Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23156) CactuS válasza MC Pite (#23154) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A telefon is úgy működik, hogy eltárol pár tokent, amit használhat 1-1 fizetéshez, addig működik internet nélkül is, amíg van ilyen token tártolva, ezért tudsz fizetni pl. olyan épületben is, ahol amúgy nincs térerő sem.

UI: Köszi a többieknek a tippeket, még nézelődök az ajánlatok között, bár egyelőre úgy tűnik, hogy elég jól megvan ilyen okosóra/bank nélkül is. Sőt, hogy őszinte legyek, magamon is azt veszem észre, hogy igazából csak a túl sok ülésre figyelmeztetést használom napközben a Galaxy Watch-omon (még az eredeti gen1), meg az egészségügyi dolgokat, a többi extrát - kihangosítás, értesítések, válasz stb. - már nem az órán csinálom, így lehet, hogy lassan vissza kéne térnem az analóg órákhoz. Csak nem szívesen mondanék le pl. a pulzus vagy ha már új eszköz, akkor véroxigészint mérésről. Olyan jókat írtok róla, hogy elgondolkodtam valamilyen Garmin cuccon. Nekik valamilyen bandjük, ami ilyen nagyon alap dolgokat kezel, pl. pulzus, véroxigén, meg esetleg követné a koca mozgásomat/sportolásomat (séta, kerékpározás, úszás)?

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.