Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#54403) kali válasza borix (#54402) üzenetére


kali
legenda

Nem csak arra, összképet nézek, de a TBW is egy fontos szempont.
Nem tartok meg egy SSD-t 5 évig, de még a feléig sem, viszont duplán jó a tudat a nagyobb értékű TBW mellett, mert egyrészt nem kell kompromisszumokkal használnom, másrészt eladni is egyszerűbb, használtan úgy, hogy sok fennmaradó TBW van még a gyártó által garantáltból.
Mint korábban is írtam, nem vagyok húzós felhasználó, bár mióta DJ szoftvervezérlővel is használom a laptopot, kicsit nőtt a korábbiakhoz képest, most a szűk 4 hónapja használatba vett SSD-n van 50 nap 20 óra tényleges használat és 665 GB írás (ebben benne van az oprendszer és az alkalmazások telepítése is, ha esetleg napi szintre akarnám bontani). Mondjuk ez változó, valamikor ömlesztik ki az új zenéket, máskor meg csend van egy ideig, meg melyik bulikba milyen zenéket kell előre összeválogatni...stb.
Ha már SSD vásárlós topik, az is szempont lehet még, hogy a garanciális ügyintézés milyen, WD esetén nem tudom például, mik a lehetőségek, de a Samsung kapcsán ha nem akarok az üzlettel foglalkozni, vagy netán megszűnik időközben, akkor vihetem itthon direktben a Samsunghoz személyesen is, nem kell külföldre küldözgetni...stb.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.