Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-17 09:07:26

LOGOUT.hu

Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2019) k.mark87


k.mark87
tag

Szervusztok!

Én pusztán környezetvédelemből meg villanyszámla csökkentés ürügyén szeretnék valami ketyerét, nem sok elvárással. Hogy ez a befektetés megtérüljön pár éven belül (a laptophoz viszonyított fogyasztásban), csak a 10ezer forint alatti vackok jöhetnek szóba...
A gyengébb idegzetűeket lehet, hogy elkapja mindjárt a sírógörcs, tőlük elnézést kérek előre is :) ezeket néztem így elsőre:

első f.s

második f.s

harmadik f.s

negyedik f.s

utolsó f.s

Sajnos elég hülye vagyok a témához, ha van egyéb javaslat 10e vagy max 15 alatt akkor várom! Külföld vagy itthon is érdekel.
Éppen a dummy helyzet miatt van pár kritérium:
-ne kelljen linuxot telepíteni meg órákat pöcsölni az installációval, mert ha ilyen akkor mission failed. Vagyis user friendly megoldás kellene :\ beépített kliens vagy nem tudom mik vannak még.
A belső tárhely nem fontos (ha kívülről rá köthető valami, vagy bővíthető), winyót, pendrive-ot megoldom, de legyen könnyen elérhető a helyi hálózaton és kezelje a 4gb fölötti tartalmakat. A fő szempont az lenne, hogy egyszerű legyen.
nem tudom van-e jelentősége, de a kapcsolatom 15/0,7. vagyis nem 1000megabites csoda kellene :)
Nincs villám netünk, 15/0,7

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen NAS-t vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.