszer hibaja, ha a gyarto nem tud optimalizalni, mig elobbi esetben mivel a hardver es a szoftver is az Apple sajatja, igenis lehet hamut szorni a fejukre, mert csomo helyen lagol. Aki mast mond az hazudik mint a vizfolyas. Azert valakinek nekitamadni mert leirja mi a jogos gondja, szanlasan elvakultsagra vall...

Javaslom hogy pl ha esetleg nem jartal meg AppStoreban (ironia), akkor valassz ki egy appot, majd ugye feldobja kisebb ablakban a bovebb infokat, majd kattints a kis printscreen kepekre. Elvezd a lagolast. Nem beszelve arrol, hogy a billentyuzet is kepes ra, hiaba van kikapcsolva a szinkron. Tema lezarva reszemrol ebben a temaban, mert latom csak a fika megy.

Ha majd lesz erdemben hozzafuznivalom, azt is megosztom, csak eddig ennyit vettem eszre, ami szar. Sok helyen lagol, lagolgat.

Innentol nem neked szol: Ha szerintek az android jobban lagol, ki kellene probalni... pl az LG G2-t stock androiddal (4.4.2) ART runtime mellett, mert ez lehet csak osszehasonlitasi alap (vagy Nexus 5). Ez utobbi nem varazslat, egy kattintas gyari szoftverben, nem kell hekkelni, mielott valaki ezzel jon. Sokkal lagmentesebb az LG G2 mint az Air. Persze nem kell elhinni, nem is varom el, ez egyszeru teny, amit valaki vagy elfogad vagy nem. Nem erdekel, ha valaki 0 tapasztalattal nem hiszi el.

[ Szerkesztve ]

(#3052) erdoke válasza ForRedGlory (#3051) üzenetére


erdoke
titán

Ahogy írtam már korábban, az AppStore maga egy web alapú alkalmazás, nem pedig full kliens által futtatott app. Mint ilyen, a működés sebessége, folyamatossága sokban függ az aktuális net sebességedtől, a szerver oldali terheltségtől, stb. Sőt, mint web alapú alkalmazás, a Safari problémák is befolyásolják a működését. Egyelőre egy nagy gond van iOS 7 alatt, és az a Safari. Ennek folyománya, hogy a web alapú appok is problémásak lehetnek.
Maga a Safari (részben) kikerülhető alternatív böngésző használatával, de arra sajnos már nincs ráhatásunk, hogy az AppStore is a Safari motorját használja, viszont más böngészők hibajavításai nélkül.
Tény, hogy az iOS 7 túl korán került kiadásra, különösen iPadre. Telefonon egy nagyságrenddel kevesebb gond van vele. 4.x óta használom, ennyire még sose vártam frissítést, mint a 7.1-et.

Azt pedig továbbra is érdemes fejben tartani, hogy androidos oldalon nincs mihez hasonlítsd az Airt: 64 bites vason 64 bites OS.
Majd meglátjuk, melyik fog laggolni, amikor kijön az új csoda Samesung Tab 64 bites chippel és arra fel nem készített édes-roppanós kukásvödörrel. Addigra iOS 7.1.x lesz...

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#3053) #99546112


#99546112
törölt tag

Ezt a laggolást még mindig nem értem. Nálam mita megvan (2 hónapja) egy deka laggolást nem volt és ezt nem azért írom mert az Air pártját fogom tízezerrel, hanem mert annak hiszek, amit látok. :) Ott sztem a netsebességeddel lesz valami gond, mert furcsa, hogy másnál meg nincs ilyen. Nemhiszem, hogy ahány Air annyi működési elv. Esetleg ha nagyon zavar, akkor vidd be szervízbe mond meg nekik aztán lehet kicserélik, bár ezt nemtom hogy müxik.
Kár egyébként ezen vitatkozni, ha neki laggol akkor laggol, okos enged, hülye szenved!

(#3054) Jeanne d'Arc válasza ForRedGlory (#3048) üzenetére

Veled az összes topicba gond van. Mindenkivel olyan modorod van, hogy a való életbe nem tudom hogy tudsz érvényesülni. Valószínüleg jó sokan utálnak, vagy akik szeretnek, azok csak eljátszák.
Ezt a beképzelt, lekezelő stílusodat érvényesítd ott, ahol elviselik. Ha meg akkora nagy android fanatikus vagy, ne jár az Apple topicba és ne szemeteld tele a marhaságaiddal a topciot. Senki nem kíváncsi rá.
Köszi!
Kellemes napot! :))

iPhone felvásárlás előfizetéses is!

(#3055) csab2 válasza Jeanne d'Arc (#3054) üzenetére


csab2
veterán

Ez mostmár kezd unalmas lenni.
Ti tudjátok, hogy mit jelent az, hogy lagol? Hogy tulajdonképpen miről is beszél a fórumtárs?
Szerintem nem.
A lagolás nem azt jelenti (vagy nem csak azt), hogy megakad az animáció, hanem azt (is), hogy akadozik, nem szép folyamatos.
Pl. amikor összecsippentéssel zársz be egy appot. Hát... Sajnos elég ronda. Akinek még volt iOS6 a gépén, az tudja, hogy milyen szép folyamatos is lehetne.
Egy szó mint száz, FoRredGlory nem hazudik, amikor lagolásról, lagolgatásról beszél. Emlékeim szerint ezt egyáltalán nem bántó stílusban jegyezte meg. Ráadásul nem azt mondta, hogy az iPad vagy az iOS7 szar, csak azt, hogy vannak apróbb hibák. Ennek pedig igenis van alapja. Utána pedig azért váltott stílust, mert egyesek úgy nekiestek itt, hogy - jogosan - kicsit kinyílt a bicska a zsebében.
Vegyetek már vissza egy kicsit!

Szerk.: amúgy pedig ForRedGlory egymaga többet munkálkodott már itt a fórumon, mint a jelen esetben őt támadók együttvéve. Elég ha csak megnézzük a PH rangját.

[ Szerkesztve ]

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#3056) Tibee86 válasza csab2 (#3055) üzenetére


Tibee86
veterán

Keresd vissza, milyen stílusban tette...Egyébként is furcsa lenne, ha Ő bármire ami Apple azt mondaná, hogy nem sz*r.
A szerkesztett részre meg csak annyit, hogy a PH rang sok esetben nem jelent semmit, max látni belőle, hogy egyes illetők milyen szinten élik az életüket a számítógép előtt... :K

[ Szerkesztve ]

(#3057) Jeanne d'Arc válasza Tibee86 (#3056) üzenetére

Ott a pont! :)
Én részemről befejeztem, megyek inkább az esős friss levegőre.

Egy kérdésem lenne: Apple gari ugye számla nélkül is van? Én valahogy így emlékszem.

[ Szerkesztve ]

iPhone felvásárlás előfizetéses is!

(#3058) erdoke válasza Jeanne d'Arc (#3057) üzenetére


erdoke
titán

Ha a sorozatszáma megnézhető a szoftverben, nincs gond, de ha totál tégla, akkor nem árt, ha van egy vásárlási bizonylat vagy garanciajegy, amin szerepel.

A legjobb aláírás a héten

(#3059) Tibee86 válasza erdoke (#3058) üzenetére


Tibee86
veterán

Annyit javítanék, hogy csak hivatalos viszonteladó számláját fogadják el, és a garanciajegy ilyen esetben nem elég.

(#3060) Jeanne d'Arc válasza erdoke (#3058) üzenetére

Köszönöm! :))

iPhone felvásárlás előfizetéses is!

(#3061) Uzmany


Uzmany
őstag

Sziasztok!
A T-mobile-tól vásárolt air-t garanciális probléma esetén nekik kell visszavinnem, vagy vihetem apple szervizbe? Illetve Hamburgban is elintézhetem?
Köszönöm.

® visions created with passion

(#3062) DjDanee87


DjDanee87
addikt

Nem találtam külön iPad részt a fórumban, így feltenném itt a kérdésem, hátha valaki tud segíteni:

iPad-en az alap Safari böngészőben ha új lapot nyitok meg akkor a cím beírása előtt alul a még üres részen ott van az apple, meg a yahoo amiket egy kattintással el tudnék érni. Lehet oda valahogy más oldalakat is tenni?

(#3063) Szabikaa20 válasza csab2 (#3055) üzenetére


Szabikaa20
őstag

Szerintem is olvasd vissza hogyan irta!Nem építöjellegü hozzászólast írt hanem idejött trollkodni!Nálam pl ha összecsippentéssel zárod be egyaltalán nem lagol!A PH rang pedig semmit se jelent!Én is tudnék menni más topicba trollkodni és így gyorsan összegyülne a PH-s ranghoz a h.sz.ek száma!Természetesen vannak gondok az iOS 7 el,ezt mindenki tudja,de majd biztos orvosolják!Egyébként meg a nyomába se érhet az android tudom,mert 4 évig(még most is) droidot használok és egy csomó megfordult a kezem alatt,mert javítom is öket és egyik se közelítette meg at iOS szintjét!Nembeszélve a 64 bites architektúráról!Droidnak még nagyon sokat kell fejlödni!Nem mondom hogy rossz,mert vannak jók és kevésbé jók,de van még mit fejlödniük...És ezzel nem piszkálodni szeretnék csak tettet én is egy megjegyzést... :))

Egyébként láttátok ForRegGlory adatlapját,hogy végleg android fanná avanzsálták? :D :DD

[ Szerkesztve ]

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#3064) ForRedGlory válasza Tibee86 (#3056) üzenetére


ForRedGlory
félisten

"Keresd vissza, milyen stílusban tette...Egyébként is furcsa lenne, ha Ő bármire ami Apple azt mondaná, hogy nem sz*r."

Ha már visszakeresés, meséld már el, hogy itt mi volt a gond. Ez volt a legelső kommentemúgy, hogy már itt volt a kezemben az iPad Air.

"Azzal lehet valamit kezdeni, hogy ezek az ablak valtasos animaciok ne "rocogjenek"... Egy kisse lassucska es hektikus. Ketlem, hogy ne lenne benne eleg ero. Pardon, inkabb ugy kerdezem, Apple javitotta mar?
"

Egy apró megjegyzésem volt, hogy néha akad, amit többen meg is erősítettek, de nekem kell ugatni, én vagyok a gonosz. Viszont legalább látom, hogy ki az értelmesebbik iPad Air felhasználó és ki az, akit kerülni kell. Úgy nekem estetek, mint aki véres rongyot lát és leesett a gyűrű az ujjáról, mert gonosz intruder csúnyát mert mondani a szeretett iPad Air-ről. Esetleg keresd vissza, hol írtam, hogy nekem nem testszik az Air, vagy hogy szar. Nagyon kétlem, hogy ilyet találnál, innentől 100%-ig hiteltelen vagy Te is. Más kérdés, hogy stílust váltottam, mert nekem estetek, de Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten

(#3054) laleh: Nem is tudom ki kezdett személyeskedni, de segítek. Beírtam egy kommentet, ami nem 100%-ig Apple fanatikus kompatibilis, erre jöttök, mint a kereszteslovagok. A stílusommal semmi gond addig, amíg ilyen baromságokat nem ír valaki, mint te is többek között a #3054-ben.

csab2 legalább érti a gondom, fogalmatok sincs mire értem a lagolást, microlagokat, nem a folyamatosságra, mert azzal semmi gond, hanem hogy hektikusan, random módon az animációk hol folyamatosak, hol meg-megröccennek. Aki meg nem látja...nem akartam ebből ekkora ügyet csinálni, de ha valaki nincs tisztában azzal, amit a másik mondani akar, előtte kérdezze meg, hogy akkor mi is a gond...

Ajánlott videó, aki ebből sem ért, az már nem is érdekel... mert csak a vitát keresi.

[ Szerkesztve ]

(#3065) erdoke válasza ForRedGlory (#3064) üzenetére


erdoke
titán

Btw, a mozgás csökkentését próbáltad bekapcsolni? Néhány embernek szó szerint hányingere lett az új animációktól, nekik tették be a szolidabb verziót. Gyengébb vasakon a folyamatosságot is növeli, talán érdemes egy próbát tenned. Az én felhasználásom mellett nem nagyon jön elő akadozás, kivéve az AppStore-t.

A legjobb aláírás a héten

(#3066) Tibee86 válasza ForRedGlory (#3064) üzenetére


Tibee86
veterán

Ezzel indítottál, majd jött a következő., ezek után nem értem, miért lepődsz meg azon, ha egyesek nem hagyják ezt szó nélkül. (Valóban az az első hsz.-ed amit linkeltél, de senki nem arra gondolt, ezt te is tudod szerintem...)
A stílusod, és a felsőbbrendűségi komplexusodat meg nem csoda, hogy sokan nem tolerálják... :U
A többihez röviden: "ugatni" a kutyák szoktak, az meg, hogy szerinted ki az "értelmesebbik" felhasználó, nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne.

" Esetleg keresd vissza, hol írtam, hogy nekem nem testszik az air, vagy hogy szar."
Sok időbe telne, mire végigkeresném az összes Apple hír alatti hsz.-eidet, de nem vagyok benne biztos, hogy nem találnék ilyet. ;]

[ Szerkesztve ]

(#3067) ForRedGlory válasza erdoke (#3065) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Azzal jobb amúgy, próbáltam, mert még múltkor ajánlotta valaki, csak tetszene ez az "új" animáció is. :)

(#3066) Tibee86: Tied a pálya, de speciel 100%, hogy egy darab Air topciba sem írtam ezen kívül. Akkor írj nekem legközelebb kommentet, ha találsz ilyen hozzászólást., bár ezek alapján neked pikk-pakk menni fog ilyen hozzászólás keresése... Le is zártam innentől, lehet írni a további hülyeségeket és személyeskedést, magas ívben tojok rá.

[ Szerkesztve ]

(#3068) Tibee86 válasza Tibee86 (#3066) üzenetére


Tibee86
veterán

-

[ Szerkesztve ]

(#3069) ForRedGlory válasza Tibee86 (#3068) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Erre a szerkesztett hozzászólásodra még szívesen meghallgatom a magyarázatod PRIVÁTBAN. Nem itt, ne offoljunk...

(#3070) Tibee86 válasza ForRedGlory (#3069) üzenetére


Tibee86
veterán

Nem véletlenül töröltem ki, mivel saját tapasztalatom nincs ( nem is lesz, ha csak ingyen nem vág hozzám valaki egyet), így nem állok le kakaskodni ezzel kapcsolatban, hiába hallom ezer meg egy helyről.

[ Szerkesztve ]

(#3071) erdoke válasza Uzmany (#3061) üzenetére


erdoke
titán

Tudtommal Hamburgban van Apple Store. Beviszed, és szerintem javítják, de ha nem tudják, akkor meg fogják mondani.

(#3062) DjDanee87
Nincs ott valami + gomb, ahol új oldalt tudsz betenni? Hosszú nyomással szerintem törölni/szerkeszteni is lehet a már ott levőket.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#3072) Tibee86 válasza DjDanee87 (#3062) üzenetére


Tibee86
veterán

Könyvjelzőknél a kedvencekhez ments azokat az oldalakat, amiket szeretnél ott látni.

(#3073) Sur1G


Sur1G
aktív tag

Elkezdett idegesíteni a safari, hogy mindig mindent újratölt, így elkezdtem használni a mercury böngeszőt. A kérdésem az lenne, hogy a pro változat mivel tud többet az ingyenesnél? Jobban tetszik a safari letisztultsága, de ha nem oldják meg azt, hogy legaláb 2-3 lapot meg tudjon tartani, használhatatlan lesz számomra.

(#3074) csab2 válasza Szabikaa20 (#3063) üzenetére


csab2
veterán

1. Nekem ne védd az Air-t, mert többször is leszögeztem, hogy imádom, és szerintem táblák terén iPad a király. Azt is leírtam csomószor, hogy semmi más táblára el nem cserélném az iPad-em.
2. Az Androidot sem kell bemutatnod, mert nekem is volt droidos telóm, egy Galaxy S akkor, amikor az a teló abszolút csúcs volt (az iPhone után/mellett).
3. A trollkodást én is utálom, magam nem is olvasok droidos fórumokat így trollkodni sem tudok e téren.
4. ForRedGlory hozzászólásait nem tekintem trollkodásnak, mert létező problémáról osztotta meg a tapasztalatait.
5. Szerintem azért a PH rang igenis jelent valamit, igaz, hogy nem törvényszerűen pozitívat, de többségében mégis azt szerintem.
6. Összecsippentésnél a folyamat végén igenis elég durván lagol. Ez iOS 6 alatt gyönyörű folyamatos volt, most nem az. Ezt többen is írták már itt a fórumon, nem egyedi jelenség.
7. Én csak nemtetszésemnek adtam hangot azért, mert valaki szerintem alaptalanul lett durván leoltva.
8. Ezzel ezt a vitát lezártnak tekintem, és nem reagálok több ForRedGlory fórumtársunk személyét érintő hozzászólásra.
9. Nem vettem piszkálódásnak amit írtál, remélem te sem veszed annak ezt a hozzászólást, mert én sem annak szántam.
Béke, emberek béke!

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#3075) erdoke válasza Sur1G (#3073) üzenetére


erdoke
titán

Anno megvettem 0.79-ért, de azóta volt már ingyen is a Pro. Emiatt nem tudom, mi a különbség a sima és a Pro között. Viszont a letisztultsággal nem értek egyet. Mikor tud a Safari ennyire egyszerű lenni? És innen gesztusokkal teljesen jól lehet vezérelni.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#3076) zorromoto válasza erdoke (#3075) üzenetére


zorromoto
senior tag

+1.ezt a bongeszőt használom .nagyon tetszenek benne a gesztusok meg úgy ámblok jó .

(#3077) Sur1G válasza erdoke (#3075) üzenetére


Sur1G
aktív tag

A gesztusvezérlésnél maradva, nekem pl. nagyon hiányzik az egy ujjas előző/következő oldalra ugrás, amit, ahogy nézem ebben nem lehet beállítani (vagy igen?). Új oldal nyitásánál nem tudom, hogy kell beállítani, hogy a könyvjelzőket tegye ki, ne kelljen ott is újra beállítani az összes könyvjelzőt. A teljes oldalas nézet engem annyira nem vonz, mivel úgy nem látom a megnyitott tabokat. Viszont tetszenek nagyon a két ujjas dolgok és, hogy nem töltögeti újra folyamatosan az oldalakt. Ma próbáltam pont írni a prohardverre és linket akartam másolni egy másik weboldalról és természetesen a safari újra töltötte a hozzászólás ablakot és amiket beírtam azok elvesztek.

(#3078) erdoke válasza Sur1G (#3077) üzenetére


erdoke
titán

Ahogy én használom a gesztusvezérlést:
Két ujj balra: következő tab
Két ujj jobbra: előző tab
Két ujj fel: új tab nyitása (természetesen a gyorsindító oldallal indul)
Két ujj le: aktuális tab bezárása
Két ujjas tapi fent: oldal tetejére ugrás (ott is működik, ahol az OS nem tudja)
Két ujjas tapi lent: oldal aljára ugrás
Két ujjas tapi középen: váltás teljes képernyős és füles nézet között
Három ujjas tapi középen: megosztás

Emellett alulra lehet gombokat kitenni, amiknek a sorrendje, száma, átlátszósága választható. Sok funkció innen is elérhető, együtt a gesztusokkal szinte fölöslegessé teszik a nem teljes képernyős módot. Az előbbi képernyőre összezártam, de csináltam mentést kibontva is (alul láthatod az Előre/Vissza gombokat):

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#3079) csab2 válasza DjDanee87 (#3062) üzenetére


csab2
veterán

A Kedvencekre gondolsz? Mert oda szabadon betehetsz oldalakat.
Pl.:

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#3080) Szabikaa20 válasza csab2 (#3074) üzenetére


Szabikaa20
őstag

Én nem veszem magamra hisz tudom én is mi van... :)
A másik hogy nem csak én vagyok egyedül aki trollkodásnak vélte...Valameik admin/moderátor is...idézem: Az apple alapelveinek sorozatos megsértése miatt végleg Android fanatikussá avanzsáltuk!
Ez nemvéletlen kapta a neve mellé!Én nem azt mondom hogy nem volt igaza mert tény ami tény,de nézd hogyan írta!Csak hogy trollkodjon!Véletlenül se volt alaptalan!És ezzel nem csak én vagyok így hanem szerinten 10/9 az az 1 is csak te vagy aki védi......Nem az a baj hogy véded vagy hogy mit mondott még 1x hagsúlyozom hanem hogy hogyan tette!Részemröl ennyi... :C

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#3081) csab2 válasza Szabikaa20 (#3080) üzenetére


csab2
veterán

Ok.

Más. A főképernyőn a dokk átlátszóságát nem lehet valahogyan szabályozni?

Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

(#3082) erdoke válasza csab2 (#3081) üzenetére


erdoke
titán

Háttérképtől is erősen függ. Ha csökkenteni/kikapcsolni akarod, akkor a Settings/General/Accessibility alatt az Increase Contrastot esetleg bekapcsolhatod, de annak más hatása is van.

A legjobb aláírás a héten

(#3083) ForRedGlory válasza Szabikaa20 (#3080) üzenetére


ForRedGlory
félisten

OMG az az adatlapomon lévő írás nem más, mint az adatlapomon lévő városhoz beírt egyéni szöveg, amit nem moderátorok töltenek ki, hanem a felhasználó TETSZŐLEGESEN. Komolyan el sem hiszem, no komment vagy basszus... :W aztán csodálkozol, ha kiakadnak -.-

[ Szerkesztve ]

(#3084) Szabikaa20 válasza ForRedGlory (#3083) üzenetére


Szabikaa20
őstag

Hát nem töltök annyi idöt a PH-n mint te szóval ezt nem tudtam...De ettöl függetlenül az h.sz.-ed nem változik szóval ennyi!

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#3085) Szabikaa20


Szabikaa20
őstag

Olyan kérdésem lenne,hogy adott egy 4S és iOS 7.0.4 van rajta,de cseppet belassult...Vissza lehet telepíteni a 6.x.x et?Nem az enyém a teló...Vagy várja meg a 7.1-est az hátha jobb lesz a 4S-en is?cseppet off... :P

[ Szerkesztve ]

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#3086) zorromoto


zorromoto
senior tag

Lehet baromság de próbált mar valaki Bluetooth GPS -t csatlakoztatni hozzá?kivancsi lennék hogy muzsikál .Nem is értem miért vettek ki belőle .

(#3087) Szabikaa20 válasza zorromoto (#3086) üzenetére


Szabikaa20
őstag

Ez jó kérdés...Vagy telót csatlakoztatni és annak a GPS vevöjét használni... :))

Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP

(#3088) zorromoto válasza Szabikaa20 (#3087) üzenetére


zorromoto
senior tag

Nexus 4 tulajkent engem érdekelnek ezek a bütykölések. :)
Meg pl olyan is hogy ha csatlakoztatok egy mobil wifi Reuter-t amibe van micro sd akkor arról tudok lejátszani ,másolni stb file-kat?

[ Szerkesztve ]

(#3089) i.attila


i.attila
tag

Ez is alap kérdés, de apple tv nélkül ki lehet valahogy tenni a képet TV-re? Pl. Fotókat néznék inkább tv-n

(#3090) Alex91 válasza i.attila (#3089) üzenetére


Alex91
félisten

[link]

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#3091) i.attila válasza zorromoto (#3086) üzenetére


i.attila
tag

Most, hogy írtad megkerestem az ezeréves holux gps vevőmet, de valamiért nem látja. Mondjuk az enyémben van gps, de ez gondolom nem befolyásolja, ettől még látnia kellene.

(#3092) i.attila válasza Alex91 (#3090) üzenetére


i.attila
tag

Nem rossz, de mondjuk wifin? Androidon 2 kattintás. :)

(#3093) erdoke válasza i.attila (#3092) üzenetére


erdoke
titán

A saját tapasztalatom az, hogy nincs normális szabvány, ami mindig, bármilyen két eszköz (mármint mobil és tévé) között működik. Ellenben az (A5+) iOS eszköz és az Apple TV mindig megy, és baromi egyszerűen.
Az általad írt 2 kattintás talán igaz A androidos eszkoz és X márkájú/típusú tévé között, de már nem lesz igaz A és Y, vagy éppen B és X között...
A DLNA egy rakás f.s, médialejátszáskor is kerülöm, ha tehetem. Még a Microsoft-féle SMB is fényévekkel megbízhatóbb.

A legjobb aláírás a héten

(#3094) Alex91 válasza i.attila (#3092) üzenetére


Alex91
félisten

Na, az en TV-men kattinthatsz Androidon is, arra nem teszed te ki a kepet WiFi-n... :W

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#3095) i.attila válasza erdoke (#3093) üzenetére


i.attila
tag

Akkor nekem mákom, van. Simán tudok videót fotókat tolni telefonról TV-re, a TV meg NAS-ról játsza le a filmeket, DLNA-val. Az asztali gép is direktben a NAS-ra tölt, meg a NAS is futtat torrentet.

(#3096) erdoke válasza i.attila (#3095) üzenetére


erdoke
titán

A tévé mint lejátszó? Inkább hagyjuk a témát... Három dedikált médialejátszóm van, es ebből csak egy "fölösleges". Nem véletlenül, a tévékbe épített okosságok pont az alapokon hasalnak el, pl. hogy egy 23,976-os mozifilmet pont annyival küldjenek a kijelzőre.

[ Szerkesztve ]

A legjobb aláírás a héten

(#3097) zorromoto válasza i.attila (#3089) üzenetére


zorromoto
senior tag

Nekem Philips tv-m van es van rá egy App is amit haszanalok .pont valamelyik nap próbáltam képet es zenét kitenni vele es sikerült .a videót meg nem próbáltam.
(#3096) erdoke: azért vannak kivételek .az enyém vígan lejátszik mindent,de az is tény hogy a Smart rész egy fos mint általában minden tv-be.Mondjuk a YouTube -t haszanalom az működik rendesen.

Más talán más is kérdezte ,de nincs valami "normális" bill ami swype-os? Olvastam hogy mst jött Kia swiftkey iOS-re csak semmit se ér mert pont azt nem tudja amit kene.

[ Szerkesztve ]

(#3098) i.attila válasza i.attila (#3092) üzenetére


i.attila
tag

Mondjuk a MoliPlayer tud videot kitenni TV-re, ha valakinek kell

(#3099) zorromoto


zorromoto
senior tag

A GPS dologra visszatérve ,tud valaki magyarázatot adni hogy miért hagyták el ?

(#3100) i.attila válasza zorromoto (#3099) üzenetére


i.attila
tag

Csak a wifi-s változatban nincs.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.