Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:03:39

LOGOUT.hu

Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#77270) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.

Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.

Köszi

[ Szerkesztve ]

Hozzászólások

(#12443) Wyll


Wyll
őstag

Sziasztok!

Lassan én is be akarok ruházni egy ssd-be. Valami "olcsó de azért jó" megoldást szeretnék. Csak a rendszer lenne rajta (egyelőre Win7 Prof 64bit) meg a programok, ami nem sok, de a biztonság kedvéért inkább 120GB-osat kéne, annál is inkább, hogy ahogy látom, már ezek is lejöttek a huszonezres kategóriába. Max olyan 25k körül szeretnék rá költeni. Ezeket néztem:

Kingston HyperX 3K SSD 120GB 26-28k
Kingston SSDNow V+ 200 120GB 26-27k Ajánlott minősítés, de már régebbi
Kingston SSDNow V300 120GB 23-24k Tetszett minősítés, "idei modell"
Samsung SSD 840 120GB 22-23k Ez van a legjobb árban, ráadásul elvileg még egy Win8 licenc is jár hozzá (ez amúgy hogy? benne van a dobozában?). A TLC-ről kiderült már valami, ami miatt ellenjavallt?

A Dell Studio 1555-ös laptopomba akarom tenni a DVD helyére, átalakítóval (tehát beépítő keret nem kell), szerintem ebben még csak SATA II-es port van. Sajna nem tudom fejből, milyen a gépben az alaplapi chipset, de mivel integrált grafikáról nem tudok, kizárásos alapon marad innen a PM45 Cantiga.

[ Szerkesztve ]

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen SSD-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.