Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#951) t_a_m_a_s


t_a_m_a_s
őstag

Sokat molyoltam, de végülis úgy döntöttem, ezzel nevezek:

Holnap majd jól beletépünk...

(#952) Kazimír


Kazimír
őstag

kereszt

cross

[ Szerkesztve ]

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#953) Ijk


Ijk
nagyúr

Egy dioráma az épület témára:
[link]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#954) johnjohn


johnjohn
addikt

Épület/építészet témához.

(#955) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

Ijk:
Gyönyörű! Példás szerkesztés, minden apró részletében, az ég és föld találkozása, a fa, minden példaértékű. Remek színvilág, hatalmas hangulatot teremt, pedig alapvetően nem szoktam szeretni az ilyen manipulálósdit, de ide nagyon jól passzol. :K A fánál jobb oldalt a kiégést esetleg fel lehetne hozni hibának, de egyszerűen ez a kép nem érdemli azt, hogy ilyenekbe belekössünk, remek kép és kész :D Grat! :R

inzsellér:
Kattintgattam a képre, de úgy látom ez a teljes méret, nem jön elő nagyobb - nagyon kicsi, egy nagyobb verziót linkelj legközelebb, hogy jobban lássuk, amit látnunk kell :K Nem tudom, nem tudom... nem találom rossz ötletnek a középre szerkesztést, pedig ilyen képeknél tipikusan nem szokott jó ötlet lenni, de talán még jobban kiemeli, hogy teljesen egyedül van a növény - talán kaktusz? - a kopárság közeépn. A színvilág is kellően megerősíti ezt, kicsit talán alulszaturált, ami pont tökéletes a témához. A téma maga is érdekes, örülök, hogy megmutattad nekünk :K

priusz:
Pontosan, zikszpé :DDD Klassz, vidám színvilág, klassz átlós szerkesztés, arról pedig, hogy ne legyen unalmas a kép akkor sem, ha ennyire letisztult, mint amennyire, a háttér fái gondoskodnak. Nagyon klassz kép. Elnézést, ha már lett volna róla szó, de kifejezetten érdekelne, hogy merre készült ez a kép?

johnjohn:
Ez is egy klassz kép, nem is tudok mit hozzáfűzni igazán, az út szépen vezeti a szemet, jól van szerkesztve stb :) Az ég nekem kissé szürkés, ahhoz talán hozzányúltam volna, de ez abszolút ízlés kérdése.

BEE:
Kellően nehéz szerintem a téma, főleg, ha nem akarunk utólag mindenféle photohsoppos svédtornát csinálni, és kockáztatni a műanyagérzetet. Engem zavar az abszolút szürke hó, de ha kicsit tovább exponálunk, akkor meg az égnek teszünk rosszat, talán átmenetes szűrővel megoldható valami középút, de gondolom az átmenetes szűrő nem mindenkinek van ott a farzsebében. Mindenesetre így, ezzel a színvilággal is van egy hangulata, borongós, melankólikus - gondolom nem véletlenül, hanem ez volt a cél vele.

forceberg:
Hűha, itt tényleg lila az út? :DDD Elég vad nekem. A háttérben lévő fák körül is lila aura van a kromatikus aberráció miatt, de mondjuk az az objektív hibája. A kiégés a bal oldalon nagyon vonzza a szemet - amint az el tud szakadni a lila úttól - sajnos nagyon központi motívum, így a kép jobb részére már kevésbé téved oda. Kár érte, pedig érdekes díszítőelem, keretmotívum lett volna bal oldalt a fa, az út is klasszul menne átlóban, tehát az elképzelések jók, csak a megvalósítás nem sikerült annyira.

t_a_m_a_s:
Igazából nem is kell rá semmit mondanom, remek érzéked van a szép, természetes tájképek készítéséhez, és ennyi :R Kicsit bővebben. szép. Még bővebben? Felesleges szerintem. Szétszedhetném a képet, elmondhatnám mi miért jó, de szerintem ránézünk és érezzük mi azt szétcincálás nélkül is. Lényeg a lényeg: grat és tájfotózz minél többet :K

Cayman:
Itt is elég elvetemült a színvilág, kicsit sci-fibe illő de ezzel együtt jó kis kép, remek kerettel, igen jó vágással. Azért ez a színvilág nem az én ízlésem teljesen, ezt hozzá kell tennem, de ez már az én bajom :)

(#957) forceberg


forceberg
veterán

Az épület témára:

[Nemzeti]

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#958) forceberg


forceberg
veterán

Táj témára pár mondat, hogy én hogy látom a képeket:

Ijk:
Ez remek lett, tetszik, nincs is mit ragozni igazából. A fa is jó helyen van a felhő árnyékában. A horizont is jó helyre lett téve.

inzsellér:
Sajnos ezen a képeden nem épp a táj a fő téma. Talán lentebbről lőve, kicsit távolabb a növény, jó kiegészítő elem lenne, de így a háttér kb. csak annyit mutat meg, hogy milyen égövben készült a kép.

priusz:
Egyszerű, jó, de valami kis plusz hiányzik, hogy átütő legyen.

johnjohn:
Tetszik, ahogy a homokút elvezet a településhez, jól van komponálva, talán a túl szürkés ég egy kis mínusz.

BEE:
Minimál téli kép, a nap sugarai sajnos nem elég jól láthatóak, ráadásul szerintem ennél a képnél nem szerencsés, hogy épp középre került a horizont.

t_a_m_a_s::
jó kis turistafotó. A szálloda vagy lenne benne jobban, vagy egyáltalán nem. Ez az egy gyenge pontja nálam. A fű-víz-fa-fagy sávozódás jó lett.

Cayman::
Gonoszságot sugalló színvilág, jól megszerkesztett kép, tetszik. A távvezeték-póznákat meg amúgy is szeretem! :D

Szten:
Majnem, csak az a fránya víz. Szerintem több kellett volna belőle, így olyan betoncsíknak hat. A vár és a bástya is épp jó helyre került, a felhők jó színben tündökölnek, talán nekem a zöld egy kicsit fakó. De tudjátok, hogy én jó, sőt túl színesen szeretem! :D

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#959) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

Az "épület/építészet" témájú forduló lezárult! A témára feltöltött képeket mostantól lehet értékelni!

A következő forduló témája: "munka". A témában a képeket május 19., szerda este 11-ig várjuk, ebbe a topicba.

Éves fordulónk továbbra is fut. Részleteket itt olvashattok: [link]

(#960) Ijk


Ijk
nagyúr

Nos, akkor épület:

(#944) inzsellér: Szép kis oltár, de többet is mutathattál volna, bár ez csak az én érzésem. A kép szélei túl közel vannak az ívhez. Egyébként szép, talán a fehéregyensúly lett félrelőve.

(#945) BEE: Tetszik a képed, becsapós, először azt hittem alulról van fényképezve. Szeretem az ilyen puritán épületeket, az egyszerűség szépsége. Talán némi kontrasztot még elbírt volna.

(#947) priusz: Jó a kompozíció, és itt különösen bejön a fekete-fehér. Nagyon szép lett a torony kontrasztja, adja magát a "térbelisége". Viszont az éggel nem tudok kibékülni, túlerőltetted, zavarja a szemem. Capture NX-ben utófeldolgoztad? Csak mert a (shadow/highlight) csúszkák túlhúzásával jelentkezik ez a világító effektus, ami a torony kontúrján látható.

(#950) benedekco: Igen, látszik hogy kezdő vagy, valahol mindenki innen indul. Technikailag nem sok hiba van benne, a fényeket jól használtad ki, jó szögből fényképeztél. Tehát ezen a téren csak így tovább, ajánlom a naplementi órákban kíszíteni a képeket, a színvilág és a kis szögben beeső sugarak által adott kontraszt igazán különleges hangulatot ad a képeknek.
Viszont a kompozíció nem az igazi. Olyan kesze-kusza a téma, az szemem eltéved rajta, keres egy pontot, ahonnan szemlélheti de csak ugrál házról-házra.

(#951) t_a_m_a_s: Kifejezetten szeretem az ilyen tükrözős képeket. Nagyon jó fényeket kaptál el, és jó színeket, hála az alacsonyabban lévő napnak. Ami zavaró az a keresztbehúzó kábel, és kár hogy nem fért be a teljes torony.

(#952) Kazimír: Hát nem is tudom. Próbálom kitalálni honnan készült ez a kép, olyan rejtélyesre sikeredett. Elképzelésem sincs, hogy mi takarja be a keresztet. De olyan érzésem van, mintha 2km magasan lennék.

(#954) johnjohn: Vicces a baloldali graffiti, nagyon találó. Viszont ez amolyan mikor bontják már el ezt a randaságot érzést kelt. A kis fej szó szerint bekajálja a természetet. Kár a beégett égért.

(#957) forceberg: Megmondom őszintén, hogy az eredeti színes tetszett a legjobban. Valahogy ez a fajta HDR nem az én műfajom, túl erőltetett nekem. Az eredeti képen gyönyörűek a színek, a kontraszt a tükröződés, szinte minden tökéletes. Jó ötlet volt megvárni a HÉV-et, önmagában a drótok belerondítanának, így elviselhetőbb, sőt. Egyébként a HDR képről bizisten a chihiro-ból a tengeren átgázoló vonat jutott az eszembe.

[ Módosította: ollie ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#964) johnjohn


johnjohn
addikt

Ebben a körben "tamas" és" Ijk" képe nálam a nyerő, mindkettő kifogástalan szerintem !

(#965) priusz


priusz
aktív tag

Értékelésem épület, építészet témakörben:
inzsellér: Kellemes kép, érdekes ívekkel vonalakkal. Szívesen megnézném nagyobban is.
BEE: Érdekes kép, jó vágással szerkesztéssel. Ahogy nézi az ember beleszédül a csigavonalakba. Ilyen lépcsős képet én is mindig tervezek készíteni, aztán valahogy soha nem jön össze.
benedekco: A kép szerkesztésében, vágásában, kivitelezésében nem látok semmi hibát, viszont valahogy mégiscsak egy átlagos kép lett belőle. Hiányzik valami plusz, amitől nem csak egy átlagos turistafotó lenne a kép.
t_a_m_a_s: Megint sikerült nagyot alkotni. Gratulálok a jó meglátáshoz. Látszik, hogy jó szemed van a fotózáshoz. Nálam a forduló képe! :C
Kazimír: Nehéz véleményt mondanom a képről, mert nem tudom mit látok :)
Ijk: Szuper kis "terepasztal", szép kivitelezés. Nálam a második a heti ranglistán.
Gratulálok!
johnjohn: Az ilyen elhagyatott, grafittis épület mindig hálás téma. Ez a kép is jó lett, talán egy szolid HDR-rel szebb is lehetne. A kinti verőfény nem annyira tett jót a képnek, egy későbbi időpont lehet szerencsésebb lett volna.
forceberg: Szuper HDR, szép tükröződéssel érdekes színvilággal. Jó ötlet volt belevenni a HÉV-et is a képbe, dob az összhatáson. Hálás téma mert igen érdekes épület, nekem is van róla esti fotóm. Grat! Kifejezetten tetszik!

Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!

(#967) Kazimír


Kazimír
őstag

(#944) inzsellér
Kellemes színek, szerintem még a kivágás is rendben van. A stílusokról, díszítésekről, csak úgy, mint az ízlésekről, nincs mit vitatkozni.. :)

(#945) BEE
Szépen elkapott forma, az időrágta faelemek és a durván vakolt fal kívánják a monokróm színvilágot, és a több részletet. Ehhez kell a lágyabb kontraszt is.
Szép munka! :K
(A fehér keret vegyes érzéseket hagyott bennem, úgyhogy arról most nem nyilatkozom)

(#947) priusz
Ijk fórumtárs szavait tudnám ismételni, a víztornyot szépen sikerült megjeleníteni, a környezetét (az éggel az élen) viszont "túllőtted"..

(#950) benedekco
A színek, a kontraszt szépen sikerültek, a kompozíció kevésbé. Ha az elöl látható fehér épületegyüttes volt a téma, kerülj hozzá közelebb, egyéb zavaró elemeket leválasztva.

(#951) t_a_m_a_s
Elszégyelltem a képemet amikor megláttam a tiedet, és utána Ijk alkotását (mondhattam volna, hogy elfogott a sárga irígység, de az nem hangzik olyan jól). :B Legyen elég ennyi. :) A vezeték meg le van.. szóval nem érdekel.. :)

(#953) Ijk
Gyönyörű TS hatás! Az egyik, ha nem a legjobb, amit valaha láttam a kategóriában. :C

(#954) johnjohn
Nem választottál egyszerű témát szerintem. Nehéz romos - igazán romos - épületet úgy bemutatni, hogy hatást érjen el. Fekete-fehér, borús, borongós ég, sötétebb tónusok, erősebb kontraszt.. ilyesmi. Ez így a zöld réttel koránt sem kelti annyira az elhagyatottság érzetét. De érdekel, hogy mi volt a koncepció, mit nem látok/értek/érzek, amit kellene.

(#957) forceberg
HDR a jobbik fajtából. Szép tükröződés és alkonyi színek, a HÉV is jópofa ötlet. Azon filóztam nagyon sokáig, hogy vajon van-e benne egy hangyányi jobbra dőlés, vagy csak érzéki csalódás a különleges formáktól..

Be köll fizetni, azt' jólvan...

(#968) t_a_m_a_s


t_a_m_a_s
őstag

Épület, építészet:

(#944) inzsellér: Szép szimmetrikus szerkesztés, találó cím. Sajna kicsi, így nem lehet belekukacoskodni ;) Tetszik továbbá, hogy csak te fogtad meg az építészet oldalról a témát, mi a többiek inkább az épületábrázolás felől közelítettünk.

(#945) BEE: Nagyon megfog a téma és a szerkesztés egyaránt. A ff egyértelmű, szerintem lehetne kontrasztosabb, de az előző fordulónál már kifejtetted, hogy azt te nem annyira komálod...

(#947) priusz: Na, valami ilyesmi kontrasztokat tudnék elképzelni BEE képén is. Írták az előttem szólók, hogy sok lett a felhős égből. Nem tudom, nekem tetszik, bár kétségtelen, ha kicsit szolídabb lenne, akkor jobban "kiugrana" a fő téma.

(#950) benedekco: Üdv! Nem rossz ez így elsőre. Nekem kicsit túl sok minden van a képen, keresem a fő témát, de nem találom egyértelműen. Ha csak az egyik épületet kívántad láttatni, akkor túl som egyéb van a képen, ha az összes épületet a vízparton, akkor meg túl szűk. Sajna a napszak sem volt ideális, szinte tök fehér az épületek homlokzata, semmi árnyék ami kiemelné az ablakokat, stb.

(#952) Kazimír: Ehh, ezzel most bajban vagyok :( Szép kék az ég, jókis minimál a három képelemmel, de ezen kívül nem sok mindent tudok mondani, még a címmel együtt sem.

(#953) Ijk: A te képed a másik, amihez nem tudok mit hozzászólni. Egyszerűen atomjó (a másik idevágó szót nem írom le, mert a fórumon nem beszélünk csúnyán ;) ), nagyon csípem ezt a stílust :C. Utómunkával csináltad vagy TS obival? Egyszer végigolvastam, hogy hogy kell az ilyet PS-elni, hát azért részemről még egy külön grat!

(#954) johnjohn: Őszintén? Amikor megláttam tetszett, de valamit furcsállottam. Aztán Kazimír jól megfogalmazta, amit én is kerestem a képedben: kicsit több komorságot, ami ezekhez a romos épületekhez jobban passzol mint a napfény. Van egy másik koncepcióm, amihez viszont nem rossz a napos idő és a színes megoldás, de ez már eléggé nagyfokú belemagyarázás: A lyuk két oldalára graffitizett figura alapvetően vicces a 3szemével és a vigyorral, valamint a másik az ufó tekintettel. Innen nézve már nem szükséges a komor hangulat...

(#957) forceberg: Nagyon szép HDR, nem hivalkodó, természetesnek hat. Nekem a FF verzió még ennél is jobban tetszik, mostanában arra gerjedek :DD. Annál viszont zavaró, hogy nagyon ferdének hat, ebből a szempontból ez a kép sokkal jobb. Nagyon szőrszálhasogatás, de ha kb 2 cm-rel alacsonyabb nézőpontból fotóztál volna, akkor a Lágymányosi bal szélső pilléren lévő világítást nem takarná ki a hajó orra (tudom, könnyű ezt így utólag észrevenni, a keresőben én sem látom ezeket sosem...).

Holnap majd jól beletépünk...

(#969) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

A következő forduló témája: "kapcsolat". A témában a képeket május 26., szerda este 11-ig várjuk, ebbe a topicba.

Éves fordulónkra is nézzetek rá, lassan a feléhez közeledik.

(#970) BEE


BEE
addikt

Egy sírig tartó kapcsolat

BEE

Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !

(#971) forceberg


forceberg
veterán

Mint kéz a kézben!

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#972) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

A forduló ezennel lezárult! Mostantól lehet a "kapcsolat" témára érkezett képeket értékelni!

A következő forduló némileg eltérő a szokásostól: két képet várunk mindenkitől, a témája abszolút kötetlen, egy dolog a lényeg: olyan képpárost tegyetek be, aminek az egyik tagja számotokra nyugalmat áraszt, míg a másik mozgalmasságot, pezsgést. Magyarán nyugalom - pezsgés, akció, mozgalmasság stb párost, két különálló képben. A két képnek semmilyen módon nem kell egymáshoz kapcsolódnia, de ha épp kapcsolódnak egymáshoz, az sem baj :)

A beküldési határidő: jövő hét szerda, azaz 2010. június 2., este 11 óra.

Éves fordulónkra is érdemes rápillantani, részletek itt: [link]

[ Szerkesztve ]

(#973) t_a_m_a_s


t_a_m_a_s
őstag

Na akkor én belevágok ebbe az újszerű fordulóba. Mindjárt egy kis magyarázkodással :DD

A koncepcióm az volt, hogy a nyugalmat és a pezsgést ábrázoló kép azért valamelyest mégis kapcsolódjon egymáshoz, ezért mindkét képet autós témában készítettem.

A nyugalom:

És a pezsgés:

Remélem valamelyest sikerült elkapnom a fonalat... ;)

Holnap majd jól beletépünk...

(#974) forceberg válasza t_a_m_a_s (#973) üzenetére


forceberg
veterán

Csak, hogy ne legyél egyedül! :))


[Nyugalom]


[Pezsgő élet]

http://www.flickr.com/photos/4ceberg

(#975) inzsellér


inzsellér
tag

Pezsgés és (álmosító) nyugalom

[link]

[ Szerkesztve ]

(#976) eastsider


eastsider
nagyúr

(ez csak úgy random.. nem találok semmi jót...)

(#977) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

Hatalmas dolgokra senki ne számítson. A második kép - a mozgalmas - még abszolút kezdő koromban készült, amikor elkezdtem ismerkedni a fényképezőgéppel, ennek megfelelő szemmel nézzétek :B Az első meg hát... :DDD

(#978) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

A forduló ezennel lezárult, a fordulóra beérkezett képeket mostantól lehet értékelni!

A következő forduló témája: káosz. A fordulóra a képeket 2010. június 10. este 11 óráig lehet beküldeni.

Éves fordulónkat gondolom már ismeritek, de a rend kedvéért a bővebb kiírás: [link]

(#979) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

Azt hiszem, így csütörtök este megnyitom a véleményezések sorát :DDD

t_a_m_a_s:
Igen, sikerült elkapni a fonalat, tetszik, hogy autós témában készítetted mindkettőt :K
A kettő közül az első tetszik jobban, bár az a jelvény valószínűleg több lehetőséget is kínált :K A másodiknál a befénylés eléggé zavaró, amúgy jó lenne a piros háttéren a két ellentétes sarokban két motívum, de így ez nagyon eltereli a figyelmet. Hol készültek ezek a képek?

forceberg:
Az elsőről az jutott eszembe, hogy "mi van a macska fején?" "cirmoscica haj" :DDD Egyébként nekem igencsak tetszik, nagyon szépen elkapott kép, igen találó, ötletes, klassz, bár a háttérben lévő lényt nem igazán lehet kivenni, de ez igazán nem lehet gond :D Szóval igencsak tetszik :K A második sem rossz, nyílván láttunk már jobb makrót a világtörténelem során, de ez is teljesen rendben van. Mindenesetre nálad is az első tetszik jobban :K

inzsellér:
És igen, nagyon ötletes volt a kettőt egy képbe dolgozni :K Nyílván a képi megvalósításról sokat nem lehet beszélni, de az ötlet mindenképp díjnyertes :K

eastsider:
Wow! Mit mondjak? Hoztad a formádat, baromi jó képekkel álltál elő már megint. Az elsőnek piszkosul jó a vágása, rendkívül hangulatos, áhh, nem is kell semmit mondani, aki ránéz érzi. Pazar, gyönyörű, remek. A második is nagyon jól elkapott pilanat, nagyon jó utómunkával, jó szerkesztéssel. A hangulata miatt mégis, nálad is az első tetszik inkább. Ja igen: jól kijön a két ellentétes téma is, legalábbis számomra :K

(#980) Szten Márs


Szten Márs
nagyúr

A forduló ezennel lezárult - kép nélkül, viszont a régebbi témák elmaradt értékeléseit továbbra is nyugodtan beteheti bárki.

Össznépi elhavazódás miatt a játék egy rövidebb nyári szünetre megy, heti fordulók nem lesznek, a szünet várható vége július eleje.

Viszont a szünet ideje alatt sem áll meg az élet, és a fordulók sem, éves fordulónk továbbra is fut: [link], valamint új évszakos forduló veszi kezdetét:

Az új évszakos forduló témája - nem meglepő módon - a "nyár". A fordulóra a heti fordulókkal ellentétben 4 képet is lehet küldeni, és egyik képnek sem muszáj egy expóból készülnie - egy képpé összeszerkesztett fotósorozatok is egy képnek számítanak.A fotókat az augusztus 30-ától lehet beküldeni szeptember 4. éjfélig.

(#981) j.bravo


j.bravo
addikt

(dobpergés)

Kedves Fórumtársak! Közhírré tétetik az az örömteli tény, hogy újraindul a témakereső-kreatívkodó PH!otóstopik!

Az első forduló indulását és témáját rövidesen bejelenti cOxeR fórumtárs!

Addig is, részletek-szabályok az #1-es hozzászólásban!

Whatever.

(#982) cOxeR


cOxeR
Ármester


Sziasztok!

Mivel régóta áll a "Kreatívkodjunk egy témára" topik, ezért a könnyebbség kedvéért, egy egyszerű (korábban már szereplő) témát találtam ki a kedves érdeklődő közönség számára!

Téma: Vonalak
Szabályokat a topik első hozzászólásában találhatjátok.

Remélem mindenki kedvet kap és nekilát agyalni, hogy újra be lehessen lendíteni ezt az ötletes és szórakoztató játékot!

Jó töprengést és alkotást kívánok a következő heti témáig!

Képek beérkezésére a legvégső határidő Babett névnapja, azaz következő hét szerda este 11 óra (2012.07.04), további témára örömmel várjuk a javaslatokat a játékban részt vevő fórumtársaktól!

Megosztást és lájkolást előre is megköszönöm! ;]

Üdv.:
Zoli

(#990) Mhamster válasza cOxeR (#982) üzenetére


Mhamster
tag

Nevezek, első témára egy képpel, időhiány miatt.

Canon AE-1 + Yashica 124 G

(#991) Sucuka


Sucuka
senior tag

Akkor egyelőre egy képpel neveznék én is

"Korlátolt absztrakció"

(#992) Dr V


Dr V
őstag

Üdv!

Eme képpel neveznék :U

[ Szerkesztve ]

(#993) End-ru


End-ru
aktív tag

Hali!

Készülnek a vonalak:

„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”

(#994) schawo


schawo
titán

Üdv!

Erre jutottam:

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#995) Omen


Omen
tag

Hallo

Jönnék én is egyel. Bár régebbi, de ide illik:

Malacka sétál az erdő szélén. Egyszer csak leesik.

(#996) eastsider


eastsider
nagyúr

ezzel neveznék

elég sok vonalas képem van, nem nagyon tudtam választani... úgyhogy randomoltam, és ez lett :))

(#997) TayRol


TayRol
veterán

régi, dehát vannak vonalak.:)

(#998) total90


total90
veterán

Vonalak:

Ha nincs jó, ló a szamár is.

(#999) Zozzer888 válasza cOxeR (#982) üzenetére


Zozzer888
addikt

Egy régi képem,de szerintem ide passzol :) Vonalak

ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

(#1000) nesa


nesa
veterán

Sajnos ez se uj kep.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.