Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:26:20

LOGOUT.hu

Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18374) cigam válasza Eniral (#18350) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

- A 24.hu nem cikket közölt, hanem ez egy fizetett hirdetés. Amúgy meg tessék egy másik 24.hu cikk, ami pont az ellenkezőjét állítja ;]
- Sehol nem kapsz 2k-ért legális Windows-t. Még a használt gépekkel árult "refurbished" licence is 10k felett van. Csak gondold végig. Egy valódi (home!)licence 30k. Amit életed végéig használhatsz, és jelenleg úgy tűnik ingyen frissíthetsz az aktuális verzióra. Miért adnád el? De legyen, tegyük fel, hogy mégis megválsz tőle. Még használtan is legalább 10-20k-t elkérsz érte, nem hogy 2k-t. Mennyiért szerezték az itt is hirdető nepperek a licencek-et? (Honnan van mindíg raltáron ennyi(féle) magyar nyelvű licence? Mennyiért veszik meg ezeket licence-eket? Meg tudják mutatni a számlát hogy honnan került a birtokukba (ennyi) licence?)
- Mások tapasztalatának hiszel?
- Csak a magad kárán tanulsz? Ellenőrizd te magad! Vegyél nepper licence-t, és utánna ellenőrizd milyen kategóriába esik.
- Bár a licence valóban továbbadható az EU-ban, azonban a mennyiségi licenceket nem lehet megbontani és külön darabokban eladni. Azt egyben kell és lehet csak kezelni.

1000 sebből vérzik ez a dolog.

[ Szerkesztve ]

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.